-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αν ειχα νοικιαζομενα αυτοκινητα θα τους εβαζα λαστιχα,αριστα,ανθεκτικα,δεν θα επαιζα παιχνιδια με την ζωη των τουριστων,και με την επαγγελματικη μου υποληψη!!Ασφαλως απο το φορουμ περιμενω προτασεις .Κριμα μονο δυο συμφορουμιτες (pirelli good year)εκαναν την προταση τους,δεν ξερω αν φτανει για να νοιωθω με αυτα τα χρηματα οτι θα κανω την καλυτερη επιλογη!Παντως θετικο που δυο ενδιαφερθηκαν να με βοηθησουν να επιλεξω>>>
Λάστιχα θα αγοράσεις ή οικόπεδο ;
Λάστιχα, για να μην αγοράσει οικοπεδο!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
αν ειχα νοικιαζομενα αυτοκινητα θα τους εβαζα λαστιχα,αριστα,ανθεκτικα,δεν θα επαιζα παιχνιδια με την ζωη των τουριστων,και με την επαγγελματικη μου υποληψη!!Ασφαλως απο το φορουμ περιμενω προτασεις .Κριμα μονο δυο συμφορουμιτες (pirelli good year)εκαναν την προταση τους,δεν ξερω αν φτανει για να νοιωθω με αυτα τα χρηματα οτι θα κανω την καλυτερη επιλογη!Παντως θετικο που δυο ενδιαφερθηκαν να με βοηθησουν να επιλεξω>>>
Λάστιχα θα αγοράσεις ή οικόπεδο ;
Λάστιχα, για να μην αγοράσει οικοπεδο!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Σωστός.
-
λαστιχα η οικοπεδο;Δεν το πιανω το πνευμα!Ειμαι κιθαριστας και αν μου ζητουσε καποιος την γνωμη του,με απλες κουβεντες -γνωριζοντας το μπατζετ που διαθετη-θα του εδινα 3 επιλογες που εχουν ξεχωριση ως καλυτερη επιλογη!!(Με τα 40 ετη πειρας μου )...εν κατακλειδι θα κρατησω τις δυο προτασεις(pirelli+good year)και ο θεος βοηθος,να επιλεξω τη τελευταια στιγμη τα πιο καταλληλα!!!!Τα ξαναλεμε.....
-
σωστος,λαστιχα για να μη αγορασω οικοπεδο!Αν και δεν φοβαμαι μην αγορασω οικοπεδο(!!)φοβαμαι μην αγορασω μπουρουχες λαστιχα!!Γιατι απο αυτα που ενημερωθηκα,κυκλοφορη πολλυ μαπα ελαστικο στην αγορα και ανευθυνοτητα(ιδιαιτερα απο τους λαστιχαδες που προσπαθουν να πουλησουν.......οτι τους συμφερει!)Προσπαθω να βρω μια σελιδα με κριτικες για ελαστικα απο υπευθυνους ανθρωπους ,δεν......
-
Ο χρήστης astralation έγραψε:
σωστος,λαστιχα για να μη αγορασω οικοπεδο!Αν και δεν φοβαμαι μην αγορασω οικοπεδο(!!)φοβαμαι μην αγορασω μπουρουχες λαστιχα!!Γιατι απο αυτα που ενημερωθηκα,κυκλοφορη πολλυ μαπα ελαστικο στην αγορα και ανευθυνοτητα(ιδιαιτερα απο τους λαστιχαδες που προσπαθουν να πουλησουν.......οτι τους συμφερει!)Προσπαθω να βρω μια σελιδα με κριτικες για ελαστικα απο υπευθυνους ανθρωπους ,δεν......Δεν χάνεις τίποτα αν ρίξεις μια ματιά κι εδώ (αν δεν έχεις δει ηδη):
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
σωστος,λαστιχα για να μη αγορασω οικοπεδο!Αν και δεν φοβαμαι μην αγορασω οικοπεδο(!!)φοβαμαι μην αγορασω μπουρουχες λαστιχα!!Γιατι απο αυτα που ενημερωθηκα,κυκλοφορη πολλυ μαπα ελαστικο στην αγορα και ανευθυνοτητα(ιδιαιτερα απο τους λαστιχαδες που προσπαθουν να πουλησουν.......οτι τους συμφερει!)Προσπαθω να βρω μια σελιδα με κριτικες για ελαστικα απο υπευθυνους ανθρωπους ,δεν......Αγόρασε κάποιο επώνυμο ελαστικό. Στη διάσταση που αγοράζεις δεν πρόκειται για ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Και για οδήγηση μέχρι 80 kph όλα θα σε ικανοποιήσουν.
