-
Βρίσκομαι στην τελική απόφαση για κάτι απο αυτά τα δυο αυτοκίνητα, όσο και αν φαινομενικά δεν μοιάζουν μεταξύ τους, εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία απο πλευράς μεγέθους.
Τα χιλιόμετρα σε ετήσια βάση ανέρχονται σε περίπου 6000 το χρόνο σε εθνικές οδούς για μέσα στην πόλη διαθέτω άλλο αυτοκίνητο οπότε με αυτά τα δεδομένα και με βάση ότι τα πάγια δεν έχουν μεγάλη διαφορά αγοράζεις Alfa με περίπου 13000 ευρώ ή Volvo με περίπου 20000 - 24000 (υπάρχουν μερικά πιθανόν test drive) και κρατάμε την διάφορα η οποία ειναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Κάτι άλλο και σε άλλη κατηγορία δεν με ενδιαφέρει ούτε συζητήσεις για την αξιοπιστία της Alfa αλλα ουτε και για το Volvo (είχα παλαιότερα την tbi και μου την κλέψανε οκτώ μήνες μετα).
Συνοψίζοντας αγοράζω αυτοκίνητο σε το συναίσθημα και να το χαίρεσαι στον δρόμο ή με βάση την λογική και μετακινείσαι με οικονομία. -
Βρίσκομαι στην τελική απόφαση για κάτι απο αυτά τα δυο αυτοκίνητα, όσο και αν φαινομενικά δεν μοιάζουν μεταξύ τους, εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία απο πλευράς μεγέθους.
Τα χιλιόμετρα σε ετήσια βάση ανέρχονται σε περίπου 6000 το χρόνο σε εθνικές οδούς για μέσα στην πόλη διαθέτω άλλο αυτοκίνητο οπότε με αυτά τα δεδομένα και με βάση ότι τα πάγια δεν έχουν μεγάλη διαφορά αγοράζεις Alfa με περίπου 13000 ευρώ ή Volvo με περίπου 20000 - 24000 (υπάρχουν μερικά πιθανόν test drive) και κρατάμε την διάφορα η οποία ειναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Κάτι άλλο και σε άλλη κατηγορία δεν με ενδιαφέρει ούτε συζητήσεις για την αξιοπιστία της Alfa αλλα ουτε και για το Volvo (είχα παλαιότερα την tbi και μου την κλέψανε οκτώ μήνες μετα).
Συνοψίζοντας αγοράζω αυτοκίνητο σε το συναίσθημα και να το χαίρεσαι στον δρόμο ή με βάση την λογική και μετακινείσαι με οικονομία. -
Από την στιγμή που έχουν 7-10000€ διαφορά τι συγκρίνεις;
-
Αφου την ειχες καιρος να πας σε αναβαθμιση,κοινως να ψαξεις να βρεις μια tbi TI που αποσο ξερω υπαρχουν και σε τιμες σκοτωμα...
-
Δεν βλέπω να έχεις τον παραμικρό λόγο να πάρεις το Βόλβο.
Το άλλο το ξέρεις και είναι και φτηνότερο.
Για τόσα λίγα χλμ δεν αξίζει καν να μπλέξεις με τα πετρέλαια... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4182312/
Με ελάχιστα km, και με τον πιο άπαιχτο χρωματικό συνδυασμό σε Alfa Romeo!!
Μόνο αρνητικό το ότι τιμολογιακά βρίσκεται λίγο πιο ψηλά απ' τον προϋπολογισμό που θέτεις για Alfa... -
200 ιταλικά άλογα και τέλος.
-
Η αγγελία πιο πάνω Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Η.Είμαι λάτρης των ιταλικών κυρίως των αλφα ρομεο,ο θείος μου έχει την 156.
-
Ένα έχω να πω.... το αμάξι είναι κόκκινο....
Περί γούστου κολοκυθόπιτα...
Και να δεις που θα την πληρώσω τη μεγάλη κουβέντα μου... της κόρης μου (2,8 ετών) της αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα....! -
Ξεκαθαρα την 159 με τοσα λιγα χιλιομετρα που κανεις.
Στα 13 χιλιαρικα στην εκδοση που ψαχνεις ειναι καλα. Παραπανω δεν θα εδινα ουτε με σφαιρες. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ένα έχω να πω.... το αμάξι είναι κόκκινο....
Περί γούστου κολοκυθόπιτα...
Και να δεις που θα την πληρώσω τη μεγάλη κουβέντα μου... της κόρης μου (2,8 ετών) της αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα....!Βασικά...κάθε αμάξι έχει το χρώμα του!
Και στην 159 τα καλύτερα (για μένα) είναι το κόκκινο και το μαύρο!
Ειδικά αν συνδυάσουμε κόκκινο με δέρμα cuoio όπως η 159 της αγγελίας περνάμε σε άλλα επίπεδα ομορφιάς!! -
Παρκάρει μια τέτοια 159 δίπλα στο σπίτι μου. Το αυτοκίνητο, είναι πανέμορφο με αυτό το πακέτο. (Ζάντες,εσωτερικό,δαγκάνες)
-
Με βαση το πρωτο ποστ ασυζητητι της 159.
-
159 και γρηγορα
-
Βλέπω ότι όλοι λένε Alfa. Και εγώ αυτή την απόφαση είχα παρει. Το θέμα τωρα ειναι ότι κάποιες καλές ειναι Β. Ελλάδα ξεκινάω απο Τρίτη ψάξιμο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Μα έτσι όπως το ρωτάς είναι μονόδρομος, να πάρω αυτό που είχα, το ξέρω και μου αρέσει ή να δώσω 10+ χιλιάρικα παράπάνω για να πάρω ένα άλλο που είναι ντίζελ που δεν μου χρειάζεται....
Αν ήθελες να κάνεις πιο δύσκολη την επιλογή έπρεπε να διάλεγες αυτοκίνητο αντίστοιχης αξίας και σε βεβαιώνω υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά.
Alfa 159tbi ή Volvo s60diesel