-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Εγω τελευταια παρκαρω το ΣΕΦ τερμα μεσα στην καφετερια που εγινε... ερειπιο... και παμε μεχρι τον Φλοισβο τουλαχιστον και σκυλο δεν εχω πετυχει... με κακες διαθεσεις!!!Μετά το Φλοίσβο, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά και μέχρι την Γλυφάδα αν αντέχεις χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις στην παραλιακή...
-
Το ξερω και το εχω κανει πολλες φορες... ειδικα οταν αφηνα το αμαξι στο Μπητς Βολευ.... απλα η γυναικα δεν μπορει τον κοσμο... ειδικα απο τον φλοισβο μεχρι την Shell και γιαυτο ξεκιναμε λιιιιγο πιο πριν για να κανουμε 12-15 χλμ χωριςς βαβουρα!!!
Τωρα το καλοκαιρι οταν θελαμε να κανουμε καμια βουτια εντος της Αττικης πηγεναμε μεχρι την Βουλα... αφηναμε το αμαξι εκει (Blue αν δεν κανω λαθος) και τραβουσαμε προς καβουρι, Λαιμο, Βουλιαγμενη... καναμε την βουτια μας... περναμε και τα πιτογυρα μας και πηγεναμε τερμα ακρη για να δουμε το ηλιοβασιλεμα!!!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Λοιπον εντυπωσεις :
Ποδηλατικα με την στενη εννοια του ορου δεν αξιζει , εννοω για επιδοσεις , αντοχη κ.λ.π. Ομως το ποδηλατο δεν ειναι μονο χρονος κ ανταγωνισμος κ αντοχη ..
Το ολο κλιμα , η συνυπαρξη με τοσο κοσμο (σημερα ειχε τρελο κοσμο ) , χαζευεις ολων των ειδων μαρκες κ ειδη ποδηλατων , ειδικες κατασκευες που γελας , κ αν εχεις παρεα περνας ευχαριστα και χαλαρα 2-3 ωρες κανοντας πεταλιες..
Σημερα ηταν κ ευκολη η διαδρομη ολο ευθειες κ δεν σε δυσκολευε καθολου.Με το που φτασαμε Βουλ/νης κ Ιασωνιδου γυρισα..
Αυτο με το κλεισιμο ολων των λωριδων κυκλοφοριας ειναι οντως λαθος. Τουλαχιστον σημερα στην Βουλ/νης απο καποια στιγμη κ μετα εδωσαν μια λωριδα κυκλοφοριας..
Θα το ξαναεκανα σιγουρα αν ειχα κ παρεα αλλον εναν..Αυτό που περιγράφει ο giannik είναι πολύ πλησιέστερα στο κλίμα του freeday από τις παραπάνω απόψεις.
Στείλε πμ την επόμενη εβδομάδα να σου πώ πού μαζευόμαστε αν έρθεις.
o.k
-
φέτος που λέω να συνεχίσω όλο το χειμώνα το ποδήλατο , θέλω να δω πως θα είναι η διαδρομή από Φλοίσβο έως και πίσω από το ΣΕΦ , φαντάζομαι δεν θα υπάρχει ψυχή , κυρίως όταν μιλάμε για 7-8 το απόγευμα..
Όμως με το σούπερ φως που μου πρότεινε ο dimsabas και αγόρασα , βλέπω ως την Σαλαμίνα , οπότε no problem !! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δες αυτό που μου έγραψε ο dim8:
μου χαρισε ο γειτονας μια τετοια για να παω τα ποδηλατα στο χωριο το καλοκαιρι,αλλα ελειπαν 3 δεστρες.Ρωτησα φιλο με αξεσουαρ και με εστειλε σε ενα μαγαζι στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι.Ειναι στο τερμα σχεδον της ανηφορας στο αριστερο σου χερι.Πηγα και μου εδωσε δεστρες με χαμηλη τιμη.
