-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...
ακουστε πουστια που εκαναν Αλβανιδες για να παρουν με το ζορι τον καθαρισμο της πολυκατοικιας.
δεν πληρωναν τα κοινοχρηστα για 6-8-12 μηνες.ο Διαχειριστης μετα απο πολλες ενοχλησεις δεν μπορουσε να βγαλει ακρη.Ειμαι ανεργη,το ιδιο και ο αντρας μου κλπ.Ο μονος τροπος να στα ξεπληρωσω ειναι να καθαριζω εγω την πολυκατοικια
99% επιανε.Ξαδελφος μου με μεγαλο συνεργειο καθαρισμου φετος και περσυ ειχε χασει πανω απο 15 πολυκατοικιες με αυτον τον τροπο.Πολυκατοικιες που τις ειχε πληρωσει για να τις ''αγορασει''.
Τωρα χτυπανε τα τηλεφωνα για να ξαναερθουν σε νομιμη εταιρια,μιας και το προστιμο το επωμιζεται ο διαχειριστης.Δεν θεωρω οτι ηταν πουστια σωνει και καλα.
Οι πρωτοι που χτυπηθηκαν απο την κριση ηταν οι αδυναμοι,δηλαδη οι μεταναστες κατα κυριο λογο.και ο ξαδελφος μου μεταναστες εχει για υπαλληλους.Και μεταναστες και φπα.Οποτε μην λυπασε καθολου τους αδυναμους μεταναστες
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πάντως χάσαμε έτσι την κυρία που μας καθάριζε την πολυκατοικία τόσα χρόνια.... κρίμα και ήταν καλή γυναικούλα, και τα είχε και ανάγκη.... Αλλά απόδειξη δεν έπαιζε, που να βρει.
Οπότε συνεργείο και εμείς (πρέπει να κάνουνε τρελές δουλειές αυτοί πλέον...)Sent from mYphone
βλεπε απαντηση στον Τιγρη.
-
Αν τα μαζευατε εσεις οι ενοικοι και τα δεινατε σε αυτην κατ΄έυθειαν.. δεν αλλαζει και το ποσο καθε μηνα.. ειναι μπελας σιγουρα αλλα θα μπορουσε να το κανει αυτη πορτα πορτα... τι να πεις ...κριμα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...Γιατί πρέπει να 'χετε εταιρεία κοινοχρήστων;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...
Γιατί πρέπει να 'χετε εταιρεία κοινοχρήστων;
γιατι καθε πολυκατοικια εχει απο εναν τουλαχιστον 'τρελλο' που δε συμμετεχει σε τιποτα, δε συμφωνει σε τιποτα και μετα απο καποιο καιρο σε φτανει σε ενα σημειο που λες αι σιχτιρ και εγκαταλειπεις την οποια ίδια ανάμειξη
ΥΓ. Διαβαζω αυτο που εγραψα.. βρε τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει σε αλλα topic περι ΔΝΤ, κοινωνιας, πολιτικης, μπαχαλακιδων κτλ...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αν τα μαζευατε εσεις οι ενοικοι και τα δεινατε σε αυτην κατ΄έυθειαν.. δεν αλλαζει και το ποσο καθε μηνα.. ειναι μπελας σιγουρα αλλα θα μπορουσε να το κανει αυτη πορτα πορτα... τι να πεις ...κριμα...Ελα ντε.
Αποδειξεις για πετρελαια κλπ, 0 κοστος για καθαρισμα, και κατευθειαν στην παραοικονομια
(εεεε, συγγνωμη στην καθαριστρια) -
Εάν ο διαχειριστείς αποκτήσει δελτίο προμήθειας διάτρητο, πληρώνει παρακρατεί τον φόρο, και δίνει απόδειξη στην καθαρίστρια για την δήλωση της. Συνήθως παίρνει επιστροφή φόρου. Η απόδειξη δίνετε προκαταβολή, και γράφει μέρα και ώρα απασχόλησης. Αυτό εάν συμπαθείς εργαζομένη/νο!. Σίγουρα ο εργαζόμενος πρέπει να έχει αυτασφάλιση στο ΙΚΑ 57ε (?)
