-
^δεν πληρώνεις τα κάστανα. Πληρώνεις οτι τα βρίσκεις έτοιμα ψημένα στο κέντρο χωρίς κόπο.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εεπ, αυτο:είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει στα 3 χρόνια που αλώνιζα την πόλη με το Γκετζ και δοκίμασα από Μηχανιώνα μέχρι Ωραιόκαστρο.
με τετοιο ιστορικο σου κοβουν μισθο στον ταβερνοχωρο! εκτος κι αν...
Να μια επαγγελματική ευκαιρία! Αλλά θα την άφηνα σε κάποιον foodie.
-
^foodie του δρόμου
-
-
Ηταν κανενας reworks χθες?Πανικος γινοταν
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ηταν κανενας reworks χθες?Πανικος γινοτανSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Δεν είχε κανένα όνομα που να με ενδιαφέρει ===> DGAF
-
Δεν εχασες κατι να πω την αληθεια.Πια ειναι πααααααρα πολυς ο κοσμος και χανει το νοημα γιατι εισαι παντου πατα με να σε πατω.
Λογικα σημερα στο ΜΕΤ θα ναι ωραια που ηταν λιγοτερα τα εισιτηρια,ομως δε παιζει να εδινα αλλα 20 ευρω για σημερα.
Paul Kalkbrenner παντως φοβερος χθες.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
αυτό είχε ξεκινήσει σαν πολύ Underground φάση και πλέον μαζευεται η Σάρα και η Μάρα...νομίζω πήρε και κάποια διάκριση πανευρωπαική σαν festival
-
Καλά, όχι και underground.
Στα πρώτα τέσσερα που είχα πάει είχε τρελό κόσμο, στην αποθήκη του Μύλου δεν μπορούσαμε ν' ανασάνουμε το 2005.
Το 2007 (στο λιμάνι) εμφανίστηκε μέχρι και ο Πλάτσικας, αλλά μετά άφησαν αυτούς τους νεωτερισμούς κι επικεντρώθηκαν σε αυτά που ξέρουν. Από τα φετινά, θα ήθελα να δω τους Tosca, Talabot και Maceo Plex, αλλά μου έπεφτε μακριά.[edit: Η διάκριση είναι το recommendation του RA ως φεστιβάλ]
-
Underground οντως δεν ηταν ποτε και ουτε μαζευεται ακριβως η σαρα και η μαρα.Μαζευει εστω και σε μικρο βαθμο πια λιγο πιο 'ψαγμενο' κοσμο.
@ast φετος δεν αξιζε και πολυ λογω του κοσμου.Δε χωραει πια το event στο Μυλο
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δε χωραει πια το event στο ΜυλοΦέτος ήταν η πρώτη φορά που είδα και τόσους βαλκάνιους και λοιπούς τουρίστες να έχουν κατεβεί για το festival! Βέβαια στα εκδοτήρια γινόταν το αδιαχώρητο μέχρι τις 22:00 που έβγαινε kalkbrenner αλλά μέσα δεν είχε και ιδιαίτερα πολύ κόσμο
-
Προσωπικά παντως ειχα προγραματησει να παω stefan biniak στο monroe backyard αλλα στράβωσε η φαση!
-
σιγα το πουτσο μαγαζο
-
-
@jorgegreek,Κατα τις 11μισι που μπηκα ,στον Paul γινοταν πανικος,απ εξω μονο στα εισιτηρια τριημερου ειχε ουρα,οι υπολοιποι με τα μονοημερα μπαιναν με ελαχιστη αναμονη.Θα ηθελα να ειχα παει λιγο νωριτερα να μαι πιο κοντα στον Kalkbrenner(μπλουζιτσα bayern munich ο θεος ).
Σημερα στο ΜΕΤ πηγες??Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Προσωπικά παντως ειχα προγραματησει να παω stefan biniak στο monroe backyard αλλα στράβωσε η φαση!Ατιμες αφραγκιες
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για τον πουτσο μουσικηΠόνεσαν τα αυτιά μου.
-
Δεν περίμενα κ τίποτα αλλο (offradio ρε)
μη με βάλετε ομως κανένα παντελιδη
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δεν περίμενα κ τίποτα αλλο (offradio ρε)μη με βάλετε ομως κανένα παντελιδη
Τεινω να συμπαθω περισσοτερο republic εδω και λιγο καιρο
Posts προς Θεσσαλονικείς