-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
NOKIAN... Σκανδιναβικό ελαστικό σε καλοκαιρινό ελληνικό δρόμο... Ενδιαφέρον πείραμα!Τα είχε φορέσει ένα συγγενής σε Xantia 1 1600. Γλυστρούσε και παρκαρισμένη...
-
Δεν ξέρω τί μοντέλο Nokian φορούσε η Xantia φίλε Realzeus, ξέρω όμως οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Νokian ZG2 που φοράω στη C5.
Κόστισαν 500ε αντί για τα 820ε που τιμολογούνταν τα Primacy HP (στην περίεργη διάσταση 225/60/16).
Είναι λίγο καλύτερα στο στεγνό, λίγο χειρότερα στο βρεγμένο, αρκετά καλύτερα σε λίγο χιονάκι, λίγο πιό θορυβώδη, κάπως λιγότερο άνετα, πάντα σε σχέση με τα Primacy.Λόγω μεγαλούτσικου Treadwear (και ήρεμης χρήσης σε Εγνατία οδό) βγάζουν και πολλά χιλιόμετρα χωρίς να γίνονται επικίνδυνα.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τα έχει ήδη ένας λαστιχάς και μου τα πρότεινε, τι παίζει με αυτά;
Φαινονται πολυ καλα σε ολα τα τεστ... Δε τα εχει βαλει κανεις στην Ελλαδα ακομα απ' ο,τι εχω δει, γιατι δεν ειχε προμηθευτη μεχρι πριν 2-3 μηνες...
Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ναι καλο ελαστικο. Αλλα γνωμη μου.WTF δεν φέρνει κανείς στην Ελλάδα Vredestein ρε παιδιά?Πως γίνεται αυτό?
Δηλαδή όσοι βάζουν Vredestein που τα βρίσκουν ;
-
Για κλιώ του 2009 (1.2) τα energy saver θεωρούνται καλή επιλογή;
Για energy saver 185/60 τα 330 ευρώ θεωρούνται καλή τιμή; -
καλημερα παιδια λοιπον εκανα αλλα μια ερευνα σημερα για επιλογη ελαστικων conticontact 2 380e maxxis δεν θυμαμαι μοντελο γυρω στα 340ε τα maxxis μου ειπε ενας φιλος οτι ειναι καλα αν και λιγο σκληρα τι γνωμη εχεται εσεις;
195 55 16 -
Εκτος απο τα bridgestone ποια αλλη εταιρεια βγαζει σκληρα ελαστικα;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Εκτος απο τα bridgestone ποια αλλη εταιρεια βγαζει σκληρα ελαστικα;Ως προς τη γομα , το σκελετο ή και τα 2?
Θα σου προτεινα και yokohama! -
Νομίζω όμως ότι προηγούμαι. Έχω ποστάρει πριν τους κυρίους.
-
Χαρτακι πηρες;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ούτε Nokian....αλλά,στο ελαστικά.gr,βρίσκεις ότι γουστάρεις με πολύ καλές τιμές!!!!!
Δεν ειναι καλες οι τιμες... Εισαγωγη απο εξω τα κανουν και πληρωνεις στην ουσια την αγορα και τα μεταφορικα.
Συγκριτικα με ενα λαστιχο που μπορεις να παρεις απο εδω ειναι αρκετα πιο ακριβοι...
Για τα δικα μου που εχω κοιταξει ηταν γυρω στα 80 ευρω πιο ακριβοι.Επειδή βιάζεστε......για βρές μου στην Ελλάδα,το re 002 σε 205/50/17...........βρές μου το Nokian(αυτό που γλιστρά και παρκαρισμένο-τώρα να πω προτότυπη και πανέξυπνη έκφραση;)Z-line,σε 205/50/17.........(ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑΝ; ........και κάποια άλλα!!!!!!!....αξίζει για παράδειγμα,το RT σε 205/50/17 να δώσεις600 ευρώ με μεταφορικά και άλλα 30(το πολύ) περαστικά........όπου και να ρωτήσεις εδώ,590-630 θυα σου πούν!!
Προσωπικά,θα βάλω το re 002,που και δεν υπάρχουν εδώ και θα τα πάρω σε τιμή T1 sport(580 με τα μεταφορικά)!!ΥΓ....το λέω για τελευταία φορά:άν δε γνωρίζουμε,δε συμβουλεύουμε!!!!!!όλα τ'άλλα,είναι μόνο στο περίπου,δημιουργούν εντυπώσεις και τίποτα άλλο!!!!!!!
ΥΓ2.>>NOKIAN... Σκανδιναβικό ελαστικό σε καλοκαιρινό ελληνικό δρόμο... Ενδιαφέρον πείραμα!Τα είχε φορέσει ένα συγγενής σε Xantia 1 1600. Γλυστρούσε και παρκαρισμένη...