Απλά μείνει μακριά από τις άγνωστες μάρκες!
-
αν ειχα νοικιαζομενα αυτοκινητα θα τους εβαζα λαστιχα,αριστα,ανθεκτικα,δεν θα επαιζα παιχνιδια με την ζωη των τουριστων,και με την επαγγελματικη μου υποληψη!!Ασφαλως απο το φορουμ περιμενω προτασεις .Κριμα μονο δυο συμφορουμιτες (pirelli good year)εκαναν την προταση τους,δεν ξερω αν φτανει για να νοιωθω με αυτα τα χρηματα οτι θα κανω την καλυτερη επιλογη!Παντως θετικο που δυο ενδιαφερθηκαν να με βοηθησουν να επιλεξω>>>Απλα να σου πω πως δεν ισχύει αυτό που πιστεύεις για τα rent a car. Εκεί μετρα το minimum κόστος. Γι αυτό που ψαχνεις δεν έχω δυστυχώς άποψη.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
στην τελικη,σε αυτη τη διασταση το φθηνοτερο εχει 150ευρω και το ακριβοτερο 200ευρω.........
βαλε ενα με 180 ευρω και δεν θα εχεις προβλημα........ειναι λαστιχα απλα για να κυκλοφορεις! -
τελικά έκλεισα για αύριο τα toyo 165/60/14 στα 260€
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
τελικά έκλεισα για αύριο τα toyo 165/60/14 στα 260€Ποια toyo?
-
Ρε παιδια ειναι τοσο τραγικο λάθος που στο ΜΙΝΙ φοραω 195/60/15 αντι για 175/65/15?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια ειναι τοσο τραγικο λάθος που στο ΜΙΝΙ φοραω 195/60/15 αντι για 175/65/15?Ελάχιστη η διαφορά
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια ειναι τοσο τραγικο λάθος που στο ΜΙΝΙ φοραω 195/60/15 αντι για 175/65/15?Ε χανει λιγο το κοντερ, αλλα εισαι πιο ανετος... Ενταξει τωρα ειναι πιο 'λαστιχο' το 195/60 απο το 175/65.
Τραγικο λαθος δεν ειναι, ουτε καμια τρελη διαφορα σε επιδοσεις και καταναλωση πρεπει να χεις...
Ισως το 185/60 να ηταν πιο συντηρητικο εκ μερους σου. -
Aπλα ρωταω για επιβεβαιωση γιατι το ειχα ψαξει πολυ οταν τα αλλαξα.
Πηγα σε ενα γνωστο λαστιχά επι της Κηφισίας,είπα κριση εχουμε θα εχει προσγειωθει,και με εκραξε...
Οταν του ειπα οτι η διαφορα ειναι 4mm περίπου μου απαντησε ,ναι αλλα δεν κανουν.
Χωρις επιπλεον δικαιολογηση...
Επισης μου ειπε οτι εχει μονο Michelin και Barum.340 τα michelin 280 τα Barum και στις δυο διαστασεις.
Ο τροπος του δε μου αρεσε οποτε δεν εχει δεύτερη ευκαιρία. -
: καποιοι γνωστες θα ημουν υποχρεωμενος αν μου εδιναν την γνωμη τους για καινουρια ελαστικα(καθως διαβαζοντας καταλαβα την σημασια τους και τι προσοχη χρειαζεται για την αγορα τους)!Εχω ενα φορντ φιεστα 12οο cc 12ετιας στην κεφαλονια το χρεισημοποιω 70% ασφαλτο 30% χωματοδρομο ηπιο.Ταχυτητα εως 70-80 χ την ωρα,πολλυ cooll οδηγηση,φορτιο εως 3-4 ατομα καποιες φορες.Οικονομικα οπως ολοι μας στριμωγμενος(οχι ομως ασφυκτικα σε βαθμο να παραμελησω την ποιηοτητα κατι τοσο σοβαρου οπως τα ελαστικα) διαστασεις 155 70 13.Μου προτεινουν οι λαστιχαδες διαφορα,οι συγγενεις αλλα,οι ταξιτζηδες κλπ.Ζητω γνωμη για τεσσερα ελαστικα που θα μου κανουν για την περιπτωση μου,ανθεκτικα,σωστη συμπεριφορα,να τα κρατησω 2-3 ετη!Με επιχειρηματα δικαια,δοκιμασμενα και να εγκρινονται απο τους πιο γνωστες και τιμη εως μεσαιο ραφι.Δηλ τι θα επιλεγατε στην θεση μου ως καλυτερα.....ευχαριστω σε οποιους βοηθησουν .......Σε αυτη την περιπτωση δηλαδη οδηγηση σε νησι=οχι οτι καλυτερο σε δρομους λογω λακουβων κλπ+χωματοδρομο, θες κατι καλο και ανθεκτικο.