ευχαριστω για το tip, απιστευτο μου φαινεται να μην μπορω να το βρω στο eBay αλλα κατι ειναι και αυτο
επειδη απο Γαλατσι δε σκαμπαζω καθολου, παιζει κατι πιο συγκεκριμενο;
να το βρω στο χαρτη να παω βαση αυτου -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν είναι μόνο αν αξίζει ποδηλατικά (που αν δεις ποιος είναι ο ρυθμός τους, θα καταλάβεις ότι προπονητικά ΔΕΝ αξίζει). Είναι η όλη κουλτούρα της κατάληψης του οδοστρώματος, της διακοπής της κυκλοφορίας, της εναντίωσης στα αμάξια. Σε καθηλώνουν στο ίδιο σημείο επί ένα μισάωρο (προφανώς αδιαφορώντας για το πόσα πράσινα φανάρια θα περάσουν όση ώρα είσαι εκεί) μέχρι να περάσουν όλοι, έτσι για σπάσιμο. Υπάρχουν τύποι που πάνε μόνο και μόνο για τους τσαμπουκάδες με τους αγανακτισμένους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι συμβαίνουν σε κάθε βόλτα. Χούντα κανονική... Το θέμα είναι αν θες να είσαι μέρος αυτής της κουλτούρας/νοοτροπίας.
Από την άλλη, είναι εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις γκομενάκια. Κάτι που μάλλον εσύ δε χρειάζεσαι. Να δεις τυπά με κάρμπον κουρσί, φουλ στολή, κουμπωτά παπούτσια και να απορείς τι πήγε να κάνει εκεί, που η μέση ωριαία πρέπει να είναι κάπου 12-14 χλμ/ω...Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν κι η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνει εδώ μέσα, οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που κάνω, αλλά η γνώμη που έχω/έχουν πολλοί ποδηλάτες για τα freeday είναι κατάπτυστη.
Φαντάσου και να ήθελες να προσβάλεις δηλαδή τί θα έλεγες...
-
Αν όποιος λέει την αλήθεια και την τεκμηριώνει με επιχειρήματα γίνεται προσβλητικός, τότε ζητώ συγγνώμη.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
μου χαρισε ο γειτονας μια τετοια για να παω τα ποδηλατα στο χωριο το καλοκαιρι,αλλα ελειπαν 3 δεστρες.Ρωτησα φιλο με αξεσουαρ και με εστειλε σε ενα μαγαζι στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι.Ειναι στο τερμα σχεδον της ανηφορας στο αριστερο σου χερι.Πηγα και μου εδωσε δεστρες με χαμηλη τιμη.
ευχαριστω για το tip, απιστευτο μου φαινεται να μην μπορω να το βρω στο eBay αλλα κατι ειναι και αυτο
να το βρω στο χαρτη να παω βαση αυτουΔες εδώ: https://maps.google.com/maps/ms?source= ... 0e12e8eb82
έχει τα ποδηλατάδικα της Αθήνας/Αττικής. Αν κατάλαβα από τη περιγραφή, μάλλον εννοεί το Podilato, στη λ. Γαλατσίου 84, που είναι η συνέχεια της Πρωτατοπαπαδάκη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
να το βρω στο χαρτη να παω βαση αυτουΔες εδώ: https://maps.google.com/maps/ms?source= ... 0e12e8eb82
έχει τα ποδηλατάδικα της Αθήνας/Αττικής. Αν κατάλαβα από τη περιγραφή, μάλλον εννοεί το Podilato, στη λ. Γαλατσίου 84, που είναι η συνέχεια της Πρωτατοπαπαδάκη.
δεν ειναι ποδηλαταδικο,αλλα αξεσουαρ αυτοκινητων.Ειναι μεγαλο καταστημα και θα το βρεις ευκολα.Ειναι αναμεσα στην Υδρας και Τηνου.
https://maps.google.com/maps/ms?source= ... 0e12e8eb82 -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πήγαμε σήμερα με τα πιτσιρίκια ΣΕΦ.... τρελάθηκαν, πωπω μπαμπά ποδηλατάρα και δώστου πάμε βόλτες μαζι, και δώστου εξερεύνηση να κάνουμε τις στοές κτλ....
Πολύ πετάλι αλλά δε διαμαρτυρόταν καθόλου, και μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ η φάση, όχι η ποδηλασία γιατί ήταν πολύ χαλαρή αλλά ήταν μια όμορφη μέρα που την πέρασα πολύ ωραία με τα πιτσιρίκια. Τώρα περιμένουν την επόμενη πως και πως....
Έδωσα και της γυναίκας μου και έκανε μερικές βόλτες (εξίσου άσχετη με μένα) και γλυκαθηκε...
