-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Καλησπέρα!Για Clio 1,2TCE ΄10 με τωρινό ελαστικό MICHELIN PREMACY 195/50/16 θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις.Επειδή η διάσταση αυτή είναι σχετικά ακριβή μπορούμε να πάμε σε κάτι φθηνότερο(πχ 205/45/16)?Και πρόταση για μάρκα/μοντέλο ελαστικού?Το αυτοκίνητο κάνει περίπου 15.000χλμ το χρόνο,οδηγούμενο ως επί το πλείστον οικονομικά,αλλά δεν θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη την ασφάλεια.Άρα θέλουμε συνδιασμό οικονομίας με κράτημα και καλό φρενάρισμα/συμπεριφορά στο βρεγμένο γιατί βρέχει και συχνά στα Γιάννενα.Εγώ σκεφτόμουν για P7 Cinturato,Goodyear Efficient Gripp,ενώ εδώ είδα ότι γράφετα καλά λόγια και για τα Dunlop,κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Δεν έχω βγει ακόμη στην αγορά να δω τι παίζει,είπα να ξεκινήσω πρώτα απο το φορουμ.Ευχαριστώ πολύ!
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε λαστιχάδες.Πήγε σε 6 συνολικά καταστήματα....
Αθηνα εισαι?
Γιάννενα,αλλά επειδή ο αδερφός μου θέλει να αλλάξει λάστιχα ενόψει ταξιδιού στην Αθήνα σε μία εβδομάδα,αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση με καλύτερες τιμές και ετοιμοπαράδοτα λάστιχα,το συζηταμε ώστε να έχει φρέσκο λάστιχο στην επιστροφή τουλάχιστον
-
Ο χρήστης belgarath έγραψε:
Γιάννενα,αλλά επειδή ο αδερφός μου θέλει να αλλάξει λάστιχα ενόψει ταξιδιού στην Αθήνα σε μία εβδομάδα,αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση με καλύτερες τιμές και ετοιμοπαράδοτα λάστιχα,το συζηταμε ώστε να έχει φρέσκο λάστιχο στην επιστροφή τουλάχιστον
Αθηνα πιστευω θα βρεις σιγουρα καλυτερες τιμες...
Εγω τουλαχιστον ξερω ενα μαγαζι με hankook και ολα τα αλλα επωνυμα που παιρνω συνηθως τις καλυτερες προσφορες... -
@ belegarath Μια προταση για το Clio σε 205-45-16
Μια κι εισαι και Γιαννενα που οκ ρίχνει βροχούλα σε σας .
Uniroyal Rainsport 2 -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αθηνα πιστευω θα βρεις σιγουρα καλυτερες τιμες...
Εγω τουλαχιστον ξερω ενα μαγαζι με hankook και ολα τα αλλα επωνυμα που παιρνω συνηθως τις καλυτερες προσφορες...
Και σίγουρα Αθήνα. Περισσότερα μαγαζιά, μεγαλύτερη ποικιλία, περισσότερη γνώση, συναγωνισμός!.
Α. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Uniroyal Rainsport 2Ξέρεις πόσο κάνουν στην αρχική του διάσταση Ορέστη(195/50/16)?550 ευρώ
Δεν πολυθέλουμε να αλλάξουμε διάσταση για λόγους οικονομίας κυρίως και λιγότερο άνεσης.Το κέρδος άλλωστε είναι αμελητέο για τα πιο πολά λάστιχα.Όπως είναι τα πράγματα είμαστε ανάμεσα σε Toyo Proxess CF2 στα 390-430 ευρώ και σε Barum Bravuris 2 στα 400 ευρώ περίπου. -
Καλησπέρα!Για Clio 1,2TCE ΄10 με τωρινό ελαστικό MICHELIN PREMACY 195/50/16 θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις.Επειδή η διάσταση αυτή είναι σχετικά ακριβή μπορούμε να πάμε σε κάτι φθηνότερο(πχ 205/45/16)?Και πρόταση για μάρκα/μοντέλο ελαστικού?Το αυτοκίνητο κάνει περίπου 15.000χλμ το χρόνο,οδηγούμενο ως επί το πλείστον οικονομικά,αλλά δεν θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη την ασφάλεια.Άρα θέλουμε συνδιασμό οικονομίας με κράτημα και καλό φρενάρισμα/συμπεριφορά στο βρεγμένο γιατί βρέχει και συχνά στα Γιάννενα.Εγώ σκεφτόμουν για P7 Cinturato,Goodyear Efficient Gripp,ενώ εδώ είδα ότι γράφετα καλά λόγια και για τα Dunlop,κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Δεν έχω βγει ακόμη στην αγορά να δω τι παίζει,είπα να ξεκινήσω πρώτα απο το φορουμ.Ευχαριστώ πολύ!
