-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
2. Πρώτη φορά είδα στην παραλιακή της Πάτρας νταλίκα με ξένες πινακίδες 20 μετρη να κάνει τρελοσφήνες....ξένες πινακίδες είχε το ρυμουλκούμενο? Γιατί ο τράκτορας μπορεί να είχε και ελληνικές.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Πρώτη φορά είδα στην παραλιακή της Πάτρας νταλίκα με ξένες πινακίδες 20 μετρη να κάνει τρελοσφήνες....
ξένες πινακίδες είχε το ρυμουλκούμενο? Γιατί ο τράκτορας μπορεί να είχε και ελληνικές.
το έχω κατά νου αυτό...... ξένες και ο τράκτορας.... μπορεί και να είχε χαθεί και αντι για Αθήνα να τράβηξε για Πύργο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
4. Χθες για να περάσουμε το τούνελ της Τριπόλεως (εύγε σε αυτόν που σκέφθηκε να σκάψουν μόνο το ένα) είχε κίνηση..... κάποιοι λοιπόν αντί να περιμένουν περνούσαν από την βοηθητική και εμείς τους κοιτάζαμε... Ευτυχώς κανα δυο τρεις από την δεξιά την έφραξαν μετά από λίγο βάζωντας το μισό αμάξι τους στην βοηθητική αλλά δεν περνούσαν!!!!!- Είχαν οι μηχανόβιοι κανά event???? Τί πόρωση? τι ήχος? αυτές οι 1000άρες που πάνε κατα παρέες..... κάτι πλαγιασματάκια... θέλω και εγώ μια.... βέβαια κάποιοι κάνουν κάτι επικίνδυνα ή τουλάχιστον έτσι μας φαίνονται εμάς μέσα από τα αυτοκίνητα.......
Φίλε μου το τούνελ της Τρίπολης είναι πονεμένη ιστορία. Εν ολίγοις, το δεύτερο τούνελ, ενώ κατασκευάστηκε, δεν πήρε ποτέ άδεια να λειτουργήσει. Ο λόγος? Είναι στενότερο απ' ότι οι προδιαγραφές επιτρεπουν!!! Με λίγα λόγια γίναμε ρεζίλι διεθνώς στην Ε.Ε.
Όσο για τους μηχανόβιους είχαν αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη, αν θυμάμαι καλά. Αλλά κ όταν δεν έχουν αγώνα είναι καθιερωμένες τέτοιες ομαδικές εξορμήσεις προς Τρίπολη τα Σ/Κ. Εγώ πάντως τους χαίρομαι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσο για τους μηχανόβιους είχαν αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη, αν θυμάμαι καλά. Αλλά κ όταν δεν έχουν αγώνα είναι καθιερωμένες τέτοιες ομαδικές εξορμήσεις προς Τρίπολη τα Σ/Κ. Εγώ πάντως τους χαίρομαι...Ο δρόμος προς Τρίπολη πάντα έχει μηχανές. Έχω δεί super bike να με περνάει με 250+. Μπορεί και περισσότερο, μια και εγώ πήγαινα με χχχχ (διαγράφεται) χαω
-
για μηχανές που αναφέρθηκε, την Παρασκευή το πρωϊ πήγαινα από Αθήνα προς Πάτρα κ με πέρασε τρελλός αριθμός από μηχανές, οι περισσότερες ΚΤΜ κ κυρίως duke..... κάτι πρέπει να είχαν
Πριν λίγες μέρες ενώ έιμουν σταματημένος λόγο κίνησης πίσω από τα διακστήρια το μάτι μου έπεσε στα ελαστικά ενός fiesta! Uniroyal (καλά μέχρια εδώ) αλλά με δείκτη φοράς που όμως έδειχνε προς τα ... πίσω
Να μου συστήσει τον λαστιχά του να τον....αποφύγω, εκτός αν του έχουν χαλάσει κ οι 5 ταχύτητες κ πάει μονίμως με την όπισθεν
Να υποθέσως ότι τα ψιλοτρακαρίσματα που είχε ήταν λόγο ... πρόσφυσης???Σήμερα στο Μαρούσι ξανθιά με ΤΤ βγάζει αλάρμ, κάνει δεξιά κ μόλις ένα corsa πάει να περάσει ξεκινάει το ΤΤ (με την ξανθιά μην ξεχνιόμαστε ) κ κάνει επί τόπου εμπρός από το corsa ζητώντας του κ τα ρέστα γιατί δεν σταμάτησε αφού είδε τα αλάρμ!
