-
Angel (εχεις και αναλογο ονομα) την ζημια την επαθες ηδη φιλε μου απο το επικαιρο θεμα πλεον των ποσοστων της ΧΑ. Φυσικα οπως καταλαβαινεις ειρωνειες τετοιου τυπου μας εφεραν να εχουμε κανει' political symbol ' τον Κασιδιαρη. Βγαινεις εξω και ακους να λενε..'καλα τους κανει'. Ετσι λοιπον. Παντα τετοια.
Τελικα εδω μεσα οι περισσοτεροι εκφραζουν τις προσωπικες τους προσδοκιες παρα την πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα φιλε μου ειναι οπως την εγραψα απο πανω. Ο Ερντογαν δεν θελει ουτε τον θεο μας ουτε τις σχολες μας ουτε καν να ζουμε στη χωρα μας. Ανταλλαγμα σε θρησκευτικο θεμα ζητας για να προστατεψεις την πιστη σου και στην προκειμενη να κερδισεις κατι παραπανω στη διαδοση της και στην επιρροη της . Με την καταργηση των θρησκευτικων (που δεν θα γινει και συγνωμη αν σε στεναχωρω) απλα θα εδινες κωλο στον Ερντογαν.
Συγνωμη για την εκφραση αλλα ισως εσυ και οσοι αλλοι ετσι καταλαβετε γιατι δεν θα αφησει η πλεοψηφια των ελληνων να γινει αυτο. Και αν τοτε η εκκλησια δεν εναντιωθει αλιμονο μας.
Ειναι ματαιο να βαζουμε φρονηματα σε τετοια θεματα. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Εκτος λειτουργειας η Θεολογικη Σχολη Χαλκης . Ο Ερντογαν ζητα ανταλλαγμα τουλαχιστον ενα τζαμι στην Αθηνα και εκλογη Μοφτη απο τους μουσουλμανους στην τουρκικη Θρακη οπως ειχε πει ο ιδιος. Στις ειδησεις του Σκαι πριν λιγο.
Εγω λεω να παρει τηλ η Κα Ρεπουση να του πει να μην ανησυχει γιατι θα βγαλει τα θρησκευτικα απο τα ελληνικα σχολεια.
Καταντια.οτι δεν εκαναν οι οθωμανοι...το κανουν οι νεοτουρκοι...
σε 10-20 χρονια θα βγει πατριαρχης τουρκος...γεννημα θρεμα ...που λενε.
η ιστορια ειναι γεματη αλλαγες, ανατροπες, νεες συνθηκες.....
Μα ο πατριάρχης είναι τούρκος!.
Και είναι στην περίπτωση θετικό, διότι μπορεί και συνεννοείται μαζί τους, σαν συμπατριώτης.
Απορίας άξιο είναι, εάν μαθητής είναι στην Χάλκη στα παλιά κτήρια από ένα άλλο κάπου αλλού, θα μάθει περισσότερα ο μαθητής?. Έτσι οι αξιώσεις του μαλακότουρκου, θα χτυπήσουν κενό!.
Το βλέπω σαν παπαδίστικο κόλλημα. Και το βρομερό μου μυαλό αναρτιέται: μήπως οι δυο τούρκοι αρχιεπίσκοπος και πρωθυπουργός της γείτονος τα ‘βρήκαν’, και εκβιάζουν τον Αντώνη????.
Αυτό κάποτε ήταν και μια διατυπωμένη εντέχνως κουβέντα του Μακαριστού Χριστόδουλου.
Ξηλώστε τους μιναρέδες στην Αγία Σοφία, και θα σας βάλουμε, στην Αθήνα…… όσο απέχει το εμπορικό κέντρο της Κων/πόλης από την αγία Σοφία, τόσο θα απέχει από το εμπορικό κέντρο της Αθήνας, ο μιναρές.
Α. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
λαογραφική -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Angel (εχεις και αναλογο ονομα) την ζημια την επαθες ηδη φιλε μου απο το επικαιρο θεμα πλεον των ποσοστων της ΧΑ. Φυσικα οπως καταλαβαινεις ειρωνειες τετοιου τυπου μας εφεραν να εχουμε κανει' political symbol ' τον Κασιδιαρη. Βγαινεις εξω και ακους να λενε..'καλα τους κανει'. Ετσι λοιπον. Παντα τετοια.
