-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Απ οτι θυμαμαι το εν λογω σκυλακι εχει πεθανει..
ειναι μαλακια να αναποσταρεις ιδιωτικη φωτο καποιου συμφορουμιτη , ποσο μαλλον για ενα αθωο 4ποδο που δεν ζει κ να σχολιαζουμε κιολας..
Unfair...
Φίλε μου 16 χρόνια και της έλιωσαν τα κόκαλα, για κάποια αιτία. Έλιωσε εντελώς η κάτω γνάθος της, εξου και το κρέμασμα της γλώσσας και χρειάστηκα 2 μήνες να την μάθω να τρώει με την γλώσσα και την άνω γνάθο. Στα 16 χρόνια της έσπασε η μέση της, και πέρασε άσχημες ώρες. Δακρύζουμε ακόμα και η μόνη χαρά μας το καινούργιο μωρό μας 4 μηνών, η δαγκονιάρα, κλαψιάρα, ξυσιάρα θεότρελη Honey μας……..
Υπάρχουν φίλε μου οι άνθρωποι, μα και οι αυτοεκτιθέμενοι υπάνθρωποι…..
Να είσαι καλά.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δηλαδή τους κόφτει η δημόσια υγεία!
πιστευω οτι σταθμισαν και αλλους παραγοντες πχ το ονομά τους, το κοστος διαχειρησης του νεου τομεα
Αυτό εννοούσα αγαπητέ vice, ότι τους ένοιαξε μόνο το συμφέρον τους, αλλά επικαλέστηκαν και καλά τη δημόσια υγεία...
Είστε δηλαδή τόσο σίγουροι, πως 'οελληναςκαταναλωτής' έχει καταλάβει ακριβώς τη διαφορά του 'ανάλωση κατά προτίμηση' και του με 'ημερομηνία λήξης' ;
Και πόσο δεν έχεις καταλάβει, ότι συσκευασμένα , αρχείδια ημερομηνία λήξεις έχουν?.
Η γιαγιά σου που έφτιαχνε μακαρόνια και χυλοπίτες για ένα χρόνο, σκότωσαν την μάνα σου?.
Τα φασόλια . η φακές, τα ρεβίθια, τα κουκιά για ένα χρόνο, σκότωσαν τον πατέρα σου?. και πως σε έκανε πεθαμένος?!!!!!!......
Ανεγκέφαλοι καταναλωτές του κερατα, αδειάστε τα ράφια των πρόσφατων ληγμένων. Θα επιστραφούν, θα μπουν σε καινούργιες σακουλές, και θα σας πάρουν τα σώβρακα για να σας τα ξαναπουλίσουν όπως το γάλα.** Έχει μέχρι 7 φορές λήξει και επαναναπαστεριοθει Το διάβασε κανένα ζαγάρι από κάτω?. **ζώντα ζώα και η ζωή συνεχίζετε!!!!....
Θα σας βρίζω δυστυχισμένοι φτωχοί, μέχρι να καταλάβετε ότι είστε θύματα του συστήματος των επιτηδείων κερδοσκόπων του κερατά.
Δυστυχισμένα παρασυρόμενα από ΓΜΜΕ, ανθρωπάκια του κερατα, και της ανυπαρξίας σας σαν ανθρώπινες οντότητες.
Α.'Αγαπητέ κύριε,
Έχουμε λάβει το email σας και θα θέλαμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή και αποτελούν ανεύθυνες διαδόσεις που στοχεύουν στην υποβάθμιση της αξίας του γάλακτος.
Ο αριθμός που αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας των προϊόντων γάλακτος είναι ο αριθμός του γεμιστικού της μηχανής που εμφιαλώθηκε η συγκεκριμένη συσκευασία. Ο αριθμός αυτός είναι απαραίτητο να αναγράφεται στα πλαίσια του συστήματος ιχνηλασιμότητας που πρέπει εφαρμόζεται από όλες τις εταιρίες.
Το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες φάρμες σε όλη την Ελλάδα και παστεριώνεται στα 2 εργοστάσια μας στον Ταύρο Αττικής και στην Σίνδο Θεσσαλονίκης λίγες ώρες πριν διατεθεί στα καταστήματα. Κάθε συσκευασία φέρει πάνω της τον αριθμό ταυτότητας ο οποίος μας επιτρέπει να γνωρίζουμε μέχρι και την φάρμα παραγωγής του γάλακτος που περιέχεται.