Τί να λέμε τώρα!!!!!!!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ!!!!!!!Γνώστης.....συγκεκριμένος....και ευφυής!!!!!!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Χαρτακι πηρες;Περιμένω από τις 12:43.06, τώρα μου το λες;
-
θα μ πειτε μια γνωμε για τα maxxis αν ειναι να παω να τα βαλω αυριο!!!
ευχαριστω -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Για energy saver 185/60 τα 330 ευρώ θεωρούνται καλή τιμή;Γιατι θες να βαλεις saver?
Σε διασταση 185-60-15 αναφερεσαι?Εγω προσωπικα τα οικολογικα ελαστικα τα απορριπτω για ελλαδα.
Τα βαλαμε σαν πειραμα τα saver στο πολο της αδερφης και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.
Γλιστρανε συνεχως υστερα απο 1,5 χρονο σε στεγνο που τα οδηγησα τωρα καλοκαιρι και το φρεναρισμα μετριο επισης, αυτα βεβαια σε λιγο πιο ανεβασμενους ρυθμους απο το κανονικο.
Σε νορμαλ οδηγηση ειναι καλα, θα μου πεις σε νορμαλ οδηγησηολα καλα ειναι. Και τα linglong καλα ειναι.
Αλλα αν ερθει ο μη γενειτω η κακια στιγμη που θα χρειαστεις γερα φρενα ή κρατημα πανω σε στροφη τι θα κανεις?
Οπως ειπα προσωπικες αποψεις ειναι, δε χρειαζεται να βγει ο καθενας και να κραξει.
Με τα ιδια και λιγοτερα μπορεις να βαλεις κατι εξισου επωνυμο που θα δουλευει καλυτερα σε ελληνικη ασφαλτο. -
Ο χρήστης george94 έγραψε:
θα μ πειτε μια γνωμε για τα maxxis αν ειναι να παω να τα βαλω αυριο!!!
ευχαριστωΑν αξίζει η οικονομική διαφορά από κάτι πιο επώνυμο.. .....-βαλτα,για δυο χρονακια θα είσαι οκ.. ....
-
ξερεις αν ειναι σκληρα η τι δεικτη φθορας εχουν;;
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Για energy saver 185/60 τα 330 ευρώ θεωρούνται καλή τιμή;Γιατι θες να βαλεις saver?
Σε διασταση 185-60-15 αναφερεσαι?Εγω προσωπικα τα οικολογικα ελαστικα τα απορριπτω για ελλαδα.
Τα βαλαμε σαν πειραμα τα saver στο πολο της αδερφης και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.
Γλιστρανε συνεχως υστερα απο 1,5 χρονο σε στεγνο που τα οδηγησα τωρα καλοκαιρι και το φρεναρισμα μετριο επισης, αυτα βεβαια σε λιγο πιο ανεβασμενους ρυθμους απο το κανονικο.
Σε νορμαλ οδηγηση ειναι καλα, θα μου πεις σε νορμαλ οδηγησηολα καλα ειναι. Και τα linglong καλα ειναι.
Αλλα αν ερθει ο μη γενειτω η κακια στιγμη που θα χρειαστεις γερα φρενα ή κρατημα πανω σε στροφη τι θα κανεις?
Οπως ειπα προσωπικες αποψεις ειναι, δε χρειαζεται να βγει ο καθενας και να κραξει.
Με τα ιδια και λιγοτερα μπορεις να βαλεις κατι εξισου επωνυμο που θα δουλευει καλυτερα σε ελληνικη ασφαλτο.Οπότε τι (μάρκα) προτείνεις;
Αν μπορώ να γλιτώσω το όριο των 300 ευρώ ακόμα καλύτερα. -
Ο χρήστης george94 έγραψε:
ξερεις αν ειναι σκληρα η τι δεικτη φθορας εχουν;;Δεν ξέρω τι δείκτη έχουν αλλά τουλάχιστον η γομα είναι σκληρή.. ....απο σκελετό κάποιος που τα έχει δοκιμάσει να σου πει.. .
-
καποιο αλλο ελαστικο λιγο οικονομικο και εμπιστο;;;corsa d ειναι το αμαξι.....
-
και το picanto θέλει επειγόντως παπουτσάκια..!!!
τι προτείνετε ; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Για energy saver 185/60 τα 330 ευρώ θεωρούνται καλή τιμή;Σε 15αρα υποθετω... Νορμαλ τιμη ειναι!
και το picanto θέλει επειγόντως παπουτσάκια..!!!
τι προτείνετε ;Dexim!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]