-
Το eco θεωρητικά κάνει το αυτοκίνητο οικονομικότερο απο άποψη κατανάλωσης και λίγο πιο αργο. Μπορείς να το έχεις και μόνιμα ενεργοποιημένο (κυρίως στη πόλη). Τώρα σε ταξίδι κι εκεί θα δείς διαφορές. Αλλά οδηγησε λίγο με eco και χωρίς να δεις αν καταλαβαίνεις διαφορά.
-
Πουλάει πολύ! Χθες βράδυ πέριξ Αμαρουσίου Πεύκης Μεταμόρφωσης πέτυχα τουλάχιστον 4!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πουλάει πολύ! Χθες βράδυ πέριξ Αμαρουσίου Πεύκης Μεταμόρφωσης πέτυχα τουλάχιστον 4!!Χαχα, εκει κυκλοφορόυσανε πολλά από την πρώτη στιγμή! Πριν ενα εξαμηνο που ειχε κανει τις μισες πωλήσεις, ημουν για 10 λεπτα παρκαρισμένος στην Πεντέλης και ειχαν περασει 3 απο αυτα..
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4200462/
Και η 1η αγγελία και 1ο Clio estate που βλέπω Ελλάδα!
Πάντως για μικρό S/W είναι πολύ όμορφο. -
Με τέτοια τιμή ...καλή τύχη ...
-
Πραγματικά είναι πολύ όμορφο.
-
Γειά σας. Έχω ένα galaxy note 3 το οποίο και δεν συνδέεται με το Media nav του κλιο μου... έχει κανείς καταφέρει κατι;;
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk now Free
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4200462/Και η 1η αγγελία και 1ο Clio estate που βλέπω Ελλάδα!
Πάντως για μικρό S/W είναι πολύ όμορφο.Εχει κατι απο Golf. Α το πισω μερος του!!!
-
18πόσοοοοοο?
Στην ουρά για τις παραγγελίες. Ενας ένας ... -
Εγώ πάντως απο ένα μικρομεσαίο χατς μαλλον θα το προτιμούσα, καθώς αυτό ειναι φουλ έξτρα απ' όσο βλέπω
-
Θα χρεωνόμουν στην ανάγκη 2 με 3 χιλιάρικα ακόμη, για δύο και μόνο λόγους: Megane Estate dci με τους 110 και το 6άρι (αν ήθελα station) ή Megane Hatch 1.6 dci GT Line (αν τα ήθελα ΟΛΑ) ...
-
Dynamic θα έπαιρνες με 3 χιλιαρικά ακόμα?
Αυτό εδώ είναι χωρίς όφελος αποσυρσης
Αρα κάντα 4 + -
Γιατί, τα 21-22 που κοστίζουν τα Megane που ανέφερα, είναι με απόσυρση ;
-
Χωρίς είναι αλλα δεν ξέρω ποιος θα σου έδινε δάνειο αυτη τη στιγμή
Σας χαίρομαι δω μέσα παντως που στε κιμπαριδες και τα πετατε έτσι τα χιλιαρικα -
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: αν έχεις να δώσεις 18+ για Clio, τότε καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω για Megane.
Αν δεν έχεις ή δεν ψάχνεις γι' αυτοκίνητο, τότε απλά δεν συζητάς ούτε για το μεν ούτε για τα δε... -
Αν δεν έχεις αμάξι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο κι έχεις 17000 στην τσέπη τι κάνεις δηλαδή?
Παίρνεις το μπ@#$λο?
Πρεπει δηλαδή ντε και καλά να δώσεις 3 χιλιαρικα πανω που δεν έχεις και πρεπει να βρεις για να πάρεις φουλ έξτρα μεγκάν?
Κι όλα αυτα γιατί δεν αξίζει και γιατι το μεγκαν είναι περισσοτερο αμάξι και γιατι έτσι ε?
Τεσπα νταξ υγεία -
Ενταξει στα 18+ ειναι οντως ακριβο, σε συγκριση με το αντιστοιχο 5θ ειδικα που βγαινει γυρω στα 16. Αν ειναι χωρις αποσυρση η τιμη της αγγελιας και παει στα 17 εν τελει οκ, 1Κ περισσοτερο το δινεις. Για τη συγκριση με το μεγκαν εχει να κανει κ με τις αναγκες του καθενα και το τι προτεραιοτητες βαζει βασικα...
-
Στα 17.500 βγαίνει ένα Dynamic DCi Estate+έξοδα πινακίδων=17.600 περίπου. Και σε αυτό προσθέτεις το κόστος μεταλλικού αν το επιλέξεις και πάει στα 18.000 περίπου.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ενταξει στα 18+ ειναι οντως ακριβο, σε συγκριση με το αντιστοιχο 5θ ειδικα που βγαινει γυρω στα 16. Αν ειναι χωρις αποσυρση η τιμη της αγγελιας και παει στα 17 εν τελει οκ, 1Κ περισσοτερο το δινεις. Για τη συγκριση με το μεγκαν εχει να κανει κ με τις αναγκες του καθενα και το τι προτεραιοτητες βαζει βασικα...Ευθύμη αμα δεις τον καταλογο το 1.5 με τιμη καθαρή χωρις αποσυρσεις κτλ είναι 17000 και το στέισον 18500 (φουλ έξτρα όμως)
Πανακριβα τα λες και τα δύο χωρις συζήτηση αλλα οκ
Το βασικό Megane έχει 21500 και για να πιασεις τον εξοπλισμο του κλιο θες και να χιλιαρικο + ακομα.Αρα δεν υπαρχει θεμα συζήτησης
Αν ειχαμε δηλαδη αναλογο εξοπλιστικα Μεγκαν 23000 θελαμε στο νερο
Αρα τι 3000 συζηταμε -
Επισης τα αυτοκινητα δεν τα αγοραζουν ολοι με το τ.μ λαμαρινας.
Μπορει να μην θελει ενα μικρομεσαιο καν επειδη δεν το χρειαζεται, γιατι να παει να το κοιταξει;Αν δηλαδη εγω ηθελα ντε και καλα μικρο και αυτο που κοιταζα εβγαινε ιδια τιμη με το αντιστοιχο μικρομεσαιο, θα επρεπε να παρω το μικρομεσαιο;
Renault Clio IV