-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΙΣ ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΗΤΑΝ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΙΒΙΖΑ.
Όνομα ξέρεις??Έχεις αποδείξεις για αυτό που λες??Αν όχι μην το λες καθόλου.Τουλάχιστον εγώ έχω βαρεθεί να ακούω για παράνομες δοκιμες αλλα δεν βλέπω να κάνει και κανένας τίποτα για αυτό το πράγμα.
Μα, η μόνη πλευρά που μπορεί ουσιαστικά να 'κάνει κάτι' είναι η οργανωτική, είτε σαν λέσχη είτε σαν αρχή.
Ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να βγάλει ονόματα γιατί ενδεχομένως να κατηγορηθεί. Αφ'ετέρου, ούτε αποδείξεις μπορεί να προβάλει γιατί ακόμα και φωτογραφία να τραβήξει τον όποιο πρωτο-δευτεροκλασάτο που κάνει παράνομες δοκιμές, ο ίδιος διαπράττει ακόμα μεγαλύτερη παρανομία.
Δεν μπορεί κανένας να φωτογραφίζει τον άλλο χωρίς συγκατάθεση και να χρησιμοποιεί το υλικό αυτό για οποιοδήποτε λόγο.
Έτσι την μόνη αρμοδιότητα την έχουν αυτοί που έγραψα. Οι υπόλοιποι δηλαδή 'εμείς' δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο εκτός από το γνωστό βαρετό κουτσομπολιό..Πολύ σωστά.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
...Και παρά τα παράπονα και παρά τις συστάσεις σήμερα Κυριακή στην έξοδο της Φτέρης πουθενά κριτής...Εκεί ήταν, μέσα σε ένα λευκό Tempra... εμείς τον «συνσντήσαμε» στο δεύτερο πέρασμα...
...Ενημερωθήκατε κύριοι κριτές ότι σε κάποια ειδική ένα Μercedes αγνώστων λοιπών στοιχείων ανεβοκατεβαίνει ανενόχλητο και μάλιστα σε επικίνδυνους ρυθμούς και αντί να ελέγξετε ιδίοις όμασι αρκεστήκατε στο να ρωτάτε τους αγωνιζόμενους που εξέρχονταν εάν το είδαν στο διάβα τους ή όχι...?
Δεν ήταν μόνο το Mercedes. Υπήρχε και αλλού ντόπιος «γρήγορος» που έμαθε ότι γίνονται δοκιμές, και ανεβοκατέβαινε δίχως αύριο.
-
Ας καταθέσω και εγώ τις παρατηρήσεις μας από τις δοκιμές του Σαββάτου.
-
Ο Σελινούντας ήδη ήταν γεμάτος φρέσκα σημάδια. Πότε πρόλαβαν και έγιναν τόσο πρωί ;
-
Στο τερματισμό του Σελινούντα συναντήσαμε τον φύλακα της Φτέρης, ο οποίος ήθελε να μάθει πότε επιτέλους είναι ο αγώνας γιατί εδώ και ένα μήνα τον έχουν ζαλίσει με τις δοκιμές. Μάλιστα έχει φωνάξει αρκετές φορές την αστυνομία γιατί βγάζουν πολλά χώματα στους δρόμους και γιατί φυσικά ο ρυθμός τους δεν είναι 70km/h, αφού αναγκάζεται να πηδάει πίσω από τις μπαριέρες κάθε φορά που έρχεται ένα αυτοκίνητο που κάνει δοκιμές.
-
Στην ΕΔ Χαλανδρίτσα συναντήσαμε τουμπαρισμένο αυτοκίνητο.
-
Στην αφετηρία του Σελινούντα η κριτής μας είπε οτι περνούσαν αυτοκίνητα ενδεχομένως για δοκιμές χωρίς να σταματήσουν και ένα από αυτά ήταν και με κάμερα.
-
Μήπως ο αγώνας έπρεπε να γίνει Σελινούντας - Μάνεσι - Χαλανδρίτσα, Βαλμαντούρα - Κομπηγάδι - Φτέρη ; Ετσι θα προλαβαίναμε να κάνουμε τουλάχιστον 3 περάσματα σε λιγότερη ώρα απ'ότι μας πήρε να κάνουμε μόλις 2.