Α. -
Ε ναι τωρα μας επιασε ο πονοςγια την παραοικονομια.. και την παταξη της, εχω και αλλη λυση αν δεν υπαρχουν λεφτα ...Οκαθε ενας να καθαριζει το δικο του κοινοχρηστο... και μια αλλη συνεννοηση τις σκαλες... αλλα βεβαια αυτο θελει προσωπικη εργασια..
Ασε που υπαρχει εκεινο το κουπονι με προπληρωμενο φορο..
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Διαφορετικα θα πρεπει να κατεβασω προγραμμα,να περασω στοιχεια-χιλιοστα, και να τυπωνω στο pc μου τα σχετικα.
Αν αλλαξει η διαχειριση στον επομενο χρονο,φτου και παλι απο την αρχη.
Τωρα με 4 ευρω ανα εκδοση δεν υπαρχουν τετοια θεματα.
Δεν χρησιμοποιουμε για κατι αλλο την εταιρεια,τα λεφτα τα μαζευει ο διαχειριστης. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Διαφορετικα θα πρεπει να κατεβασω προγραμμα,να περασω στοιχεια-χιλιοστα, και να τυπωνω στο pc μου τα σχετικα.
Αν αλλαξει η διαχειριση στον επομενο χρονο,φτου και παλι απο την αρχη.
Τωρα με 4 ευρω ανα εκδοση δεν υπαρχουν τετοια θεματα.
Δεν χρησιμοποιουμε για κατι αλλο την εταιρεια,τα λεφτα τα μαζευει ο διαχειριστης.Ακριβώς
Sent from mYphone
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ε ναι τωρα μας επιασε ο πονοςγια την παραοικονομια.. και την παταξη της, εχω και αλλη λυση αν δεν υπαρχουν λεφτα ...Οκαθε ενας να καθαριζει το δικο του κοινοχρηστο... και μια αλλη συνεννοηση τις σκαλες... αλλα βεβαια αυτο θελει προσωπικη εργασια..Ασε που υπαρχει εκεινο το κουπονι με προπληρωμενο φορο..
Αυτό + δεν ανάβουν καυστήρα, μειώνει τα κοινόχρηστα….
Βεβαία πρέπει να υπάρχουν και τουλάχιστον 3 που να μην αστειεύονται για να βάζουν άγριο χέρι στους μπαταξήδες ενοικιαστές!!!!...... δεν μπορείς να σε βρίζουν συνέχεια, να σου κλίνουν τον ανελκυστήρα, σίγουρα να έχεις και ιδιοκτήτη ζόρικο!.
Α. -
Είχα κάνει αίτηση ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ για τον κοινωνικό τουρισμό 2013-2014. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι στη λίστα. Τι γίνεται στην πορεία; Δεν γράφουν και τπτ οι αλήτες
-
Θα δεις τη λίστα με τα ξενοδοχεία, θα μιλήσεις και με το κωδικό σου θα κλείσεις
Μέχρι 31/7
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είχα κάνει αίτηση ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ για τον κοινωνικό τουρισμό 2013-2014. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι στη λίστα. Τι γίνεται στην πορεία; Δεν γράφουν και τπτ οι αλήτες^αυτοί τα τρώνε ακόμα.
-
Ναι αλλά τι ποσό μου καλύπτει; δε λέει. Μη λέει ο κάθε ξενοδόχος το μακρύ και το κοντό του
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά η πρακτική άσκηση σε εταιρία όταν ο φοιτητής δεν έχει πάρει ακόμα πτυχίο, είναι νόμιμη. Όχι?Προφανώς για να το κάνει η εταιρία κατ'αυτόν τον τρόπο (με χαρτί δηλαδή από τη σχολή) είναι νόμιμο. Συμφωνούμε? Το κλείνουμε αυτό?
Σχετικά με το ηθικό θέμα, όπως έγραψα και πριν, ο υποψήφιος θα το αποφασίσει. Αν είναι αυτό που έχει σπουδάσει και αυτό που του αρέσει να κάνει στη ζωή του, τότε καλό θα ήταν να το δοκίμαζε για 3 μήνες τη στιγμή (που αποδεδειγμένα) είναι ακόμα άνεργος ενώ θα μπορούσε να μάζευε μια έστω μικρή προϋπηρεσία.
α) Είναι νόμιμο μόνο ως έμμισθη σύμβαση χρόνου.