Προσωπικα τα πιο ανθεκτικα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι τα bridgestone και τα yokohama.
Oποτε αν βρεις κατι τετοιο δε θα εχεις προβλημα αντοχης.
Πχ δε σου προτεινω barum(= continental) που θα τα εβρισκες κανα 170ρι και κρατανε καλα ως μαλακά, αλλα σε ενα ατος που τα βαλαμε σε παρκαρισμα εξειχε λιγο το ρειθρο του πεζοδρομιου απο την ασφαλτο, εκανε 2 ποντους δοντι.Και στους επιτοποιους ελιγμους για να παρκαρουμε βρηκε το πλαινο στο ρειθρο και σκιστηκε, λες και ηταν χαρτινο -
Μετα απο 44.000 χλμ με τα PS3 σε Toyota Auris 1.6 ηρθε η ωρα για την αντικατασταση τους.
Η διασταση ειναι 205/55/16 91 V και ειμαι αναμεσα σε δυο επιλογες:
-
Παλι Michelin PS3. Καλα λαστιχα, δεν το περιμενα πως θα κρατησουν 43.000χλμ (επρεπε να τριγυρναω με 28 πιεση τα τελευταια 10.000 για να 'κρατανε' ομως), αλλα οπως και τα PC2 σαπουνιαζουν πολυ αμα ζεσταθουν το καλοκαιρι και με 'προδωσαν' 3-4 φορες σε φρεναρισμα στο στεγνο το καλοκαιρι.
-
Dunlop SP Sport Maxx RT αλλα με δεικτη ταχυτητας Y (!) αντι για τον εργοστασιακο V.
Οποιος ειχει αποψη/εμπειρια επι του θεματος ας με βοηθησει.
Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη
-
-
γιατι δεν κοιτας κατι σε continental;;
-
Τα Dunlop SP Sport Maxx RT τα χε ενα παιδι απο το φορουμ εδω κι ειχε γραψει καλες εντυπωσεις... Εχεις απειρες επιλογες σε αυτη τη διασταση... Μηπως να κοιταζες και τα Pirelli P7 cinturato?
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Μετα απο 44.000 χλμ με τα PS3 σε Toyota Auris 1.6 ηρθε η ωρα για την αντικατασταση τους.Η διασταση ειναι 205/55/16 91 V και ειμαι αναμεσα σε δυο επιλογες:
-
Παλι Michelin PS3. Καλα λαστιχα, δεν το περιμενα πως θα κρατησουν 43.000χλμ (επρεπε να τριγυρναω με 28 πιεση τα τελευταια 10.000 για να 'κρατανε' ομως), αλλα οπως και τα PC2 σαπουνιαζουν πολυ αμα ζεσταθουν το καλοκαιρι και με 'προδωσαν' 3-4 φορες σε φρεναρισμα στο στεγνο το καλοκαιρι.
-
Dunlop SP Sport Maxx RT αλλα με δεικτη ταχυτητας Y (!) αντι για τον εργοστασιακο V.
Οποιος ειχει αποψη/εμπειρια επι του θεματος ας με βοηθησει.
Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη
Έχω τα Sport Maxx RT και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο υψηλότερος δείκτης ταχύτητας θετικό στοιχείο είναι, όχι αρνητικό. Η ετικέτα τους για τη διάστασή σου: http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/system/reprintable-stickers-service.jsp?name=530099
-
-
Έβαλα στο Opel Combo 96 κάτι Maragoni made in Italy 165-70-13 κατασκευασμένα την 31η εβδομάδα του 13. Η τιμή τους ήταν 40 € το κομμάτι...
Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]