Υπάρχει και το τηλέφωνο του φύλακα, αλλά και το αυτοκίνητο στη Χαλανδρίτσα καθώς φέτος βάλαμε πρώτη φορά κάμερα και στο αυτοκίνητό μου. Καταθέτουμε τα στοιχεία για μελλοντκή χρήση ...
-
-
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
- Μήπως ο αγώνας έπρεπε να γίνει Σελινούντας - Μάνεσι - Χαλανδρίτσα, Βαλμαντούρα - Κομπηγάδι - Φτέρη ; Ετσι θα προλαβαίναμε να κάνουμε τουλάχιστον 3 περάσματα σε λιγότερη ώρα απ'ότι μας πήρε να κάνουμε μόλις 2.
:
Εδω με 3 ειδικες και βλεπεις τι γινεται!
Φαντασου να ηταν 6 ,οπου με την αναποδη φορα, αλλος θα εκανε 'δοκιμες' φτερη και αλλος Σελινουντα! -
Ούτε σε εμένα θα άρεσε γιατί το μυαλό μας θα ήταν μήπως έρχεται κανένας αντίθετα, και όχι στη δουλειά που θα έπρεπε να γίνει. Εχει δοκιμαστεί άλλωστε, το 2003 αν θυμάμαι καλά, και δεν μπορώ να πώ ότι είχε μεγάλη επιτυχία. Στις δοκιμές είχαν σημειωθεί ατυχήματα.
Η παρατήρηση είχε σκοπό να τονίσει οτι εαν μπορούσαμε να κινηθούμε με ανάποδη φορά, δεν θα χρειαζόνταν να κάνουμε τόσα χιλιόμετρα για 2 περάσματα.
-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Εισαι σιγουρος , φτανουν τους 95 οι ανεγκεφαλοι ?
Ενας από τους 95 είμαι και εγώ και το ότι εκφράζεσαι έτσι δείχνει το επίπεδο σου!
Βέβαια μπορείς να μας αποκαλείς όπως θέλεις(και ο κάθε συνφορουμίστας να σε κρίνει) αλλά δεν κατάλαβα γιατί μας αποκάλεσες έτσι.Θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις δημόσια και όχι με p.m.Ξεκολλατε ρε επιπεδα ρετιρε ......................
Μονον αν εισαστε αναγκασμενοι ,λογο καποιου καπ , η μη σοβαρου χορηγου (ενεκα υπογραφων), θα επρεπε να πατε σε τετοια παρωδια αγωνα ,
και μονον τοτε θα ειχατε , την δικαιολογια για να εχετε ΕΠΙΠΕΔΟΑν θες και συνεχεια κυριε επιπεδου leon68 , μπορεις να μου εξηγησεις εσυ , που πας να αποκτησεις καποια εμπειρια (εκτος κι αν εχεις καβαλησει τοσο μεγαλο καλαμι που νομι9ζεις οτι εισαι ολοκληρωμενος οδηγος )σ'αυτα τα ασφαλτινα ραλλακια , τι θα σου προσφερει αυτος ο αγωνας ?
-
Μάλλον ούτε κατάλαβες τι διάβασες ούτε τι έγραψες WHOGAMIHICUP.
Οταν μίλησα γιά επίπεδο δεν εννοούσα οδηγικό αλλά το επίπεδο του να κρίνεις και να εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο (ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ μας αποκάλεσες).
Ποιός μίλησε γιά απόκτηση εμπειρίας?Οχι εγώ πάντως.
Ποιός μίλησε γιά χορηγούς , cup κ.λ.π.? Οχι εγώ.
Δεν είπα ότι είμαι ολοκληρωμένος οδηγός αλλά δεν παύω να είμαι οδηγός αγώνων (ερασιτέχνης) που πάω σε 6-7 αγώνες το χρόνο για να κάνω το ΚΕΦΙ μου και δεν επιτρέπω σε κανένα ........ να με πει ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Οτι κάνω είναι προσωπική μου επιλογή(δεν μου έβαλε πιστόλι στο κεφάλι η λέσχη της Πάτρας γιά να δηλώσω συμμετοχή) και δεν μπορείς να με κρίνεις εσύ.Το τι μου προσφέρει αυτός ο αγώνας είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που προσφέρει στους υπόλοιπους 94!
