-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
αφου δεν μπορουσες ουτε να βγεις απο τα σκριν για να παιξεις αμυνα στην περιφερεια,ουτε να παρεις τα ριμπαουντ,πως να τους κερδισεις τους Σλοβενους;Ησουνα σαν τον Λακη Γαβαλά να προσπαθει να παιξει ραγκμπυ
Για να το κάνεις αυτό πρέπει (α) να έχεις το σώμα (κορμό), (β) να έχεις τη διάθεση (να σπαταλήσεις ενέργεια), (γ) να ξέρεις το τρόπο (για να μην χρεωθείς foul).
Κανένας από τους τρεις PGs που είχαμε δεν διαθέτει έστω 2 από τα 3 παραπάνω...
Εμενα μου φανηκαν κυριως αδιαβαστοι,σκουντουφληδες.
Σαν να κατεβηκαν στο ματς χωρις να εχουν δει πανω απο 2 φορες τους αντιπαλους τους σε βιντεο.
Ο Dragic αλωνιζε λες και επαιζε με τσικό,κατι μαλλον αναμενομενο αφου δεν υπαρχει στην ελληνικη φουρνια αυτη αμυντικος παγκοσμιου κλασεως. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
αφου δεν μπορουσες ουτε να βγεις απο τα σκριν για να παιξεις αμυνα στην περιφερεια,ουτε να παρεις τα ριμπαουντ,πως να τους κερδισεις τους Σλοβενους;Ησουνα σαν τον Λακη Γαβαλά να προσπαθει να παιξει ραγκμπυ
Για να το κάνεις αυτό πρέπει (α) να έχεις το σώμα (κορμό), (β) να έχεις τη διάθεση (να σπαταλήσεις ενέργεια), (γ) να ξέρεις το τρόπο (για να μην χρεωθείς foul).
Κανένας από τους τρεις PGs που είχαμε δεν διαθέτει έστω 2 από τα 3 παραπάνω...
Εμενα μου φανηκαν κυριως αδιαβαστοι,σκουντουφληδες.
Σαν να κατεβηκαν στο ματς χωρις να εχουν δει πανω απο 2 φορες τους αντιπαλους τους σε βιντεο.
Ο Dragic αλωνιζε λες και επαιζε με τσικό,κατι μαλλον αναμενομενο αφου δεν υπαρχει στην ελληνικη φουρνια αυτη αμυντικος παγκοσμιου κλασεως.Νομίζω ότι είχαν προετοιμαστεί, απλώς συνέβησαν 2-3 παράξενα (π.χ. ο Dragic είχε 100% στην αρχή) και μετά δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν. Όπως είπε και ο Ζήσης, βλέποντας ότι ο Dragic είχε κάτω από 20% στο τουρνουά, επέλεξαν να περνάνε πίσω/κάτω από το screen, χωρίς hedge out, χωρίς καν απλό hedge -να σφηνώσει ο αμυντικός στο pick για να περάσει πιο εύκολα/γρήγορα ο έτερος που κυνηγάει- και δεν μπορούσαμε έτσι και αλλιώς να κάνουμε f'n'r. Άρα τους δίνουμε τα εξωτερικά shots βάσει αυτών που έχουμε δει και αυτών που μπορούμε να κάνουμε.
Όταν άρχισαν να τα βάζουν, δεν μπορούσαμε πλέον να αλλάξουμε στρατηγική, από μόνοι τους οι παίκτες δεν μπορούσαν να κάνουν τα παραπάνω, παίκτη για overplay/deny δεν είχαμε (π.χ. Καλάθης), παίκτη που να σπάσει screens και να βάζει χέρια παντού ομοίως (ΔΔ), άρα ? Τον πίνουμε και προσπαθούμε να τον απολαύσουμε
Edit: και τα συνεχή switches από την πρώτη πάσα που θεωρητικά μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, έστω για να σπάσουμε το ρυθμό τους, χρησιμοποιήθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα με λάθος παίκτες (π.χ. ο Φώτσης αλά Gist μπήκε μόνο στο τέλος με τους Κροάτες και εξέθεσε τον εθνικό σταρ)....
-
Λιετουβα-Μακαροναδες στις 22.00
Πολυ περιεργο ματς με δυο ομαδες τελειως διαφορετικες μεταξυ τους.
Οι Ιταλοι με τα μηδενικα αθλητικα προσοντα και οι σπριντερ Λιθουανοι που ομως στην κακη τους μερα δεν βαζουν ουτε καρφωμα.
Λογικα θα πρεπει να το παρει η Λιετουβα παντως. -
αυτο περιμενα..
Ολα μου τα λεφτα παω να τα ριξω στην Ιταλια.. -
Με 20 πόντους, εκ των οποίων 14 ο Πάρκερ, στο ημιχρόνο ας το παρατήσουν. Ας πάνε σπίτια τους...
-
Παράταση! Και η τάπα στον Πάρκερ όλη δική του!
-
Parker μονο αρχιδιες στην παραταση.
Οι Γαλλοι περιμενουν το Παρκερ και οι αλλοι ψαχνουν τον Γκασολ και μονο παπαριες κανουν.
-
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΨΩΝΙΑ. ΨΟΦΟ!