Επίσης χθες στην Πάτρα βγάζω φλας δεξί για να μπω το υπόγειο πάρκινγκ που έχω κ το μάτι μου πιάνει ένα delivery boy με παπάκι να περνάει από δεξιά! το κοκκαλώνω, αρχίζει το παπί τα δεξιά αριστερά κ στέκετε όρθιο μακριά μου βρίζοντας
Στην ερώτηση αν είδε το φλας η απάντηση ήταν 'αφού έχει χώρο ρε φίλε γιατί να μην περάσω? άμα στρίψεις λίγο αργότερα πειράζει?'
Μάλλον πειράζει που δεν έχει μυαλά στο κεφάλι του κ κάποιος θα τον 'πάει βόλτα' αλλά τι να κάνουμεΚαλή μέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους εύχομε!
Νικόλας -
Σήμερα το πρωί κατά τις 11 στο πάρκιγκ στα Goody's στον Άγιο Στέφανο
BMW αρχών 90 κάγκουρα. 'Ε και θα μου πείτε. Ναι αλλά είχε όλα τα παρακάτω:
(1) Κόκκινο χρώμα
(2) Σήμα 320
(3) Αεροτομή τραπέζι
(4) Κάτω απο την αεροτομή πάνω στο καπό πλαστικό χερούλι (όπως οι λαβές στα φουσκωτά για να καταλάβετε) για να ανοίγει
(5) Ζάντες αλουμινίου (προφανώς) με φλούδα λάστιχο
(6) Δύο εξατμίσεις δεξά κι αριστερά στον προφυλακτήρα με μπουριά διαμέτρου 10 εκατοστών
(7)Επιπλέον οργανάκια στο ταμπλο
(8) Πλήθος αυτοκόλλητων καθετα στην πόρτα (sparco κλπ). Αλλά επιπλέον:
(α) ¨Ενα σκορπιό ζωγραφισμένο στο πίσω τζάμι με τη λέξη scorpio
(β) Γραφικά κατα μήκος και των δύο πλευρών με μαυρους κεραυνούς και τα αρχικά NOS
(γ) Αυτοκόλλητα στα μπροστά φτερά χαμηλά Group A(9) Μεγάλος σταυρός να κρέμεται απο τον καθρέφτη
και φυσικά πίσω ταμπούρα βαμένα κόκκινα
-
Εισερχομαι στην Εθνικη οδο απο Αλικαρνασο προς Ηρακλειο και μπροστα μου ενα αγροτικο. Μερικα μετρα αφου εχουμε μπει στη λωριδα επιταχυνσης κοιταζω τον καθρευτη πισω μου και μην βλεποντας καποιο αλλο αμαξι βγαζω αριστερο φλας για να μπω στην αριστερη λωριδα. Ενω ηδη εχω μπει στη λωριδα, ο τυπος που οδηγουσε το αγροτικο βγαζει τη κεφαλα του εξω και κοιταζει πισω και αριστερα και ταυτοχρονα εχειαρχισει να ερχεται καταπανω μου. (σημειωση: ο αριστερος του καθρευτης ηταν διπλωμενος )
Παταω κορνα εγω και κανει μια τιμονιά προς τα δεξια να με αποφυγει. Περναω εγω, παω 20-30 μετρα πιο μπροστα και κοιταζοντας το μεσαιο καθρευτη ο τυπος μου ριχνει το παρασημο της ανοιχτης παλαμης ενω διακρινω απο το στομα του οτι κατι ελεγε σε εντονο υφος.
Παορνω κι εγω 'αναποδες', ολο δεξια το τιμονι και φρενο και τον αφηνω να ερθει διπλα μου.
'Δε βλεπεις ρε που πας;' Μου λεει. Ακου θρασος, βγαινει κι απο πανω
Εγω μην αντεχοντας αλλο του λεω
'@#!$%^&(()_+!@@###$^%^^&**!@@##' και πολλα αλλα...Τελικα ο κοσμος δεν παει καλα. Μηπως φταιει ο δυνατος, ζεστος νοτιας που φυσαει;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μηπως φταιει ο δυνατος, ζεστος νοτιας που φυσαει;Μπααααα......
-
Είναι μόνο δικιά μου παρατήρηση ή το βλέπετε κι εσείς?
Όλο και περισσότεροι αρχίζουν και παρκάρουν 'με το αυτί'...
