-
Κάτι παρόμοιο με το Mitsubishi L200 αλλά με μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο;
Σε μια μάντρα μου είπαν ότι βάζεις και παραπάνω από το νόμιμο φορτίο χωρίς προβλήματα, μέχρι πόσο είναι ασφαλές να βάλεις;
Γίνεται να μπει ενίσχυση στην ανάρτηση; Κάτι μου είπαν για σούστες αλλά σε άλλου είδους όχημα, όχι pickup, γίνεται ενίσχυση σε παλιά pickup;
-
Σε μια μάντρα μου είπαν ότι βάζεις και παραπάνω από το νόμιμο φορτίο χωρίς προβλήματα, μέχρι πόσο είναι ασφαλές να βάλεις;
Γίνεται να μπει ενίσχυση στην ανάρτηση; Κάτι μου είπαν για σούστες αλλά σε άλλου είδους όχημα, όχι pickup, γίνεται ενίσχυση σε παλιά pickup;
-
-
Ο χρήστης Tzabaras έγραψε:
Κάτι παρόμοιο με το Mitsubishi L200 αλλά με μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο;Σε μια μάντρα μου είπαν ότι βάζεις και παραπάνω από το νόμιμο φορτίο χωρίς προβλήματα, μέχρι πόσο είναι ασφαλές να βάλεις;
Γίνεται ενίσχυση στις σούστες σε όλα τα αυτοκίνητα που φοράνε στον πίσω άξονα (και όχι μόνο) για αύξηση του ωφέλιμου φορτίου. Όμως καλό είναι να γίνεται με μέτρο γιατί μετά ο κινητήρας σου και τα φρένα σου μπορεί να μην έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν το έξτρα βάρος.
-
Από τη μάνα του έχει σούστες ή ελατήρια το L200?
-
Ο χρήστης Tzabaras έγραψε:
Από τη μάνα του έχει σούστες ή ελατήρια το L200?Σούστες φυσικά. Μόνο μπροστά έχει ελατήρια.
Αγροτικό για 1500 - 2000 κιλά φορτίο