-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ναι, αλλα απο κατω. Μη εχοντας ευκολη προσβαση λογω των σανιδιων/ ξυλων.
Ραγισμενο ή τρυπημενο κεραμιδι που δεν εχει κλεισει καλα.Αφρο πολυουρεθάνης;Μπορεί να τα σηκώσει όλα όμως.
-
Στεγανωτικό σε spray : http://thrakon.gr/product/bitumen-spray
Υπάρχει και πίσσας, ρώτησε σε καταστήματα με μονωτικά και αποφάσισε. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Στεγανωτικό σε spray : http://thrakon.gr/product/bitumen-spray
Υπάρχει και πίσσας, ρώτησε σε καταστήματα με μονωτικά και αποφάσισε.Κενο με αυτο ομως δεν μπορω να ¨πληρωσω¨ μιας και δημιουργει στρωση. Εγω εχω μερικα κενα που θελω να κλεισω, μικρα μεν, ικανα δε.
Αφρος δεν ειναι στεγανοποιητικος, ισα ισα το αντιθετο ειναι πορωδεις. -
πρωτα με αφρο να γεμισεις τα κενα/αρμους και μετα με το σπρει πισσας/στεγανοποιησης.
-
Eχει κανεις σκούπα συλλογης σταχτης?
Θελω καμια γνωμη αν ειναι ευκολο -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Eχει κανεις σκούπα συλλογης σταχτης?
Θελω καμια γνωμη αν ειναι ευκολοοι μοναδικες που κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια ειναι αυτες που εχουν το συστημα που τιναζει το φιλτρο.Μονο ακριβες θα βρεις με αυτο το συστημα.Κατι καδοι-φιλτρα που ενσωματωνονται σε οικιακες σκουπες,ή καποιες φθηνες σκουπες σταχτης των 60-100 ευρω ειναι για τον πεουλα.Το προβλημα ειναι οτι βουλωνει το φιλτρο λογω της πολυ λεπτοκοκκης σταχτης,και αρχιζουν να μην ρουφανε και στο τελος να καινε και τα μοτερ απο το ζορι.
Αυτο το παθαινουν σχετικα γρηγορα(το βουλωμα,και σταδιακη πτωση της αναροφητικοτητας) ακομα και απο το πρωτο καθαρισμα του τζακιου,ειδικα εαν εχεις πολη σταχτη.Πρεπει να ανοιγεις την σκουπα,να καθαριζεις το φιλτρο,αλλα μεσα στο σπιτι θα τα κανεις ολα λουτανα.
Εγω καθαριζω τα πολλα μπαζα με ενα φαρασακι μεταλικο και σκουπακι σιγα-σιγα μην σηκωθει κουρνιαχτος και την ψιλη σκονη την αφηνω,αφου θα ξανααναψω.Ενα καλο καθαρισμα με το χορτινο σκουπακι του κανω πριν καθαρισουμε το σαλονι,οπου δεν με ενδιαφερει μιας και θα καθαριστουν/ξεσκονιστουν ολα.Μετα βαζω την οικιακη σκουπα,αλλα δεν εχει πλεον πολλη σκονη να διμιουργησει προβλημα στην σκουπα,και γινεται λαμπικος. -
http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.050560
Kατι τέτοιο εννοεις οτι ειναι καλο? -
http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.050560
Kατι τέτοιο εννοεις οτι ειναι καλο?οχι αυτο ειναι που βουλωνει ευκολα.
στην karcher ψαξε,αυτη εχει τετοια,αλλα ειναι αρκετα ακριβη.
-
Mαλιστα, το ζητημα ειναι οτι προκειται για λεβητα πελλετ και οχι τζακι ή ξυλολεβητα, οποτε οι ποσοτητες σε σταχτη λιγο περιορίζονται.
Τώρα τι να πω για τοσα λεφτα δεν είμαι παντως -
Mαλιστα, το ζητημα ειναι οτι προκειται για λεβητα πελλετ και οχι τζακι ή ξυλολεβητα, οποτε οι ποσοτητες σε σταχτη λιγο περιορίζονται.
Τώρα τι να πω για τοσα λεφτα δεν είμαι παντωςκαι εγω θεωρω πως ειναι πολλα χρηματα για να καθαριζω μονο τη σταχτη.Απλα εχε το στο νου σου,οταν χαλασει η οικιακη ηλεκτρικη που εχεις να την αντικαταστησεις με κατι τετοιο.
-
Οι κάδοι στάχτης, μοιάζουν με την σκούπα στάχτης αλλά χωρίς μοτέρ (συνδέεις τη σκούπα σου).
