-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σε πονεσε πολυ η γεννα ασιμοφ?
Ακομα με ποναει
Ακριβως αυτο που λεει ο scotch ισχυει. Για φυσιολογικο τοκετο τα ταμεια δινουν, πλεον, 0, ενω ακομα και τα (δημοσια) μαιευτηρια για τον φυσιολογικο τοκετο χρεωναν ημερησια νοσήλεια, ενω για την καισαρικη οχι. Θυμαμαι οτι μου εφυγε ενα 500ρικο τοτε στο 'Αλεξανδρα', ενω ο διπλανος με την καισαρικη (πονεσε κι αυτος ) πληρωσε κατι ψιλα.
Με 1000 συμφερει η καισαρικη.Η καισαρική συμφέρει μάλλον τους γιατρούς περισσότερο ίσως και τις φαρμακευτικές
-
Ισχυει αν πχ στο ΡΕΑ πληρωσεις 2000€ το 4ημερο, στο γιατρο θα δωσεις αλλα 2000€? Και αν πας σε καλυτερο δωματιο πχ των 3χιλιαδων θα ανεβει και η ταριφα του γιατρου κατα 1 χιλιαρικο?
Να σου ζησει Scotch!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ισχυει αν πχ στο ΡΕΑ πληρωσεις 2000€ το 4ημερο, στο γιατρο θα δωσεις αλλα 2000€? Και αν πας σε καλυτερο δωματιο πχ των 3χιλιαδων θα ανεβει και η ταριφα του γιατρου κατα 1 χιλιαρικο?Να σου ζησει Scotch!
ισχυει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ισχυει αν πχ στο ΡΕΑ πληρωσεις 2000€ το 4ημερο, στο γιατρο θα δωσεις αλλα 2000€? Και αν πας σε καλυτερο δωματιο πχ των 3χιλιαδων θα ανεβει και η ταριφα του γιατρου κατα 1 χιλιαρικο?Να σου ζησει Scotch!
Προ κρισης ηταν κοινη πρακτικη σε ολα τα ιδιωτικα μαιευτηρια.
-
Μετα κρισης αλλαξε δλδ αυτο το κατεστημενο?
Και ειναι δυνατον ενα πολυκαροτσι να κανει περιπου 1000+ €?
-
Πολυκαροτσια (οχι επωνυμα) μπορεις να βρεις σε μικρα πρατηρια (ξερω πχ ενα στο Περιστερι κι ενα στην Ηλιουπολη) με τα μισα λεφτα.
-
@ Geo f1: Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ισχυει αν πχ στο ΡΕΑ πληρωσεις 2000€ το 4ημερο, στο γιατρο θα δωσεις αλλα 2000€? Και αν πας σε καλυτερο δωματιο πχ των 3χιλιαδων θα ανεβει και η ταριφα του γιατρου κατα 1 χιλιαρικο?Eχουν πεσει οι τιμες, ενω παραλληλα εχουν μειωθει οι μερες...στις 3 εχεις φυγει ακομα και με καισαρικη, αρκει να μην υπαρχει προβλημα στη μητερα ή το παιδι. Επισης επειδη απο μαιευτικη εχει γινει γενικη γυναικολογικη, γινετε της ποπης (της μεγαλομυτας - τιγκα στις πλαστικες! ), επομενως παιζουν και free upgrades. Και εξαρταται και το ταμειο που εχεις..
2.5 χρονια πριν στην κορη μου, ειχε 1-2 μηνες που ειχε ανοιξει, πληρωσαμε 2+2 (+3 εντατικη), ενω τωρα στον μικρο 1.5+1.5...Αντιστοιχα βεβαια ηταν μειωμενες και οι τιμες στις εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης..ενδεικτικα στην πρωτη ειχαμε δωσει για προγεννετικες εξετασεις 1Κ στη Βιοιατρικη, οταν τωρα στο Ρεα ηταν ή 100 ή 200...Και ειναι δυνατον ενα πολυκαροτσι να κανει περιπου 1000+ €?
Υπερβολη αυτου του τυπου τα καροτσια...θα δωσεις 1Κ και μετα θα πας να παρεις κι ενα μικρο για να κανεις τη δουλεια σου...Εγω ειχα φαγωθει να παρουμε το Stokke, το οποιο ειναι εκπληκτικο, και τελικα πηραμε το Maclaren XT που ειναι απο 0...χωρις τα παρελκομενα (μαξιλαρακια, καλυματα, υπνοσακος, μπαρα κτλ) καπου 250-300 ευρω νομιζω κανει..
Προσπαθησε να μην τα σκεφτεσαι...happy times!
-
Αχχ και γω για το Stokke εχω φαγωθει!!!