Σε αυτό το στάδιο θα αργήσουμε να πάμε γιατί αν πάρω και τέταρτο ποδήλατο μετά σίγουρα θέλω κοτσαδορους σχάρες και γενικά πολλά έξοδα... τα τρία τα βολευω προς το παρόν.υπαρχουν ιμαντες προσδεσης (παμφθηνοι) με το αυτοματο κουμπωμα..και τελειωσες...
οσο για το τεταρτο ποδηλατο η λυση ειναι....ενα σπαστο
και για να συμμετεχει η συμβία στην οικογενειακη βολτα.....και για να το χρησιμοποιεις σε συνδυασμο με το αυτοκινητο για δουλειες στην πολη.... -
Αν όποιος λέει την αλήθεια και την τεκμηριώνει με επιχειρήματα γίνεται προσβλητικός, τότε ζητώ συγγνώμη.Δεν είναι μόνο αν αξίζει ποδηλατικά (που αν δεις ποιος είναι ο ρυθμός τους, θα καταλάβεις ότι προπονητικά ΔΕΝ αξίζει). Είναι η όλη κουλτούρα της κατάληψης του οδοστρώματος, της διακοπής της κυκλοφορίας, της εναντίωσης στα αμάξια. Σε καθηλώνουν στο ίδιο σημείο επί ένα μισάωρο (προφανώς αδιαφορώντας για το πόσα πράσινα φανάρια θα περάσουν όση ώρα είσαι εκεί) μέχρι να περάσουν όλοι, έτσι για σπάσιμο. Υπάρχουν τύποι που πάνε μόνο και μόνο για τους τσαμπουκάδες με τους αγανακτισμένους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι συμβαίνουν σε κάθε βόλτα. Χούντα κανονική... Το θέμα είναι αν θες να είσαι μέρος αυτής της κουλτούρας/νοοτροπίας.
Από την άλλη, είναι εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις γκομενάκια. Κάτι που μάλλον εσύ δε χρειάζεσαι. Να δεις τυπά με κάρμπον κουρσί, φουλ στολή, κουμπωτά παπούτσια και να απορείς τι πήγε να κάνει εκεί, που η μέση ωριαία πρέπει να είναι κάπου 12-14 χλμ/ω...Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μπορώ να σου αναφέρω τα κάτωθι:
- Τσουβαλιάζεις τα 1.000+ άτομα που συμμετέχουν κάθε φορά και τα υποβιβάζεις στο επίπεδο του καταληψία, του τραμπούκου και του ξελιγωμένου που ψάχνει να πηδήξει. (φάουλ)
- Τα όσα αναφέρεις δεν έχουν καμμία σχέση με την φιλοσοφία του freeday και επιπλέον το κομμάτι με το μισάωρο κλείσιμο του φαναριού είναι εντελώς ψέμα.
Και το καλύτερο, από όσα έχω καταλάβει από παλιότερη συζήτηση που κάναμε ΔΕΝ έχεις λάβει μέρος εσύ προσωπικά, άρα απλά αναπαράγεις απόψεις άλλου/ων που άκουσες ή διάβασες κάπου.
Όπως λοιπόν σου έχω ξαναπροτείνει στο παρελθόν, έλα σε ένα από αυτά, σχημάτισε την δική σου προσωπική άποψη και μετά πολύ ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο.Φιλικά.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Πήγαμε σήμερα με τα πιτσιρίκια ΣΕΦ.... τρελάθηκαν, πωπω μπαμπά ποδηλατάρα και δώστου πάμε βόλτες μαζι, και δώστου εξερεύνηση να κάνουμε τις στοές κτλ....
Πολύ πετάλι αλλά δε διαμαρτυρόταν καθόλου, και μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ η φάση, όχι η ποδηλασία γιατί ήταν πολύ χαλαρή αλλά ήταν μια όμορφη μέρα που την πέρασα πολύ ωραία με τα πιτσιρίκια. Τώρα περιμένουν την επόμενη πως και πως....
Έδωσα και της γυναίκας μου και έκανε μερικές βόλτες (εξίσου άσχετη με μένα) και γλυκαθηκε...
Σε αυτό το στάδιο θα αργήσουμε να πάμε γιατί αν πάρω και τέταρτο ποδήλατο μετά σίγουρα θέλω κοτσαδορους σχάρες και γενικά πολλά έξοδα... τα τρία τα βολευω προς το παρόν.υπαρχουν ιμαντες προσδεσης (παμφθηνοι) με το αυτοματο κουμπωμα..και τελειωσες...
