-
Άσε μας ρε κορσεράκο με τις ρίζες και τα κλαδιά. Μια χαρά δουλεύουν out of the box. Τα πειράζεις, τα μπρικάρεις και μετά κλαις.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω με την Samsung τελειωσα...Well done!
Aπεναντι θα το στρωσεις με LG;
-
ελα κακίες...
-
Κάτω από 600 το Note!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτω από 600 το Note!ε, τι περίμενες.... να κρατησει το 800άρι....;
-
Όχι φυσικά αλλά σε μήνα έχει πέσει 200€!
-
OXI SAMSUNG
-
Ναι σιγά μην ακούσω τον Κορσερι τον 'εκτελούνται οικοδομικές εργασίες'.
Θα δοκιμάσω Νοτέλι κι αν με πέσει μεγάλο θα το διώξω και θα πάρω Ζ1 ή iPhone που διαβάζει και αποτυπώματα.
-
Ναι σιγά μην ακούσω τον Κορσερι τον 'εκτελούνται οικοδομικές εργασίες'.Θα δοκιμάσω Νοτέλι κι αν με πέσει μεγάλο θα το σκοτωσω στον g8777 κανα 300αρι
-
Done deal!
-
Ενα διαρκειας στα επισημα διπλα απο τον Νικο τον Στρατο σε περιμενει.
-
Άσε άμα είναι να παιδεύομαι με τα μπουκάλια για να μείνει ανοιχτό το παράθυρο, να μου λείπει.
-
Όχι φυσικά αλλά σε μήνα έχει πέσει 200€!τρελη κατρακυλα
καλο ειναι βεβαια για τους υποψηφιους αυτο. -
Θα τη φάμε βέβαια όταν έρθει η ώρα να πουλήσουμε, όπως τώρα με το S3, αλλά αυτά είναι αλληλένδετα.
-
σιγουρα. Οποτε η μονη λυση ειναι να αγοραζεις συσκευες αφου εχουν κυκλοφορησει 2-3μηνες για να εχουν φαει την 1η σφαλιαρα τιμης.
για μενα βεβαια, πολυ καλη λυση ειναι το Νοτε 2 @ 360€!!! Περιπου τα μισα απο το 3, χωρις να εχει πολυ μεγαλες διαφορες.
-
Αυτό ακριβώς κοιτάω και σκέφτομαι ότι γύρω στα τέλη του άλλου μήνα θα είναι τέλειο timing για αγορά μιας που έχουμε μεγαλώσει λίγο και δεν μας νοιάζει να αγοράσουμε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.
Επίσης σε τέτοια διάσταση οθόνης η ανάλυση είναι τεράστια διαφορά. Άσε που με 40€ παραπάνω παίρνεις S4 αντί για Note 2. Δύσκολες επιλογές...
-
και ομως δεν ειναι τεραστια η διαφορα αναλυσης, στην πραξη, απο νοτε2 σε Σ4. Θεωρω το νοτε2 πιο ολοκληρωμενο απο το Σ4. εγω θα περιμενα το νεξους που αν επαληθευτει το 32γιγα + 3000μπαταρια @400€ θα ειναι τρελη ευκαιρια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ομως δεν ειναι τεραστια η διαφορα αναλυσης, στην πραξη, απο νοτε2 σε Σ4.Ανοίγοντας πχ μια σελίδα στον browser, σε ποιο από τα δύο βλέπουμε πιο πολύ περιεχόμενο;
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ομως δεν ειναι τεραστια η διαφορα αναλυσης, στην πραξη, απο νοτε2 σε Σ4. Θεωρω το νοτε2 πιο ολοκληρωμενο απο το Σ4. εγω θα περιμενα το νεξους που αν επαληθευτει το 32γιγα + 3000μπαταρια @400€ θα ειναι τρελη ευκαιρια.ασε γιατι το σκεφτομαι και εγω...αρκει να αλλαξουν λιγο τα μενου,εικονιδια,σχεδιασμο UI...
επισης σημερα ειδα το Z ultra...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...και για χειμωμα με τα παλτα,μπουφαν...μια χαρα...
εχει κορυφαια οθονη σε viewing angle.. -
Σε ποιά site να βάλω αγγελία για να πουλήσω πιο γρήγορα ένα κινητό?
Περι συσκευών Android...