Όταν το γάλα φθάσει στην ημερομηνία λήξης του, αποσύρεται από τα καταστήματα, επιστρέφεται στην εταιρία και στην συνέχεια αποστέλλεται στις χωματερές για καταστροφή ή σε μονάδες λιπασμάτων ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τα πρωτόκολλα καταστροφής αποδεικνύουν στους τακτικούς ελέγχους που γίνονται από τις κρατικές υπηρεσίες την απόλυτη εφαρμογή της διαδικασίας.
Τέλος, η εταιρία μας θα καταφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο για τον περιορισμό των ανωνύμων που θίγουν την φήμη και την αξιοπιστία ολόκληρου του κλάδου.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση οι σύμβουλοι ενημέρωσης του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ είναι στην διάθεσή σας στο τηλ. χωρίς χρέωση 800-1199-800.
Έλενα Αργυράκη
Υπεύθυνη Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ '
http://arkoudos.com/blog/?p=1147&cpage=1
Δεν είστε εκπρόσωπος του κλάδου Κυρία μου, και για τον λόγο αυτό καλό είναι να αρκείστε στα δρώμενα στην εταιρία σας.
Είστε παντελώς ανημέρωτη για αυτόν!.
Παραμένετε περιχαρακωμένη στα πλαίσια μιας εταιρίας, που όντως έχει αξία, κατηγορώντας και απειλώντας συλλέκτες κακόηχων γεγονότων.
Θα κάνω κάτι που δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου, για να μην αποκαλύψω από εδώ, τα πόσα γνωρίζω, αναμένοντας τις απειλές σας.
Μα θα σας ρωτήσω κάτι από αυτήν την ενότητα: το ομογενοποιημένο γάλα σας, πόσο αντέχει μετά την ημερομηνία λήξης του?.
Το παστεριωμένο σας πόσο αντέχει?.
Το παστεριωμένο και ομογενοποιημένο γάλα σας, που αυτό πίνω και χρησιμοποιώ και στην μαγειρική, πόσο αντέχει μετά την παρέλευση της ημερομηνίας λήξης του.
Και σας διαβάζω:
Ρ 1902
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ 28/08
ΑΝΑΛ. ΕΩΣ 01/09
Σήμερα 03/09 και θα το πιω μέχρι σταγόνας!.
Κινδυνεύει η οικογένεια μου, κινδυνεύει το σκυλάκι μου?.
Εάν σας το επέστρεφε ο αλλοδαπός πλέον(Βέλγικος(?)) ΑΒ, τι θα το κάνατε.
Έχοντας την τιμή.Antonis-team.
Κυρ Αντωνη δεν ειναι να παιζουμε με την υγεια μας.
Προτεινω να ριχνετε λιγο τσιπουρο στο γαλα δια παν ενδεχομενο. -
Ακριβώς σκοτώνει όλα τα μικρόβια.
Πάντως αν ο κυρ Αντώνης έχει τόσο βαθίες γνώσεις για όλα τα υπόλοιπα που σχολιάζει όπως για τα παστεριωμένα γαλάτα θα πρέπει να τον ακούμε με πολύ προσοχή -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δηλαδή τους κόφτει η δημόσια υγεία!
πιστευω οτι σταθμισαν και αλλους παραγοντες πχ το ονομά τους, το κοστος διαχειρησης του νεου τομεα
Αυτό εννοούσα αγαπητέ vice, ότι τους ένοιαξε μόνο το συμφέρον τους, αλλά επικαλέστηκαν και καλά τη δημόσια υγεία...
Είστε δηλαδή τόσο σίγουροι, πως 'οελληναςκαταναλωτής' έχει καταλάβει ακριβώς τη διαφορά του 'ανάλωση κατά προτίμηση' και του με 'ημερομηνία λήξης' ;
Και πόσο δεν έχεις καταλάβει, ότι συσκευασμένα , αρχείδια ημερομηνία λήξεις έχουν?.
Η γιαγιά σου που έφτιαχνε μακαρόνια και χυλοπίτες για ένα χρόνο, σκότωσαν την μάνα σου?.
