-
Ναι λάθος διατύπωση. Σαν τιμή όμως δεν τις χρυσοπληρώνει έτσι δεν είναι?
Δε θα μπορούσε κάλλιστα να τις εκμεταλλευτεί ώς δικές τις στο μέλλον? Υποθέσεις όλα αυτά. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Νόκια απλά απορροφήθηκε από τον μεγάλο της συνέταιρο. Η μάρκα δεν νομίζω να σταματήσει να υπάρχει, απλά θα την έχει η MS. Δεν βλέπω κανένα κακό.Kι όμως...
http://www.insomnia.gr/_/articles/hardw ... phon-r5251
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
a challenger (λέμε τώρα) appears
Οι περισσότεροι απο το πρώην team της Nokia.
Απ' το κομμάτι που ασχολήθηκαν με το MeeGo. Πάνε αρκετά καλά και έχουν έναν απίστευτο CEO...
Πάμε μωρή Jolla...Η M$ έκανε πρόταση να αγοράσει για 10 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης, το τμήμα κινητής και τις πατέντες. Η ΝΟΚΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει με τα τμήματα NSN και Here (αν και αυτό κάπου αναφέρθηκε στην συμφωνία).
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την πρόταση και τι θα γίνει οπότε αναμένουμε....
925... -
μου έκαναν προσφορά το vodafone my business red 1 στα 32.5€ τελική τιμή με όλα μέσα και δώρο τα 2 πρωτα πάγια σε 24άρι συμβόλαιο.
είπα προς το παρών το ναι... και περιμένω τώρα αντιπροσφορά της cosmote όταν δει το αίτημα φορητότητας.
-
24άρι;
-
ναι, δεν με ενδιαφέρει τόσο.
έτσι και αλλιώς 30-40€ δίνω εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στις συνήθειες μου στα επομενα 2-3 χρονια σίγουρατώρα είμαι στο cosmote 30 με τελική τιμή γύρω στα 31€ (1500 cosmote, 70 προς τους υπολοιπους και 100mb)
-
100mb?
-
@vasilis,αν δε κολλας με συνδεση,σχεδον ολα αυτα τα εχεις σε καρτοκινητο κοσμοτε/what's up μ ενα 15ευρο το μηνα ανετα.
Ενδεικτικα : 5€ 120' προς ολους,5€ 600 λεπτα προς Whats up κ αλλα 5€ 500mb(αυτο μη το λαμβανεις υποψιν ιδιαιτερα γιατι νομιζω ειναι προσφορα για μερικους μηνες μονο).
Οκ ειναι αρκετα λιγοτερα τα 600 απο τα 1500 και σε περιοριζουν μονο σε whatsup , ομως απο την αλλη παιρνεις σχεδον διπλασια προς ολους που ειναι και πιο χρησιμα.+τα μπολικα MbSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
έβαλα και εγώ γουατς απ σαν δευτερό για την προσφορά των 500μβ...
γαμεί... σε ένα μήνα έχω φάει 2gb χωρίς καθόλου στριμινγκ βίντεο ή μουσική... γρικ αρμι λέμε
-
Κ εγω που περιμενω τη νεα συνδεση απο τη hol με τα mb της Κοσμοτε τη βγαζω.Εχω και 600 με το που βαλω μια 10αρα,φοιτητης γαρ .1,1gb τη βδομαδα μονο για σερφαρισμα εχω φαει
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Κ εγω που περιμενω τη νεα συνδεση απο τη hol με τα mb της Κοσμοτε τη βγαζω.Εχω και 600 με το που βαλω μια 10αρα,φοιτητης γαρ .1,1gb τη βδομαδα μονο για σερφαρισμα εχω φαειSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
τι 600 έχεις? εμένα 100 μου δίνουν με 10άρα τα αιδία
-
600 Mb,sorry.Εδωσα πασο και τα στοιχεια μου και με καθε δεκαρα μπαινουν δωρεαν 600mb,ενω με καθε ενεργοποιηση προγραμματος λεπτων ή μηνυματων οτι παρω μου το διπλασιαζει
ΓαμειSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
600 Mb,sorry.Εδωσα πασο και τα στοιχεια μου και με καθε δεκαρα μπαινουν δωρεαν 600mb,ενω με καθε ενεργοποιηση προγραμματος λεπτων ή μηνυματων οτι παρω μου το διπλασιαζει
τον δία τους μέσα, δεν μου το είπαν όταν την ενεργ/σα... έχω ακόμα πάσο
γίνεται ακόμα ?
-
συνήθως μιλάω πάνω απο 1200 λεπτά προς cosmote (όχι μόνο whats up) και περίπου 100 προς τους υπόλοιπους.
μηνύματα 20-30 προς διαφορους και mb αναλόγως (απο 0 μέχρι 500).
η κάρτα δεν βολευει καθόλου καθώς μιλάω πολύ και αν τύχει και μείνω χωρίς μονάδες είναι σχεδον καταστροφή -
Ναι γινεται μπες στο site του whatsup και με λιγο σκρολαρισμα θα δεις 'φοιτητικη προσφορα'.Ηλεκτρονικα εστειλα 2 φωτο πασου+ ταυτοτητας νομιζω (ουτε στην bet365 ετσι ) και μετα απο κανα 2 μερες μ ενημερωσαν με sms οτι πηρα την προσφορα.
Καντο,δεν εχεις να χασεις κατιSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
συνήθως μιλάω πάνω απο 1200 λεπτά προς cosmote (όχι μόνο whats up) και περίπου 100 προς τους υπόλοιπους.
μηνύματα 20-30 προς διαφορους και mb αναλόγως (απο 0 μέχρι 500).
η κάρτα δεν βολευει καθόλου καθώς μιλάω πολύ και αν τύχει και μείνω χωρίς μονάδες είναι σχεδον καταστροφή- επελεξε real life relationship και ασε το τηλεφωνικο σεξ κατα μερος
- αν τυχει και μεινεις χωρις μοναδες, δεν ειχες αρκετο μυαλο για να προνοησεις να βαλεις παραπανω μοναδες. Ακομα και ετσι μπορεις να αγορασεις online ανα πασα στιγμη οσες θες.
Αν δεν υπηρχες και συ... οι εταιριες κινητης θα χανε βαρεσει φαλιμεντο! Τουλαχιστον με σενα βρισκουν και αρμεγουν...
-
Ναι γινεται μπες στο site του whatsup και με λιγο σκρολαρισμα θα δεις 'φοιτητικη προσφορα'.Ηλεκτρονικα εστειλα 2 φωτο πασου+ ταυτοτητας νομιζω (ουτε στην bet365 ετσι ) και μετα απο κανα 2 μερες μ ενημερωσαν με sms οτι πηρα την προσφορα.
Καντο,δεν εχεις να χασεις κατιSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ωπ ωπ,γίνεται αυτό ηλεκτρονικά? Θα το κάνω tomorrow
-
Ναι ρε! Socrates for president.
Ελπίζω μέχρι να βγάλω πάσο να ισχύει η προσφορά!Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
αύριο θα τα στείλω και εγώ... θαρρώ πως δεν θα έχουν θέμα με στρατιωτική ταυτότητα...
+600μβ είναι όνειρο... θα δώ μια τσόντα στην σκοπία για πάρτη σου σωκράτη
-
^Ανατριχιλα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]