-
έχω παει σε τρείς διαφορέτικους αντιπρωσόπους τις ίδιας εταιρίας(MAZDA) και μου έχουν πει τρεις διαφορετικές τιμές για τις πινακίδες,250
-
έχω παει σε τρείς διαφορέτικους αντιπρωσόπους τις ίδιας εταιρίας(MAZDA) και μου έχουν πει τρεις διαφορετικές τιμές για τις πινακίδες,250
-
-
Αν παίρνεις το αμάξι με δόσεις και επειδή είναι αντισυνταγματικό να σου λένε ότι πληρώνεις προμήθεια στην τράπεζα για έξοδα φακέλου κλπ στο λένε μέσα στις πινακίδες για να μην το καταλάβεις...
Lamogio the Greko -
Με χρηματοδότηση το πέρνω,αλλά αναφέρουν και έξοδα τραπέζης και επιπλέον τις πιναίδες.
-
Αντισυνταγματικό;
Σ' μένα όλοι μου είπαν γιά έξοδα φακέλου.
-
Μάλλον έχει να κάνει με το ενοίκιο της επιχείρησης.
Στην πρώτη περίπτωση είναι ιδιόκτητο το κτίριο, στη δεύτερη το νοίκι είναι χαμηλό και στην τρίτη υψηλό... : )) -
Για να παραλάβεις την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες πρέπει να καταθέσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ένα παράβολο των 76 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να έχεις πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία όπως είναι γνωστό διαφέρουν ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά.
-
Στο δικό μου Citroen C4 1,6lt πριν 2 εβδομάδες πλήρωσα 85 ευρώ.
-
Άλλο το τι πληρώνεις στο κράτος, και άλλο το τι ζητάει ο διεκπαιρεωτής για να σου πάει τα έγγραφα και να μην τρέχεις εσύ...
-
Εξοδα φακελου και λοιπες μλκιες για δανεια μολις κριθηκαν αντισυνταγματικηα σε βαθμο ολομελειας Αρειου Παγου, οποτε πες τους να τα βαλουν εκει που ξερουν. Και μιλαω ετσι αποτομα γιατι δεν παιζει να 'μην το ξερουν', απλα κοιτανε να τα παρουν απο οπου μπορουν...
-
Φίλος του πατέρα μου πάντως πρόσφατα αγόρασε με χρηματοδότηση και πλήρωσε ξεκάθαρα 175 ευρώ για έξοδα φακέλου.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Άλλο το τι πληρώνεις στο κράτος, και άλλο το τι ζητάει ο διεκπαιρεωτής για να σου πάει τα έγγραφα και να μην τρέχεις εσύ...Νομίζω πως το παραπάνω είναι η αλήθεια.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Ρε μανια με τους 'φακελους' και τα 'φακελακια' σ'αυτη την κοινωνια!...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Ρε μανια με τους 'φακελους' και τα 'φακελακια' σ'αυτη την κοινωνια!...
Τελικά ούτε γιατρός ούτε δικηγόρος δεν λέει. Όταν μεγαλόσω θέλω να γίνω ταχυδρόμος. !!!
-
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3154&part=1
Διαβάζοντας το παραπάνω επαναφέρω το θέμα και θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει:
- Πόσο εύκολο είναι να βγάλει κανείς μόνος του πινακίδες για το (καινούριο) του αυτοκίνητο; Το έχει προτείνει κανείς στον πωλητή και ποια η αντίδραση;
- Πόσο χρεώνουν τη 'διαμεσολάβηση' οι αντιπροσωπείες;
Πόσο έχετε πληρώσει τις πινακίδες;