-
Καλημερα φιλε GGAB ευχαριστω για την απαντηση, εχω διαβασει ολο το φορουμ και για το θεμα που ανεφερα. Δεν το ζοριζω καθολου και το εχω στην τριχα. Εχει θεμα το ξερω και το εχω καταλαβει. Ειμαι για ενα χρονο ακομα στην εγγυηση. Απλα ειναι ασχημο για ενα καινουριο αμαξι με ελαχιστα χιλιομετρα να εχεις τετοια προβληματα. Παντως τα εχω αντιμετωπισει ολα οσα λετε παιδια εδω. Απο σφυριγμα φρενα, προβλημα με πλατω, μικροτριγμους σε διαφορα σημεια απο την πρωτη μερα, προβλημα με τα καθισματα και το κορυφαιο που νομιζω οτι ειμαι πρωτοπορος == Αλλαγη πεταλιερας ολοκληρης στην εγγυηση καθως ο συμπλεκτης ειχε προβλημα με το ελατηριο και εκανε εξωφρενικο ηχο σε καθε πατημα... Θεος φυλαξοι.. ΤΙ να κανεις .
-
Ο χρήστης MECHANIC έγραψε:
Καλημερα φιλε GGAB ευχαριστω για την απαντηση, εχω διαβασει ολο το φορουμ και για το θεμα που ανεφερα. Δεν το ζοριζω καθολου και το εχω στην τριχα. Εχει θεμα το ξερω και το εχω καταλαβει. Ειμαι για ενα χρονο ακομα στην εγγυηση. Απλα ειναι ασχημο για ενα καινουριο αμαξι με ελαχιστα χιλιομετρα να εχεις τετοια προβληματα. Παντως τα εχω αντιμετωπισει ολα οσα λετε παιδια εδω. Απο σφυριγμα φρενα, προβλημα με πλατω, μικροτριγμους σε διαφορα σημεια απο την πρωτη μερα, προβλημα με τα καθισματα και το κορυφαιο που νομιζω οτι ειμαι πρωτοπορος == Αλλαγη πεταλιερας ολοκληρης στην εγγυηση καθως ο συμπλεκτης ειχε προβλημα με το ελατηριο και εκανε εξωφρενικο ηχο σε καθε πατημα... Θεος φυλαξοι.. ΤΙ να κανεις .Πολλα ακουω κ δεν μου αρεσει καθολου!
Ελπιζω να μην μου τα βγαλει κ εμενα γιατι ακομα ειμαι στις 33.000χλμ. και βγηκα απο την εγγυηση.
Για τον δισκο ελπιζω να βρεις το δικιο σου γιατι εγω δεν το βρηκα, δεν με αφησε το αμαξι αλλα ειναι κατι που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι δεν ευθυνεσαι εσυ.
Μου το εκανε κ εμενα ειδικα το καλοκαιρι φορτωμενος κ με ζεστη, στο ξεκινημα χτυπιοταν.
Απλα περιμενω καποια στιγμη να με αφησει, δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
Τωρα με την λιγη παραπανω δυναμη ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου η συνηθεια μου.
Τριγμους που ειχες? γιατι εγω δεν ειμαι καλος κριτης σε αυτο. Μπορω να ακουσω τριγμο ακομη κ σε RR κατι που οι υπολοιποι οδηγοι ουτε καν το προσεχουν.
Εναν θορυβο (τριξιμο) ακουω στις αποτομες στροφες με λακουβα με χαμηλη ταχυτητα στην πισω αριστερη πλευρα αλλα σπανια και ενα ακομα τακ ακουγεται απο το κουτι με τα κουμπια της ηλιοροφης που λογω συστολης διαστολης το πλαστικο δεν εφαρμοζει καλα.
(Εμενα καηκε το πισω μεσαιο φως των φρενων, κατι που δεν το αναφερει κανεις αλλα μου το αλλαξαν αμεσως οπως και την θηκη των γυαλιων ηλιου που την εσπασα εγω).
