-
Περάσαμε τις πρώτες οικογενειακές διακοπές (7 μέρες) στο Langley Resort Buca Beach λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα. Πολύ ωραίο θέρετρο με ησυχία, καταπληκτικό πρωινό και βραδινό μπουφέ, τεράστια πισίνα, πολύ ωραία αμμουδιά και μεγάλα δωμάτια. Μείναμε σε bungalow 29 τμ. με 131€ τη βραδιά. Το πρωινό στην τιμή, το βραδινό 22€/άτομο.
Το προτείνω σίγουρα. -
Δίκλινο?
-
Το δωμάτιο ήταν το ακόλουθο. Για δίκλινο το δίνουν, αρκετά άνετο ήταν, μας έβαλαν και παρκοκρέβατο για το μικρό.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Περάσαμε τις πρώτες οικογενειακές διακοπές (7 μέρες) στο Langley Resort Buca Beach λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα. Πολύ ωραίο θέρετρο με ησυχία, καταπληκτικό πρωινό και βραδινό μπουφέ, τεράστια πισίνα, πολύ ωραία αμμουδιά και μεγάλα δωμάτια. Μείναμε σε bungalow 29 τμ. με 131€ τη βραδιά. Το πρωινό στην τιμή, το βραδινό 22€/άτομο.
Το προτείνω σίγουρα.Ποπο και μιλαγαμε με τους γονεις μου το ΣΚ και μας προτειναν αυτο ακριβως να παμε!!
Ειχαν παει περσυ και τους αρεσε πολυ!Εμενα Παρασκευη ξεκιναει η αδεια και το σκεφτομαστε σοβαρα να κατεβουμε εκει!!!
-
Τι εννοουν στο Langley οταν λενε babies not accepted;;
Μπουρδελοξενοδοχειο ειναι; -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Το προτείνω σίγουρα.Είχαμε πάει πέρισυ, απλά τέλειο
Που λεει babies not accepted? Ο γιος μου ηταν 7 μηνων περισυ που πηγαμε και υπήρχαν πολλές οικογένειες με μικρά παιδια.
Tip: Δοκιμάστε να κλεισετε απευθειας απο το ξενοδόχειο. Μην πληρώνετε κερατιάτικα στον booking..
-
Ο δικός μου 9 μηνών, απόλαυσε το γκαζόν με τα παιχνίδια του, τη θάλασσα & τα υπόλοιπα παιδάκια στο πρωινό κυρίως. Καθώς και συνεχείς βόλτες γύρω-γύρω.
Και εγώ έκλεισα απευθείας μαζί τους. -
Οταν πατησεις στο check rates and book,μετα πας στο adults,εκει σου βγαζει το babies not accepted.
Αλλη ερωτηση,τα bunga -lows τι λενε,γιατι βλεπω οτι οι φωτογραφιες ειναι επιεικως ανεπαρκεις,λεει sea view και δεν φαινεται τιποτα,garden view και δεν υπαρχει ιχνος απο τον κηπο.Συνηθως με ενδιαφερει ο κηπος για τον μικρό.
-
-
Αφού τα έχετε μπράβο σας
εμείς Σύρο 8 διανυκτερεύσεις τελικά, σύνολο ~800 με όλα (εισιτήρια, δωμάτια, φαγητά, ψώνια κλπ).
πρωινό με τοστάκια και χυμό από σ/μ, μεσημέρι φαγητό από τον Φαγητούλη - νόστιμα φαγητά σε ικανοποιητικότατες μερίδες/4€ έκαστη - και κάτι ελαφρύ το βράδυ 2-3 ταβέρνες έπαιξαν μόνο με την καλύτερη γευστικά (και ακριβότερη) στο Σαν Μιχάλη -
Τωρα ειδα και αυτο στο Langley
'Μοντέρνα δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο..Το κυρίως κτίριο και οι παροχές του προορίζονται αποκλειστικά για τους ενήλικες. Δεν γίνεται δεκτή καμία κράτηση με παιδιά (0 έως 12 ετών).'
-
Με παιδι πας Bungalow, θυμαμαι και εγω ηθελα να κλεισω στο κυριως που ηταν και πιο φτηνο αλλά δεν μπορούσα και ετσι πηγαμε bungalow.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αφού τα έχετε μπράβο σαςεμείς Σύρο 8 διανυκτερεύσεις τελικά, σύνολο ~800 με όλα (εισιτήρια, δωμάτια, φαγητά, ψώνια κλπ)....
Για 6 διανυκτερεύσεις στο Buca, πληρώσαμε 786, για το φαγητό 200, για τα μεταφορικά 100, σύνολο 1.100€ περίπου.
Πλούσιο πρωινό, λίγο φαγητό το μεσημέρι, περισσότερο το βράδυ. Με το μικρό δεν μας έπαιρνε να πάμε σε νησί φέτος....Αλλη ερωτηση,τα bunga -lows τι λενε,γιατι βλεπω οτι οι φωτογραφιες ειναι επιεικως ανεπαρκεις,λεει sea view και δεν φαινεται τιποτα,garden view και δεν υπαρχει ιχνος απο τον κηπο.Συνηθως με ενδιαφερει ο κηπος για τον μικρό.
Εμείς είχαμε μπροστινό bungalow, βλέπαμε γρασίδι (τεράστιος κήπος), παιδική πισίνα, αμμουδιά και θάλασσα. Πολύ ωραία θέα! Τα πίσω με θέα κήπο είναι αδιάφορα.
-
20 μέρες σε Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Πολύ μέτρια τα πράγματα.
Παντού οικογενειάρχες με κουτσούβελα και συνταξιούχοι.
Από ξένους κυρίως Ιταλοί, κάποιοι από Ανατολικοί Ευρώπη και πολλοί Αλβανοί.Παραλίες και θάλασσα με αρκετά σκουπίδια, πλαστικούρα, σακούλες, πίσσα, μπουκάλια, τσιγάρα κλπ...
Το μόνο που άξιζε ήταν η απόφαση να πάω με το MP3... Έδωσε ρέστα. Απόλυτο εργαλείο και άκρως οικονομικό.
-
Δηλαδη τι περιμενες στην Ναξο;
Γιατι δεν πηγες Μυκονο; -
Καλά στη Ναξο, παει κι έρχεται, υπάρχει άνθρωπος που περιμένει να δει πιπινια στην Πάρο?
Κάτι τελειωμένοι οικογενειάρχες πάνε και αν
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δηλαδη τι περιμενες στην Ναξο;
Γιατι δεν πηγες Μυκονο;Μύκονο; Με τι φράγκα; Αυτά είναι για τους πλούσιους...
Εγώ πήγα στο σπίτι μου και σε ένα ξάδελφο στη Νάξο... -
Ο Αγιος Προκοπης ηταν βρωμικος;
-
Μάλλον η απουσία μελτεμιών και οι ασθενείς νότιοι άνεμοι βοήθησαν να βγουν αρκετά σκουπίδια στις περισσότερες παραλίες.
Έπιασα στα πράσα και κάποιους ξένους με βάρκα από ιστιοφόρο που βγήκαν σε παραλία και παράτησαν τα σκουπίδια πάνω στην άμμο. Μόλις με πήραν είδηση μπήκαν στην βάρκα και γύρισαν στο ιστιοφόρο.
-
Δεν θυμάμαι να 'ταν βρώμικη η Νάξος που πήγα πέρσυ, η Σύρος όμως ήταν σχεδόν πεντακάθαρη.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)