-
Έκανε την αντεπίθεση η Γαλλία στο δεύτερο και στο τέλος του αγώνα φωνασκούσε ο Φιλιππούσης ότι βλέπουμε πανδαισία μπάσκετ και υψηλό επίπεδο και υπερθέαμα. Τα ίδια που έλεγε και στα ματς της Ελλάδας κάθε φορά που τελικά χάναμε. Κάπου εκεί την ξέγραψα τη Γαλλία, αλλά κερδίσανε κόντρα και σε Φιλιππούση! Να τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας.
-
Η συγκεκριμένη Γαλλία τί θα έκανε χωρίς Πάρκερ?
Θύμισε Γερμανία-Νοβίτσκι χθες η φάση...
Και οι Γάλλοι και οι σπανιόλες πολύ κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού! Εκεί προς το τέλος αμφότεροι έπαιρναν κάτι απελπισμένα σουτ ή διεισδύσεις, που όχι πανδαισία δε θύμιζε αλλά ούτε Α1.
Λιέτουβα είδε κανείς? Τσούκου τσούκου, τελικό...?
(δεν την είδα ούτε δευτερόλεπτο στο τουρνουά,ποιοι παίζουν?)εδιτ: Κλέιζα και Ματσιούλις ( ) πρωταγωνιστές!
-
Δεν ειδα το ματς γαμωτο,αυτος ηταν ο πραγματικος τελικος,λογικο να υπαρχει αγχος και πολλες προσωπικες προσπαθειες.Βρηκαν ευκαιρια ζωης τα γαλλακια με αποντες Γκασολ και Ναβαρο,του χρονου παλι λούτσο θα φανε.
Παρκερ,τα δινει ολα οπου και αν παιζει,duracell
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/ ... 21291.html -
50 πόντοι σε ενα ημιχρονο!!!
σε τελικλο!!50!!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
50 πόντοι σε ενα ημιχρονο!!!
σε τελικλο!!50!!!
νταξ εμπαιναν απο παντου, ο κλειζα και ο μπατουμ ξεκωλιαστηκαν.Γαλλια κουπα μαλλον σημερα.και με παρκερ σε κακη μερα -σχετικα-
-
Eλπίζω ότι αυτή η νίκη σήμερα θα διώξει την ταμπέλα και το κόμπλεξ από τη Γαλλία, όπως έγινε και με τους Ισπανούς στην Ιαπωνία. Μεγάλη ομάδα απίστευτο ρόστερ και βάθος, το σήκωσε φέτος παρά τις πάρα πολύ σημαντικές τους απουσίες. Ταπεινή μου άποψη ότι είχαν σημαντικότερες απουσίες από τους Ισπανούς που πλην Μιροτιτς οι υπόλοιποι απόντες τα έχουν φάει τα ψωμιά τους, σε αντίθεση με τον Νοά που είναι στους 3-4 κορυφαίους σέντερ στον πλανήτη.
-
Δεν προλαβαίνουν να κάνουν σερί οι Γάλλοι. Όλοι οι πρωταγωνιστές τους είναι 31+. Μόνο με Ντε Κολό και Μπατύμ, δεν γίνεται δουλειά κι ας έρθει και ο Νόα.
-
Ποιοι είναι οι όλοι πρωταγωνιστές; Ο Ντιαό και ο Πάρκερ; Νταξ 31 είναι, προφανώς και δε θα γίνουν δυναστεία, αλλά αν θελήσουν θα κατεβάσουν γαμάτη ομάδα του χρόνου. Ντε Κολό, Μπατύμ, Νοά είναι σε γαμάτη ηλικία, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Φουρνιέ, που μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο, ο Ζαν Σαρλ που για να τον τσίμπησε ο Ποπ στο ντραφτ κάτι μου λέει πως θα μας απασχολήσει πολύ, ενώ και ο Σεραφέν είναι 1-2 κλάσεις πάνω από τον Αζινσά και τον Πετρό.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eλπίζω ότι αυτή η νίκη σήμερα θα διώξει την ταμπέλα και το κόμπλεξ από τη Γαλλία, όπως έγινε και με τους Ισπανούς στην Ιαπωνία. Μεγάλη ομάδα απίστευτο ρόστερ και βάθος, το σήκωσε φέτος παρά τις πάρα πολύ σημαντικές τους απουσίες. Ταπεινή μου άποψη ότι είχαν σημαντικότερες απουσίες από τους Ισπανούς που πλην Μιροτιτς οι υπόλοιποι απόντες τα έχουν φάει τα ψωμιά τους, σε αντίθεση με τον Νοά που είναι στους 3-4 κορυφαίους σέντερ στον πλανήτη.+1
Απλα δεν ξερω ποσο θα συνεχισει ο Παρκερ. Με την ομαδα του να στραβωνει για την κουραση-ρισκα, τα χρονια να περναν, το χρυσο πλεον στο στηθος και τους Ολυμπιακους να αργουν, δεν θα μου φαινοταν παραξενο να σταματησει τωρα, που ειναι στην κορυφη. -
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/544534/o-spanoylis-heirizetai-ton-eayto-toy
Πόσο γαμάτο feeling μπορεί να είναι να βλέπεις τον εαυτό σου σ' ένα βιντεοπαιχνίδι!
-
Έπρεπε να έπαιζαν με την Εθνική.......εκεί να μου πείς για feeling......
-
Εξω για 6 εβδομάδες ο Ούκιτς
http://www.contra.gr
Ενα ακόμη μεγάλο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.Κρίμα.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)