-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ή δεν εχετε και οι δυο συμμετασχει ποτε σε ομαδα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Πες ρε συ socratesn. Ο Button γιατί δεν λέει κανέναν ηλίθιο; Όλοι οι άλλοι;
Δεν γίνονται λάθη στις άλλες ομάδες;g8777 αυτά δεν τα λένε ούτε για αστεία.
Για τον ιδιο λογο που δε παιρνουν ολοι πρωταθλημα,δε γινονται ολοι οδηγοι κλπ κλπ.Γιατι απλα κανενας δεν ειναι ιδιος.Το θεμα ειναι το εξης,οτι στις ομαδες,σε στιγμες εντασης ειναι αποδεκτο να υπαρχουν ξεσπασματα.Αν ειναι προφανη ή οχι δεν εχει σημασια.Σημασια εχει οτι σε καμια ομαδα δεν ειναι ολοι μια αγκαλια κ πανε χερι χερι για την κορυφη.Υπαρχουν τριβες,διαφωνιες ακομα και βρισιδια, ετσι προκυπτει το κατι παραπανω και ολοι πανε τα ορια τους λιγο παραπερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ομολογώ, σε ομάδα F1 δεν έχω συμμετάσχει ποτέ. Σε άλλες ομάδες όμως έχω συμμετάσχει. Τόλμα να πεις τον προπονητή ηλίθιο και θα δεις τι έχει να γίνει...
Χμμμμ..αν η ομαδα μου εχει κατι μυρια χορηγους εξαιτιας μου,παει ενα βημα περα απο τη μετριοτητα της εξαιτιας μου και αποδεδειγμενα ειμαι καλος στη δουλεια μου,μαλλον θα φυγει ο προπονητης.Υπαρχουν χιλιαδες παραδειγματα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ.
-
Σε άλλες ομάδες όμως έχω συμμετάσχει. Τόλμα να πεις τον προπονητή ηλίθιο και θα δεις τι έχει να γίνει...Το οτι εσυ φοβηθηκες να πεις τον προπονητη ηλιθιο για να μην γινει κατι, δεν σημαινει οτι παντα κατι θα γινοταν.
Καμποσες φορες με προπονητη μου ειχε συμβει αυτο, στο τελος χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Αυτο θα ελειπε, προπονητης και παικτης που δουλευουν μαζι για εναν κοινο σκοπο, να νευριαζουν σαν 5χρονα επειδη ο ενας μεσα στον χαμο ειπε τον αλλον βλακα.Θα πάρουν προφανώς έναν άλλον κορυφαίο πιλότο στην θέση του και αν φτιάξουν μονοθέσιο θα πάρουμε και πρωταθλήματα όπως το 2007-2008 με τον Κίμι.
Και θα σκιστουν ολοι οι αλλοι κορυφαιοι (δηλαδη ο Vettel, ο Kimi και ο Hamilton) να πανε στην Ferrari ετσι τριμπουρδελο που ειναι.
-
Είναι τσογλάνι και αγενής. Το ότι δεν πάει καλά η ομάδα δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα να καταφέρεται εναντίον της. Άκουσες τον Μπάτον να λέει κακό λόγο για την τραγική φετινή ΜακΛάρεν; Το ότι έβρισες τον εργοδότη σου πάντως είναι λόγος απόλυσης. Περιμένω να μας πεις τα αποτελέσματα την Δευτέρα που θα κάνεις το ίδιο.Για τον εργοδότη μου σου εξήγησα, πάμε παρακάτω.
Στο διά ταύτα επειδή το χάνεις με το παραπάνω παράδειγμα γιατί τα βάζεις όλα σε ένα καζάνι.
Εσύ κι ο ripper δεν έχετε συμμετάσχει προφανώς σε ομάδα σε κάποιο άκρως ανταγωνιστικό σπορ με τρομερή πίεση και οριακές καταστάσεις.