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε λαστιχάδες.Πήγε σε 6 συνολικά καταστήματα.Σε premium μάρκες θέλουμε από 500 για Pirrelli p1 εώς
560 ευρώ για Bridgestone T001.Φθηνότερες επιλογές τα Barum Bravuris 2 415euro,Maxxis 400euro και Τoyo Proxess CF2 390euro,στα οποία μάλλον καταλήγουμε.Κάποιος με εμπειρία/γνώμη για τα Τογιό?Όλα τα ανωτέρω στην διάσταση 195/50/16.Αν πηγαίναμε στην 205/45/16 έχουμε τα Pirreli P zero nero gt στα 460ευρώ και τα Dunlop SportMaxx RT στα 480ευρώ.Πιο φθηνή λύση τα Barum Bravuris 2 στα 370 ευρώ αλλά δεν μας γεμίζουν το μάτι ενώ το πέλμα τους μου θύμισε πολύ το Conti Premium Contact1 που είχα στο Clio2.Επίσης να πω ότι Nokian και hankook που προτεινε ο φίλος παραπάνω δεν τα φέρνει κανένας απο τους ανωτέρω οπότε δεν έχω και τιμές ως μέτρο σύγκρισηςClio TCE με την ίδια κουλή διάσταση έχει και ο αδερφός μου. Το καλύτερο και φθηνότερο λάστιχο, το βρήκα στον Κυριαζή στην Ν. Χαλκηδόνα: Continental premiumcontact 2, στα 480€.
Πολύ ανώτερο νομίζω από αυτά που κοιτάς. Ειδικά το συγκεκριμένο Toyo, με τίποτε δεν θα το επέλεγα. Ίσως τα Pirelli, αν και θεωρώ καλύτερη περίπτωση τα Conti.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Uniroyal Rainsport 2Ξέρεις πόσο κάνουν στην αρχική του διάσταση Ορέστη(195/50/16)?550 ευρώ
Δεν πολυθέλουμε να αλλάξουμε διάσταση για λόγους οικονομίας κυρίως και λιγότερο άνεσης.Το κέρδος άλλωστε είναι αμελητέο για τα πιο πολά λάστιχα.Όπως είναι τα πράγματα είμαστε ανάμεσα σε Toyo Proxess CF2 στα 390-430 ευρώ και σε Barum Bravuris 2 στα 400 ευρώ περίπου.Το ξέρω ότι ειναι πανακριβα
450 κανουν σ' αυτη που σου λέω τα Uniroyal
++ επισης στο Pc2 που λεει ο HighFidelity -
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Για 165/60/14 τι λαστιχα προτεινετε; Ημουν ετοιμος για Kleber Viaxer αλλα η εταιρεια το σταματησε
Γεια σου φίλε.
Μπορεί να μήν παίζουν πολύ στην 'πλύση εγκεφάλου' των διαφημήσεων....αλλά είναι καλλά
http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Mat ... 00149.htmlΣκεφτομαι και για Sava Intensa σε 165/60/14.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε λαστιχάδες.Πήγε σε 6 συνολικά καταστήματα.Σε premium μάρκες θέλουμε από 500 για Pirrelli p1 εώς
560 ευρώ για Bridgestone T001.Φθηνότερες επιλογές τα Barum Bravuris 2 415euro,Maxxis 400euro και Τoyo Proxess CF2 390euro,στα οποία μάλλον καταλήγουμε.Κάποιος με εμπειρία/γνώμη για τα Τογιό?Όλα τα ανωτέρω στην διάσταση 195/50/16.Αν πηγαίναμε στην 205/45/16 έχουμε τα Pirreli P zero nero gt στα 460ευρώ και τα Dunlop SportMaxx RT στα 480ευρώ.Πιο φθηνή λύση τα Barum Bravuris 2 στα 370 ευρώ αλλά δεν μας γεμίζουν το μάτι ενώ το πέλμα τους μου θύμισε πολύ το Conti Premium Contact1 που είχα στο Clio2.Επίσης να πω ότι Nokian και hankook που προτεινε ο φίλος παραπάνω δεν τα φέρνει κανένας απο τους ανωτέρω οπότε δεν έχω και τιμές ως μέτρο σύγκρισηςClio TCE με την ίδια κουλή διάσταση έχει και ο αδερφός μου. Το καλύτερο και φθηνότερο λάστιχο, το βρήκα στον Κυριαζή στην Ν. Χαλκηδόνα: Continental premiumcontact 2, στα 480€.
Πολύ ανώτερο νομίζω από αυτά που κοιτάς. Ειδικά το συγκεκριμένο Toyo, με τίποτε δεν θα το επέλεγα. Ίσως τα Pirelli, αν και θεωρώ καλύτερη περίπτωση τα Conti.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Tο θέμα είναι οτι δεν ψάχνω στην Αθήνα αλλά στην πατρίδα μας(Γιάννενα).Τα Premium Contact 2 το βρήκα 520 ευρώ εδώ όπως και το Michelin Energy Saver+.460 ευρώ έχει το SportContact1.
