-
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε:
Fernando Alonso said radio messages in Italian that sound as if he was angry with Ferrari during qualifying for the Italian Grand Prix were misleading.
In a message played out in Italian Alonso appeared to be angry at the team for failing to correctly execute its strategy of Felipe Massa giving him a tow on the straights in Q3. However, Alonso insisted afterwards that the message was taken out of context and that he was actually very happy with the way qualifying had gone.
'In Q3 we had Vergne in the middle out of Turn 4 and then I didn't take the slipstream of Vergne because he seemed to want to follow Felipe, so I prepared the tyres a bit and then Vergne let me by and I had no-one in front,' Alonso said. 'So I said on the radio that Felipe is too far now if we want to do this, so they slowed him down and he waited for me a bit in Parabolica and we started the last attempt more-or-less the same distance as always.
'So I just had to say thank you to the team, thank you to Felipe again for this extra 0.1s that helped me do the last attempt in Q3. But they didn't put out the last radio message when I said 'Thank you to Felipe, thank you to the team, it was perfect' at the end.'
Alonso added that he was confident of challenging Vettel for victory with just Nico Hulkenberg between the Red Bulls and Ferraris on the grid.
'It's the first time for many, many races that I will be able to see the Red Bull rear wing where I am on the grid and on the first lap I can attack. It was an extremely, extremely good qualifying for us and a great team effort.'
http://en.espnf1.com/italy/motorsport/story/124005.html
Αναφέρεται όμως στο μήνυμα που διαμαρτύρεται για τον Μάσσα, όχι το άλλο που τους είπε ηλίθιους.
-
@ριππερ λαθος παραδειγμα εφερες.. Anyway,ειναι οφ τοπικ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Τα 4 πρώτα χρόνια του Schumacher η ομάδα έσκιζε; Θα με τρελάνεις ρε Νίκο;
Δεν βλέπετε ότι είναι ο μόνος που το κάνει;Και παρεμπιπτόντως συμφωνώ ότι δεν ήταν θυμωμένος, στο pit radio.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ή για να το πω αλλιώς, αν με έλεγε χαζό στο τιμ ρέντιο θα του έλεγα πως είναι μαλάκας. Έτσι απλά.Ε γι αυτο και ποτε δε θα καθοσουν ποτε στο πιτ γουολ βρε συ..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως θέλω να φύγει όχι γιατί είπε τον προπονητή/μηχανικό του ηλίθιο άρα την ομάδα, άρα τον Λούκα, άρα τον Έντζο, άρα τη μαντόνα κλπ...αλλά για να δείτε/δούμε τι σημαίνει Ferrari χωρίς έναν δυνατό οδηγό (εδώ προς το παρόν βάζουμε ΑΛΟΝΣΟ με κεφαλαία).Ειλικρινά θέλω να φύγει και να μείνει η ομάδα με τον Μάσσα και τον Χουλκ.
Εκεί να δούμε τι θα λες Αλέξανδρε.
Οπα, οπα που κολλάει αυτό τώρα? Εδώ σχολιάζουμε την δήλωση του, εσύ γιατί το πας μακριά. Το οτι είναι πολύ καλός οδηγός δεν του δίνει κανένα μα κανένα δικαίωμα να μιλάει έτσι για την ομάδα του που από εκεί τρώει και 'ψωμάκι'. Το 'όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε' δεν σας λέει κάτι? Όταν ο Αλόνσο έκανε λάθη στο παρελθόν θα έπρεπε να ακούει καντήλια από τον ασύρματο? Δε νομίζω... Και στο κάτω κάτω αν είναι μάγκας να τα μαζέψει και να πάει σε άλλη ομάδα αφού δεν είναι ικανοποιημένος με την Φερράρι. Και μην ακούω το ότι αν φύγει ο Αλόνσο θα πάρει μαζί του και την Santanter και μετά τι θα κάνει η Φερράρι χωρίς αυτή.
-
Jon Noble @NobleF1
Caught up in an amusing press scrum with Luca di Montezemolo just now. He shouted at Alonso to ask if he was driving for Marussia next year -
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Jon Noble @NobleF1
Caught up in an amusing press scrum with Luca di Montezemolo just now. He shouted at Alonso to ask if he was driving for Marussia next yearΟ Πρόεδρος μας!!!