Θα δεις ότι έχω δίκιο όταν ο Μοντεζέμολο δε θα κάνει απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά, δεν τον συμφέρει. Γνωρίζει ότι ο Αλόνσος είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σημαντικός για αυτόν, σε κάθε επίπεδο γιατί αν φύγει...bye bye Santander (με πρόλαβε ο Μπιλ) και καλημέρα διάλυση.
Καλά κάνει και τους τα λέει έξω από τα δόντια λοιπόν μπας και βάλουν μυαλό...αρκετά με το ντάντεμα το οποίο δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Αν έχει λοιπόν τα @@ ο Λούκα, ας τον απολύσει αύριο κι ας τα μαζέψει να φύγει από τη Μόντζα, όμως να τρέξει να μπει στο ελικόπτερο πριν τον κατασπαράξουν οι τιφόζι...
Είπες και το άλλο το καλό. Να φύγει ο Αλόνσο και να έρθει άλλος οδηγός. Ποιός? Για πες? Τους κορυφαίους πιλότους τους ξεχνάς με το καλημέρα αν γίνει κάτι τέτοιο...άλλο?
Ρε συ ρίπερ...θες να μου πεις δηλαδή ότι στο ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια δε πέφτουν χριστοπαναγίες? Κάνεις πλάκα? Δηλαδή λένε...'αχ τι ωραία που ήταν και φάγαμε 5 γκολ...και γαμώ! '
Ρε είστε σοβαροί?
-
...και πού να δείτε τί έχει να γίνει όταν θα πάρουν στην ομάδα και τον Φλάβιο!!!......
-
Μερικοί νομίζουν ότι ο Alonso είναι ναύτης στο καράβι του Βαρδινογγιάνη (LDM),οπότε πρέπει να βγάλει το σκασμό για να μην αντικατασταθεί.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Για τον ιδιο λογο που δε παιρνουν ολοι πρωταθλημα,δε γινονται ολοι οδηγοι κλπ κλπ.Γιατι απλα κανενας δεν ειναι ιδιος.Το θεμα ειναι το εξης,οτι στις ομαδες,σε στιγμες εντασης ειναι αποδεκτο να υπαρχουν ξεσπασματα.Αν ειναι προφανη ή οχι δεν εχει σημασια.Σημασια εχει οτι σε καμια ομαδα δεν ειναι ολοι μια αγκαλια κ πανε χερι χερι για την κορυφη.Υπαρχουν τριβες,διαφωνιες ακομα και βρισιδια, ετσι προκυπτει το κατι παραπανω και ολοι πανε τα ορια τους λιγο παραπερα.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ναι φυσικά και γίνονται αυτά, όμως:
- Τα βρισίδια πεφτουν στα αποδυτήρια, δεν βγαίνεις να πεις σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση τον προπονητή μαλάκα. Και σχεδόν πάντα (σε όλες τις σοβαρές ομάδες) υπάρχουν ποινές.
- Οταν βρίζει συνεχώς ο ίδιος και μόνον αυτός σε όλες τις ομάδες, κάτι δεν πάει καλά.
- Δεν συντάσεται η πλείοψηφία με τον υβριστή όπως συμβαίνει στο forum.
Να βρίζει και να του λέμε και μπράβο, δεν το λες και λογικό. Και δεν μιλάω μόνο για σήμερα.
-
Εγώ πάντως θέλω να φύγει όχι γιατί είπε τον προπονητή/μηχανικό του ηλίθιο άρα την ομάδα, άρα τον Λούκα, άρα τον Έντζο, άρα τη μαντόνα κλπ...αλλά για να δείτε/δούμε τι σημαίνει Ferrari χωρίς έναν δυνατό οδηγό (εδώ προς το παρόν βάζουμε ΑΛΟΝΣΟ με κεφαλαία).
Ειλικρινά θέλω να φύγει και να μείνει η ομάδα με τον Μάσσα και τον Χουλκ.