-
Ξέρεις πόσο κάνουν στην αρχική του διάσταση Ορέστη(195/50/16)?550 ευρώ
Δεν πολυθέλουμε να αλλάξουμε διάσταση για λόγους οικονομίας κυρίως και λιγότερο άνεσης.Το κέρδος άλλωστε είναι αμελητέο για τα πιο πολά λάστιχα.Όπως είναι τα πράγματα είμαστε ανάμεσα σε Toyo Proxess CF2 στα 390-430 ευρώ και σε Barum Bravuris 2 στα 400 ευρώ περίπου.Αν δε ζητας τιποτα τρελο απο ενα λαστιχο τα Toyo πιστευω ειναι μια χαρα επιλογη για τα λεφτα τους...
-
Δεν πολυθέλουμε να αλλάξουμε διάσταση για λόγους οικονομίας κυρίως και λιγότερο άνεσης.Το κέρδος άλλωστε είναι αμελητέο για τα πιο πολά λάστιχα.Όπως είναι τα πράγματα είμαστε ανάμεσα σε Toyo Proxess CF2 στα 390-430 ευρώ και σε Barum Bravuris 2 στα 400 ευρώ περίπου.με κλειστα ματια το πρωτο........ανωτερο και απο ακριβοτερες επιλογες
-
Όταν λες το πρώτο εννοείς το Τογιο φαντάζομαι?
Υ.ΓΗ Continental-Uniroyal-Barum είναι όπως η Bosch-Siemens-Pitsos στα ηλεκτρικά?Γιατί όλοι οι λαστιχάδες αυτές προτείνουν μόνο και μόνο αν ζητήσεις εσύ κάτι άλλο σου λένε τιμές -
Όχι δεν ειναι καν σαν αυτές.
Αμα ελεγες Conti - Pirelli - Goodyear - Michelin θα πεφτες μεσα στο συλογισμό σου αλλα δεν ειναι
Απλά είναι τι υπαρχει διαθέσιμο σ' αυτη τη διασταση + έχουν μεγαλυτερη αντιπροσώπευση. -
CONTINENTAL, UNIROYAL, BARUM, SEMPERIT, ανήκουν στον ίδιο όμιλο
http://www.continental-tyres.co.uk/www/ ... on_en.html -
Τελικά ικανός αντικαταστάστης του Pilot Exalto 2 ποιό λάστιχο είναι ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.continental-tyres.co.uk/www/ ... on_en.htmlΤο ξέρω ότι ανήκουν στον ίδιο όμιλο,άρα πιθανότατα έχουν και τον ίδιο αντιπρόσωπο που προφανώς έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους λιανοπωλητές.Αν εξαιρέσεις έναν με σήματα Michelin που μου πρότεινε πρώτα Michelin και μετά Continental,όλοι όσοι δεν έχουν αποκλειστική συνεργασία προτείνουν αυτές τις τρεις μάρκες και απορρίπτουν όλες τις άλλες.Δεν χρειάζεται να αναφέρω σχόλια του τύπου είναι πολύ μαλακό/σκληρό/σκάει ευκόλα/κάνει θόρυβο κ.ο.κ. για όποιο λάστιχο δεν πολυφέρνουν,είμαι σίγουρος οτι τα έχετε ζήσει όλοι
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Τελικά ικανός αντικαταστάστης του Pilot Exalto 2 ποιό λάστιχο είναι ;Κατα την γνωμη μου στα 205/55/16 τα Primacy 3
-
http://www.continental-tyres.co.uk/www/ ... on_en.htmlΤο ξέρω ότι ανήκουν στον ίδιο όμιλο,άρα πιθανότατα έχουν και τον ίδιο αντιπρόσωπο που προφανώς έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους λιανοπωλητές.Αν εξαιρέσεις έναν με σήματα Michelin που μου πρότεινε πρώτα Michelin και μετά Continental,όλοι όσοι δεν έχουν αποκλειστική συνεργασία προτείνουν αυτές τις τρεις μάρκες και απορρίπτουν όλες τις άλλες.Δεν χρειάζεται να αναφέρω σχόλια του τύπου είναι πολύ μαλακό/σκληρό/σκάει ευκόλα/κάνει θόρυβο κ.ο.κ. για όποιο λάστιχο δεν πολυφέρνουν,είμαι σίγουρος οτι τα έχετε ζήσει όλοι
Αντιπρόσωπος ειναι η ΕΜΑ http://www.ema.gr/ema/site/home.csp
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντιπρόσωπος ειναι η ΕΜΑ http://www.ema.gr/ema/site/home.csp
Υπάρχουν και 'Dunlopάδες' λιανοπωλητές, που προωθούν τη μάρκα 'τους'... Το θέμα είναι σαν πελάτης, να μπορείς να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς και να πετύχεις ικανές διαφορές στην τιμή, ανεξαρτήτως του τι πουλάει ο κάθε λαστιχάς. 'Πρόβλημα' πάντως εμφανίζουν όλοι, αν τους ζητήσεις κανένα Hankook, Yokohama κλπ .
-
Είναι και θέμα προμήθειας που δίνουν κατα καιρούς οι αντιπροσωπείες.
In other news απόλυτα ευχαριστημένος απο τα Yoko BluEarth μου.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]