-
ποδήλατο με 500 ευρώ δεν αγοράζω, γιατι πιστευω οτι ειναι υπερκοστολογημενα λογω trend μοδας κτλ
Μου φαινεται αδιανοητο να θες τοσα χρηματα για να πεις 'ξεκιναω' ποδηλατο
Φυσικα περι κολοκυθοπιτας.... -
αυτο εννοουσα ρε παιδες...ποδηλατο, αξεσουαρακια, σχαρα κλπ
και το ποδηλατο εννοειται επισης οχι απο πρακτικερ...αλλα απο ειδικο μαγαζι...βεβαια η λυση που βρηκες ειναι η πιο σωστη μεχρι να καταληξεις για τη συνεχεια...
-
Kilomeater κάνε το πολύ βολικο για σένα test ride του trekking σε μια καλη βολτα με λίγο απο όλα και πολλά θα απαντηθούν μόνα τους.
Πρόσφατα είχε γίνει μια συζήτηση για λουκέτα. Για δώστε ένα update οι κάτοχοι. Ψάχνω κάτι πολύ vfm. Μα πολύ vfm
Πήρε το ματι μου στο ebay/amazon κάποια επώνυμα u lock με καλώδιο γύρω στα 20 με 30 γιουροζ. Τι λετε? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Mιας και μιλάμε για σχάρες, η δική μου πίσω σχάρα δεν έχει δέστρες (οι σωλήνες έχουν εξωτερικά ένα περίβλημα από ελαστικό ) και δένω τα ποδήλατα με χταπόδια, αλλά ακουμπάνε μεταξύ τους και τρίβεται το χρώμα σε κάποια σημεία. Έχω πάει σε όλα τα ποδηλατάδικα της περιοχής και στο μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου από όπου την αγόρασα και έχω ζητήσει δέστρες αλλά εδώ και δύο χρόνια όλοι ΘΑ φέρουν κάποια στιγμή και ποτέ δεν φέρνουν. Η διάμετρος είναι ίδια περίπου με της thule. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι;
δεστρες λες τα λουρια που απο την μια μερια εχουν γατζο,και απο την αλλη βιδωνουν πανω στη βαση?
Αυτές αλλά μαζί με τις βάσεις που βιδώνουν στο σωλήνα της σχάρας
-
λοιπον.... αφου διαβασα οσα μου ειπαατε, εψαξα και τα μεγαλα websites.. πηγα και πηρα ενα ασχετο απο το μαγαζακι της γειτονιας διπλα στο σπιτι μου!!!!!
Με γεια μου
ειναι ενα τετοιο σε μπλε χρωματακι
http://www.action-bikes.gr/ballistic-he ... -2012.htmlτο πηρα στα 250, επειτα αποο πολυ παζαρι 9ειπαμε, μικρο συνοικιακο μαγαζακι, εχει καπως πιο τσιμπημενες τιμες)
ο τυπος παντως ειναι πολυ ξηγημενος και με κερδισε η ανθρωπινη επαφη και οτι θα τον εχω διπλα στο σπιτι για οτι χρειαστειορεξατος εκανα μια βολτα περι τα 3-4 χιλιομετρα.. τα ειδα ολα, κοντεψα να ψοφησω (φυσικη κατασταση μηδεν λεμε)
ομως μου αρεσε παρα πολυ, το βρηκα πολυ διασκεδαστικο και ελπιζω να κανω συχνα και να φτιαξει λιγο το λαχανιασμα μου κτλαντε πειτε τωρα οτι ειναι μουφα το ποδηλατο...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
αντε πειτε τωρα οτι ειναι μουφα το ποδηλατο...Ποιός να στο πει και γιατί να στο πει; Μου φαίνεται τρώγεσαι με τα ρούχα σου.. Με'γειά το ποδήλατο και πάντα όρθιος σου εύχομαι. Να το χαρείς όσο μπορείς
Όσον αφορά το συνοικιακό μαγαζί, να είσαι σίγουρος ότι αυτός σε θέλει περισσότερο για τα σέρβις, καμιά ακτινολόγηση, αλλαγή ντιζών, τακάκια, κτλ παρά για αγορά ποδηλάτου. Από τα (λίγα) ποδήλατα που λογικά θα έχει στοκ, δε κερδίζει.. Να τον προτιμάς πάντως, είναι φιλικότεροι από αυτούς των μεγάλων μαγαζιών.
-
Με γεια καλοδήγητο και πάντα όρθιος.
