-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Μια δοκιμη που εκανα σημερα με βροχη στα RE002 εδιεξε πως δεν ειναι και το φορτε τους η βροχη. Δεν ειναι επικινδυνα σε καμια περιπτωση απλα δεν σου δινουν ισως το κρατημα που περιμενεις απο ενα ελαστικο αυτης της κατηγοριας.Από κανένα σπορ λάστιχο δεν μπορείς να περιμένεις κορυφαίο κράτημα στο βρεγμένο καθώς είναι φτιαγμένα για πίεση στο στεγνό κυρίως.
Από εκεί και πέρα οι σημάνσεις στα ελαστικά είναι ελλιπέστατες, για να μην πω άχρηστες, από την στιγμή που δεν έχουν καν αναφορά σε στεγνό που περνάμε τα 3/4 του χρόνου μας πίσω από το τιμόνι.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Μια χαρα λαστιχα ειναι τα PS3 μεχρι 7/10 οδηγηση. Αμα οδηγηεις ετσι, θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.
Αμα ομως το καλοκαιρι τα πας πανω απο 7/10 τοτε θα με θυμηθεις με τα απο 2-3 στροφες
Κοιτα εγω 9/10 πηγαινω, και θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα ER300 που φοραω, και σε θεμα θορυβου και ανεσης, εκτος απο το κρατημα. Επισης τα Bridgestone ηταν ακαταλληλα για θερμοκρασιες ανω των 30 βαθμων, το χειμωνα μεταμορφωνοντουσαν.
Δε γινεται να βγαλουμε απο τα κορυφαια σπορ ελαστικα των τελευταιων χρονων 'μια χαρα για νορμαλ οδηγηση' ισως στο αμαξι σου να μην καθησαν τοσο καλα.
Επισης με την αλλαγη θα κερδισω πανω απο 2,5 κιλα βαρος σε ΚΑΘΕ ελαστικο.Από εκεί και πέρα οι σημάνσεις στα ελαστικά είναι ελλιπέστατες, για να μην πω άχρηστες, από την στιγμή που δεν έχουν καν αναφορά σε στεγνό που περνάμε τα 3/4 του χρόνου μας πίσω από το τιμόνι.
+1000
Tην άλλη φορά βάλε 245/35/18 στο 1.2 θα τραβάει καλύτερα!
Μια χαρα ειναι η διασταση για το αμαξι, αν εξαιρεσεις το κοστος των ελαστικων. Ελαχιστη διαφορα εχει απο το 205/50/16.
-
Ισχυει, βαζουν χαμηλα προφιλ και μεγαλα πελματα σε πολλα αμαξια για να νομιζεις πως εχουν σπορ συμπεριφορα αλλωστε.
-
Κοφ' την πλάκα σε άνθρωπο που έχει τα μπομπόλια να πάει 9/10.
-
Γεια σας παιδια!! Καινουριος στο φορουμ! Και οπως ολοι χρειαζομαι βοηθεια... εχω ενα νισσαν αλμερα του 98 και θελω να αλλαξω λαστιχα... 175/65/14 φοραει.... κανω καμια 10,000 χλμ το χρονο ... τι μου προτεινετε?
-
καλως ηρθες!
καταρχην βαλε 185-60-14
αν θες σκληρο και ανθεκτικο λαστιχο βαλε yokohama cdrive2 ή bridgestone er300
Αν θες πιο μαλακο και ανετο, βαλε continental premiumcontact, hankook k115αν θες οικονομικο βαλε marangoni, barum, kormoran κλπ.
Αν θες τιμαι ξεφτιλα, βαλε petlas!
-
Να ανέβει σε κόστος αγορας και (την οποια λιγη) κατανάλωσης...για ποιο λόγο στις μέρες μας? Για να αυξηθούν δραματικά οι επιδόσεις και κρατηματα στο αγωνιστικό αλμερα του 98 που το πάει με τις πάντες στα 10.000 χλμ που κάνει το χρονο;
Ας βάλει στην ίδια διάσταση ένα λάστιχο καλό-αξιοπρεπές και τέλος.Σε 175-65-14 μπορώ να σου πω ότι το Fulda ecocontrol σχεδόν ένα χρόνο φορεμενο σε αμάξι της οικογένειας τα πάει μια χαρά, χειμώνα καλοκαίρι, με νορμάλ οδήγηση και μέχρι 175 χλμ (πόσο παραπάνω να πάει καποιος συνετός με getz 1300αρι). Κόστος αγοράς πέρισυ τέτοιο καιρό περίπου...180 ευρώ.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης tolisaya έγραψε:
Γεια σας παιδια!! Καινουριος στο φορουμ! Και οπως ολοι χρειαζομαι βοηθεια... εχω ενα νισσαν αλμερα του 98 και θελω να αλλαξω λαστιχα... 175/65/14 φοραει.... κανω καμια 10,000 χλμ το χρονο ... τι μου προτεινετε?Καλή επιλογή στα 200€ είναι τα Matador MP 16 Stella 2.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Γεια σας παιδια!! Καινουριος στο φορουμ! Και οπως ολοι χρειαζομαι βοηθεια... εχω ενα νισσαν αλμερα του 98 και θελω να αλλαξω λαστιχα... 175/65/14 φοραει.... κανω καμια 10,000 χλμ το χρονο ... τι μου προτεινετε?
Καλή επιλογή στα 200€ είναι τα Matador MP 16 Stella 2.
Πες τώρα και μια κακή επιλογή.. .....
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Θα μας πει κανένας πόσο μαλακά/σκληρά είναι τα πλαινά στο BluResponse; ρώτησα σήμερα και μου είπαν 460e (205/50/16V).