Εκεί να δούμε τι θα λες Αλέξανδρε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως θέλω να φύγει όχι γιατί είπε τον προπονητή/μηχανικό του ηλίθιο άρα την ομάδα, άρα τον Λούκα, άρα τον Έντζο, άρα τη μαντόνα κλπ...αλλά για να δείτε/δούμε τι σημαίνει Ferrari χωρίς έναν δυνατό οδηγό (εδώ προς το παρόν βάζουμε ΑΛΟΝΣΟ με κεφαλαία).Ειλικρινά θέλω να φύγει και να μείνει η ομάδα με τον Μάσσα και τον Χουλκ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε συ ρίπερ...θες να μου πεις δηλαδή ότι στο ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια δε πέφτουν χριστοπαναγίες? Κάνεις πλάκα? Δηλαδή λένε...'αχ τι ωραία που ήταν και φάγαμε 5 γκολ...και γαμώ! 'Ρε είστε σοβαροί?
Δες και την παραπάνω απάντηση.
Αυτό που συμβαίνει με τον Alonso δεν είναι αυτό που περιγράφεις πάνω. Είναι σαν να βγαίνει ο ένας και κάνει δηλώσεις στον τύπο: Είναι όλοι μαλάκες, μακάρι να ήμουν σε άλλη ομάδα.
Και εσύ θέλεις να του πούμε και μπράβο και τι ωραία που τα λέει.Ολόκληρος Schumacher πήγε σε πολύ χειρότερη Ferrari, έβγαλε τον σκασμό και δούλευε.
-
Ριππερ
1)Εγω απ την αλλη θεωρω λιγο υποκριτικο το να μιλαμε για βρισιδια και αγενεια σε σχεσεις μεταξυ μεγαλων αντρων πισω απο τους οποιους γυριζουν τρελα χρηματικα ποσα.Λετε δηλαδη οτι ο 'προπονητης' αντι να συγχωρεσει τον παιχταρα του (που ειχε και καποιο δικιο) και να προσπαθησουν μαζι για κατι παραπανω,πρεπει να κανει σα παρεξηγιαρα γκομενα και να χασει κ οσα ηδη εχει.
2)Ισως ολοι βριζουν,αλλα αυτος ειναι ο μονος που για τους λογους του τα λεει ή τα αφηνει να ακουστουν δημοσια.
3)Εχει και παλι να κανει με την υποκρισια του 'εβρισε,στην πυρα'Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
- Τα βρισίδια πεφτουν στα αποδυτήρια, δεν βγαίνεις να πεις σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση τον προπονητή μαλάκα. Και σχεδόν πάντα (σε όλες τις σοβαρές ομάδες) υπάρχουν ποινές.
- Οταν βρίζει συνεχώς ο ίδιος και μόνον αυτός σε όλες τις ομάδες, κάτι δεν πάει καλά.
Να βρίζει και να του λέμε και μπράβο, δεν το λες και λογικό. Και δεν μιλάω μόνο για σήμερα.
Ναι μόνο που:
-Δεν έβρισε δημόσια.Είπε στο team radio ένα ειρωνικό 'are you genious?'.So what?
Δεν μπήκε σε συνέντευξη τύπου λέγοντας 'Ferrari sucks,my team are noobs'-3 χρόνια τώρα,δεν είπε τίποτα,όλο πιστεύω στην ομάδα κλπ.Ε,έκανε ένα σχόλιο πρόσφατα για το 'μονοθέσιο άλλων' και ο χαζο Monte βγάζει δημόσιο κείμενο με μαχαίρια κλπ.ΠΟΙΟΣ είναι ο χαζός?
-Καλά κάνει που τραβάει και κανα αυτί λέω εγώ.Στα αποδυτήρια πάντα.Η ομάδα θέλει ταρακούνημα.O Domenically ας μείνει με το we need to stay calm κλπ...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σε άλλες ομάδες όμως έχω συμμετάσχει. Τόλμα να πεις τον προπονητή ηλίθιο και θα δεις τι έχει να γίνει...
