-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ο καθενας τα χρησιμοποιεί τα χρηματα (του) οπως τον ευχαριστει.Ολοι δυσκολα ειμαστε και (οι περισσοτεροι) προσπαθουμε να οδηγαμε οικονομικα.
Υπαρχει ομως και η φορα που θα τα ξεχασουμε ολα για λιγο και θα ευχαριστηθουμε το αυτοκινητο μας εκμεταλευομενοι τις δυνατοτητες του.
αν βοηθαει και το αυτοκινητο σ'αυτο, ακομα καλυτερα (και το ST ειναι ενα αυτοκινητο που βοηθαει... )Βοηθάει και το ότι τη προηγούμενη μέρα ήμουν Πάτρα, στο δρόμο για Αθήνα πίσω από τις νταλίκες και ανάμεσα στους πασσάλους και τους κώνους ,άνοιγε ο δρόμος για λίγο, οι απέναντι σου παίζαν φώτα ,μπλόκο τροχαίας ,βαρέθηκα αφού το trip έγραψε 7,6 λιτ/100 χλμ, τόσο αργά. Αθήνα -Θεσσαλονίκη όμως πήρα το αίμα μου πίσω!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κομμένα λοιπόν τα πολλά πάνε-έλα Ζαχάρω.
Δεν ειναι απαραίτητο ......... απλά όταν πας οικονομικά στις 2 διαδρομές , εχεις και μια τρίτη δώρο !!!!
-
Ρε Σιναναι τελειωνε κι εσυ ρε φιλε δεν τον αντεχω αλλο τον τυπο.....
-
Άμα είχες ντίζελ, τι να περιμέναμε;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.
+10000000 , το ίδιο και γω εαν πλήρωνε άλλος και στα 28 μου είχα κλείσει 10ετία φοιτητής......... εγω στα 28μου είχα 10 χρονια Υπηρεσία και οικογενεια και η εφορία τώρα ήρθε 1900 ευρω , οπότε εαν πω στα αχαμνά μου αν μη τ άλλο δε θα έστεκα καλά στα μυαλά μου............
Pardon? Προς τι η προσωπική επιθεση αγαπητέ ΔΥ; ( ειδες τι έκανα ε;)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Δεν ειναι απαραίτητο ......... απλά όταν πας οικονομικά στις 2 διαδρομές , εχεις και μια τρίτη δώρο !!!!
Και δώρο ένα σετ καπνισμένα μπουζί.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και δώρο ένα σετ καπνισμένα μπουζί.
Ναι , ναι , μεγαλο πρόβλημα με τα μπουζί..... στο 107 στα 40.000 χιλιομετρα (στα 6 χρονια)που τα άλλαξα ήταν πιο καθαρά και απο τα καινούρια ,στο κασκαι εχω 36.000χιλιομετρα , θα σου πω (εαν ζω) σε 6-7 χρονια στα 90.000 χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε Σιναναι τελειωνε κι εσυ ρε φιλε δεν τον αντεχω αλλο τον τυπο..... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.
+10000000 , το ίδιο και γω εαν πλήρωνε άλλος και στα 28 μου είχα κλείσει 10ετία φοιτητής......... εγω στα 28μου είχα 10 χρονια Υπηρεσία και οικογενεια και η εφορία τώρα ήρθε 1900 ευρω , οπότε εαν πω στα αχαμνά μου αν μη τ άλλο δε θα έστεκα καλά στα μυαλά μου............
Pardon? Προς τι η προσωπική επιθεση αγαπητέ ΔΥ; ( ειδες τι έκανα ε;)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Καλα του τα λεει mirage.
Ειναι τεντυ μπους ο Sinanai, τριγυρναει 10 χρονια με τα λεφτα του πατερα του και κανει υποδειξεις σε αλλους μας που καθε μερα παλευουμε με τα θηρια.
