Ο χρήστης Mark έγραψε:
Τώρα βγαίνουμε off-topic, η δικιά μου εμπειρία με 2-3 toyota, λέει πως πρόκειται για ακριβά συνεργεία. Αν όχι σαν τη VW, τουλάχιστον ένα σκαλί πιο κάτω, αλλά όπως και να'χει αρκετά υπετιμημένα. Όταν είχα το Corolla, είχα κάνει τα 2 μικρά σέρβις σέρβις στην Αθήνα σε γνωστό έμπορο-επισκευαστή, και τα 2 μεγάλα στην επαρχία(σε νησί όπου είχε χαμηλότερο φπα και βγήκε αρκετά φθηνότερα). Το 2ο από τα μικρά όμως που είχε και τακάκια, θυμάμαι πως είχε πάει περίπου στο 350άρι, όσο δηλαδή πάνω κάτω μου είχαν κοστίσει τα μεγάλα στην επαρχία. Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τι μου είχαν κάνει με τα τακάκια. Μου λένε, κρατάνε το πολύ για 5000χλμ ακόμη, αλλά θα σας συμβούλευα να τα αλλάξετε τώρα, καθώς επειδή το αμάξι έχει μπει για σέρβις δεν θα σας χρεώσουμε εργατικά για αυτά. Ε, οκ αλλάξτε τα. Όταν πήγα να το πάρω, βλέπω στο τιμολόγιο μια χρέωση περίπου 30€ για αλλαγή στα τακάκια. Και λέω, συγνώμη, αφού μου είπατε έτσι κι έτσι. Α, λέει, αυτό που σας είπα αφορά μόνο τους εμπρός τροχούς. Για τους πίσω, η αντικατάσταση χρεώνεται κανονικά και είναι αυτό. Γενικά δεν είναι κάτι παράλογο. Νομίζω πως το ξέρουν όλοι πως τα εξουσιοδοτημένα. Ειδικότερα όσοι έχει χρειαστεί να επισκευάσουν εκεί αυτοκίνητο μετά από ατύχημα, γνωρίζουν πως ακόμα και την κάθε βίδα που βιδώνουν/ξεβιδώνουν τη χρεώνουν ξεχωριστά... Ε, αυτά είναι που γλυτώνεις αν βρεις ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο.
Τώρα για το άλλο θέμα του Yaris, επιμένω να θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν δίνουν σημασία σε κάτι που επισημαίνει ο κατασκευαστής. Τα προ euro 5, δεν είχαν αυτά τα θέματα. Μιλάμε για τα καινούρια, που όπως και να έχει αντιπροσωπεύουν το 75% των αυτοκινήτων που πουλάνε αυτή τη στιγμή. Και αυτά που λέω, περί αναγκαιότητας συγκεκριμένων προδιαγραφών δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Έχω δει τεχνική οδηγία της Τoyota Ελλάς που αναφέρει για ποιο λόγο είναι αναγκαίο το συγκεκριμένο λάδι, λέει πως είναι αναγκαίο να τσεκάρουμε τη στάθμη όχι μόνο να μην πέφτει, αλλά και να μην ανεβαίνει, τι πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση κλπ. Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν, αυτές οι ενημερώσεις ή δεν πάνε σε όλλους, ή και να πηγαίνουν τις γράφουν κανονικά. Μέχρι και έναν τύπο με το ίδιο αυτοκίνητο είχα πετύχει σε βενζινάδικο και του τα έλεγα και δεν με πίστευε. Μέχρι που του άνοιξα το καπώ και είδε το ταμπελάκι.
Είναι ένα σκαλί πιο κάτω σε τιμές απο VW (σίγουρα απο Audi που έχω παραστάσεις)
ενώ είναι κατ'ελάχιστα πιο πάνω απο Ford , που πηγαίνω επίσης τακτικά.
Το περιστατικό που περιγράφεις είναι κλασικές ελληνικότατες κλεψιμέικες πρακτικές,
που εύχομαι να μην σου ξανατύχει και μοιάζει πολύ με την αντιπροσωπεία Ford της περιοχής μου,
όχι Toyota όμως.
Στα πρώτα χρόνια του Yaris mk2, στα 30κ χλμ, το πίσω δεξιά αμορτισέρ τα έπαιξε.
Πηγαίνουμε, αλλαγή και των 2 πίσω.
Μετά απο κάνα 6άμηνο , το πίσω δεξί αμορτισέρ πάλι τα παίζει.Προβληματίστηκα λίγο
για περίπτωση κακής χρήσης αλλά προς τιμήν τους χωρίς κανένα δισταγμό, αντικατάσταση και των 2.
Φυσικά, τσεκάραμε παρτίδες αμορτισέρ και ρώτησαν στα κεντρικά για πιθανό γνωστό defect.
Διάφορα ανάλογα καλά περιστατικά είχαν και γνωστοί μου απο την αντιπροσωπεία οπότε
για αυτό και διαφώνησα προς την γενίκευση σου.
Απόλυτα λογική όμως η αντίδραση σου και η ενημέρωση που κάνεις.
Τα euro 5, είχαν αλλαγές στον κινητήρα με βελτίωση απόδοσης (επίσημα στο site της Toyota UK θα βρεις
αναλυτικό pdf του 2009) , όπου φαντάζομαι οτι ο κύκλος συντήρησης είναι πιο σχολαστικός.
Πιστεύω όμως οτι εφόσον το μοτέρ θέλει αρκετή περιποίηση και στο συνεργείο, τα τοπικά της
Toyota δεν το κάνουν σωστά κατά πλειοψηφία-> θα ακούγαμε συνέχεια για περιπτώσεις προβλημάτων
κάτι που δεν συμβαίνει, όχι τουλάχιστον σε διαφορετικό βαθμό και ρυθμό απο τα αντίστοιχα βενζίνης.
Άρα 2 τινά : ή το μοτέρ δεν καταλαβαίνει και πολλά (είπαμε...) ή υπάρχουν και συνεργεία
που κάνουν τη δουλειά τους σωστά.Μην τσουβαλιάζουμε όλους για όλα