οσο για το τεταρτο ποδηλατο η λυση ειναι....ενα σπαστο
και για να συμμετεχει η συμβία στην οικογενειακη βολτα.....και για να το χρησιμοποιεις σε συνδυασμο με το αυτοκινητο για δουλειες στην πολη....Από τα 3 ποδήλατα και μετά το θέμα του κουβαλήματος γίνεται δύσκολο και για να λυθεί ακριβό.
Κανονικά, η ανάγκη μεταφοράς τόσων ποδηλάτων αφορά μόνο περίοδο διακοπών.Η φιλοσοφία χρήσης τους από εκεί και μετά είναι ότι πάμε οπουδήποτε με αυτά και αφήνουμε το αυτοκίνητο στο σπίτι.
Ακόμα και για σχετικά μεγάλες αποστάσεις μέσα στην πόλη μπορούμε να χρησιμοποιήςσουμε συνδυασμό ποδηλάτου και ΜΜΜ. (αναγκαστικά αναφέρομαι σε πόλεις με μετρό και τράμ που επιτρέπεται η μεταφορά) -
Να έρθω να συμμετάσχω; Ούτε απ' έξω δε θέλω να περάσω. Μια φορά μού έτυχε να ακινητοποιηθώ μέσα στο αυτοκίνητό μου για μισή ώρα στη Γλυφάδα (ενώ το σπίτι μου απέχει ελάχιστα από εκεί και ανυπομονούσα να επιστρέψω στη θαλπωρή του) και κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να μισήσουν τους ποδηλάτες όσοι ακινητοποιούνται με το έτσι θέλω. Το ότι το μισάωρο είναι ψέμα αποτελεί μέγιστη προσβολή και στο επιστρέφω. Μισή ώρα με το ρολόι, μετρημένη! Ήμουν στο φανάρι του Σκλαβενίτη, μερικοί μάγκες είχαν σταματήσει την κυκλοφορία και τα ποδήλατα που ξεβράζονταν από τη Γούναρη στη Βουλιαγμένης ήταν ατελείωτα. Μισή ώρα, το κατάλαβες ή να στο γράψω και σε δευτερόλεπτα; 1.800!
Μήπως δεν πιστεύεις και τα νεύρα που είχα εγώ κι οι γύρω μου αυτοκινητιστές που τα μεσάνυχτα είχαμε ακινητοποιηθεί εντελώς απροειδοποίητα; Περιττό να σου πω ότι παρακαλάω να μην ξαναβρεθώ στο διάβα αυτής της παρέας, επιστρέφοντας από κάποια βόλτα μου, γιατί το μισάωρο μου έχει μείνει αξέχαστο.
Όσο για το ποδηλατικό/προπονητικό συμφέρον μιας τέτοιας βόλτας, είναι παντελώς μηδαμινό. Οι ταχύτητες των συμμετεχόντων ήταν στην καλύτερη περίπτωση αστείες για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με το ποδήλατο. Σκέψου ότι φάνηκαν αστείες ακόμα και στον Giannik1977, που δεν κάνει μεγάλες βόλτες κι ήταν η πρώτη του φορά. Δε διαφωνώ ότι κάποιοι αρχάριοι θα περάσουν καλά ή ότι ποδηλασία δεν είναι μόνο η προπόνηση. Αυτό όμως μπορεί να γίνει καταλαμβάνοντας μόνο τη δεξιά λωρίδα και αφήνοντας τα φανάρια ελεύθερα ή (ακόμα καλύτερα) σε κάποιο δασικό δρόμο ένα πρωινό Σαββατοκύριακου. Διαφωνώ όμως κάθετα στο ότι αυτό πρέπει να γίνει εις βάρος των υπολοίπων χρηστών του δρόμου. Μακριά από μένα οτιδήποτε φασιστικό, σε όποια μορφή κι αν είναι. Ακόμα και ποδηλατική... -
Να έρθω να συμμετάσχω; Ούτε απ' έξω δε θέλω να περάσω. Μια φορά μού έτυχε να ακινητοποιηθώ μέσα στο αυτοκίνητό μου για μισή ώρα στη Γλυφάδα (ενώ το σπίτι μου απέχει ελάχιστα από εκεί και ανυπομονούσα να επιστρέψω στη θαλπωρή του) και κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να μισήσουν τους ποδηλάτες όσοι ακινητοποιούνται με το έτσι θέλω. Το ότι το μισάωρο είναι ψέμα αποτελεί μέγιστη προσβολή και στο επιστρέφω. Μισή ώρα με το ρολόι, μετρημένη! Ήμουν στο φανάρι του Σκλαβενίτη, μερικοί μάγκες είχαν σταματήσει την κυκλοφορία και τα ποδήλατα που ξεβράζονταν από τη Γούναρη στη Βουλιαγμένης ήταν ατελείωτα. Μισή ώρα, το κατάλαβες ή να στο γράψω και σε δευτερόλεπτα; 1.800!