-
Ποια θηρία ρε, τις μπύρες;
-
θηρια ειναι και η μπυρα...ασηκωτη ειναι η βαριλισια
-
-
χαχαχαχαχα
-
-
-
-
BMW 318is E36
Αθήνα - Φιλιατρά -Αθήνα μέση κατανάλωση 7,8 l/100km με 65 km μέση ωριαία στο τσεκαρισμένα αξιόπιστο trip computer. -
Mou εδωσε η αδελφή μου το Γκολφακι της και πήγα σαββατοκύριακο στο χωριο !!! Ειναι το 1,4 TSI με 122 άλογα !!! Οταν εκανε το ιδιο ταξίδι και πήγαινε ....του σκοτωμού εβλεπε στο τριπ την ενδειξη 8,5 λ/100 χιλ !!!! Εγω .... λάτρης της οικονομίας στα πρώτα 300 χιλιόμετρα για ζαχαρω μεσω τριπολης είδα 5,4 στο γυρισμο μεσω πάτρας και λιγα χιλιομετρα στο άλλο χωριό τα άλλα 350 χιλιομετρα ειδα 5 !!!!!!!!! Εν κατακλειδη έβαλα 60 ευρω βενζίνη έκανα 685 χιλιόμετρα και της παρεδωσα το αμάξι με περισσότερη βενζίνη από οτι είχε , δηλαδή εκαψα λιγότερα από 60 ευρω , (το λίτρο εβαλα 1,597 ευρω) !! Δε το ξαναγεμισα για να δω πραγματικη κατανάλωση !!!! Ειναι απίστευτο , δε με πιστεύει κανεις , αλλά πιστευω το ...πορτοφόλι μου !! Στην πρώτη διαδρομή ΜΩΤ 88 χιλιομετρα, στην δευτερη 64 !!!!! Ενταξει πήγαινα οικονομικά ..... ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! Φιλάκια φίλοι μου !!!!! -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
BMW 318is E36
Αθήνα - Φιλιατρά -Αθήνα μέση κατανάλωση 7,8 l/100km με 65 km μέση ωριαία στο τσεκαρισμένα αξιόπιστο trip computer.Η 5η σου πόσα χιλιόμετρα δίνει ανά 1000 σ.α.λ.;
Είχαμε περιστατικό με Ε30 318is που ταξίδεψε με κάτω από 6,7lt από Αθήνα-Θεσνίκη (είναι και ανηφόρα), αλλά η 5η του δίνει 120 στις 2700.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mou εδωσε η αδελφή μου το Γκολφακι της και πήγα σαββατοκύριακο στο χωριο !!! Ειναι το 1,4 TSI με 122 άλογα !!! Οταν εκανε το ιδιο ταξίδι και πήγαινε ....του σκοτωμού εβλεπε στο τριπ την ενδειξη 8,5 λ/100 χιλ !!!! Εγω .... λάτρης της οικονομίας στα πρώτα 300 χιλιόμετρα για ζαχαρω μεσω τριπολης είδα 5,4 στο γυρισμο μεσω πάτρας και λιγα χιλιομετρα στο άλλο χωριό τα άλλα 350 χιλιομετρα ειδα 5 !!!!!!!!! Εν κατακλειδη έβαλα 60 ευρω βενζίνη έκανα 685 χιλιόμετρα και της παρεδωσα το αμάξι με περισσότερη βενζίνη από οτι είχε , δηλαδή εκαψα λιγότερα από 60 ευρω , (το λίτρο εβαλα 1,597 ευρω) !! Δε το ξαναγεμισα για να δω πραγματικη κατανάλωση !!!! Ειναι απίστευτο , δε με πιστεύει κανεις , αλλά πιστευω το ...πορτοφόλι μου !! Στην πρώτη διαδρομή ΜΩΤ 88 χιλιομετρα, στην δευτερη 64 !!!!! Ενταξει πήγαινα οικονομικά ..... ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! Φιλάκια φίλοι μου !!!!!
αστο ρε bill απο το πολιτισμικο σοκ απο το qq στο golf.. εχασε τη μπαλα..
Έρευνα Κατανάλωσης