Το οτι εσυ φοβηθηκες να πεις τον προπονητη ηλιθιο για να μην γινει κατι, δεν σημαινει οτι παντα κατι θα γινοταν.
Καμποσες φορες με προπονητη μου ειχε συμβει αυτο, στο τελος χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Αυτο θα ελειπε, προπονητης και παικτης που δουλευουν μαζι για εναν κοινο σκοπο, να νευριαζουν σαν 5χρονα επειδη ο ενας μεσα στον χαμο ειπε τον αλλον βλακα.Θα πάρουν προφανώς έναν άλλον κορυφαίο πιλότο στην θέση του και αν φτιάξουν μονοθέσιο θα πάρουμε και πρωταθλήματα όπως το 2007-2008 με τον Κίμι.
Και θα σκιστουν ολοι οι αλλοι κορυφαιοι (δηλαδη ο Vettel, ο Kimi και ο Hamilton) να πανε στην Ferrari ετσι τριμπουρδελο που ειναι.
Μάλλον έλειπες στο μάθημα της πειθαρχίας. Ειδικά στο Tae Kwon Do την έχουν περί πολλού. Δεν πειράζει, θα την έμαθες στον Στρατό.
Ο Κίμι πάντως δεν έχει λόγο να προτιμήσει την Lotus.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εκεί να δούμε τι θα λες Αλέξανδρε.'Η ομαδα πανω απο ολα'
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Ναι μόνο που:
-Δεν έβρισε δημόσια.Είπε στο team radio ένα ειρωνικό 'are you genious?'.So what?
Δεν μπήκε σε συνέντευξη τύπου λέγοντας 'Ferrari sucks,my team are noobs'-3 χρόνια τώρα,δεν είπε τίποτα,όλο πιστεύω στην ομάδα κλπ.Ε,έκανε ένα σχόλιο πρόσφατα για το 'μονοθέσιο άλλων' και ο χαζο Monte βγάζει δημόσιο κείμενο με μαχαίρια κλπ.ΠΟΙΟΣ είναι ο χαζός?
-Καλά κάνει που τραβάει και κανα αυτί λέω εγώ.Στα αποδυτήρια πάντα.Η ομάδα θέλει ταρακούνημα.O Domenically ας μείνει με το we need to stay calm κλπ...
Τι μας λες ρε φίλε τώρα;
Δημόσια έβρισε, βγήκε στην τηλεόραση! Και δεν είπε είστε τζιμάνια. Είπε είστε χαζοί!!!
Χαζός ο Πρόεδρος που έχει κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα από τον ίδιο τον Enzo?
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να τραβάει τίποτα. Είναι ένας υπάλληλος που πρέπει να κάνει την δουλειά του. Ή για να το πω αλλιώς, αν με έλεγε χαζό στο τιμ ρέντιο θα του έλεγα πως είναι μαλάκας. Έτσι απλά. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
'Η ομαδα πανω απο ολα'
Αυτό και επίσης ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙΜΙ.
-
Υπάρχει κι αυτή η άποψη πάντως...
@andrewbensonf1 from an Italian: 'He says that Riccardo is not letting him pass. Bunch of idiots. But he's not directing it at the team. Ma Mia ragazze means 'my people'. I heard the transmission. His tone is not anger towards the person he is talking to.' So my mind is 'open2!
http://www.twitlonger.com/show/n_1rmam9r
@ εδδιε και οι υπόλοιποι που λέτε για τον Κίμι...αν η Lotus λύσει τα οικονομικά της, ο Κίμι δε πάει πουθενά. Ξεχάστε τον. Επίσης μέχρι πρότινος ο Λούκα δεν ήθελε τον Κίμι ούτε ζωγραφιστό...τώρα λένε πείστηκε ότι βελτιώθηκε. Ο Κίμι πάντως είναι για τη θέση του Μάσσα, του χρόνου όχι για του Αλόνσο...τη Κυριακή.
