-
Aς πληρώσουν τότε τέλη κυκλοφορίας και τα 'πράσινα' αυτοκίνητα, που τα διαφημίζανε τόσο καιρό. Ό,τι του έρθει του καθένα, τη πετάει.
-
Κυριακή έχει ποδηλατοδρομία (ice ride) ταυτόχρονα σε 75 χώρες του κόσμου για την προστασία της Αρκτικής , από την Greenpeace
Αναχώρηση 17:30 από Σύνταγμα ,άφιξη στον Μπάτη , όπου θα έχει διάφορα hapennings..
Θα έρθει κανείς από εδώ? -
Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο μέλος της οικογενείας..
ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον , ιδιαίτερα τον P-george που μου πρότεινε το κατάστημα , αλλά και τον dimsabas που μου πρότεινε (και τελικά κατέληξα) να πάρω fitness ποδήλατο..
όποιος έρθει αύριο Σύνταγμα με χαρά να συναντηθούμε να τα πιούμε από κοντά.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο μέλος της οικογενείας..
ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον , ιδιαίτερα τον P-george που μου πρότεινε το κατάστημα , αλλά και τον dimsabas που μου πρότεινε (και τελικά κατέληξα) να πάρω fitness ποδήλατο..
όποιος έρθει αύριο Σύνταγμα με χαρά να συναντηθούμε να τα πιούμε από κοντά..Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος, πανέμορφο
Πάρε φωτάκια, αξίζουν τα λεφτά τους...
-
ασε με εχει καταστρέψει οικονομικά ο dimsabas , τώρα εβαλα να φορτίσει το φως το τουμπανέιρο που παρέλαβα χτες από Σιγκαπούρη..
-
Πήρες και συ το Sky Ray? Εντάξει, μιλάμε θα ενθουασιαστείς. στις βραδινές βόλτες που βγαίνω, μαζεύονται κι άλλοι γύρω μου και το χαζεύουν
-
Άντε, με γειες! Σιγά που σας έχω καταστρέψει , όλες μου αγορές/προτάσεις είναι απίστευτα οικονομικές κι αποδοτικές. Αν δεις πώς φωτίζει, θα καταλάβεις ότι θα ήθελες 2 κατοστάρικα για κάτι αντίστοιχο επώνυμο.
-
Link please..θυμάμαι σε προηγούμενες σελίδες είχαμε μιλήσει για ένα Cree...
Αυτό το Skyray είναι καινούριο φρούτο;ΑΚΥΡΟ, το ίδιο είναι
http://www.ebay.co.uk/itm/SKYRAY-5000-L ... 4171e96798 -
Κάτι ακόμη, αγαπητέ dimsabas θυμάμαι είχες ψαχτεί αρκετά με τα πίσω φωτάκια.
Πήρα αυτά αλλά δεν με ικανοποιούν, ο διακόπτης τους δε λειτουργεί και πολύ καλά.
Είχες βρει νομίζω κάτι καλύτερο, έψαξα στο thread αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Αν δεν είναι κόπος μπορείς να το παραθέσεις;ΑΚΥΡΟ, το βρήκα κι αυτό..έπρεπε να κάνω αναζήτηση με τη λέξη 'φωτάκι' και όχι 'φως'
Λεπτομέρειες εδώ -
Πολλά άκυρα ρίχνεις στον εαυτό σου...
Τα διπλά πίσω φωτάκια δεν κάνουν πάντα καλή επαφή. Ναι μεν είναι πιο δυνατά από τα μονά, αλλά πολλές φορές κλείνουν από μόνα τους. Πάρε καλύτερα δύο μονά παρά ένα διπλό. -
Ναι, αυτό το πρόβλημα είχα κ εγώ με τα παλιά μου. Παρήγγειλα αυτό και ελπίζω σε καλύτερες μέρες, αν κ απ' ό,τι κατάλαβα λες ότι και αυτά έχουν το ίδιο θέμα, και άρα ετούτα είναι καλύτερα. Θα πάρω και ένα από εκείνα, το κόστος είναι αστείο, και άλλωστε κάθε τρεις και λίγο μου τα κλέβουν.
Και πρέπει να πάρω απόφαση να πάρω και το 'κτήνος'. -
Για πίσω φως έχω πάρει από τον Τσιρίκο αυτο http://www.tsirikosbikes.gr/bike-access ... light.html και είναι φοβερό. 2 σειρές LED, αρκετές λειτουργίες. Ακριβό αλλά αξίζει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άντε, με γειες! Σιγά που σας έχω καταστρέψει , όλες μου αγορές/προτάσεις είναι απίστευτα οικονομικές κι αποδοτικές. Αν δεις πώς φωτίζει, θα καταλάβεις ότι θα ήθελες 2 κατοστάρικα για κάτι αντίστοιχο επώνυμο.το δοκίμασα πριν λίγο στο υπόγειο..
-
Επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη... για πιο φως μιλατε?
...αντε γιατι χειμωνιαζει και υπαρχει αναγκη για καλυτερο φως!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη... για πιο φως μιλατε?...αντε γιατι χειμωνιαζει και υπαρχει αναγκη για καλυτερο φως!
Μάλλον για αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/SKYRAY-5000-L ... 4171e96798 -
Αντε ρεεεε δεν θα ρθει κανεις σημερα Συνταγμα; θα εχει κ χαπενικς στον τερματισμο..
-
Ερωτηση προς τους γνωστες...
Εχω ενα Ideal Megisto 02 2010 και θελω να πεταξω την εμπρος αναρτηση και να το κανω 'ξερο'....
Για την αγορα του πιρουνιου τι διαστασεις πρεπει να κοιταξω εκτος απο τον μεγεθος του τροχου?
-
ποιο κοντερ προτεινετε για ποδηλατο απο ebay? αν γινεται να εχει και trip Α ακομα καλυτερα.
αυτο το εχει κανεις? http://www.ebay.co.uk/itm/Wireless-LCD- ... 5af3cdb8b0 -
πριν λιγες μερες εκανα μια ωραια διαδρομη εντος νομου
την εβγαλα σε δυο μερη αλλά βγαινει χωρις δυσκολια και σε ενα· σχεδον επιπεδη διαδρομη στα 3/4 της. -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Ερωτηση προς τους γνωστες...Εχω ενα Ideal Megisto 02 2010 και θελω να πεταξω την εμπρος αναρτηση και να το κανω 'ξερο'....
Για την αγορα του πιρουνιου τι διαστασεις πρεπει να κοιταξω εκτος απο τον μεγεθος του τροχου?
Πρέπει να γνωρίζεις τη διάμετρο του κάθετου σωλήνα που κατεβαίνει από το τιμόνι στο πηρούνι. Λογικά όμως το Μέγιστο δε θα έχει κάποια παράξενη διάσταση.
Από κοντέρ, προτείνω αυτό. Πάρα πολλές λειτουργίες, πολύ αξιόπιστο (εφόσον ευθυγραμμίσεις σωστά τα μαγνητάκια) και με ένδειξη cadence, την οποία θεωρώ σημαντικότατη. Είναι όμως ενσύρματο.
Η ζωή...ποδήλατο!