-
Να τον χαιρεσαι,αλλα να προσεχεις λιγο το θεμα 'αγορασε μου κουρσα για να κανω φιγουρα στους φιλους μου'
-
Εχεις δικιο. Αν και ολα τα παιδια θελουν επιβεβαιωση .
-
Πες του μικρου αντι να σου παρω ποδηλατο 500 Euro να σου παρω ενα καρτ να πουλας περισσοτερη μουρη. Και ετσι 8α αθει απο μικρος και να οδηγει σωστα και να χει κατι να περιμενει το σ/κ, και να τον εχεις του χεριου σου. Δηλαδη δεν πας καλα στο σχολειο. Δεν εχει καρτ. Πας καλα? καθε σαββατο πιστα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σ'εφτιαξε το coupea-κι
Δε το γλυτωνω το 500ευρω. Και ειναι και καλος στο σχολειο και γενικα σα παιδι.
οταν εισαι ευχαριστημενος σαν πατερας πρεπει να ειναι και το παιδι ευχαριστημενο απ τον γονιο του...
φετος του πηρα κι εγω το καλυτερο που θα μπορουσα να του παρω, αλλα παρ οτι ξεκινησαμε τις κοινες βολτες στην παραλια την ανοιξη....αργοτερα βαρεθηκε την παρεα μου και ηθελε βολτες με τα φιλαρακια του που λογω ηλικιας ειναι δυσκολο να συντονιστουμε 2-3 πατεραδες την ιδια ωρα για βολτα με τους παιχταραδες μας....ετσι η 'επενδυση' σκονιζεται στο μπαλκονι....
-
Εγω εχω προβλημα να τον πεισω να μοιραζεται τα παιχνιδια του.
Μεγαλο προβλημα.Αλλα ειναι ακομα πολυ μικρος και ελπιζω οτι τελικα θα τα καταφερω. -
πόσο είναι;
-
δεν εχει κλεισει τα 3 ακομα
-
Mην ανησυχείς, θα μάθει αρκεί να τον φέρνεις σε επαφή με άλλα παιδάκια και (το κυριότερο) να αισθανθεί κάποιον φίλο του. Κατά προτίμηση εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος. Και μένα έτσι ήταν, αλλά άρχισε με τον κολλητό του στο σχολείο και πλέον φεύγοντας από το σπίτι για τον παιδικό παίρνει παιχνίδι και για τους φίλους του. Είναι 3-4 μήνες μεγαλύτερος.
-
Καποια στιγμη ο δικος μου εδινε παιχνιδια του σε φιλους του στο σχολειο ως δανεικα για μερικες μερες. Ομως παιχνιδια δεν ξανα'βλεπε. Μου εκανε παραπονα. Του εξηγησα πως πολλοι γονεις δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζουν παιχνιδια στα παιδια τους και κρατουν τα παιχνιδια που τους δινονται για να παιξουν. Το καταλαβε και δεν εδωσε ξανα. Παιρνει μαζι του για τους φιλους του καμια φορα αλλα δε τα δινει. Εδωπρεπει να πω οτι ειναι γονεις που γυριζουν οι ιδιοι τα παιχνιδια που δανειζονται τα παιδια τους. Προσωπικα δεν ζητω ακομα και μετα απο μηνες. Αφηνω στην αντιμετωπιση των οικογενειων.
Οκ ηρθε προσωπο. Τα λεμε. -
Οκ ηρθε προσωπο. Τα λεμε.
καλο βολι!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω εχω προβλημα να τον πεισω να μοιραζεται τα παιχνιδια του.
Μεγαλο προβλημα.Αλλα ειναι ακομα πολυ μικρος και ελπιζω οτι τελικα θα τα καταφερω.το ιδιο εκανε ο δικος μου μεχρι περσυ......φετος στα 5 του,ειναι αλλο παιδι!εκτιμω οτι το νηπιαγωγειο βοηθησε πολυ στο να καταλαβει οτι το ''μοιραζομαι'' δεν ειναι ''μου κλεβουν''
-
Σωστα. Δε σημαινει οτι κλεβουν.
Dim η γυναικα μου ηρθε. Ειπαμε. Κραταμε γερα.
Και ηρθαν μολις τωρα κατι μωρα.... Οχι ρε π....
Ως ποτε παλικαρια..... -
Dim η γυναικα μου ηρθε. Ειπαμε. Κραταμε γερα. -
Dim η γυναικα μου ηρθε. Ειπαμε. Κραταμε γερα.σου εχω εμπιστοσυνη
-
Ευχαριστω φιλε.
-
Θα πάει κανένας μπαμπάς σ' αυτό; Λέω να το τολμήσω* με τον μικρό (3y,3m) το ΣΚ.
*παίζει να τον κυνηγάω σε όλο το Tae Kwon Do
-
Κρατανε ωρες ατελειωτες εχω ακουσει,θα παρακαλας να πεσει μετεωριτης
Γενικα αρεσει στα παιδια -
Θα πάω κι όσο αντέξουμε
-
Το θέμα του μοιράζομαι παιχνίδια έχει να κάνει με το παιδί (ξέρω ένα που ποτέ δε μοιραζόταν) αλλά είδα και με την εποχή. Η δικιά μου (2+8μηνών) ενώ παλιά μοιραζόταν τα πάντα τον τελευταίο καιρό την έβλεπα πολύ πιο κτητική (ότι της αρέσει το λέει δικό μου).... Μου φαίνεται όμως ότι άρχισε πάλι να γίνεται πιο εύκολη... Μπέρδεμα!
Σχετικά με θεάματα είδα ότι αν το παιδί θέλει να κοιμηθεί θα κοιμηθεί δεν πάει να βαράνε και κλαρίνα πάνω από το κεφάλι του. Αν όμως θέλει να φύγει τότε δεν το κρατάς με τίποτα....
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα πάει κανένας μπαμπάς σ' αυτό; Λέω να το τολμήσω* με τον μικρό (3y,3m) το ΣΚ.*παίζει να τον κυνηγάω σε όλο το Tae Kwon Do
Αν στο ζητάει μην αγχωνεσαι. Εγω θα πάω τη μικρη το Σάββατο. Κάνει σαν τρελή και ειναι μικρότερη απο τον δικό σου (2.7). Βρήκα και πρώτη σειρά θα ξετρελαθει και θα έχει και λίγο χώρο (φαντάζομαι) μπροστά να σηκωθεί αν βαρεθεί το καθισιο...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...