β)Τζάμπα;Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό οτι όταν αποδέχεσαι μαλακισμένους όρους σε μια εργασία -είτε σε σχέση με το μισθό είτε με το αμάξι είτε με το οτιδήποτε- είσαι** εξίσου** φταίχτης με το κακό αφεντικό.
100% ισοπέδωση. Φυσικά και δεν είσαι εξίσου συνυπαίτιος. Πόσες φορές θα το γράψω;
http://en.wikipedia.org/wiki/Inequality ... ning_powerLEL Αμα περιμένεις απο αυτους να κάνουν τη ζωή σου καλύτερη live may to eat clover
Αμα τα πραγματα αλλάξουν αλλάζεις και εσύ. Ζυγίζεις καταστάσεις και πράττεις.Keyword: υποτίθεται. Μπορεί οι εν λόγω θεσμοί να μην λειτουργούν όπως πρέπει, αυτή είναι όμως η δουλειά τους. Από μόνος σου δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι.
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Blair_MountainΣωστα τα λες, αλλα ηρθε λιγο αργα η απαντηση σου, και χαθηκε και το αρχικο νοημα. Το σχολιο μου αφορουσε το 'και τι θα τρωει ρε παιδια για 3 μηνες η κοπελα αφου θα εργαζεται χωρις μισθο' και αλλα τετοια. Οτι ετρωγε και τον ενα χρονο σχεδον που εργαζοταν παλιότερα.
(...)
και παλι το σχολιο δεν συνεκρινε την ατομικη επιχειρηση με το υπαλληλικι, νομιζω πως το καταλαβες αυτο. Το ζουμι ειναι οτι σε 3 μηνες θα ηξερες για την 'πορεία της επενδυσης' της κοπελας. Πολυ μικρο χρονικο διαστημα γι ανα δεις οτιδηποτε σε μια κανονικη επιχειρηση.α)Υπάρχουν κανονικοί εργαζόμενοι (μισθωτοί) που δυστυχώς αργούν να πληρωθούν επί μήνες. Τα βγάζουν πέρα από τις όποιες αποταμιεύσεις μπορεί να έχουν, με δανεικά από συγγενείς και φίλους κλπ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προτείνεται είναι σαφώς χειρότερο αφού δεν πρόκειται να βγάλει λεφτά ούτε έστω καθυστερημένα.
β) Huh? Τι δεν συνέκρινε; O μισθωτός δεν επενδύει τίποτα. Πρόκειται κατ'ουσία για απλή, συγκεκριμένη συναλλαγή: συμφωνούμε από πριν ότι θα κάνεις αυτό που ζητάω και ως αντάλλαγμα, κάθε τάδε του μηνός θα σου δίνω τόσα. Χωρίς αν, μπορεί και ίσως. Η επένδυση είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Είδα αυτά που απαντάς και στον Panosss και πάλι δεν βγάζει νόημα.Πας βόλτα (για καφέ ) με τον tryphon και βλέπετε έναν Ινδό κουρελή να πλένει τζάμια. Ο tryphon λέει ότι είναι τεμπελχανίο και του αξίζει να είναι αυτό που είναι ενώ εσύ λες ότι φταίει στο σημείο που αποδέχεται τις συνθήκες εργασίας του και καλά να πάθουν όλοι οι Ινδοί. Σε κάθε περίπτωση δλδ φταίει ο Ινδός!
Μη το γελάς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ακριβώς αυτή την άποψη.
- Χλιδάνεργος που έχει εισόδημα από ενοίκιο μαγαζιού και τη βγάζει συνέχεια σε μπουζούκια κλπ. Δεν λέει τουλάχιστον 'δεν βρίσκω δουλειά', είναι λίγο πιο ειλικρινής και λέει ότι βαριέται (γενικά).
Μοίλα αιλυνεικά ει πσωφα...
Μη τρελαθούμε, αυτός είναι άεργος-εισοδηματίας. Όχι χλιδάνεργος.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[Σωστα τα λες, αλλα ηρθε λιγο αργα η απαντηση σου, και χαθηκε και το αρχικο νοημα. Το σχολιο μου αφορουσε το 'και τι θα τρωει ρε παιδια για 3 μηνες η κοπελα αφου θα εργαζεται χωρις μισθο' και αλλα τετοια. Οτι ετρωγε και τον ενα χρονο σχεδον που εργαζοταν παλιότερα.