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ηταν γιατι μου αλλαξαν το τιμονι μου. Μην μου πειτε επειδη ξεφλουδιζε γιατι δεν το πιστευω.
Μαλλον αυτος ηταν ο λογος:
http://newaudicars.blogspot.gr/2011/04/ ... roken.html
Παντως δεν του κανω κ πολλη χρηση οποτε καποια πραγματα ελπιζω να τα γλιτωσω. -
Καλημερα φιλε GGAB ευχαριστω για την απαντηση, εχω διαβασει ολο το φορουμ και για το θεμα που ανεφερα. Δεν το ζοριζω καθολου και το εχω στην τριχα. Εχει θεμα το ξερω και το εχω καταλαβει. Ειμαι για ενα χρονο ακομα στην εγγυηση. Απλα ειναι ασχημο για ενα καινουριο αμαξι με ελαχιστα χιλιομετρα να εχεις τετοια προβληματα. Παντως τα εχω αντιμετωπισει ολα οσα λετε παιδια εδω. Απο σφυριγμα φρενα, προβλημα με πλατω, μικροτριγμους σε διαφορα σημεια απο την πρωτη μερα, προβλημα με τα καθισματα και το κορυφαιο που νομιζω οτι ειμαι πρωτοπορος == Αλλαγη πεταλιερας ολοκληρης στην εγγυηση καθως ο συμπλεκτης ειχε προβλημα με το ελατηριο και εκανε εξωφρενικο ηχο σε καθε πατημα... Θεος φυλαξοι.. ΤΙ να κανεις .μην περιμενεις-αφησεις να ληξει η εγγυηση....
-
Φιλε GGAB , συμφωνω μαζι σου 100% , δεν θα αφησω να περασει η εγγυηση ...!!!
Φιλε glko σε απαντηση του μηνυματος σου :
Το αυτοκινητο για μενα ειναι μια κατασκευη με αρκετα προβληματα και επειδη βιαστηκανε να βγαλουν ενα μοντελο στην αγορα.
Ο πρωτος και κυριοτερος τριγμος ηταν τα πλατοκαθισματα που μου ειχανε σπασει τα νευρα για πανω απο ενα χρονο.
Ειδικα το πρωι τις κρυες μερες. Οταν μετα τα πλαστικα ζεσταινοντουσαν ανοιγανε και σταματουσαν.
Τελικα τα βγαλαμε και τα 2 (πολυ δουλεια) τα λαδωσαμε και μετα ολα καλα.
Επισης τριγμος ΦΟΒΕΡΟΣ στον τεμπελη. Ο οποιος δεν φευγει και φυσικα δεν μπαινει εγγυηση λεει ειναι φυσιολογικο....
Και ειλικρινα παιδια δεν ειμαι περιεργος απλα για ενα αμαξι 2 ετων δεν δικαιολογουνται τοσα πολλα.
Το κυριοτερο βεβαια που ειναι το σκορτσαρισμα στηη εκκινηση δυσκολα μπαινει εγγυηση το εψαξα καλα και ειναι αυτο που λες
οτι στο πετανε οτι ειναι κακη χρηση .... Τι να πεις... Υπομονη και πιστη γιατι μετα ποιος πληρωνει.
Απο κει και περα οτι μπορουμε θα κανουμε... Ας πουμε και κατι ευχαριστο..
Εβαψα τις ζαντες μου με μαυρο πλαστι-ντιπ και ειλικρινα ειναι τελειες... Θα ποσταρω παιδια φωτογραφιες του αυτοκινητου
να δειτε. Εχω επισης βαψει και το κομματι του πισω προφυλακτηρα (εκει που μπαινει το rear diffuser) καθως και το κομματι
του μπροστα κατω απο την πινακιδα.
Εμενα μου αρεσει αρκετα...
Επισης παιδια εχει θεσει κανεις το θεμα ποτε να κανουμε μια συναντηση ολοι οι κατοχοι ?