Τα φασόλια . η φακές, τα ρεβίθια, τα κουκιά για ένα χρόνο, σκότωσαν τον πατέρα σου?. και πως σε έκανε πεθαμένος?!!!!!!......
Ανεγκέφαλοι καταναλωτές του κερατα, αδειάστε τα ράφια των πρόσφατων ληγμένων. Θα επιστραφούν, θα μπουν σε καινούργιες σακουλές, και θα σας πάρουν τα σώβρακα για να σας τα ξαναπουλίσουν όπως το γάλα.** Έχει μέχρι 7 φορές λήξει και επαναναπαστεριοθει Το διάβασε κανένα ζαγάρι από κάτω?. **ζώντα ζώα και η ζωή συνεχίζετε!!!!....
Θα σας βρίζω δυστυχισμένοι φτωχοί, μέχρι να καταλάβετε ότι είστε θύματα του συστήματος των επιτηδείων κερδοσκόπων του κερατά.
Δυστυχισμένα παρασυρόμενα από ΓΜΜΕ, ανθρωπάκια του κερατα, και της ανυπαρξίας σας σαν ανθρώπινες οντότητες.
Α.'Αγαπητέ κύριε,
Έχουμε λάβει το email σας και θα θέλαμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή και αποτελούν ανεύθυνες διαδόσεις που στοχεύουν στην υποβάθμιση της αξίας του γάλακτος.
Ο αριθμός που αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας των προϊόντων γάλακτος είναι ο αριθμός του γεμιστικού της μηχανής που εμφιαλώθηκε η συγκεκριμένη συσκευασία. Ο αριθμός αυτός είναι απαραίτητο να αναγράφεται στα πλαίσια του συστήματος ιχνηλασιμότητας που πρέπει εφαρμόζεται από όλες τις εταιρίες.
Το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες φάρμες σε όλη την Ελλάδα και παστεριώνεται στα 2 εργοστάσια μας στον Ταύρο Αττικής και στην Σίνδο Θεσσαλονίκης λίγες ώρες πριν διατεθεί στα καταστήματα. Κάθε συσκευασία φέρει πάνω της τον αριθμό ταυτότητας ο οποίος μας επιτρέπει να γνωρίζουμε μέχρι και την φάρμα παραγωγής του γάλακτος που περιέχεται.
Όταν το γάλα φθάσει στην ημερομηνία λήξης του, αποσύρεται από τα καταστήματα, επιστρέφεται στην εταιρία και στην συνέχεια αποστέλλεται στις χωματερές για καταστροφή ή σε μονάδες λιπασμάτων ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τα πρωτόκολλα καταστροφής αποδεικνύουν στους τακτικούς ελέγχους που γίνονται από τις κρατικές υπηρεσίες την απόλυτη εφαρμογή της διαδικασίας.
Τέλος, η εταιρία μας θα καταφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο για τον περιορισμό των ανωνύμων που θίγουν την φήμη και την αξιοπιστία ολόκληρου του κλάδου.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση οι σύμβουλοι ενημέρωσης του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ είναι στην διάθεσή σας στο τηλ. χωρίς χρέωση 800-1199-800.
Έλενα Αργυράκη
Υπεύθυνη Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ '
http://arkoudos.com/blog/?p=1147&cpage=1
Δεν είστε εκπρόσωπος του κλάδου Κυρία μου, και για τον λόγο αυτό καλό είναι να αρκείστε στα δρώμενα στην εταιρία σας.
Είστε παντελώς ανημέρωτη για αυτόν!.
Παραμένετε περιχαρακωμένη στα πλαίσια μιας εταιρίας, που όντως έχει αξία, κατηγορώντας και απειλώντας συλλέκτες κακόηχων γεγονότων.
Θα κάνω κάτι που δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου, για να μην αποκαλύψω από εδώ, τα πόσα γνωρίζω, αναμένοντας τις απειλές σας.
Μα θα σας ρωτήσω κάτι από αυτήν την ενότητα: το ομογενοποιημένο γάλα σας, πόσο αντέχει μετά την ημερομηνία λήξης του?.
Το παστεριωμένο σας πόσο αντέχει?.
