Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Έκθεση μοτοσυκλέτας 2005
    1. Home
    2. Μοτοσικλέτα
    3. Έκθεση μοτοσυκλέτας 2005
    • 1 / 1
    Μοτοσικλέτα
    4
    7
    66
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      interland-gr last edited by

Εδώ λέω να γράψουμε ότι σχόλιο έχουμε να κάνουμε σχετικά με την έκθεση μοτοσυκλέτας που άρχισε χθές και θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • I

Εδώ λέω να γράψουμε ότι σχόλιο έχουμε να κάνουμε σχετικά με την έκθεση μοτοσυκλέτας που άρχισε χθές και θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • I

• A
            artech last edited by

Κουραστικό το περιβάλλον λόγω της δυνατής μουσικής που ταιριάζει μόνο σε μερικά γούστα, απουσία BMW και Suzuki, μου έμεινε στο μυαλό ότι ήταν έκθεση καταστημάτων και όχι αντιπροσώπων, ύψιστο καραγκιοζιλίκι το περίπτερο ενός περιοδικού με γλάστρες να χορεύουν (έτσι κι αλλιώς το περιοδικό για τα σκουπίδια είναι)...

Από την άλλη, μπορούσες άνετα να καβαλήσεις τα πάντα χωρίς να στη λέει ο καθένας και χωρίς το εκνευριστικό 'προσέχετε το φερμουάρ σας' για να μη γδάρεις τα ντεπόζιτα και επίσης μπορούσες να καπνίσεις παντού!

• I

Πήγα χθές και απελπίστικα. Ευτυχώς που είχα δωρεάν είσοδο γιατί αλλιώς θα ένοιωθα κορόϊδο. Χειρότερη έκθεση μοτο δεν έχω δει. Καμία σχέση με τις εκθέσεις του Ελληνικού.

Τρία πράγματα μου έκαναν την ποιο αρνητική εντύπωση:

1. Οι μετανάστες πωλητές!!! χωρίς καλή γνώση Ελληνικών που υπήρχαν στο περίπτερο του Βυνιού και όχι μόνο δεν ήξεραν τίποτα απο τις μοτοσυκλέτες αλλά δυσκολευόντουσαν να σε καταλάβουν

2. Ο απαράδεκτος μακρυμάλλης πωλητής στο περίπτερο της HONDA που με κουπέ πορτιέρη σε κλαμπ με συμβούλεψε μεγαλόφωνα μέσα στην έκθεση να πάρω τηλέφωνο τον ίδιο τον Σαρακάκη και να του κάνω παράπονα γιατί δεν είχε τα κλειδιά να μου ανοίξει την σέλα να δω τον χώρο κάτω απο ένα scooter. Τι να τον δείς μου λεέι δες το απέξω!!! Ο άνθρωπος ήταν εντελώς homo sapiens. Βγάλτε τον απο εκεί...

3. Οι εισαγώμενες γλάστρες που ήταν σε οριμένα περίπτερα και δεν ήταν όμορφες σαν μοντέλα άλλων εκθέσων αλλά είχαν στήσιμο χορεύτριας σε σαβουροστριπτιζάδικο της Συγγρού!!

Ας είναι περισσότερο προσεκτικοί οι διοργανωτές γιατί ξενερώνουμε και φάνηκε απο την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου.