ευχαριστω για τον χρονο σας. -
Φιλε GGAB , συμφωνω μαζι σου 100% , δεν θα αφησω να περασει η εγγυηση ...!!!Φιλε glko σε απαντηση του μηνυματος σου :
Το αυτοκινητο για μενα ειναι μια κατασκευη με αρκετα προβληματα και επειδη βιαστηκανε να βγαλουν ενα μοντελο στην αγορα.
Ο πρωτος και κυριοτερος τριγμος ηταν τα πλατοκαθισματα που μου ειχανε σπασει τα νευρα για πανω απο ενα χρονο.
Ειδικα το πρωι τις κρυες μερες. Οταν μετα τα πλαστικα ζεσταινοντουσαν ανοιγανε και σταματουσαν.
Τελικα τα βγαλαμε και τα 2 (πολυ δουλεια) τα λαδωσαμε και μετα ολα καλα.
Επισης τριγμος ΦΟΒΕΡΟΣ στον τεμπελη. Ο οποιος δεν φευγει και φυσικα δεν μπαινει εγγυηση λεει ειναι φυσιολογικο....
Και ειλικρινα παιδια δεν ειμαι περιεργος απλα για ενα αμαξι 2 ετων δεν δικαιολογουνται τοσα πολλα.
Το κυριοτερο βεβαια που ειναι το σκορτσαρισμα στηη εκκινηση δυσκολα μπαινει εγγυηση το εψαξα καλα και ειναι αυτο που λες
οτι στο πετανε οτι ειναι κακη χρηση .... Τι να πεις... Υπομονη και πιστη γιατι μετα ποιος πληρωνει.
Απο κει και περα οτι μπορουμε θα κανουμε... Ας πουμε και κατι ευχαριστο..
Εβαψα τις ζαντες μου με μαυρο πλαστι-ντιπ και ειλικρινα ειναι τελειες... Θα ποσταρω παιδια φωτογραφιες του αυτοκινητου
να δειτε. Εχω επισης βαψει και το κομματι του πισω προφυλακτηρα (εκει που μπαινει το rear diffuser) καθως και το κομματι
του μπροστα κατω απο την πινακιδα.
Εμενα μου αρεσει αρκετα...
Επισης παιδια εχει θεσει κανεις το θεμα ποτε να κανουμε μια συναντηση ολοι οι κατοχοι ?
ευχαριστω για τον χρονο σας.Συμφωνω για την προχειρη κατασκευη αλλα ολα αυτα που λες δεν τα ειχα. Κανενας τριγμος κ μου εκανε μεγαλη εντυπωση για τετοιο φτηνο αυτοκινητο.
Εμενα αλλα ειναι αυτα που με χαλανε, οπως πχ το παλιο συστημα κλεισιματος πορτ μπαγκαζ (χωρις μπουκαλες), πιανει πολυ χωρο κ μπορει να σου καταστρεψει καποιο αντικειμενο που εχεις μεσα. Ετσι ηταν το Vectra του 1990 που ειχε ο πατερας μου.
Παντως αυτο με τους τριγμους ειναι θεμα ανθρωπου. Μπαινω σε αυτοκινητα που με πιανει πονοκεφαλος απο τους τριγμους κ οι ιδιοκτητες τους δεν παραπονιουνται σε αντιθεση με εμενα που με ενοχλουν ακομα κ τα αντικειμενα που βαζω στις θηκες. Δεν τα μπορω τα τσικ τσικ.
Χθες ειδα οτι μου ειχε ξεκουμπωσει το φως του σαλονιου (πισω) απλα το κουμπωσα αλλα οκ δεν το εχω ξαναδει αλλου.
Αυτο που μου δημιουργει αγχος ειναι το τριξιμο στον πισω αριστερο τροχο. Ισως καποια λιπανση να το κανει καλα.
Παντως καθισματα κ τενπελης δεν μου εχει τυχει.
Ειναι διαφορες παρτιδες και εχουν ολες καποια ψιλοπροβληματα.