(...)
και παλι το σχολιο δεν συνεκρινε την ατομικη επιχειρηση με το υπαλληλικι, νομιζω πως το καταλαβες αυτο. Το ζουμι ειναι οτι σε 3 μηνες θα ηξερες για την 'πορεία της επενδυσης' της κοπελας. Πολυ μικρο χρονικο διαστημα γι ανα δεις οτιδηποτε σε μια κανονικη επιχειρηση.α)Υπάρχουν κανονικοί εργαζόμενοι (μισθωτοί) που δυστυχώς αργούν να πληρωθούν επί μήνες. Τα βγάζουν πέρα από τις όποιες αποταμιεύσεις μπορεί να έχουν, με δανεικά από συγγενείς και φίλους κλπ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προτείνεται είναι σαφώς χειρότερο αφού δεν πρόκειται να βγάλει λεφτά ούτε έστω καθυστερημένα.
β) Huh? Τι δεν συνέκρινε; O μισθωτός δεν επενδύει τίποτα. Πρόκειται κατ'ουσία για απλή, συγκεκριμένη συναλλαγή: συμφωνούμε από πριν ότι θα κάνεις αυτό που ζητάω και ως αντάλλαγμα, κάθε τάδε του μηνός θα σου δίνω τόσα. Χωρίς αν, μπορεί και ίσως. Η επένδυση είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Είδα αυτά που απαντάς και στον Panosss και πάλι δεν βγάζει νόημα.α) το 'δεν προκειται να βγαλει λεφτα' ειναι συμπερασμα δικο σου και αλλων, χωρις ομως βαση. Ετσι νομιζετε, καλως. Αν παει το 3μηνο και την παρουν (πραγμα που νομιζω ειπωθηκε οτι ειναι ΠΟΛΥ πιθανο εως σιγουρο) θα βγαλει λεφτα, αν δεν παει ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ θα βγαλει. (απο αυτη τη δουλεια τουλαχιστον, και γενικοτερα μια και δουλειες δεν παιζουν).
β) Τι διαολο ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε. Στη συγκεκριμενη περιπτωση, 'επενδυση' (και με αυτο εχει να κανει η συγκριση) ειναι ο χρονος της για 3 μηνες. Αυτο και μονο. Εχει ολα τα αλλα και πρεπει να βαλει μαγια για να δει αν το πραγμα δουλευει. Σε 3 μηνες (60 κατι εργασιμες, πολυ λιγος χρονος), θα ξερει αν η 'επενδυση' (χρονου) που εκανε απεδωσε, το στοιχημα αν θελεις κερδηθηκε, και το κερδος της θα ειναι η προσληψη σε καλη εταιρια, με καλο (εως πολυ γαματο, μιλαμε για 25χρονη green) μισθο. Ισως δεν το περιεγραψα καλα με την πρωτη, νομιζω πως τωρα ειμαι σαφης.
-
Αφού θα τη πάρει αυτός που θέλει να τη πάρει γιατί δε τη παίρνει μια ώρα νωρίτερα; αν δει ότι δε του κάνει τη διώχνει στο μήνα πληρώνοντας της αυτά που πρέπει.
Το 3 μήνες μαύρα και απλήρωτα είναι αστείο και όχι δε πρόκειται να βγάλει λεφτά, δεν είναι υποθετικό ή αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά γεγονός από τη στιγμή που δε θα πληρωνόταν τους 3 μήνες
Εγώ στη θέση της θα πήγαινα, αλλά μη λέμε μαλακιες ότι πρόκειται για σοβαρά άτομα και σοβαρή επιχείρηση. Για το μπουτσο είναι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είχα κάνει αίτηση ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ για τον κοινωνικό τουρισμό 2013-2014. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι στη λίστα. Τι γίνεται στην πορεία; Δεν γράφουν και τπτ οι αλήτεςΘα βγει βιβλιαράκι με τους παρόχους και θα περάσεις από τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου να το πάρεις. Μπορείς να κάνεις μία ερώτηση τηλεφωνικά για το πότε υπολογίζουν να το βγάλουν.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....