Καλά θα ήτανε να γινόταν οι αγώνες δίπλα στο σπίτι μας,με 100χλμ ειδικών και 10χλμ απλών με ειδικές όπως βολεύουν το καθένα μας,με τέλειο οδόστρωμα κ.λ.π. (Γιά όνειρο καλό είναι!)
Και σε τελική ανάλυση βρε αδελφέ εμείς σε τέτοια ραλλάκια των 70 χλμ μπορούμε με την τσέπη μας να πάμε.Εσύ αν μπορείς οδηγικά και οικονομικά μάλλον μόνο γιά ΚΟΡΣΙΚΗ είσαι!!!! -
Παντως οδηγικα πιστευω εχει να προσφερει το Αχαιος στους αγωνιζομενους.
Σελινουντας και Μανεσι ειναι 2 ειδικες τεχνικες και πολυ ομορφες οδηγικα. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως οδηγικα πιστευω εχει να προσφερει το Αχαιος στους αγωνιζομενους.
Σελινουντας και Μανεσι ειναι 2 ειδικες τεχνικες και πολυ ομορφες οδηγικα.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΑΓΑΠΗΤΕ S3 , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ , ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, **ΑΝ ΕΧΟΥΝ **, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ .
ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΣΗ ΦΘΟΡΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ , ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΜΠΙΛΙΟΦΟΡΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΤΕΡ ΤΑ ΚΑΛΑ ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ , ΟΤΑΝ ΓΙΑ 50-60 ΧΛΜ. ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΚΡΟΥΠ Ν ,Α, Η Ε, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 300ΤΟΣΑ ΧΑΖΟΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ?
ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ) ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .
ΑΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΔΩ , ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ , ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΒΑΡΗ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 3 , ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ , ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΙΩΠΗΡΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ , ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΠ'ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ .
ΓEΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ S3 , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ S.P.
-
καλά που το έτρεξα πέρυσι και γνώρισα τη Φτέρη απ΄ την καλή κι απ΄ την ανάποδη δηλαδή !
είμαι περίεργος να δω πότε θα τελειώσει το σύστημα με τις δοκιμές...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
καλά που το έτρεξα πέρυσι και γνώρισα τη Φτέρη απ΄ την καλή κι απ΄ την ανάποδη δηλαδή !είμαι περίεργος να δω πότε θα τελειώσει το σύστημα με τις δοκιμές...
όταν πας στο χώμα!
-
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?
-
Κανονικά θα έπρεπε να τις ξέρουμε ήδη.
Σήμερα είδα οτι το site του ΑΟΠ έχει ενημερωθεί, λέει δηλαδή 30ο Ράλλυ Αχαιος αλλά οι συμμετοχές είναι οι περσινές !!
-
Οι συμμετοχές υπάρχουν ήδη στο rally.gr.
-
Τελικά εκτός από τις αναγνωρίσεις το Σάββατο , θα δωθεί και σημείο ανεφοδιασμού μετά το Μάνεσι.
-
Συγνώμη... Μια ερώτηξης...
ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΤΣΗ PEUGEOT 106 KIT CAR F3
Γιατί F3 και όχι Α5 για να καταλάβω....
-
επειδη ειναι kit car ισως ?
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Οι συμμετοχές υπάρχουν ήδη στο rally.gr.http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-part&race_id=287
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Συγνώμη... Μια ερώτηξης...ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΤΣΗ PEUGEOT 106 KIT CAR F3
Γιατί F3 και όχι Α5 για να καταλάβω....
Είναι λάθος, τα Α5 kit car μετέχουν κανονικά στην κλάση τους, απλά έχουν ένα penalty μεγαλύτερου βάρους (εξ΄ ου και τα 920 Kg)
Επίσης, τα Α7 kit car (Καραμήτρος, Καραθανάσης) μετράνε μόνο στη γενική
-
α οκ
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