-
Ο χρήστης nass έγραψε:
PrisonersΕξαιρετικό! Πολύ καλές ερμηνείες, αγωνία, ατμόσφαιρα, 2.5 ώρες δεν τις καταλαβαίνεις.
Ήταν φανταστικό!
Είχε αρκετά Plot holes ως προς το αστυνομικό σκέλος, όμως ήταν καταπληκτική.
Ούτε που καταλαβαίνεις τη διάρκεια.
-
Ειδα:
White House down: οταν ξεκινησε ειπα οτι προκειται για μια βελτιωμενη εκδοχη της χειροτερης (με διαφορα) φετινης ταινιας, του Olympus has fallen. Οσο περναγε η ωρα, και κυριως με τον κακομοιρη τον Jamie Fox στην χειροτερη στιγμη της καριερας του να παριστανει τον... Obama (για ονομα...), αρχισα να αναθεωρω. Τεσπα, το τελειωσα κουτσα στραβα και αποφασισα οτι ειναι μεν αθλιο, ειναι δε οντως καλυτερο απο το Olympus (τουλαχιστον εχει την αξιοπρεπεια να μην τα βαζει με βορειοκορεατες)
Man of steel: Μαλακια, εχασα τον πολυτιμο χρονο μου, απορω με τον εαυτο μου ωρες-ωρες που καθομαι και βλεπω αυτες τις παπαριες. Το mickey mouse club house που βλεπει η μικρη μου εχει σαφως περισσοτερα να προσφερει στο ενηλικο κοινο, ο δε Μπομπ Σφουγγαρακης ειναι ανεπαναληπτο αριστουργημα και σχολειο . Απορω που καποιοι πανε και πληρωνουν λεφτα για να δουν αυτες τις αηδιες. Παιζει (δυστυχως γι' αυτον) κι ο πολυ καλος ηθοποιος Michael Shannon και βεβαια η αγαπημενη πρωην θεα Diane Lane, για το εφαπαξ.
[Diane μου, κανε μου τη χαρη, ασε κοπελα μου τις εμφανισεις τωρα που γερασες, μου γ@μ@ς τη φαντασιωση ]και (κανονικος κινηματογραφος)
Before midnight: εξαιρετικο κλεισιμο (;) για μια σπουδαια τριλογια, που θα μεινει στην ιστορια γιατι καταφερε να προσφερει υψηλη ποιoτητα σε μια διαδρομη 18 ετων. Αν εισαι περιπου στην ηλικια τους, δεν μπορεις να μην ταυτιστεις με τους πρωταγωνιστες που σ' αυτην την ταινια βαλανε το χερακι τους και στο σεναριο και τα καταφεραν μια χαρα. Κι οι ιδιοι ταυτιστηκαν με τους ρολους, κατι που θα τους ακολουθει (με την καλη εννοια) σε ολη την καριερα τους, με ο,τι και να καταπιαστουν απο δω και περα. Εχει εναν αψογα παιγμενο (οχι και τοσο) μικρο ρολο κι η Ξενια Καλογεροπουλου!
-
για το midnight
Δε σου αφηνε ενα χαμογελο και το χιουμορ της ταινιας? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για το midnight
Δε σου αφηνε ενα χαμογελο και το χιουμορ της ταινιας?Ναι, και αυτο ισχυει και για τις 3 της τριλογιας
Για παραδειγμα το αυτοσχεδιο σκετσακι, που η Delpy εκανε την χαζογκομενα, ηταν, εκτος απο καλογραμμενο, και αριστοτεχνικα παιγμενο
Αν, κατι, λιιιιιγο, πες, δεν μου πολυαρεσε, ηταν το νεαρο ζευγαρι: λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και τ' αγορι μου φαση 'θα μπορουσαν να το δουλεψουν καπως παραπανω, νομιζω (δεν ξετρελαθηκα και με τους ηθοποιους, νομιζω ελληνες) -
Το ζευγαρακι ηταν ενα τυπικο εφηβικο ζευγαρακι μπαρμπα, σαν κι αυτο που θα δεις σε λιγα χρονια μες στο σπιτι σου
-
Εμένα μου άρεσε αρκετά το Lone Ranger. Οκ, αναμενόμενος ντεπ. Αρκετά παραπάνω (είμαι και λάτρης των anim) μου άρεσαν οι Croods, που είχαν πολλά παραπάνω να δώσουν από το Epic, το Monsters university και το brave. (πόσο μάλλον τις αηδίες Despicalbrk3ke me 1 και 2).
-
Το ζευγαρακι ηταν ενα τυπικο εφηβικο ζευγαρακι μπαρμπα, σαν κι αυτο που θα δεις σε λιγα χρονια μες στο σπιτι σουΚαι φυσικα δεν ισχυει, γιατι κι ο Hawke με την Delpy -στην πρωτη ταινια- ηταν ενα εφηβικο ζευγαρακι, αλλα καθολου ομοιο με αυτο της τριτης
-
Δεν ηταν τοσο εφηβικο μπαρμπα, τραβα πιες κανα τηλιο :rfm:
-
Πολύ ωραίο το now you see me . Η 'κοπελιά' είναι όντως όσο λέει το imdb ?

