-
Ο χρήστης elpa02 έγραψε:
Το βλεπω να κανω επίσης υπομονη ενα χρονο ακομα με τη ελπιδα οτι θα αλλαξει το συστημα και τελη+φορος να πληρωνεται ανα μηνα.
.αν αυτό είναι που ελπίζεις, πουλα το άμεσα
-
να ευχεσαι να αλλαξει κατι υπερ των 2-λιτρων, οχι για να κρατησεις το δικο σου, αλλα για να το δωσεις αμεσα πιο ευκολα και ισως σε καλυτερη τιμη. Ειναι και οι βενζινες στη μεση...μην ξεχνας.
-
Ο χρήστης elpa02 έγραψε:
Αν δεν έχεις τόσο πολύ, αλλά δε θες τα κερατιάτικα, γνώμη μου είναι να κάνεις υπομονή όσο ακόμα μπορείς.
Ενταξει ενα 2λιτρο το παλευω ακομα αλλα ειναι αγανακτηση αυτα τα κερατιατικα. Αλλωστε υπομονη εκανα και δε το σκοτωσα μεχρι τωρα.
Το βλεπω να κανω επίσης υπομονη ενα χρονο ακομα με τη ελπιδα οτι θα αλλαξει το συστημα και τελη+φορος να πληρωνεται ανα μηνα. Ετσι θα μπορω με ενα μικροτερο μεταχειριμενο να κανω τη δουλεια μου και 1-2 μηνες το χρονο να κανουμε και τα γουστα μας με το βιταρα.
Αλλιως δε το βλεπω καλα.Δηλ.συντροφε αυτο που περιμενεις ειναι ΑΠΛΑ να γινει με το μηνα το χαρατσι και όχι να εξορθολογιστει το όλο σύστημα τελών ;
Σε βλέπω να έχεις εξικοιωθεί με την ιδέα (τελη+φόρος)=1000+/ετησίως για αμαξι μηδενικής εμπορικής αξίας ,μπορει και να κανω λάθος εγω ειμαι αποφασισμενος να παραδωσω πινακιδες ΑΛΛΑ πρεπει ,ταπεινη μου αποψη ως μορφη διαμαρτυριας και πίεσης στους ανίκανους που μας κυβερνουν ,αυτη η καταθεση πινακιδων να γινει μαζικα απ'ολους τους συμπασχοντες -
-
Τι εννοείς;
-
Για το Α6 δίπλα λεω..
-
Εγω παντως το 2,3 μου το εχω και το χαιρομαι!σιγα μην τους κανω την χαρη!
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Για το Α6 δίπλα λεω..Πελάτης του ξενοδοχείου... Α6 πρώτης γενιάς. Λαζογερμανός και κάγκουρας...
-
Ποσο με στενοχωρεί αυτο το θεμα. 2012 + 2013 χωρις το κουκλι μου και παμε και για 2014 ετσι οπως παμε.
Θα σαπισει στο τελος!!!Βεβαια ξερω οτι το εχω παντρευτει και οτι δεν προκειτε να πουληθει ποτε. (δεν θελω κιολας)
Μου λειπεις baby rsακι μου!!!
-
Tουλαχιστον να το σηκωνες με καποιο τροπο(τριποδα,τουβλα ) ωστε να μην ζοριζονται ετσι τα λαστιχα παντα στο ιδιο σημειο για τοσο καιρο?
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
Εγω παντως το 2,3 μου το εχω και το χαιρομαι!σιγα μην τους κανω την χαρη!Ρε συ, αυτό κατέβαζε τον άμπακο. Τι κάνεις με τη βενζίνα;
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Tουλαχιστον να το σηκωνες με καποιο τροπο(τριποδα,τουβλα ) ωστε να μην ζοριζονται ετσι τα λαστιχα παντα στο ιδιο σημειο για τοσο καιρο?Φίλε μου ήταν ήδη φαγωμενα τα parada. Οπότε αν και όταν ξανά βγει στους δρόμους θα πάω αμέσως για αλλαγή.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
καλό θα ήταν να το κινείς μια φορά το μήνα για 1-2 χιλιόμετρα. Χαλαρά και με πολύ προσοχή ενννοείται
-
Εχει πεταξει το πουλακι τωρα.Τελος του 2011 ειχε παρει για τελευταια φορα μπροστα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγω παντως το 2,3 μου το εχω και το χαιρομαι!σιγα μην τους κανω την χαρη!