Δεν τολμάω ν'αφήσω το αυτοκίνητο στο δρόμο μ'αυτά που βλέπω! -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Είναι μόνο δικιά μου παρατήρηση ή το βλέπετε κι εσείς?
Όλο και περισσότεροι αρχίζουν και παρκάρουν 'με το αυτί'...
Δεν τολμάω ν'αφήσω το αυτοκίνητο στο δρόμο μ'αυτά που βλέπω!Εγώ παρκάρω με το αυτί μιας και έχω αισθητήρες πάρκιγκ στο C4...
-
Κάπου κοντά στην Αγ. Παρασκευή.
Κυρία αρκετών Μαΐων (και πολλών άλλων μηνών μαζί) με Nissan Primera, 'κινείται' (που λέει ο λόγος δηλαδή) στην αριστερή λωρίδα (εμ που αλλού) λίγο πιό πίσω και δεξιά της κινείται ένα 'παπάκι' κι εγώ λίγο πιο πισω από το 'παπάκι.
Ξαφνικά η κυρία αποφασίζει να στρίψει δεξιά χωρίς φυσικά να κοιτάξει ούτε και να ανάψει φλάς.
Παραλίγο να 'στείλει' το 'παπάκι', φρένα και το γλυτώνουμε το 'ξαφνικό'.
Αρχίζουν απο το παιδί με το 'παπάκι' να πέφτουν Γαλλικά σε άπταιστα Ελληνικά, μα η κυρία αποφασίζει ότι δεν τον 'τρόμαξε' αρκετά και φρενάρει απότομα μπροστά του.
Δυστυχώς όμως γι αυτή πιό κάτω είχε κόκκινο φανάρι.
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο. -
Μακάρι να ταν αυτή η περίπτωση και για τους άλλους...αυτιάδες
Είναι φοβερό! Τουλάχιστον 5-6/10 παρκάρουν με φυσικό Parktronic...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο.Ε ρε να ήμουν εγώ στο Primera...με τα πόδια θα τον κυνήγαγα να τον ξεσκίσω... ..είπαμε όχι κ τέτοια!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο.Θεότρελος!!!
Λίγο ακραίο, αλλά ίσως να ταν ένα καλό μάθημα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο.
Ε ρε να ήμουν εγώ στο Primera...με τα πόδια θα τον κυνήγαγα να τον ξεσκίσω... ..είπαμε όχι κ τέτοια!
ακραίο, αλλά βρε Σάββα, πήγε επίτηδες να τον σκοτώσει!
-
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο.
Ε ρε να ήμουν εγώ στο Primera...με τα πόδια θα τον κυνήγαγα να τον ξεσκίσω... ..είπαμε όχι κ τέτοια!
ακραίο, αλλά βρε Σάββα, πήγε επίτηδες να τον σκοτώσει!
Κάτσε ρε Σπύρο, εάν εσύ είχες το C4 2.0 VTS (ωχ σου πάτησα τον κάλο ) και σου πέταγε ο παπάκιας τα κλειδιά στον υπόνομο τι θα λεγες;
Α συγνώμη έχεις δίκιο, πάρε κ το πορτοφόλι μου...
Δεν είναι έτσι...
-
εγώ βρε φίλε δεν κυνηγάω τα παπάκια ως άλλος Carμαγεδδών!
-
εγώ βρε φίλε δεν κυνηγάω τα παπάκια ως άλλος Carμαγεδδών!ούτε εγώ, θα του έπαιρνα απλά τον αριθμό κυκλοφορίας.
η παραπάνω δήλωση αφορούσε τα πρώτα 0-20μ... ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ βρε φίλε δεν κυνηγάω τα παπάκια ως άλλος Carμαγεδδών!
ούτε εγώ, θα του έπαιρνα απλά τον αριθμό κυκλοφορίας.
η παραπάνω δήλωση αφορούσε τα πρώτα 0-20μ... ...
Αν ειχε πινακιδα!!
Μαλλον ομως δεν καταλαβες τι ηθελε να πει ο Σπύρος.
Προσοχη: Με το να μας χτυπαται (τους παπακηδες) δεν παιρνεται κανονάκι
-
Καλά της έκανε. Άλλο το να κάνεις ένα λάθος κι άλλο να πας επίτηδες να τον πετάξεις κάτω με κίνδυνο να του βγει ο σβέρκος. Αυτό ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας ή απόπειρα πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης (κακουργήματα και τα δύο). Αφού δεν της βούλωσε τα μούτρα, χάρη της έκανε.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!