-
Αντιληπτο.Παω για Honda Jazz εκτος κι αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο.
-
Όχι.....προχώρα!!
-
Κι εμενα μ 'αρεσει .......ο Τζακ.
-
Τελικα κατεληξα σ 'ενα vw polo 2006 μοντελο πετρελαιο.Μπορει να το παρω μεσα στη βδομαδα η απο την αλλη οποτε και θα σας πω κι εντυπωσεις.Ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν στην επιλογη του αυτοκινητου.
-
γιατί όμως απέρριψε η κοινότητα του φόρουμ την a class w168!? ίσα ίσα που με τον 1,7 ντιζελ πρεπει να ήταν τέρας αξιοπιστίας..
όλα αυτά που λένε εδώ χωρίς να το τεκμηριώνουν μου βρωμάει.
υ.γ ενδιαφέρετε για το εν λόγο αμαξάκι η κοπέλα μου αφού το βρίσκουμε 1500 ευρω γερμάνια και δεν μας νοιάζει να εκτελωνιστεί εδώ!.
-
Ο εκτελωνισμος σε παλια μοντελα δεν αξιζει ποσο μαλλον σε euro 3.Μπορει να πληρωσεις και 10,000 ευρω.Αν εισαι τριτεκνος κτλ αξιζει γιατι δεν πληρωνεις δασμους.Οσο αφορα τωρα το mercedes a class το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος.Απο οδηγικη συμπεριφορα δεν μπορω να σου πω.Εναν μηχανικο που ρωτησα δεν μου παροτρυνε να το παρω κιολας.
-
Εχει ενας φιλος 'άει κλας', πιο για τα πανηγυρια αυτοκινητο δεν εχω δει.... πουταναριο. Εχει βγαλει διαφορα, με αποκορυφωμα το καντραν που εχει κλεισει ρολα, δεν αναβει τιποτα. Αμα θελει κανεις βεβαια το μπρελοκ, μια χαρα.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
γιατί όμως απέρριψε η κοινότητα του φόρουμ την a class w168!? ίσα ίσα που με τον 1,7 ντιζελ πρεπει να ήταν τέρας αξιοπιστίας..όλα αυτά που λένε εδώ χωρίς να το τεκμηριώνουν μου βρωμάει.
Τα παραλές. Η κοινότητα του φόρουμ; Δεν νομίζω. Κάποια μέλη μόνο.
Εγώ π.χ. από την δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο (δύο αυτοκίνητα) και μάλιστα το πρώτο που υποτίθεται ότι ήταν ένα κακό αυτοκίνητο, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Και ήταν και νοικιάρικια με αρκετά χιλιόμετρα. Οδήγηση αλλά και συνοδηγός επί 3 μήνες σχεδόν κάθε μέρα με βροχή.
Μια χαρά αυτοκίνητο για το ρόλο που σχεδιάστηκε.
Οπότε ο καθείς γράφει υποκειμενικά.
ΑΓΟΡΑ MERCEDES A 140 1600cc?