-

Υποκλινομαι.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταινια.
Αυτο- τιποτ' αλλο.
(Κριτικες χιλιαδες στο Internet.)
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδα αυτην.http://www.imdb.com/title/tt0119528/
μπορω να πω την ευχαριστηθηκα!!!!!
'Stop breaking the law asshole!!!!'
-
To Machete Kills το χει δει κανένας? Να είναι καλό σαν το πρώτο ή θα ξενερώσομε
-
Είδα το Prisoners. Καλό
-
To Machete Kills το χει δει κανένας? Να είναι καλό σαν το πρώτο ή θα ξενερώσομεMε Charlie Sheen μεσα;
Απλα θα μπει στο ολιγομελες κλαμπ 'Το σικουελ ανωτερο απο το αρχικο'(Μαζι με Τerminator, Aliens, Τα 900 αλογα της Δαλματιας, Oi Γερμανοι ξαναρχονται, Για μια χουφτα τουβλα ακομα, κουλουπου...).
-
To Machete Kills το χει δει κανένας? Να είναι καλό σαν το πρώτο ή θα ξενερώσομεMε Charlie Sheen μεσα;
Απλα θα μπει στο ολιγομελες κλαμπ 'Το σικουελ ανωτερο απο το αρχικο'(Μαζι με Τerminator, Aliens, Τα 900 αλογα της Δαλματιας, Oi Γερμανοι ξαναρχονται, Για μια χουφτα τουβλα ακομα, κουλουπου...).
-
copy that
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:

Υποκλινομαι.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταινια.
Αυτο- τιποτ' αλλο.
(Κριτικες χιλιαδες στο Internet.)
Συμφωνώ, πολύ όμως
viewtopic.php?p=1044667#p1044667
-
Πολυ καλος ο Θιασος πραγματι, και η μουσικη απιστευτη, μεσα στις καλυτερες του Αγγελοπουλου.
@Asimov για το before midnight, το ειδα σε θερινο το καλοκαιρι στην Αθηνα, ναι εχεις ενα δικιο για τις ερμηνειες των πρωταγωνιστων (Ηθαν και Ζουλι) πολυ καλοι και οι διαλογοι καλογραμμενοι, οχι τοσο κλισε οσο περιμενα.
Οι ελληνες με την εξαιρεση που ανεφερες απαραδεκτοι. Αν και σε πιανει μια συγκινηση, ενδιδεις συναισθηματικα να ουμε, στο τελος νιωθεις οτι λειπει ενας ιδεαλισμος μια νοσταλγια ενα κατι τις.Δεν ειναι θεμα δραματοποιησης αλλωστε αυτη η ταινια-ες δεν φτιαχτηκαν γι αυτο, αλλα ολα παρουσιαζονται λιγο ξεθωριασμενα, λες και το χειροτερο που μπορει να τους συμβει στη ζωη ειναι να τους σερβιρουν ζεστη κοκα κολα, δεν βλεπεις κανενα να λιωνει απο παθος, ολοι καλα και αυτοι καλυτερα.(ωραιο φαι, ωραιο σπιτι, ωραιοι φιλοι, ωραια χωρα )
Ρεαλισμος ή κυνισμος εγω λεω το δευτερο.τεσπα δεν μου αρεσουν οι ταινιες της και θα αρχισω να γκρινιαζω γενικα τωρα.
Τις προαλλες ειδα τον Καπετανιο Φιλιπshttp://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_1, μετρια πραματα, αν και σε καποιες στιγμες ο πουστης ο Χανκς-και ο σομαλος- ειναι πολυ καλος. Το στορυ απλο, το ζητημα ενδιαφερον, τα πολιτικα υπονοουμενα ανοητα.
Αυτη φαινεται καλη http://www.imdb.com/title/tt2752200/?ref_=nm_flmg_dr_2 τι γκομεναρα...
-
Χεχε το έχω σταμπαρει κι εγω αυτο με το γκομενακι O Ozon ειναι σταθερά καλός βλ. το περσινό Dans la maison.
Ο Θίασος ειναι σπουδαία ταινία. Όλες αυτές τις ταινίες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος εγω τις συγκρίνω με το Underground. O Θίασος ειναι μόλις ένα κλικ κατώτερός του, αριστούργημα δλδ
Με ποιον συζητάγαμε ρε συ για αυτήν την επική σκηνη http://m.youtube.com/watch?v=_BsiDkHPcDM
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]