Μήπως δεν πιστεύεις και τα νεύρα που είχα εγώ κι οι γύρω μου αυτοκινητιστές που τα μεσάνυχτα είχαμε ακινητοποιηθεί εντελώς απροειδοποίητα; Περιττό να σου πω ότι παρακαλάω να μην ξαναβρεθώ στο διάβα αυτής της παρέας, επιστρέφοντας από κάποια βόλτα μου, γιατί το μισάωρο μου έχει μείνει αξέχαστο.Άρα, αφού παραδέχεσαι ότι δεν έχεις έρθει ποτέ όλα τα άλλα που έγραψες είναι γνώμες τρίτων που αναπαράγεις αμάσητες και πως τελικά όλο το μένος που εκφράζεις είναι επειδή κάποτε περίμενες στο αμάξι σου για να περάσεις από ένα φανάρι.
Στα 4 χρόνια τώρα που τρέχει το freeday στους δρόμους της Αττικής θα έπρεπε λογικά να το έχουν μισήσει πάνω από 3 εκατομμύρια κόσμος αν συνέβαιναν τα γλαφυρά που περιγράφεις.
Ο δε τύπος και τα κανάλια θα έκαναν πάρτυ κάθε Παρασκευή και θα το «έθαβαν» κανονικά.
Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.Όσο για το ποδηλατικό/προπονητικό συμφέρον μιας τέτοιας βόλτας, είναι παντελώς μηδαμινό. Οι ταχύτητες των συμμετεχόντων ήταν στην καλύτερη περίπτωση αστείες για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με το ποδήλατο. Σκέψου ότι φάνηκαν αστείες ακόμα και στον Giannik1977, που δεν κάνει μεγάλες βόλτες κι ήταν η πρώτη του φορά. Δε διαφωνώ ότι κάποιοι αρχάριοι θα περάσουν καλά ή ότι ποδηλασία δεν είναι μόνο η προπόνηση. Αυτό όμως μπορεί να γίνει καταλαμβάνοντας μόνο τη δεξιά λωρίδα και αφήνοντας τα φανάρια ελεύθερα ή (ακόμα καλύτερα) σε κάποιο δασικό δρόμο ένα πρωινό Σαββατοκύριακου. Διαφωνώ όμως κάθετα στο ότι αυτό πρέπει να γίνει εις βάρος των υπολοίπων χρηστών του δρόμου. Μακριά από μένα οτιδήποτε φασιστικό, σε όποια μορφή κι αν είναι. Ακόμα και ποδηλατική...
Ποιό ποδηλατικό/προπονητικό μέρος ;;; Από πού προέκυψε ότι η φιλοσοφία είναι αυτή ;;;
Oι ηλικίες των συμμετεχώντων είναι από 7 χρονών μέχρι 70+ και είναι βόλτα, όχι προπόνηση.
Τέλος, πέρα από την ασφαλή βόλτα σε δρόμους που δεν θα τόλμαγε ποτέ να περάσει ποδηλάτης μόνος του ο σκοπός είναι να δηλωθεί και να γίνει γνωστή η παρουσία του ποδηλάτου στους δρόμους.
Να δηλωθεί το δικαίωμα του κάθε ποδηλάτη να χρησιμοποιεί τον δρόμο μαζί με όλους τους υπόλοιπους εποχούμενους και να γίνεται σεβαστή η παρουσία του.