Το παστεριωμένο και ομογενοποιημένο γάλα σας, που αυτό πίνω και χρησιμοποιώ και στην μαγειρική, πόσο αντέχει μετά την παρέλευση της ημερομηνίας λήξης του.
Και σας διαβάζω:
Ρ 1902
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ 28/08
ΑΝΑΛ. ΕΩΣ 01/09
Σήμερα 03/09 και θα το πιω μέχρι σταγόνας!.
Κινδυνεύει η οικογένεια μου, κινδυνεύει το σκυλάκι μου?.
Εάν σας το επέστρεφε ο αλλοδαπός πλέον(Βέλγικος(?)) ΑΒ, τι θα το κάνατε.
Έχοντας την τιμή.Antonis-team.
Κυρ Αντωνη δεν ειναι να παιζουμε με την υγεια μας.
Προτεινω να ριχνετε λιγο τσιπουρο στο γαλα δια παν ενδεχομενο.
Montreal με – 30ο !.
Ζεστό γάλα με ένα αυγό ωμό χτυπημένο, ζάχαρη και ένα σφηνάκι τσικουδιά. Τρέλα γεύση και δύναμη!!!!!......
Α. -
Για βρεφη κανει; Εχω και την μικρη βλεπετε..
-
Κάνει, αλλά χωρίς το γάλα.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Για βρεφη κανει; Εχω και την μικρη βλεπετε..
Τι λες μωρέ τρελέ!!!!!!!!!!!............. χωρίς το σφηνάκι, μεγάλωσαν τα κορίτσια μου!!!!....
183 η αρχηγός, 178 η κοντή μου!!!!.... ΧΩΡΙΣ ΣΦΗΝΑΚΙ!!!!!.....
Να είναι καλά η κοπελούδα σου!.
Α. -
Πόσο πρέπει να διαρκέσει η μ@λ@κι@ της σκέψης σας????......
Πόσο το of topic είναι ανεκτό?.
Και σίγουρα το super market έχει από όλα!. Μα τόση υγρή πρωτεΐνη στα ράφια καταντάει σκάνδαλο!!!!!..... υπάρχει και ρολό κουζίνας!!!!!!.....
Τελικά ο Ασλάνης από τι πέθανε?.
Α. -
παλι λιωμα...
-
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παλι λιωμα...
Εεεεεεεεεεεε κάνε λίγο κράτη, δεν είναι νερό!!!!!. Έλα παλικάρι μου για ύπνο. Λένε ότι το πρωί θα έχεις πονοκέφαλο, να πάρεις μια ασπιρίνη Bayer.
A. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε πατριώτη, τελικά στο tromso έφαγες τέτοιο δάχτυλο, που περπατάς με ανοιχτά τα πόδια. Θέλεις Βοήθεια μην ντρέπεσαι, δεν βαστώ κακίες.
Α. -
Kυραντώνη, μην συγχίζεσαι με τον μπόμπο, πρέπει να παραμείνεις φρέσκος και ετοιμοπόλεμος για αύριο. Εκεί στο πολικού ψίχους κοίκλο, το μόνο που βλέπει είναι φώκιες και πιγκουίνοι και αγριεμένοι τσούκτσι με κοπάδια ταράντων που τα εκτρέφουν και πουλάνε το κρέας τους στα ελληνικά σουπερμάρκετ σαν κατσικάκια γάλακτος.
-
μην τολμησει κανεις να τον μπανιαρει θα γινει της Γκραβας εδω μεσα.
-
Μα τι ευγενικός που είστε κ.Αντώνη!
-
-Να βάλω ένα δάχτυλο?
-Το ουίσκι πρώτα!(αν γίνει καμια μαλακία και μπαναριστεί θα γίνει κούγκι εδω μέσα )
-
^μαζΟχας
-
Δε συνηθίζω να απαντώ σοβάρα σε έμπυρα πόστ του Μάστρο Αντώνη αλλά ντάξει μετά το πμ που μου έστειλε λέω να του απαντήσω.
http://www.packagingeurope.com/Packagin ... mours.html
http://www.parmalat.ro/index.php?includ ... anguage=en
Μαστρό Αντώνη παίζει να σε τρολάρουν και οι πελάτες σου στελεχάρες γαλακτοβιομηχανιών....
Σούπερμαρκετ