-
Ο χρήστης RENATO έγραψε:
καλημερα σας.
θα ηθελα την βοηθεια σας για καινουρια λαστιχα για ford focus 2003 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 195/60/15
μεχρι τωρα εχω τα bridgestone touranza er300 αλλα πλεον δεν βγενουν.
οδηγηση νορμαλ σε πολη - χωριο - χωματοδρομο κανω γυρο στα 22,000 χιλ τον χρονο.
ευχαριστω.Κάνε ένα search, στις πίσω σελίδες είναι:
viewtopic.php?f=6&t=35915&start=12045#p2899133
-
Ο χρήστης RENATO έγραψε:
καλημερα σας.
θα ηθελα την βοηθεια σας για καινουρια λαστιχα για ford focus 2003 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 195/60/15
μεχρι τωρα εχω τα bridgestone touranza er300 αλλα πλεον δεν βγενουν.
οδηγηση νορμαλ σε πολη - χωριο - χωματοδρομο κανω γυρο στα 22,000 χιλ τον χρονο.
ευχαριστω.Oταν λες χωματοδρομο τι εννοεις? Κανε μια περιγραφη.
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/k ... grioradiko
-
Προτάσεις για τη B (215/45/17); Οικογενειακός προσανατολισμός...
SportContact 5; Τώρα φοράει τα SportContact 2. -
υπαρχουν και τα eco contact αλλα... what the hell!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προτάσεις για τη B (215/45/17); Οικογενειακός προσανατολισμός...
SportContact 5; Τώρα φοράει τα SportContact 2.Κατά πώς τα λες,μια χαρά θά'σαι με το 5άρι.....
-
87V, 87W ή 87W XL;
Το V και το W, φαντάζομαι είναι δείκτες ταχύτητας. Το XL τι είναι; -
Αν είναι ενισχυμένο ή όχι. Φαντάζομαι μαμά W δείκτη θα έχει.. Άρα W και ναι, κατά προτίμηση XL. Μια χαρά τα SC5. Τα 'χουμε στο Bravo και για οικογενειακό προσανατολισμό φτάνουν και περισσεύουν.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
87V, 87W ή 87W XL;
Το V και το W, φαντάζομαι είναι δείκτες ταχύτητας. Το XL τι είναι;σε τι αυτοκινητο;;;;γιατι εχουν οικονομικες διαφορες και ειναι κριμα να πεταξεις λεφτα για κατι που σου ειναι αχριαστο.....
οπως λες για οικογενειακη χρηση,με το 87V θα εισαι μια χαρα καθως θα μπορεις να τρεχεις ως και με 240χλμ!!!! -
-
-
87V TL FR
-
Εργοστασιακά τι δείκτη βάρους έχει; Μου φαίνεται χλωμό να έχει 87...
-
87 έχει απο μαμά Κωστή
Γω πάντως θα βαζα κάτι σε πρίμιουμ τούρινγκ σε πολυμορφικό με οικογενειακό προσανατολισμό του τύπου Primacy 3, Premium Contact 5, Goodyear Efficient grip Performance που λέγεται ότι είναι καλα κτλ
Edit κοίταξα και δεν έχει κανενα απο αυτά Όλο σπορ λαστιχα μου βγαζει -
Αχα. Ε, 87 τότε, χωρίς συζήτηση.
-
87V TL FR λοιπόν
Thnx guyzΠεριττό να ρωτήσω αν μετά από 5 χρόνια και 45.000km είναι απαραίτητη η αλλαγή ε;
-
Αν και τα χρόνια, κυρίως, είναι αρκετά, από μόνα τους, όπως και τα χλμ δε λένε κάτι. Ok, το πιθανότερο είναι βέβαια ότι θα χρειάζονται αλλαγή, αλλά π.χ. σε Panda60 είχαμε κρατήσει λάστιχο και 70.000 χλμ και ήταν κομπλέ.
Εν πάσει περιπτώσει, 5 χρόνια είναι μπόλικα.
-
Στον Lemon
Συνήθως διαφορές στη σχεδίαση των ελαστικών της Michelin σε σχέση με της Bridgestone σε κάνει να τα νιώθεις τελείως διαφορετικά σε αίσθηση ακόμα και αν στο χρονόμετρο είναι τα ίδια. Είναι ο τρόπος που ανταποκρίνονται και οι γωνίες ολίσθησης που λειτουργούν. Τελικά βέβαια στην πράξη λίγη σημασία έχει το χρονόμετρο και μεγαλύτερη να εκλαμβάνεις εσύ την αίσθηση που σου αρέσει, είτε είναι του ενός είτε του άλλου.... Σε άλλους πάει το ένα σε άλλους το άλλο... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στον Lemon
Συνήθως διαφορές στη σχεδίαση των ελαστικών της Michelin σε σχέση με της Bridgestone σε κάνει να τα νιώθεις τελείως διαφορετικά σε αίσθηση ακόμα και αν στο χρονόμετρο είναι τα ίδια. Είναι ο τρόπος που ανταποκρίνονται και οι γωνίες ολίσθησης που λειτουργούν. Τελικά βέβαια στην πράξη λίγη σημασία έχει το χρονόμετρο και μεγαλύτερη να εκλαμβάνεις εσύ την αίσθηση που σου αρέσει, είτε είναι του ενός είτε του άλλου.... Σε άλλους πάει το ένα σε άλλους το άλλο...+πολλα... το εθεσες πολυ ωραια!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τόσο τα Primacy όσο και τα SportContact5 δεν έχουν κύριο χαρακτηριστικό απόδοση σε σπορ οδήγηση που λες ότι σε ενδιαφέρει, marbela. Σε Michelin θα πρέπει να δεις Pilot Sport - δε θυμάμαι ποιο μοντέλο βγαίνει τώρα - και σε Conti τα SportContact3, αν θυμάμαι καλά. Το 5 είναι πιο touring. Δες επίσης Yokohama s.drive, Hankook Ventus S1 evo (K107) ή V12 evo (K110). Τέλος, θα 'χα μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσω Bridgestone Potenza Adrenalin RE002. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, π.χ. Dunlop, απλά δεν τα ξέρω τόσο.Βέβαια εγώ από σε δέκατα μόνο σε πυρετό τα πάω καλά.
Τα RE002 τα εβαλα τον Αυγουστο, αφού τα είχε προτείνει ένα μέλος (Nikos Pappas νομίζω) και η αλλαγή της συμπεριφοράς στη Κορολλα ήταν δραματική! Εξαιρετικό λάστιχο στο στεγνό με πολύ μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης. Σε σχέση με τα Energy έχει στις καμπές +15 με 20 χλμ διαφορά σε ταχύτητα. Πολύ καλά φρένα, ζεσταίνονται γρήγορα και όσο είναι φρέσκα είναι σαν τσίχλες. Είναι λίγο θορυβώδη αλλά αυτά είναι ιστορίες για αγρίους μετά από μια βδομάδα τα είχα συνηθίσει. Μικρές διαφορές στη καντανάλωση προς τα πάνω, όχι σημαντικές.
Τώρα έχουν χάσει λίγο από τη φρεσκάδα τους αλλά έχουν και 5.000χλμ στη πλάτη με οριακή οδήγηση.
Τα έβαλα για να βγάλουν ένα χρόνο και να ευχαριστηθώ οδήγηση, μετά μάλλον θα ξαναμπούν τα ατελείωτα Energy, γιατί με 35.000 χλμ το χρόνο δεν κάνεις εύκολα πειράματα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]