Αν λοιπόν εσύ τώρα χαίρεσαι την βόλτα σου μέχρι το Σούνιο και τον σεβασμό που σου δείχνουν οι περισσότεροι οδηγοί (πάντα θα υπάρχουν και οι κάφροι βέβαια), εν μέρη οφείλεται και στο ότι οι περισσότεροι έχουν αποδεχτεί το ποδήλατο μέσα από κινήσεις/εκδηλώσεις σαν το freeday.Επειδή λοιπόν οι απόψεις που εκφράζεις είναι άδικες και υποτιμητικές για πάρα πολύ κόσμο εγώ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ από εδώ να αφιερώσεις μια Παρασκευή και να έρθεις να δείς τί είναι τελικά αυτό που περιγράφεις σαν «κακό και μοχθηρό» μπουλούκι που τρομοκρατεί τους δρόμους και τους οδηγούς.
-
Πώς στο καλό είμαι άδικος όταν μιλάω με σαφή επιχειρήματα για κάτι που έχω ζήσει; Το κριτήριο είναι τα κανάλια ή η πραγματική καθυστέρηση και τα ατελείωτα νεύρα που έχετε προκαλέσει σε τόσους και τόσους; Ποιος αξιολογεί αν το έχουν μισήσει 3 εκατομμύρια οδηγών ή όχι; Έχεις κάποια πραγματική γνώση ή απλώς αερολογούμε;
Χαίρομαι που η κοπελίτσα που πάει με 20 ή ο 65χρονος που δε θα τολμούσε να βγει ποτέ μόνος του στη λ. Βουλιαγμένης έχουν την ευκαιρία να κάνουν ποδήλατο και να το βάλουν στη ζωή τους. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος κάποιων άλλων. Αν π.χ. δε διακόπτατε την κυκλοφορία και αν καταλαμβάνατε μόνο μία λωρίδα, η γνώμη των οδηγών θα ήταν πολύ καλύτερη. Δε λέω να καταργηθούν οι μεγάλες βόλτες, απλώς να γίνουν σωστές έναντι των υπολοίπων. Δε θα προκαλούσατε, δε θα εκνευρίζατε και γω θα πήγαινα το πρωί του Σαββάτου στο Σούνιο πολύ πιο ασφαλής. Ποιος σου λέει ότι κινδυνεύω λιγότερο εξαιτίας σας; Πιο πιθανό μού φαίνεται να κινδυνεύω περισσότερο από κάποιον άτυχο που πριν λίγες ώρες του σπάσατε τα νεύρα.ΥΓ. Αφού δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσά μας, ας σταματήσουμε να συζητάμε για αυτά που μας χωρίζουν κι ας επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν.
-
Προφανώς και δεν μπορώ να σε πείσω με γραπτά επιχειρήματα ότι αυτό που πιστεύεις είναι λανθασμένο και λυπάμαι για αυτό.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τί είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο και δεν θες απλά να έρθεις να δείς εσύ ο ίδιος, το ότι μπορεί να έχεις πράγματι δίκιο ή μήπως το γεγονώς ότι ίσως τελικά και να κάνεις λάθος ;;;Δεν πειράζει, ας το σταματήσουμε εδώ.
Φιλικά. -
Τίποτα από τα παραπάνω. Απλώς δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Ούτε καμία ιδιαίτερη φαγούρα για το freeday. Παντρεμένος και με παιδί, οι άδειες για ποδήλατο είναι περιορισμένες. Προτιμώ να πάω στο Σούνιο με την κούρσα ή στα όρη στα άγρια βουνά με το διπλανάρτησο από το να φάω πόσες ώρες το βράδυ της Παρασκευής με αστείες μέσες ωριαίες.
Λοιπόν, πάμε για άλλα. Αύριο το πρωί έχει πετάλι στο χώμα κι επιστροφή μέχρι τις 10.30, ώστε να παρεβρεθούμε οικογενειακώς στην παρέλαση. Και πετάλι και σημαιάκια. Όλα πρέπει να τα προλάβουμε. -
Ρε σατανα εμενα τι με θεωρεις ; ντιπ αχρηστο;; ελα να σε κοντραρω μια με το cube
-
Απλώς δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Ούτε καμία ιδιαίτερη φαγούρα για το freeday. Παντρεμένος και με παιδί, οι άδειες για ποδήλατο είναι περιορισμένες.Σε καταλαβαίνω καθότι παντρεμένος με 2 παιδιά αλλά εγώ το ονομάζω απλά «παντόφλα»...
-
Λοιπον dpolal κανονισε την παρασκευη η πορεια να καταληξει οξω απ το σπιτι του!!!
Η ζωή...ποδήλατο!