Τα βλέπεις Νίκο;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Jon Noble @NobleF1
Caught up in an amusing press scrum with Luca di Montezemolo just now. He shouted at Alonso to ask if he was driving for Marussia next yearΈτσι έτσι! Γούστα!
Θέλουμε και κεφάλι αλόγου στο πορτ μπαγκαζ της φερράρι του Αλόνσο. -
Ανταλλαγή με Chilton
-
Jon Noble @NobleF1
Caught up in an amusing press scrum with Luca di Montezemolo just now. He shouted at Alonso to ask if he was driving for Marussia next yearΟ Πρόεδρος μας!!!
Τα βλέπεις Νίκο;
Τι έγινε, τον απέλυσε?
-
Όχι ακόμα αλλά ήταν ευθεία απειλή το να τον ρωτάει δημόσια αν του χρόνου θα οδηγεί για την Μαρούσια. Δεν βρίσκεις;
Εγώ θα τον είχα παραδώσει στους τιφόζι να τον λιντσάρουν.
-
Ρε συ Δία....είσαι και πολύ στο περίπου.......Τί θες να πείς;....πως ο Alonso είναι ο υπάλληλος και η Ferrari o εργοδότης; Συνεργάτες λέγονται αγόρι......μια τράπεζα-θηρίο,συνεργάζεται με ένα brand name-θηρίο στο όνομα του Μαμμωνά!!!!!Νέτα..σκέτα!!!
-
Πίπες φίλε μου. Η Ferrari είναι η εργοδότρια και ο Αλόνσο ο υπάλληλος. Φέρνει και σπόνσορα ο υπάλληλος αλλά η Ferrari έπαιρνε πρωταθλήματα πολύ πριν από τον συγκεκριμένο σπόνσορα και υπάλληλο. Το ότι είναι υπάλληλος φαίνεται από την δήλωση του Πρόεδρα μας!!!
ΥΓ: Ο φίλος μου ο Σταύρος (greo) που χάθηκε;
-
Είσαι άσχετος.....και το άσχημο είναι οτι και να στο πουν,εσύ δε θα το καταλάβεις
-
Άσε μας κουκλίτσα μου που έμαθες και Φ1...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα δεις ότι έχω δίκιο όταν ο Μοντεζέμολο δε θα κάνει απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά, δεν τον συμφέρει. Γνωρίζει ότι ο Αλόνσος είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σημαντικός για αυτόν, σε κάθε επίπεδο γιατί αν φύγει...bye bye Santander (με πρόλαβε ο Μπιλ) και καλημέρα διάλυση.
Δηλαδη θες να μας πεις οτι αυτη η σουπερ ομαδα που ακουει στο ονομα φεραρι εξαρταται αποκλειστικα απο μια σανταντερ; Αλλους μεγαλους χορηγους δεν μπορει να βρει;
-
Ρε ο Αλφόνσος έχει κανονίσει τράμπα με τον δαχτυλάκια το '15 και τους σπάει τα @@ για να τον διώξουν και να τον πληρώνουν του χρόνου να κάθεται όπως τον Κίμι.
-
Το ότι είναι υπάλληλος φαίνεται από την δήλωση του Πρόεδρα μας!!!Fernando Alonso plays down 'genius' Ferrari jibe
[...]Ferrari has acknowledged that Fernando Alonso referred to his team sarcastically during Italian Grand Prix qualifying[...]
[...]But di Montezemolo insisted on Saturday at Monza that his relationship with Alonso was now 'very good' again, and in light of suggestions that Alonso had considered leaving Ferrari, joked that his driver was chasing a Marussia drive.[...]
[...]'He is a very important member of the family and I sometimes share his attitude that he would love to have a better car sometimes.[...]==============================================================================
Φαιιιιινεται, φαιιιιιιιιιιιιιινεται... Αχνοφαιιιιιιιιιιιιινεται...
-
Άσε μας κουκλίτσα μου που έμαθες και Φ1...Αυτή τη μαλακία που πέταξες,τη θεωρείς εξυπνάδα ή αντριλίκι;
.....η κλασσική αντίδραση άσχετου είναι...που νομίζει πως τα ξέρει όλα!!!Αυτό είναι το εύκολο μαντάμ..........
υγ.Ξεκαβάλα....δε γυρίζει ο κόσμος γύρω από σένα......όπως νομίζεις!!
υγ2.ξαναδιάβασε την υπογραφή μου....
2013 - Gran Premio d'Italia