-
Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστώ γιά τις πληροφορίες.
Εμένα μου είπανε ότι το dynamic 1,5 dci φτιάχνεται στην Ισπανία, παίζει ή με παραμυθιάζουνε? -
Εχουνε πει σε καποιον αλλον που εκανε την παραγγελια του πριν λιγο καιρο οτι το εργοστασιο κατασκευης θα παραμεινει κλειστο ολον τον Αυγουστο η με παραμυθιαζουνε και μενα?
-
Για το clio iv estate έχουν έρθει εκδόσεις τιμές. 3 εκδόσεις βενζίνης, 3 πετρελαίου νομίζω και περίπου 1.500 euro πάνω από το 5d. Σιγά σιγά θα ξεμυτίζουν και στις εκθέσεις.
-
Αυτό το 'σιγά-σιγά' τους έφαγε...
Από την άλλη, είναι ένα μικρό θαύμα που τελικά έφεραν το Estate...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αυτό το 'σιγά-σιγά' τους έφαγε...Από την άλλη, είναι ένα **μικρό θαύμα **που τελικά έφεραν το Estate...
Μικρο???
Επειδη (οπως εχω καταλαβει) εισαι απο τους παλιους με ρενο μαλλον θα γινει το ογδοο θαυμα του κοσμου!!!
-
Ford-άκιας είναι πλέον!
-
Προς το παρόν τουλάχιστον, ΚΑΙ Ρενάκιας !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Προς το παρόν τουλάχιστον, ΚΑΙ Ρενάκιας !!Νόμιζα είχε φύγει το άψογο ii!
-
Όσοι βάλατε αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία σας τους έβαψαν στο χρώμα του αυτοκινήτου; Γιατί φοβάμαι ότι άμα είναι κόκκινο το αμάξι και δεν τους βάψουν θα είναι σαν πυροβολημένο!!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Όσοι βάλατε αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία σας τους έβαψαν στο χρώμα του αυτοκινήτου; Γιατί φοβάμαι ότι άμα είναι κόκκινο το αμάξι και δεν τους βάψουν θα είναι σαν πυροβολημένο!!Να στους βαψουν!!!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Όσοι βάλατε αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία σας τους έβαψαν στο χρώμα του αυτοκινήτου; Γιατί φοβάμαι ότι άμα είναι κόκκινο το αμάξι και δεν τους βάψουν θα είναι σαν πυροβολημένο!!Μου του έβαψαν σε γκρι που ήταν και το χρώμα του.
Να τους το ζητήσεις
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Όσοι βάλατε αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία σας τους έβαψαν στο χρώμα του αυτοκινήτου; Γιατί φοβάμαι ότι άμα είναι κόκκινο το αμάξι και δεν τους βάψουν θα είναι σαν πυροβολημένο!!Μου του έβαψαν σε γκρι που ήταν και το χρώμα του.
Να τους το ζητήσεις
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Να τους το ζητήσεις
-
Εγω δν εβαλα αισθητηρες παρκαρισματος γιατι δεν ηθελα να το τρυπησουν οι χασαπηδες..
Να ρωτησω κατι, αφου βαλω πετρελαιο, μηδενιζω τον χιλιομετρητη , αλλα μηδενιζει και η ενδειξη average lt/km, γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να ΜΗΝ μηδενιζεται αυτο καθε φορα που μηδενιζω τα χλμ?