Tα RE002 βγαίνουν σε W.Εξέτασες το ενδεχόμενο να ανέβεις προφίλ (205/55/16), θα ψηλώσει 2cm (3.3%) αλλά θα πέσει
περίπου στα 340€ η αγορά σου !Το έχω σκεφτεί, αλλά από την άλλη για 100ε (με μο 3 χρόνια), βγαίνει 33ε/χρονο για να έχω την 'σωστή' διάσταση.
Eπίσης σκέφτομαι ότι με 205/45/16 θα έχω πολύ χαμηλό προφίλ κ δεν θα το θελα, με 205/55/16 μακραίνει (και δεν είναι για τέτοια). Με 215/45/16 ίσως κάτι γίνεται, αλλά δνε ξέρω πόσο πάνε και αν θα ψοφήσει κ άλλο το καημένο. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλή επιλογή στα 200€ είναι τα Matador MP 16 Stella 2.
Πες τώρα και μια κακή επιλογή.. .....
...ευτυχώς δεν ασχολούμαι με κακές επιλογές
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα μας πει κανένας πόσο μαλακά/σκληρά είναι τα πλαινά στο BluResponse; ρώτησα σήμερα και μου είπαν 460e (205/50/16V).
Tα RE002 βγαίνουν σε W.Εξέτασες το ενδεχόμενο να ανέβεις προφίλ (205/55/16), θα ψηλώσει 2cm (3.3%) αλλά θα πέσει
περίπου στα 340€ η αγορά σου !Το έχω σκεφτεί, αλλά από την άλλη για 100ε (με μο 3 χρόνια), βγαίνει 33ε/χρονο για να έχω την 'σωστή' διάσταση.
Eπίσης σκέφτομαι ότι με 205/45/16 θα έχω πολύ χαμηλό προφίλ κ δεν θα το θελα, με 205/55/16 μακραίνει (και δεν είναι για τέτοια). Με 215/45/16 ίσως κάτι γίνεται, αλλά δνε ξέρω πόσο πάνε και αν θα ψοφήσει κ άλλο το καημένο.Εχεις απόλυτο δίκαιο, απλά έδωσα μια λύση για τα Maxx RT που σου πρότεινε ο CA.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
αν θες σκληρο και ανθεκτικο λαστιχο βαλε yokohama cdrive2Δεν λένε να λιώσουν με τίποτα όμως! Τι τα πάω με τα 4, τι τα σπινάρω, τι τα στραμπουλάω, τι τα πάω σαν σε ειδική διαδρομή, το πολύ πολύ να γρατζουνιστούν λίγο επιφανειακά... Πρώτα θα διαλύσει το αυτοκίνητο και μετά αυτά!
-
εχω ενα Α140 του 2000 κ θελω να του βαλω αλλα λαστιχα μπορειτε να με βοηθησετε?ειμαι μεταξυ 185/55 R15 κ 195/50?...κ μετξυ michelin h continental?
-
Ο χρήστης Blanco21 έγραψε:
εχω ενα Α140 του 2000 κ θελω να του βαλω αλλα λαστιχα μπορειτε να με βοηθησετε?ειμαι μεταξυ 185/55 R15 κ 195/50?...κ μετξυ michelin h continental?Σε 195/50-15 θα πας που είναι και πιο φτηνά.
-
michelin ή continental?
-
Ο χρήστης Blanco21 έγραψε:
michelin ή continental?Τα μαύρα τα στρογγυλά!!!
Δεν βγάζει ένα μοντέλο η κάθε μάρκα!
-
το ξερω....γι αυτο θελω πληροφοριες τι να διαλεξω!!???
-
Καλησπέρα σε όλες/όλους!
Δύο ερωτήσεις:1.Θα αντικαταστήσω τα ελαστικά στο rx8 και από 225/45/18 λέω να βάλω 225/40/18 που είναι πολύ φθηνότερα(τα 235/40/18 είναι μια χαρά αλλά εξίσου ακριβά).Θα έχω πρόβλημα σε κάποιο σημαντικό τομέα ασφάλειας με τα 225/40/18 ή η μόνη διαφορά είναι το μεγαλύτερο κοπάνημα στις λακούβες και η αίσθηση;
2.Eγώ δε βλέπω καλά ή το camskill δε με μπλοκάρει όταν πάω να κάνω εικονική παραγγελία 4 ελαστικών,βγάζοντας κόστος μεταφορικών 53,8 £;
Μήπως δέχεται ξανά παραγγελίες από Ελλάδα; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλες/όλους!
Δύο ερωτήσεις:1.Θα αντικαταστήσω τα ελαστικά στο rx8 και από 225/45/18 λέω να βάλω 225/40/18 που είναι πολύ φθηνότερα(τα 235/40/18 είναι μια χαρά αλλά εξίσου ακριβά).Θα έχω πρόβλημα σε κάποιο σημαντικό τομέα ασφάλειας με τα 225/40/18 ή η μόνη διαφορά είναι το μεγαλύτερο κοπάνημα στις λακούβες και η αίσθηση;
2.Eγώ δε βλέπω καλά ή το camskill δε με μπλοκάρει όταν πάω να κάνω εικονική παραγγελία 4 ελαστικών,βγάζοντας κόστος μεταφορικών 53,8 £;
Μήπως δέχεται ξανά παραγγελίες από Ελλάδα;Εγώ έχω 225-40-18 σου δικό μου αυτοκίνητο (χωρίς σκληρότερα ελατήρια, αμορτισέρ κτλ) και είμαι μια χαρά. Σιγά τη διαφορά που θα δεις από 45 σε 40 άλλωστε ως προς λακκούβες κτλ.
Για το δεύτερο ερώτημα σου...εδώ και κάνα δίμηνο ξαναδεχονται ναι
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]