Παντως το θεμα με το σκορτσαρισμα αρχικα ελαχιστοποιηθηκε με το sprint booster και τωρα εξαφανιστηκε με την αναβαθμιση.
Βεβαια η ζημια εχει γινει και δεν ειναι θεμα δισκου. Ειναι θεμα δυναμης και βαρους αυτοκινητου.
Τωρα χρειαζεται πολυ λιγοτερο εως καθολου συμπλεκταρισμα για να ξεκινησει στην ανηφορα του σπιτιου μου.
Αυτο μου ειπαν κ στην αντιπροσωπεια. Εχω ηδη κανει ζημια στον δισκο μου κ ξερω οτι θα τον αλλαξω πολυ γρηγοροτερα απο τον προηγουμενο (130.000 χλμ.).Ερωτηση: τακακια ποτε αλλαζουμε????
-
Καλημέρα
Έχει κάνει τελικά κανείς αλλαγή ελαστικών ? -
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Καλημέρα
Έχει κάνει τελικά κανείς αλλαγή ελαστικών ?Εβαλα εγω της Micelin.
michelin energy saver
420 € -
Τα καινούρια Saver + ή τα προηγουμενα?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημέρα
Έχει κάνει τελικά κανείς αλλαγή ελαστικών ?Εβαλα εγω της Micelin.
michelin energy saver
420 €διαστάσεις?
-
Αυτο το ξέρω κι εγω
205-60-16 92Η -
μου έχουν προτείνει τα TOYO Tire '205-60-16 92Η ' έχει κάποιος άποψη.....με έκπτωση 430
-
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
μου έχουν προτείνει τα TOYO Tire '205-60-16 92Η ' έχει κάποιος άποψη.....με έκπτωση 430ποια ΤΟΥΟ;;;αν ειναι τα CF2 και σε καλη τιμη(δεν ξερω ποσο εχει ο ανταγωνισμος)βαλτα αφοβα.Τα εβαλε φιλος σε αβενσις και σε πρωτη φαση ειναι εντυπωσιασμενος.Πληροφοριακα εχουν C στην καταναλωση καυσιμου και Β στο βρεγμενο,με θορυβο στα 70db.....
-
νομίζω ότι μου είπε αυτά,...
-
Service 5ετών 250euro
Λάδια, Μάκτρα, υγρά φρένων, συμπλήρωση λαδιών αυτόματου κιβωτίου, μπουζί, φίλτρο αέρα, φίλτρο λαδιού, έλεγχος 50 σημείων ... , εργατικά. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Service 5ετών 250euro
Λάδια, Μάκτρα, υγρά φρένων, συμπλήρωση λαδιών αυτόματου κιβωτίου, μπουζί, φίλτρο αέρα, φίλτρο λαδιού, έλεγχος 50 σημείων ... , εργατικά.και τα εδωσες; ;;;;
-
Ρε Γιώργο,50 σημεία είναι αυτά...!!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ρε Γιώργο,50 σημεία είναι αυτά...!!!!!Αααααα!!!!
Τσεκαρω εγώ τα διπλάσια σημεία με τα μισά λεφτά
Αντώνη κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που ζούμε αλλά μετά φταιει η κρίση που δεν παταει πόδι στο μαγαζί.. ..... -
Δεν ξέρω πόσο έχουν πέσει οι ανεξάρτητοι τώρα στη κρίση αλλά για επίσημη αντιπροσωπεία μου φάνηκε νορμάλ τιμή , όχι?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο έχουν πέσει οι ανεξάρτητοι τώρα στη κρίση αλλά για επίσημη αντιπροσωπεία μου φάνηκε νορμάλ τιμή , όχι?Σε ποιον το πας?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο έχουν πέσει οι ανεξάρτητοι τώρα στη κρίση αλλά για επίσημη αντιπροσωπεία μου φάνηκε νορμάλ τιμή , όχι?η επισημη αντιπροσωπεια εχει τιμολογιακη ασυλια;;;
Chevrolet Cruze