-
roadster γιατί μπαίνουν πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.. (πλάκα κάνω, για τον λόγο επιλογής του roadster όχι για το roadster).
Πάντως αν πάρω ποτέ ένα γρήγορο και καλό διθέσιο αυτοκίνητο με το ανάλογο αλήτικο look (πχ s2k) θα θελα να του βάλω πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.. )
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Cabrio.** Το roadster είναι ένα cabrio με 2 θέσεις λιγότερο**. Άσε που ΄το να κάθεσε πάνω από τον πίσω άξονα δεν είναι και το βολικότερο...Ε όχι και έτσι...Δηλαδή η διαφορά ανάμεσα πχ C3 Pluriel-Streetka, Megane CC-mx5, είναι οι θέσεις;
-
Boreli
-
Πάντα τα καθαρόαιμα
-
Roadster......Xωρις ιδαιτερη σκέψη!
...Cabrio για μεγαλύτερες ηλικίες (στα μυαλά κυρίως!)..... -
mx-5....!!!!!!!!
-
Ο χρήστης deanikos έγραψε:
mx-5....!!!!!!!!Cheers!!!!
Ποτε το παιρνεις ειπαμε???Κι ασφαλώς η ψηφος μου παει στο roadster, καθοτι 'αλλο Πεπη κι αλλο πρέπει'
-
Gangster. Έτσι παίρνεις και roadster και cabrio και ότι άλλο γουστάρεις.
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Gangster. Έτσι παίρνεις και roadster και cabrio και ότι άλλο γουστάρεις.Φιλε delinho επειδη βλεπω την προταση σου πολύ εποικοδομητική καθοτι ειμαι κατοχος roadster και ψαχνω τον τροπο να παρω κι ενα cabrio για οικογενειακο μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις περισσότερες λεπτομερειες για το.......μοντελακι που προτεινεις?
-
Πισωκίνητο Roadster (MX5, MR2 ή S2k) με hardtop.
Δεν μου αρέσει η ιδέα της ανοιχτής οροφής, εκτός κι αν μιλάμε για αυτοκίνητα τύπου Caterham, Radical και Ariel Atom.
Αν η επαφή με τη φύση είναι ΤΟΟΟΣΟ επιτακτική, προτιμώ ένα οποιοδήποτε κλειστό αυτοκίνητο με ηλιοροφή.
...γούστα είναι αυτά -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Gangster. Έτσι παίρνεις και roadster και cabrio και ότι άλλο γουστάρεις.
Φιλε delinho επειδη βλεπω την προταση σου πολύ εποικοδομητική καθοτι ειμαι κατοχος roadster και ψαχνω τον τροπο να παρω κι ενα cabrio για οικογενειακο μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις περισσότερες λεπτομερειες για το.......μοντελακι που προτεινεις?
38άρι Beretta. Στέλνεις το μήνυμά σου χωρίς να 'στείλεις' τον παραλήπτη. Την επόμενη μέρα, βλέπεις το λογαριασμό σου, υπογράφεις δύο επιταγές, χτυπάς μια Z4 και ένα 9_3 Convertible και πας για φρεντουτσίνο
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
38άρι Beretta. Στέλνεις το μήνυμά σου χωρίς να 'στείλεις' τον παραλήπτη. Την επόμενη μέρα, βλέπεις το λογαριασμό σου, υπογράφεις δύο επιταγές, χτυπάς μια Z4 και ένα 9_3 Convertible και πας για φρεντουτσίνο
Ευχαριστω ειλικρινώς για την αμεση ανταπόκριση και λύση στο πρόβλημά μου.
Το ......οικογενειακό το πέτυχες στο roadster με χαλασες λιγο αλλά δεν πειράζει. Απλά θα χρησιμοποιήσω το υπολοιπο της επιταγης για την Ζ4 σε αγορά home cinema, navigator και super dooper στερεο και συναγερμο για το ΜΧ5 NC 2.0 που θα αγοράσω! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ευχαριστω ειλικρινώς για την αμεση ανταπόκριση και λύση στο πρόβλημά μου.
Το ......οικογενειακό το πέτυχες στο roadster με χαλασες λιγο αλλά δεν πειράζει. Απλά θα χρησιμοποιήσω το υπολοιπο της επιταγης για την Ζ4 σε αγορά home cinema, navigator και super dooper στερεο και συναγερμο για το ΜΧ5 NC 2.0 που θα αγοράσω!MX5, ε; Καλορίζικο. 2 Lt; Πόσο το μαλλί;
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Πισωκίνητο Roadster (MX5, MR2 ή S2k) με hardtop.
Δεν μου αρέσει η ιδέα της ανοιχτής οροφής, εκτός κι αν μιλάμε για αυτοκίνητα τύπου Caterham, Radical και Ariel Atom.
Αν η επαφή με τη φύση είναι ΤΟΟΟΣΟ επιτακτική, προτιμώ ένα οποιοδήποτε κλειστό αυτοκίνητο με ηλιοροφή.
...γούστα είναι αυτάΈχεις δοκιμάσει ή μιλάς θεωρητικά;
Γιατί αν οδηγήσεις πισωκίνητο roadster βράδυ καλοκαιριού σε αγαπημένη σου διαδρομή και ο δροσερός αέρας σου χτυπάει το κεφάλι πιστεύω οτι θα αλλάξεις γνώμη.... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έχεις δοκιμάσει ή μιλάς θεωρητικά;
Γιατί αν οδηγήσεις πισωκίνητο roadster βράδυ καλοκαιριού σε αγαπημένη σου διαδρομή και ο δροσερός αέρας σου χτυπάει **το κεφάλι **πιστεύω οτι θα αλλάξεις γνώμη....ολόκληρο δεν νομίζω, μάλλον έκαστο μάγουλο, ανάλογα τη στροφή
-
ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΧ5 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ CABRIO ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ROADSTER KAI ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ !! -
Ο χρήστης geezmo έγραψε:
ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΧ5 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ CABRIO ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ROADSTER KAI ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ !!E, καλά τώρα, μην παίρνεις και όρκο...
-
ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....
ΑΛΛΟ S2000 MR2 MX5 KAI AΛΛΟ 206 CC MEGANE CC ΚΤΛ ΚΤΛ. -
Ο χρήστης geezmo έγραψε:
ΑΛΛΟ S2000 MR2 MX5 KAI AΛΛΟ 206 CC MEGANE CC ΚΤΛ ΚΤΛ.Θα έχουν το λόγο τους που προτίμησαν τα cc. Το ότι εγώ, εσύ θα διαλέγαμε mx, δε λέει τίποτα
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
ΑΛΛΟ S2000 MR2 MX5 KAI AΛΛΟ 206 CC MEGANE CC ΚΤΛ ΚΤΛ.Θα έχουν το λόγο τους που προτίμησαν τα cc. Το ότι εγώ, εσύ θα διαλέγαμε mx, δε λέει τίποτα
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο δίλημμα roadster ή cabrio. Ότι βολεύει τον καθένα. Τι να κάνουμε δηλαδή;
roadster vs cabrio