Βέβαια, εγώ θα 'παιρνα ένα τρέκινγκ στη θέση σου, αλλά αφού προτιμάς τα ΜΤΒ δε μου πέφτει λόγος. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ποδήλατο με 500 ευρώ δεν αγοράζω, γιατι πιστευω οτι ειναι υπερκοστολογημενα λογω trend μοδας κτλ
Μου φαινεται αδιανοητο να θες τοσα χρηματα για να πεις 'ξεκιναω' ποδηλατο
Φυσικα περι κολοκυθοπιτας....Συμφωνώ κυρίως για τα παραπάνω από 500 ευρώ, αλλά το κυριότερο είναι τα 250 ευρώ που έδωσες να τα κάνεις (και να το νιώσεις και στο σώμα σου ότι τα έκανες) απόσβεση! Καλοτάξιδος!
-
Καλοταξιδο φιλαρακι !! Προσοχη στους δρομους οταν βγαινεις!!
-
Αποφασιστικός και γρήγορος! Οπότε δεν έχει νόημα να παιδευόμαστε να σου εξηγήσουμε γιατί δεν έπρεπε να πάρεις MTB. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς, Καλές βόλτες και καλή διασκέδαση.
Πρόσεξε μόνο έχει σημασία να πήρες το σωστό μέγεθος και να το ρύθμισες κάπως σωστά (τουλάχιστον τον ύψος της σέλλας έτσι ώστε ποδηλατώντας με το εμπρός μέρος της πατούσας όπως πρέπει το γόνατο να μην τεντώνει τελείως ή να τεντώνει τελείως πάνω στο πεντάλι αν ακουμπάς στη φτέρνα). Αν είσαι πιο χαμηλά μπορεί να φτάνεις καλύτερα το έδαφος αλλά χάνεις δύναμη και κουράζεσαι άδικα.
Κοίτα να βρεις και το σωστό ρυθμό, επέλεγε τις σωστές σχέσεις ώστε να διατηρείς έναν ρυθμό περί τις 60-75 περιστροφές το λεπτό. -
Κοίτα τώρα να πωρωθείς (όπως οι περισσότεροι από μας) και σε λίγο καιρό να απορείς: 'μα μόνο 500 ευρώ; Ποιος θέλει να κάνει σοβαρή ποδηλασία με 500 ευρώ;'
Πάντως, αν αρχίσεις τις βόλτες και αποφασίσεις ότι θες εσώρουχο με επένδυση, φώτα, αντιανεμικό, κάνα διαπνέον μπλουζάκι, καλύτερη σέλα, παγούρι, να δεις που θα φτάσεις και συ το 500άρι χωρίς να το καταλάβεις. -
Περασα το απογευμα (γυρνωντας απο τη δευτερη και πιο καλη βολτα) απο ενα γνωστο που ειναι εμπειρος ποδηλατης
με ειδε απο σταση σωματος, σελα κτλ και μου ειπε οτι ειναι οκ
Μου ειπε και αυτος μια απο τα ιδια και οτι γρηγορα θα θελω αλλο κτλ...
καλα ναμαστε και το βλεπουμεΠαντως σημερα το απογευμα εκανα περισσοτερη διαδρομη (4.5 Κμ με βαση το GPS) και δεν κουραστηκα το πρωι
Επειδη η κακη μου φυσικη κατασταση δε βελτιωθηκε με δυο φορες, μαλλον εμαθα λιγο τα κολπα του να μη ζοριζομαι τοσο πολυ.
Ωραιο πραμα το ποδηλατο, οπως το θυμομουνα πριν πολλαααα πολλααα χρονια -
Κόλλημα λέμε...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Mιας και μιλάμε για σχάρες, η δική μου πίσω σχάρα δεν έχει δέστρες (οι σωλήνες έχουν εξωτερικά ένα περίβλημα από ελαστικό ) και δένω τα ποδήλατα με χταπόδια, αλλά ακουμπάνε μεταξύ τους και τρίβεται το χρώμα σε κάποια σημεία. Έχω πάει σε όλα τα ποδηλατάδικα της περιοχής και στο μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου από όπου την αγόρασα και έχω ζητήσει δέστρες αλλά εδώ και δύο χρόνια όλοι ΘΑ φέρουν κάποια στιγμή και ποτέ δεν φέρνουν. Η διάμετρος είναι ίδια περίπου με της thule. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι;
δεστρες λες τα λουρια που απο την μια μερια εχουν γατζο,και απο την αλλη βιδωνουν πανω στη βαση?