Ρε συ, αυτό κατέβαζε τον άμπακο. Τι κάνεις με τη βενζίνα;
δεν καιν ωρε τα mazda,ειδικα τα 6αρια και ειδικοτερα τα τουρμπα
-
Κι εγώ έχω κατατεθειμένες πινακίδες σε ένα saab 9000 (των γονιών μου βασικά) και το αμάξι έχει να πάρει μπρος από Ιανουάριο του 2012.
Όταν με το καλό έρθει η ώρα να ζωντανέψει, τι χρειάζεται πέρα από λάδια, μπαταρία και λάστιχα; Μπορεί να έχει κάνει κάποιο πρόβλημα η λίγη βενζίνη που είχε μείνει στο ντεπόζιτο;
Είχα κάνει γενικό service ένα 6μηνο πριν την ακινητοποίηση γιατί τότε δεν περιμέναμε ότι θα κατατεθούν τόσο γρήγορα οι πινακίδες. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχει πεταξει το πουλακι τωρα.Τελος του 2011 ειχε παρει για τελευταια φορα μπροστα.φόρτισε την μπαταρία κ καντο μια βολτα
Μπορεί να έχει κάνει κάποιο πρόβλημα η λίγη βενζίνη που είχε μείνει στο ντεπόζιτο;
αν κρινω ότι στο δικό μου η βενζίνη την ακουει μετά από κανα δίμηνο (δουλευω το αμαξι με Lpg) το πιο πιθανό είναι όταν το βαλεις εμπρος να ακους 'πυράκια'. Εξαρταται κ πόσο ευαισθητος είναι ο κινητήρας. Να μην δουλεψει καθολου λογω βενζίνης όμως όχι
-
Μετα απο αρκετή φασαρία και τσακωμό μέσω skype με γονείς καταφέραμε να πείσουμε την μητέρα ότι δεν αξίζει να κρατήσουμε τις πινακίδες στο cherokee και ότι απο Δεκέμβριο πάνε για κατάθεση. Μάλιστα αν δεν καταθέταμε πινακίδες θα ήθελαν και αλλαγή τα λάστιχα. Τέλος πάντων ευτυχώς με ύπαρξη άλλων 3 αυτοκινήτων για καθημερινή χρήση ( toyota prius, mercedes a class και vw up) θα βολευτούμε. Απο εκεί και πέρα για πρόσβαση στο εξοχικό που χρειάζεται τζιποιδές κοιτάω προς wrangler 15ετίας με 3-4.000 ευρώ να κάνουμε την δουλειά μας. Κρίμα να καταθέτεις πινακίδες αλλα με τους φόρους που βάζουν ( πάνε στο διάολο τα 1.100 ευρώ για τέλη τα άλλα είναι το θέμα) δεν υπάρχει να συνεχίζεις. Απο το 2017 το συζητάμε πάλι για πινακίδες.
-
Ο χρήστης Plst έγραψε:
Μετα απο αρκετή φασαρία και τσακωμό μέσω skype με γονείς καταφέραμε να πείσουμε την μητέρα ότι δεν αξίζει να κρατήσουμε τις πινακίδες στο cherokee και ότι απο Δεκέμβριο πάνε για κατάθεση. Μάλιστα αν δεν καταθέταμε πινακίδες θα ήθελαν και αλλαγή τα λάστιχα. Τέλος πάντων ευτυχώς με ύπαρξη άλλων 3 αυτοκινήτων για καθημερινή χρήση ( toyota prius, mercedes a class και vw up) θα βολευτούμε. Απο εκεί και πέρα για πρόσβαση στο εξοχικό που χρειάζεται τζιποιδές κοιτάω προς wrangler 15ετίας με 3-4.000 ευρώ να κάνουμε την δουλειά μας. Κρίμα να καταθέτεις πινακίδες αλλα με τους φόρους που βάζουν ( πάνε στο διάολο τα 1.100 ευρώ για τέλη τα άλλα είναι το θέμα) δεν υπάρχει να συνεχίζεις. Απο το 2017 το συζητάμε πάλι για πινακίδες.Θα δώσεις 3-4000 € για ρανγκλερ ενώ έχεις ήδη το τσεροκι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα δώσεις 3-4000 € για ρανγκλερ ενώ έχεις ήδη το τσεροκι;Με τους φόρους που έχει το 3,7 cherokee επειδή είναι 7ετίας περίπου κάνω απόσβεση το wrangler σε ενά και κάτι χρόνια. Καλύτερα τα 880 ευρώ τέλη κυκλοφορίας σε ένα αυτοκίνητο δεκαετίας και βάλε παρά να μην ξέρεις τι φόρους θα θυμηθούν να σου βάλουν αναδρομικά.
Τι το κάνατε το δίλιτρο ;