Σκοπος μου ειναι να μπορω πχ να κανω πχ 10 γεμισματα (μηδενιζοντας ταυτοχρονα τα χλμ καθε φορα που φουλαρω) χωρις να μηδενιζεται η ενδειξη της μεσης καταναλωσης, ωστε να εχω ´εικονα ´ 10 γεμισματων και οχι ενος
-
Κοίτα μήπως έχει 2 διαφορετικούς χιλιομετρητές, που ο ένας επηρρεάζει τον υπολογιστή ταξιδίου και ο άλλος όχι. Π.χ. στο Clio 3 έχει αν θυμάμαι έναν μετά από τα συνολικά χλμ του οχήματος, που μηδενίζοντάς τον δεν επηρρεάζει τις μετρήσεις κατανάλωσης. Έχει και έναν 2ο όμως, που γράφει distance, και αυτός πάει πακέτο με τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Κοίτα μήπως έχει 2 διαφορετικούς χιλιομετρητές, που ο ένας επηρρεάζει τον υπολογιστή ταξιδίου και ο άλλος όχι. Π.χ. στο Clio 3 έχει αν θυμάμαι έναν μετά από τα συνολικά χλμ του οχήματος, που μηδενίζοντάς τον δεν επηρρεάζει τις μετρήσεις κατανάλωσης. Έχει και έναν 2ο όμως, που γράφει distance, και αυτός πάει πακέτο με τα υπόλοιπα.Σωστος... Νομιζω κατι τετοιο παιζει.. Θα το τσεκαρω
-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Σκοπος μου ειναι να μπορω πχ να κανω πχ 10 γεμισματα (μηδενιζοντας ταυτοχρονα τα χλμ καθε φορα που φουλαρω) χωρις να μηδενιζεται η ενδειξη της μεσης καταναλωσης, ωστε να εχω ´εικονα ´ 10 γεμισματων και οχι ενοςεχε υπ' οψιν σου βεβαια πως η 'εικονα' των 10 γεμισματων ή οσων τελος παντων, δεν θα ανταποκρινεται στην καταναλωση που θα κανεις εκεινη την στιγμη. δηλαδη μπορει στο τελευταιο γεμισμα να καταναλωνεις πχ 5 λιτρα αλλα στο τριπ να βλεπεις την γενικη εικονα των προηγουμενων γεμισματων η οποια μπορει να ειναι πχ 6 λιτρα. οσο πιο πολυ μαζευονται τα χιλιομετρα στον μερικο χιλιομετρητη τοσο πιο δυσκολα αλλαζει το πηλίκο.
στο δικο μου(μεγκαν του '04) αν μηδενισεις μονο το χιλιομετρητη, δεν μηδενιζει το average παρα μονο αν το μηδενισεις μονο του. -
Πηρα αριθμο πλαισιου!
VF15RFL.... Ξερει κανεις πως μπορω να δω το εργοστασιο κατασκευης απο το vin#?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Σκοπος μου ειναι να μπορω πχ να κανω πχ 10 γεμισματα (μηδενιζοντας ταυτοχρονα τα χλμ καθε φορα που φουλαρω) χωρις να μηδενιζεται η ενδειξη της μεσης καταναλωσης, ωστε να εχω ´εικονα ´ 10 γεμισματων και οχι ενος
εχε υπ' οψιν σου βεβαια πως η 'εικονα' των 10 γεμισματων ή οσων τελος παντων, δεν θα ανταποκρινεται στην καταναλωση που θα κανεις εκεινη την στιγμη. δηλαδη μπορει στο τελευταιο γεμισμα να καταναλωνεις πχ 5 λιτρα αλλα στο τριπ να βλεπεις την γενικη εικονα των προηγουμενων γεμισματων η οποια μπορει να ειναι πχ 6 λιτρα. οσο πιο πολυ μαζευονται τα χιλιομετρα στον μερικο χιλιομετρητη τοσο πιο δυσκολα αλλαζει το πηλίκο.
στο δικο μου(μεγκαν του '04) αν μηδενισεις μονο το χιλιομετρητη, δεν μηδενιζει το average παρα μονο αν το μηδενισεις μονο του.Εμένα αντίθετα τα μηδενίζει όλα μαζί χωρις εξαιρέσεις
Αυτό συμβαινει με ότι και να μηδενίσεις.Τα παντα μηδενίζουν -
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Πηρα αριθμο πλαισιου!VF15RFL.... Ξερει κανεις πως μπορω να δω το εργοστασιο κατασκευης απο το vin#?
Γαλλία είναι φτιαγμένο. Το VF σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο στη Γαλλία όπως μπορείς να δεις και εδώ: http://researchmaniacs.com/VIN/Where-is-my-car-or-truck-made.html
Καλορίζικο!! Περιμένουμε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά.
Renault Clio IV