Αυτές αλλά μαζί με τις βάσεις που βιδώνουν στο σωλήνα της σχάρας
μου χαρισε ο γειτονας μια τετοια για να παω τα ποδηλατα στο χωριο το καλοκαιρι,αλλα ελειπαν 3 δεστρες.Ρωτησα φιλο με αξεσουαρ και με εστειλε σε ενα μαγαζι στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι.Ειναι στο τερμα σχεδον της ανηφορας στο αριστερο σου χερι.Πηγα και μου εδωσε δεστρες με χαμηλη τιμη.
-
21.30 αύριο Πλ. Ασωμάτων ξεκινάμε πορεία με προορισμό Γλυφάδα !!
kilometer ότι πρέπει για να το εγκαινιάσεις σε μεγάλες αποστάσεις !!
θα έρθει κανά παιδί από εδώ? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μου χαρισε ο γειτονας μια τετοια για να παω τα ποδηλατα στο χωριο το καλοκαιρι,αλλα ελειπαν 3 δεστρες.Ρωτησα φιλο με αξεσουαρ και με εστειλε σε ενα μαγαζι στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι.Ειναι στο τερμα σχεδον της ανηφορας στο αριστερο σου χερι.Πηγα και μου εδωσε δεστρες με χαμηλη τιμη.Ωραία ευχαριστώ, θα πάω να το ψάξω!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
kilometer ότι πρέπει για να το εγκαινιάσεις σε μεγάλες αποστάσεις !!Από KiloMeater θα γίνει kilometer πλέον!!!
-
Το ποδήλατο έστειλε τα ελληνικά Ι.Χ. στα αζήτητα
- Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην πανευρωπαϊκή στροφή προς το ποδήλατο, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, καθώς η κρίση μας οδηγεί σε... ορθοπεταλιές για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών.
Το ποδήλατο έστειλε τα ελληνικά Ι.Χ. στα αζήτητα
Το δίκτυο της δημόσιας ραδιοφωνίας των ΗΠΑ φιλοξενεί δημοσίευμα για την εντυπωσιακή επιστροφή των δικυκλιστών στη Γηραιά Ηπειρο τα τελευταία χρόνια.
Η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή χώρα με την δεύτερη μεγαλύτερη αναλογία στις πωλήσεις ποδηλάτων έναντι αυτής επιβατικών αυτοκινήτων τη χρονιά που πέρασε, όπως δείχνουν τα στοιχεία που παραθέτει.
Συγκεκριμένα, έχουν βγει στην αγορά 320.000 νέα ποδήλατα το 2012, έναντι μόλις 58.000 Ι.Χ., δηλαδή 5,6 φορές περισσότερα δίκυκλα. Την επίδοση αυτή ξεπερνά μόνο η Λιθουανία με 9,6 φορές περισσότερα ποδήλατα.
Σε όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες πωλήσεις ποδηλάτων παρά Ι.Χ., πλην Βελγίου και Λουξεμβούργου.
Τα περισσότερα ποδήλατα σε απόλυτους αριθμούς πουλήθηκαν στις εξής χώρες:
Γερμανία 4 εκατ. ποδήλατα έναντι 3,1 εκατ. Ι.Χ. Βρετανία 3,6 εκατ. ποδήλατα έναντι 2 εκατ. Ι.Χ. Γαλλία 2,8 εκατ. ποδήλατα έναντι 1,9 εκατ. Ι.Χ. Ιταλία 1,6 εκατ. ποδήλατα έναντι 1,4 εκατ. Ι.Χ. Ισπανία 780.000 ποδήλατα έναντι 700.000 Ι.Χ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο τελευταίες, υπεροχή στις πωλήσεις ποδηλάτων κατά γράφεται για πρώτη φορά από τον Β΄ Παγκόσμιο στην πρώτη περίπτωση και από τότε που υπάρχουν αρχεία στην δεύτερη.*
- Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην πανευρωπαϊκή στροφή προς το ποδήλατο, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, καθώς η κρίση μας οδηγεί σε... ορθοπεταλιές για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών.
-
Μόλις γύρισα από το ποδηλατάδικο με το νέο μου κράνος :
[/img] http://ancillary.edinburghbicycle.com/i ... helmet.jpg [/img]Τελικά κανείς από εδώ δεν θα ρθει σήμερα στο freeday?
-
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν κι η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνει εδώ μέσα, οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που κάνω, αλλά η γνώμη που έχω/έχουν πολλοί ποδηλάτες για τα freeday είναι κατάπτυστη.
Η ζωή...ποδήλατο!