Τελικα εδω μεσα οι περισσοτεροι εκφραζουν τις προσωπικες τους προσδοκιες παρα την πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα φιλε μου ειναι οπως την εγραψα απο πανω. Ο Ερντογαν δεν θελει ουτε τον θεο μας ουτε τις σχολες μας ουτε καν να ζουμε στη χωρα μας. Ανταλλαγμα σε θρησκευτικο θεμα ζητας για να προστατεψεις την πιστη σου και στην προκειμενη να κερδισεις κατι παραπανω στη διαδοση της και στην επιρροη της . Με την καταργηση των θρησκευτικων (που δεν θα γινει και συγνωμη αν σε στεναχωρω) απλα θα εδινες κωλο στον Ερντογαν.
Συγνωμη για την εκφραση αλλα ισως εσυ και οσοι αλλοι ετσι καταλαβετε γιατι δεν θα αφησει η πλεοψηφια των ελληνων να γινει αυτο. Και αν τοτε η εκκλησια δεν εναντιωθει αλιμονο μας.
Ειναι ματαιο να βαζουμε φρονηματα σε τετοια θεματα.Ότι να ναι.
Ίσως και να έμπαινα σε διάλογο αν πίστευα πως έχει νόημα αλλά δυστυχώς είναι φανερό πως δεν υπάρχει λόγος. -
Ψαξε και δες τι σχεση εχει ο φασισμος στην Ελλαδα με την θρησκεια και θα καταλαβεις φιλε μου. Βαλε και την τυχον καταργηση των θρησκευτικων στα σχολεια και θα δεις τι εννοω. Ενα 5% ακομα σε ποσοστο προθεσης ψηφου χαλαρα. Ηδη απο τη φημη της ειδησης εχουν ερθει υπερ της ΧΑ πολλοι πολιτες. Ειναι λαθος πολιτικη. Και η λαθος πολιτικη ειναι ο 1ος λογος ανοδου του φασισμου συμφωνα με την δημοσκοπηση της GPO για την Ανατροπη του Μεγκα. Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω. Απο κει και περα περι Ερντογαν ειμαι ξεκαθαρος. Μεγαλο ωφελος για αυτον και μεγαλη ζημια για μας. Και τη Δημοκρατια μας.
Ποσο νυχτωμενοι ειμαστε. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ψαξε και δες τι σχεση εχει ο φασισμος στην Ελλαδα με την θρησκεια και θα καταλαβεις φιλε μου. Βαλε και την τυχον καταργηση των θρησκευτικων στα σχολεια και θα δεις τι εννοω. Ενα 5% ακομα σε ποσοστο προθεσης ψηφου χαλαρα. Ηδη απο τη φημη της ειδησης εχουν ερθει υπερ της ΧΑ πολλοι πολιτες. Ειναι λαθος πολιτικη. Και η λαθος πολιτικη ειναι ο 1ος λογος ανοδου του φασισμου συμφωνα με την δημοσκοπηση της GPO για την Ανατροπη του Μεγκα. Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω. Απο κει και περα περι Ερντογαν ειμαι ξεκαθαρος. Μεγαλο ωφελος για αυτον και μεγαλη ζημια για μας. Και τη Δημοκρατια μας.
Ποσο νυχτωμενοι ειμαστε.
δεν παίρνουμε Χάλκη, δεν παίρνουν μιναρέ!.....
σίγουρα δίπλα από την μητρόπολη και την ακρόπολη, δεν μπαίνει μιναρές.
Για την ιστορία, ξέρετε πόσο εύκολα ξαπλώνει…….. δεν εννοώ τίποτα……..
Α. -
Κοίτα εδώ μπαρμπΑντώνη τι σκοπεύουν να κάνουν οι απολίτιστοι βάρβαροι σελτζούκοι
-
και μονο απο αισθητικης πλευρας θα βοηθουσα τον Αντωνη να τον ανατιναξει...