Μακλαρεν ποτε!!! Κακομεταχειριστικε τον Αλονσο -
Ναι συνηθη τακτική ειναι να παίρνει ο γιατρός όσο παιρνει το νοσοκομείο για το δωμάτιο.....
Πρίν πάρεις μακλάρεν , να δοκιμάσει αρκετά να δεις πόσο μικρό γίνεται στο δίπλωμα του για να χωράει στο πορτμπαγκαζ. Επίσης να δεις και τις διαστάσεις αν χωράει στο ασαωσερ , αν εχεις στενό δηλαδή και τέλος να δεις το βάρος γιατι κατά κύριο λόγο θα σπρώχνει /διπλώνει η γυναίκα ή η πεθερά τα πρωινά .
Εγώ προτίμησα κάτι σε αποσπόμενη βάση - κάθισμα και ήταν πολύ εύκολο για την γύναικα μου να το βάλει στο αμάξι καθώς πρώτα έβγαζε το κάθισμα , το δίπλωνε και το εβαζε πίσω και μετά την βάση μιας και το fiesta έχει στενό και ρηχό χώρο.
Το εξτρα μπόνους ήταν ότι μιας και η θέση ήταν απόσπώμενη μπορούσαμε να ορίσουμε και το προσανατολισμό. Τον πρώτο χρόνο το είχαμε να κοιτάει πρός τα εμάς και το 2ο μπροστά για να χαζεύει.....
-
@Geo f1
Μην παρεις Stokke, ειναι για τρεντιδες, τυπου Ρουβα κι ετσι
Τα McLaren ειναι πολυ καλα, και τα XT και τα XLR. Εχω κι εγω το ΧΤ, αλλα γνωριζω μελος με XLR που δεν εχει γκρινιαξει κι επειδη ειναι και περιεργος αυτος , μαλλον απροβληματιστο ειναι.
Το XLR ειναι λιγο ακριβοτερο απο το ΧΤ (η διαφορα τους ειναι στα εξτρα, νομιζω) αλλα σε καθε περιπτωση υπολογισε απο 350 εως 450...
Για κατω απο 300 θα πρεπει να πας σε μη επωνυμο.
Αν και ξερω πολυ καλα οτι οι γυναικες πανε στο μαιευτηριο που συνεργαζεται ο γιατρος τους, θα προτεινα να ριξετε μια ματια και σε Αλεξανδρα και Ελενα που μπορει συνολικα να μην φαινονται τοσο κυριλε (αν και τα μονοκλινα και δικλινα τους αντιστοιχα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, μαλλον καλυτερο του ΙΑΣΩ πχ), αλλα στην δυσκολη στιγμη εγω θα τα προτιμουσα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το XLR ειναι λιγο ακριβοτερο απο το ΧΤ (η διαφορα τους ειναι στα εξτρα, νομιζω) αλλα σε καθε περιπτωση υπολογισε απο 350 εως 450...To XLR ειναι πιο φαρδυ και παιρνει και καθισμα αυτοκινητου κατηγορια 0+, αυτη ειναι η διαφορα τους.
-
Σωστα, τωρα θυμηθηκα οτι εμεις δεν το χρειαζομασταν, γιατι 'κληρονομησαμε' ενα maxi-cosi καθισματακι 0-9
-
Τα MακΛαρεν είναι από τα πιο ευέλικτα απ' όσο έχω δει.
Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν στη γυναικολόγο...
-
για τρελα γουστα....απο τη skoda..παει παντου...20' ζαντες, λαστιχα on-off, αναρτηση, καθρεπτες....το drs προαιρετικο...
-
Δεν το βλέπω να έχει καλή πλευρική στήριξη, το μικρό μπατάρει ακόμα και στην ευθεία.
-
Στα mothercare σήμερα ερωτευτηκα ακομα πιο πολύ τα stokke..Αλλά ειναι υπερβολαρα γμτ..αλλη αίσθηση..
Tapatalk & SII
-
Aπό συμμετοχικότητα τι λένε?
-
Καλό το stokke αλλά μάλλον δεν κάνει για μοναδικό καρότσι (θα χρειαστείς και δεύτερο, καθημερινό). Αν είναι μόνο για εμπορικό κέντρο και πεζοδρόμια-χαλιά (όχι χάλια όπως τα δικά μας) είναι μια χαρά. Αν έχεις και μικρό πορτ-μπαγκάζ, το ξεχνάς (+ το ότι είναι βαρύ).
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αχχ και γω για το Stokke εχω φαγωθει!!!
Μακλαρεν ποτε!!! Κακομεταχειριστικε τον ΑλονσοΝα το πάρεις. Το έχουν δυο ζευγάρια φίλων και είναι φοβερό.
Εμείς πήραμε το bugaboo donkey twins. Πανάκριβο...αλλα φοβερό!!
Sent from a mobile device
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...