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε συ ρίπερ...θες να μου πεις δηλαδή ότι στο ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια δε πέφτουν χριστοπαναγίες? Κάνεις πλάκα? Δηλαδή λένε...'αχ τι ωραία που ήταν και φάγαμε 5 γκολ...και γαμώ! '
Ρε είστε σοβαροί?
Δες και την παραπάνω απάντηση.
Αυτό που συμβαίνει με τον Alonso δεν είναι αυτό που περιγράφεις πάνω. Είναι σαν να βγαίνει ο ένας και κάνει δηλώσεις στον τύπο: Είναι όλοι μαλάκες, μακάρι να ήμουν σε άλλη ομάδα.
Και εσύ θέλεις να του πούμε και μπράβο και τι ωραία που τα λέει.Ολόκληρος Schumacher πήγε σε πολύ χειρότερη Ferrari, έβγαλε τον σκασμό και δούλευε.
Καλά δεν τους είπε μαλάκες.
Και βρε αγάπη...ο Σουμάχερ τι να πει που η ομάδα έσκιζε? Έκαναν όλοι άκρη να περάσει, πλάκα κάνουμε?
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα ζορίζεται και άρχισαν τα αγγούρια και εν πάση περιπτώσει, τον χαρακτήρα του Αλόνσο (Μεσογειακός και όχι Γερμανός) τον γνώριζαν από πριν.
Ε έχουμε ένα ωραίο εκρηκτικό μείγμα και ψιλογουστάρω για να είμαι ειλικρινής μπας και αλλάξουν τα πράγματα.
-
Δεν είναι ένας απλώς υπάλληλος όμως ρε συ, ένας από τους κορυφαίους είναι.
ΥΓ: να δω τι θα λέτε αν αύριο κερδίσει!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ριππερ
1)Εγω απ την αλλη θεωρω λιγο υποκριτικο το να μιλαμε για βρισιδια και αγενεια σε σχεσεις μεταξυ μεγαλων αντρων πισω απο τους οποιους γυριζουν τρελα χρηματικα ποσα.Λετε δηλαδη οτι ο 'προπονητης' αντι να συγχωρεσει τον παιχταρα του (που ειχε και καποιο δικιο) και να προσπαθησουν μαζι για κατι παραπανω,πρεπει να κανει σα παρεξηγιαρα γκομενα και να χασει κ οσα ηδη εχει.
2)Ισως ολοι βριζουν,αλλα αυτος ειναι ο μονος που για τους λογους του τα λεει ή τα αφηνει να ακουστουν δημοσια.
3)Εχει και παλι να κανει με την υποκρισια του 'εβρισε,στην πυρα'Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
- Αμα πει παρόμοιες μαλακίες ο Ρονάλντο στον Μουρίνιο, περίμενε έσυ να κάνει ο Μουρίνιο τα στραβά μάτια. Αμά είναι κανένας προπονητής της πλάκας θα κάνει αυτό που λες εσύ. Από που προκύπτει ότι ο Alonso έχει δίκιο; Αυτός δεν κάνει λάθη;
- Οι λόγοι του είναι το υπερτροφικό εγώ και ο χαρακτήρας.
- Εσυ το θεωρείς υποκρισία, εγω θεωρώ ότι κάνει κακό στην ομάδα του.
@ gtomologato; Το team radio είναι δημόσιο και το ξέρει.
Όπως και να έχει εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Αν εσάς σας αρέσει με γεια σας με χαρά σας.
Εγώ τον έφαγα στη μάπα ένα χρόνο, χόρτασα δεν θέλω άλλο. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΥΓ: να δω τι θα λέτε αν αύριο κερδίσει!
O Luca o θεός το έκανε δυνατό.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ,ούτε Ο Enzo δεν πιάνει μπροστά σου.
2013 - Gran Premio d'Italia