• T
                trelovet last edited by

Ημουν κι εγώ εκεί Η πιο θλιβερή έκθεση που έχω δει ποτέ μου. Ηταν κυρίως έκθεση μαγαζιών , ενώ οι αντιπροσωπείες ήταν λίγες και θλιβερές !!!
                Απαράδεκτα δυνατή μουσική παντού, πολύ υψηλό εισιτήριο (7ευρώ) , απουσίες πολλών εταιρειών ( BMW, Kymco, Malaguti, Mbk, Suzuki, etc), απαράδεκτη άγνοια των πωλητών ή των υπευθύνων στα περίπτερα, άσχετοι μικροπωλητές που πουλούσαν ότι μπορείς να φανταστείς, γενικά μου θύμισε άλλες εποχές.
                Πάντως είχε και κάποιες όμορφες παρουσίες ( πχ Aprilia ) , αλλά οι περισσότερες κοπέλες έμοιαζαν πράγματι με στριπτιτζούδες και πολλές ήταν ντυμένες έτσι.
                Μου έκανα εντύπωση οι στενοί χώροι , σε σημείο να δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις ( που να καβαλήσεις κιόλας ), κάποια μοντέλα.
                Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νεαρό πωλητή της Derbi , που ήταν ευγενέστατος, κατατοπιστικός και με γνώσεις και πραγματικά με σκλάβωσε με την συμπεριφορά του !
                Τα καλά της έκθεσης ήταν κάποια ελάχιστα νέα μοντέλα που παρουσιαστηκαν, η MV Tamburini ( πρόκειται για πραγματικό έργο τέχνης ), και κάποια αγωνιστικά μοντέλα !!
                Απαράδεκτη η Peugeot και η Piaggio που είχαν προσπέκτ του 2004 !!!!
                Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα , όμως βαρέθηκα ! Αντε και του χρόνου χειρότερα

• I

Ο χρήστης trelovet έγραψε:
                  Ημουν κι εγώ εκεί Η πιο θλιβερή έκθεση που έχω δει ποτέ μου. Ηταν κυρίως έκθεση μαγαζιών , ενώ οι αντιπροσωπείες ήταν λίγες και θλιβερές !!!
                  Απαράδεκτα δυνατή μουσική παντού, πολύ υψηλό εισιτήριο (7ευρώ) , απουσίες πολλών εταιρειών ( BMW, Kymco, Malaguti, Mbk, Suzuki, etc), απαράδεκτη άγνοια των πωλητών ή των υπευθύνων στα περίπτερα, άσχετοι μικροπωλητές που πουλούσαν ότι μπορείς να φανταστείς, γενικά μου θύμισε άλλες εποχές.
                  Πάντως είχε και κάποιες όμορφες παρουσίες ( πχ Aprilia ) , αλλά οι περισσότερες κοπέλες έμοιαζαν πράγματι με στριπτιτζούδες και πολλές ήταν ντυμένες έτσι.
                  Μου έκανα εντύπωση οι στενοί χώροι , σε σημείο να δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις ( που να καβαλήσεις κιόλας ), κάποια μοντέλα.
                  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νεαρό πωλητή της Derbi , που ήταν ευγενέστατος, κατατοπιστικός και με γνώσεις και πραγματικά με σκλάβωσε με την συμπεριφορά του !
                  Τα καλά της έκθεσης ήταν κάποια ελάχιστα νέα μοντέλα που παρουσιαστηκαν, η MV Tamburini ( πρόκειται για πραγματικό έργο τέχνης ), και κάποια αγωνιστικά μοντέλα !!
                  Απαράδεκτη η Peugeot και η Piaggio που είχαν προσπέκτ του 2004 !!!!
                  Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα , όμως βαρέθηκα ! Αντε και του χρόνου χειρότερα

Το καλό πράγμα όλοι το εκτιμούν. Πραγματικά η κοπέλα που ήταν καβάλα στην aprilia ήταν πολύ όμορφη και σέξυ και θα ήταν έτσι και με σκισμένο παντελόνι σε κάποιο χωριό.
                  Από τις γυναίκες που τρελαίνεσαι να κοιτάζεις στα μάτια περισσότερο απο το να κοιτάζεις τις άλλες στα..... και στον.....

Αυθεντική ομορφιά

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • K
                    kazushi last edited by

Απελπισία, πραγματικά πρώτη φορά μετάνιωσα που πήγα σε έκθεση μοτοσικλέτας.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • First post
                      Last post
                    • 1 / 1
                    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                      • ΕΛΛΑΔΑ
                      • ΚΟΣΜΟΣ
                      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                    • ΔΟΚΙΜΕΣ
                      • TEST