ελεγχομενα ομως .....μη κανουμε κι αλλη ζημια στον ναο... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
και μονο απο αισθητικης πλευρας θα βοηθουσα τον Αντωνη να τον ανατιναξει...
ελεγχομενα ομως .....μη κανουμε κι αλλη ζημια στον ναο...
Όταν επί 5 μήνες και όλες της εργάσιμες, ανατίναζα πάντα ελεγχόμενα άσκαστες οβίδες στο Λιτόχωρο, σίγουρα δίνω έγγραφο εγγύηση!!!!!!!!............
Άλλωστε θα πρέπει να είναι ζωντανοί, για να ανεβούν στης σκαλωσιές…..
Εκτός εάν τον φέρουν με ελικόπτερο και είναι προ-κατ.
Εεεεεεε δεν θα το κάνει ο Αντώνης, δεν θα το κάνει ελπίζω…….
Α. -
Ανατομία 1.0.1;
-
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%AF%CE%B1
……..κατά τα αλλά, όλες οι θρησκείες πρεσβέbουν τα ίδια………
Α. -
Λέξη: πρεσβεύω ( μονοτονικά: πρεσβεύω, άτονα: πρεσβευω )
λήμμα μέρος φωνή χρόνος έγκλιση αριθμός πρόσωπο
πρεσβεύω ρήμα ενεργητική ενεστώτας οριστική ενικός πρώτο
λήμμα μέρος φωνή χρόνος έγκλιση αριθμός πρόσωπο
πρεσβεύω ρήμα ενεργητική ενεστώτας υποτακτική ενικός πρώτοΧρονική αντικατάσταση
ενεστώτας πρεσβεύω
παρατατικός ἐπρέσβευον
μέλλοντας πρεσβεύσω
αόριστος ἐπρέσβευσα
παρακείμενος πεπρέσβευκα
υπερσυντέλικος ἐπεπρεσβεύκειν
Εγκλιτική αντικατάσταση:
οριστική πρεσβεύω
υποτακτική πρεσβεύω
ευκτική πρεσβεύοιμι
απαρέμφατο πρεσβεύειν
μετοχή πρεσβεύων -
Είναι Καζαντζάκειος τύπος
-
Προσπαθώ να καταλάβω τι χρόνο χρησιμοποιεί, προφανώς ελπίζει όλες οι θρησκείες να πρεσβεύσουν τα ίδια στο μέλλον το 'Θα' λείπει ποιητική αδεία ....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/item/ισλαμιστές-αποκεφάλισαν-αγόρι-στην-συρία……..κατά τα αλλά, όλες οι θρησκείες πρεσβέψουν τα ίδια………
Α.Ελα μου ντε, οι χριστιανοι δεν εκαναν ποτε τετοια πραγματα...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/item/ισλαμιστές-αποκεφάλισαν-αγόρι-στην-συρία……..κατά τα αλλά, όλες οι θρησκείες πρεσβέψουν τα ίδια………
Α.Μόνο που ειναι καθεστωτικοι-αντικαθεστωτικοι Συριοι και δεν τον σκοτωσαν επειδή είναι χριστιανος κλπ .
Το βιντεο απο οπου έχουν πάρει τις φωτό **να γράψω πόσο σκληρό είναι; ** http://www.liveleak.com/view?i=5ea_1381098599
και https://www.facebook.com/ForMotherSyria ... 5870699937 -
Πέφτω από τα σύννεφα !!!
Αναξιόπιστο και το defencenet !!!!
Αίσχος !!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
:rtfm: >http://www.defencenet.gr……..κατά τα αλλά, όλες οι θρησκείες πρεσβέψουν τα ίδια………
Α.Ελα μου ντε, οι χριστιανοι δεν εκαναν ποτε τετοια πραγματα...
οταν εκαναν κουμαντο...τα εκαναν και τα παραεκαναν...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Είναι Καζαντζάκειος τύποςΣώπα, δάσκαλε, ν' ακούσουμε το πουλί!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι Καζαντζάκειος τύπος
Σώπα, δάσκαλε, ν' ακούσουμε το πουλί!
Περί εκκλησίας [#3]