Νομίζω ότι θα είναι πιο βολικοί. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι κάδοι στάχτης, μοιάζουν με την σκούπα στάχτης αλλά χωρίς μοτέρ (συνδέεις τη σκούπα σου).
Νομίζω ότι θα είναι πιο βολικοί.etsi ειναι Λεωνιδα,αλλα εχουν το ιδιο προβλημα με το φιλτρο που μπουκωνει και σε αυτες.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τώρα τι να πω για τοσα λεφτα δεν είμαι παντωςκαι εγω θεωρω πως ειναι πολλα χρηματα για να καθαριζω μονο τη σταχτη.Απλα εχε το στο νου σου,οταν χαλασει η οικιακη ηλεκτρικη που εχεις να την αντικαταστησεις με κατι τετοιο.
Λες ε? Τωρα εχουμε μια miele εδω και 8 χρονια.Η αληθεια ειναι πως παντα ειχα εναν προβληματισμο αν θα επρεπε να παω σε αυτην την κατηγορια για οικιακη.
-
εγω περιμενω να χαλασει,και θα παω σε αυτο το τυπο σκουπας.Ρουφανε και υγρα,δεν αλλαζεις σακουλες,ρουφας και τη σταχτη.
Το μονο θεμα ειναι το μεγεθος και στον χωρο αποθηκευσης,αλλα δεν εχω θεμα εκει. -
Εγώ έχω μια σκούπα στάχτης απο το lidl για να καθαρίζω μια σόμπα πελλετ. Ο καθαρισμός γίνεται καθημερινα. Αν ρουφάω όλη τη στάχτη χρειάζεται καθάρισμα κάθε 5-7 μέρες περίπου. Αν όμως πρώτα πετάξω τη στάχτη από το δοχείο συλλογής της και τη χρησιμοποιήσω για τα υπόλοιπα τότε κρατάει αρκετά παραπάνω.
Ο καθαρισμός του φίλτρου είναι όντως θέμα, προφανώς πρέπει να γίνεται εκτός σπιτιού για να μην αναπνέεις και όλη τη στάχτη. Την είχα αγοράσει πριν απο δυο χρόνια και κάπου τώρα θέλει μάλλον αλλαγή, περισσότερο γιατι δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικό φίλτρο. Η karcher πάντως είναι μέσα στις σκέψεις μου (έχω και άλλα μηχανήματα της και είναι εγγύηση) αλλά το μόνο πρόβλημα με τις συσκευές της είναι ότι είναι μεγάλες. Πρέπει να έχεις χώρο για να τις βάλεις.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι είναι κατάλληλη για αναρρόφηση στάχτης σε συστηματική βάση? Γιατί η karcher έχει διαφορετική κατηγορία σκουπών για αναρρόφηση στάχτης και δίνει αυτό τον κάδο bit.ly/1apNldp για τις υπόλοιπες σκουπες υγρών-σκόνης.
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι είναι κατάλληλη για αναρρόφηση στάχτης σε συστηματική βάση? Γιατί η karcher έχει διαφορετική κατηγορία σκουπών για αναρρόφηση στάχτης και δίνει αυτό τον κάδο bit.ly/1apNldp για τις υπόλοιπες σκουπες υγρών-σκόνης.
ναι εχεις δικιο,για σταχτη δινει αυτες που εχουν παλι ιδια τιμη στα 150 ευρω
http://www.karcher.gr/gr/Products/Home_ ... r_skni.htm -
Σμπρώξτε με να πεσω πολυ δελεαστική τιμη
τι λετε?
http://www.ebw.gr/el/Product/136502/Karcher-AD3-000-ash-and-dry-vacuum-cleaner-with-metal-tank-black -
Θέλω να βάλω οδηγούς σε ένα κομοδίνο με τρία συρτάρια. Το κάθε συρτάρι μπαίνει μέσα στο δικό του 'κουτί'. Είναι, δηλαδή, ανεξάρτητα.
Αν πάρω απλούς οδηγούς με ράουλα (FGV), μετρήσω το κέντρο τόσο του συρταριού όσο και του πλαϊνού του κουτιού, θα είναι ΟΚ? Η πρέπει να έχει διαφορετικό ύψος ο οδηγός που βιδώνεται στο πλάϊ? -
Νίκο, οι οδηγοί συνήθως μπαίνουν λίγο πιο κάτω από το νοητό όριο του 'κουτιού' για να κάτσουν σωστά στα ροδάκια και να κουμπώσουν στην ευθεία. Από κει και πέρα απέναντί τους πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος. Έστησα κάτι συρταριέρες πρόσφατα
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]