-
Λοιπόν θέλω γνώμες για τηλέφωνα με πλακάκια .
Nokia Lumia 820 vs HTC Windows Phone 8x
-
lumia 920
-
Ναι εεεεεμμμμ,το ξέρω αλλά στο σκρουτζ ξεκινάει από 300 ευρώ.
Το 820 ξεκινάει από 230 ευρώ και το 8x από 240 πες.Κανονικά θα επέλεγα το 8χ με κλειστά τα μάτια μεταξύ των 2 όμως διαβάζω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία του και το έχω ξαναδεί το έργο με προηγούμενο htc .Επίσης και το 820 με καλύπτει γι'αυτό που το θέλω αλλά 10 ευρώ παραπάνω για αρκετά καλύτερο κινητό είναι πολύ δελεαστικό .(αρκεί όπως είπα να μη θέλει συνέχεια πρίζα )
Edit:Βλέπω ότι στα 220 παίζει και το Samsung Ativ S που απ'ότι διαβάζω είναι το καλύτερο μεταξύ αυτού,του 920 και του 8χ.
Οκ,τώρα μπερδεύτηκα
-
windows phone---> μόνο Nokia
-
Πολύ απόλυτος...... Τί παραπάνω προσφέρει από τις άλλες 2 εταιρίες σε ό,τι έχει να κάνει με την υποστήριξη κλπ.?
Το Samsung τελικά το απορρίπτω γιατί πολύ απλά δε βλέπεται
-
+1 στον Giuseppe
Εφαρμογές, υποστήριξη και γενικά καλούδια.
-
Σχετικά με το 610 που έχω τώρα και τα προβλήματα που έχω αναφέρει.Προσπαθούσα εδώ και μέρες να καταφέρω να κάνω update ματαια.Τελικά σήμερα έκανα επαναφορά και από την 7.10.8779.8 που είχα το Μάρτιο! μόλις μου έβγαλε επιλογή για να περάσω την 7.10.8860.142.Για να δούμε......
Edit:Τώρα περνάει και την .8862.144από κάτω 8779.....ε ρε κόλλημααααα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
βρε Vaggo... εδω οι φρεσκότατες ναυαρχιδες των εταιριών τα βλέπουν κωλυομενα στις φωτογραφιες... τι xperia ray μας λες
περιμενα κατι καλυτερο απο το ray. πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το x10 mini που κοστιζει 100 ευρω
απο το ray που κοστιζει 220? εκει ειναι που τα πηρα. μαλλον παω για ψηφιακη. -
Λοιπόν.Παρόλο που το κινητό είναι unbranded (αγορασμένο από mediamarkt) και τουλάχιστον η 8858 είναι διαθέσιμη εδω και κάτι μήνες,αρνιόταν πεισματικά να κάνει update .Οσες φορές και να προσπάθησα,το Zune έκανε μέχρι την 8779.Τελικα το φλασαρα χρησιμοποιώντας το NSU στην 8862 και επιτέλους λειτουργεί χωρίς τα προβλήματα που ειχε .Πηρε παράταση ζωής για μερικούς μήνες μέχρι το 920
-
Χθες πήρε ο κολλητός μου ενα κόκκινο 920. Απλά έρωτας το κινητό !!!
Απίστευτο σε όλα του και το μέγεθος δεν με ενόχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ !!! Πάω για το 925... -
820
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
περιμενα κατι καλυτερο απο το ray. πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το x10 mini που κοστιζει 100 ευρω
απο το ray που κοστιζει 220? εκει ειναι που τα πηρα. μαλλον παω για ψηφιακη.Στο είχα πει για την κάμερα του Ray κι εσύ πήγες και το πήρες για να τραβάς φωτογραφίες;
Ε μωρέ Βάγγο, ένα οποιοδήποτε Samsung να έπαιρνες καλύτερη κάμερα θα είχε... -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
:ninja: 820Περάστηκε και η Amber
-
Καλημέρα,
ψάχνω για κινητό για ηλικιωμένο. Τα ζητούμενα: απλό και μεγάλα πλήκτρα, ή/και οθόνη.
Υπάρχει καμιά ιδέα; -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλημέρα,
ψάχνω για κινητό για ηλικιωμένο. Τα ζητούμενα: απλό και μεγάλα πλήκτρα, ή/και οθόνη.
Υπάρχει καμιά ιδέα;ερευνα στο google: κινητό για ηλικιωμένους
Case closed -
Μερσί....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλημέρα,
Υπάρχει καμιά ιδέα;ερευνα στο google: κινητό για ηλικιωμένους
Case closedΤη γνώμη σας ζήτησε, όχι τι να γράψει στο γκουγκλ ρωτάμε εδώ μέσα πράγματα για να μάθουμε τις απόψεις των άλλων, εντυπώσεις κλπ, διαφορετικά ας χρησιμοποιούμε όλοι google που θα έχει τις απαντήσεις που ψάχνουμε και να το κλείσουμε το ρημάδι. Βέβαια απ´την άλλη πιάνω τον εαυτό μου, όπως και άλλοι, να κοιτάει/ρωτάει εδώ μέσα πρώτα και μετά google. Αυτό δείχνει ότι κερδίζετε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλημέρα,
Υπάρχει καμιά ιδέα;πηγαινε σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας να δεις ποια εχουν. εγω πηρα ενα nokia 22-25 ευρω κοστιζε αν θυμαμε σωστα.
εδω και 1.5 χρονων δεν εχουν κανενα παραπονο. παρομοιο με αυτα ειναι αυτο που ειχα παρει:
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... egoryId=93
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... egoryId=93 -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλημέρα,
Υπάρχει καμιά ιδέα;http://www.public.gr/product/tilefonia/ ... 3040715pp/
Νομίζω τον καλύπτει. Με μεγάλα πλήκτρα, σχετικά μεγάλη οθόνη, και με πορτάκι θα τον καλύψει.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλημέρα,
Υπάρχει καμιά ιδέα;Να πάρεις με πορτάκι γιατί αν πάρεις candybar άντε να το κλειδώνουν/ξεκλειδωνουν.
Το ιδανικό
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]