-
Χθεσινό ΗΚΧ 2891 Panda r.a.c.
-
KXZ-1522 σε λευκο r-a-c, κορεάτικο μου φάνηκε
-
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
@thaliarque
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου για το ότι δεν δικαιολογούνται τόσες ταξινομήσεις μέσα σε μισό μήνα.
Την προηγούμενη Πέμπτη πέτυχα το ΚΤΖ-3088 σε παλιό πράσινο Vito στο κέντρο της Κοζάνης.
Πιο πιθανό είναι να συμβαίνει όντως αυτό που λες, με τον νέο κλάδο να ξεκινά από το ΚΤΖ-2701.Α! Ξέχασα! Σ' ευχαριστώ και για την απάντηση όσον αφορά τις κόκκινες πινακίδες!
Και μια ερώτηση. Όταν στην Κοζάνη τελειώσουν τα ΚΤΖ-2501/3000, από πού θα πάρει άραγε? Τα 2001-2500, λίγο δύσκολο να τα δώσει η Καστοριά μιας και θα μείνει χωρίς απόθεμα. Αν και οι ταξινομήσεις στην Καστοριά έχουν πέσει στο ναδίρ, οπότε και να τα δώσει, θα αργήσει να φτάσει στο 2000, και στο μεσοδιάστημα ίσως να μεσολαβήσει νέα προμήθεια.
Πάντως, ευελπιστώ η νέα προμήθεια στην Κοζάνη (όταν με το καλό γίνει) να είναι αρκετή, για να μην ξεμείνει και 3η φορά στο μέλλον από απόθεμα!
Υπάρχει απόθεμα και από αλλού και δεν είναι απαραίτητο να είναι από Καστοριά. Π.χ. Θεσσαλονίκη, που έχει τεράστιο απόθεμα. Τώρα δεν πιστεύω σύντομα ότι θα γίνει νέα προμήθεια, αν ήταν ήδη θα είχε γίνει
-
-
Μπορεί φέτος να μην πήγα σε κάποιο νησί, αλλά έβαλα τους φίλους μου να μου πουν παρατηρήσεις! ΕΜΝ 7794 σε i20 νοικιαρικο, κάπου στην Τήνο!
-
ΥΝΤ 5097 σε κόρσα
-
ΗΕΑ 628.
ΙΡΑ 9054 σε Smart.
ΥΤΒ 2304 σε Rapid ή Octavia. -
-
ΒΝΚ 530
-
HKX 2901 αρχαίο SAAB!!!
-
ΟΗΚ 301 Σεπόλια
-
Παίδες τα φώτα σας, πινακίδα περίπου μισού μεγέθους απ' τις δικές μας, κοκκινογράμματη με συνδυασμό CUT-909 λέει κάτι; Ένα πανάρχαιο Daewoo ήταν αλλά δεν είχε κάποιο άλλο διακριτικό για να καταλάβω απο που ήρθε
-
Κύπρος βρε... Φωτό δεν έχεις???
-
Μπορεί να είναι βελγίου http://www.olavsplates.com/belgium_duplicates.html
προχθές πέτυχα ένα renault avantime στο κέντρο της θεσσαλονίκης με τέτοιες πινακίδες. -
ΡΕΜ 7802 σε suzuki στη γνωστή σελίδα στο face
-
Σήμερα σας έχω μία έκπληξη ...
... έναν νέο κλάδο που δεν το περίμενα να τον δω,εγώ πρώτος ...
Η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι αφού Λαχαναγορά είχα καιρό να δω κάτι ενδιαφέρον:
ΥΤΒ-2390 ... σε λευκό FIAT 500, ενώ ακριβώς πίσω του:
ΕΕΡ-5194 μαύρο FIAT PUNTO (ή 10% PANDA) ...Στην συνέχεια στο Κέντρο είδα 3 ΚΙΗ-202* με καλύτερο μου το:
ΚΙΗ-2028 ... σε λευκό επαγ/κό OPEL CORSA (Βαρδάρη) ... ενώ 400 μ. πιο κάτω:Η μεγάλη εκπληξη ...
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σύμφωνα με την αρχαία πειραιώτικη παράδοση, που έχει χαλάσει μόνο όταν το απόθεμα δεν το επέτρεπε
(βλ. ΥΜΙ-1000/2499, ΥΝΖ-5***), στα επαγγελματικά δίνεται η τελευταία χιλιάδα (ή 500άδα πολύ σπάνια) του
τρέχοντα συνδυασμού. Άρα αναμένονται ΥΝΤ-9001/9999.YNY-2023 λευκό επαγ/κό OPEL CORSA (μεσημέρι - Τσιμισκή 1)... έτσι χάλασε η παράδοση ... Τώρα ο κλάδος λογικά είναι ΥΝΥ-2001/3000 ή ΥΝΥ-2000/2999 ή μέχρι 2500???
Στην συνέχεια και η σχ.οδηγών είχε κέφια σήμερα ... :
ΝΙΥ-6350 ...
ΝΙΥ-6409 ...
ΝΙΥ-6447 ... με κάποια επιφύλαξη πάλι διότι την πλάκωναν οι 2 προηγούμενες,αλλά και η επόμενη κατά τα 2/3!!!
+
ΕΕΕ-5296Παίδες τα φώτα σας, πινακίδα περίπου μισού μεγέθους απ' τις δικές μας, κοκκινογράμματη με συνδυασμό CUT-909 λέει κάτι; Ένα πανάρχαιο Daewoo ήταν αλλά δεν είχε κάποιο άλλο διακριτικό για να καταλάβω απο που ήρθε
Η λογική λέει Βέλγιο καθώς τα ... C, δόθηκάν 1997-1999 στο Βέλγιο ... κάτι τέτοιο δεν είδες(???):
Τέλος κάτι off topic ... όπως στις Μ/Β υπάρχει η BRABUS στο Bottrop,έτσι και η μηχανές έχουν την barracuda στην Ιταλία, πέτυχα ένα τέτοιο φτιαγμένο σήμερα: barracuda ... με πινακίδες Aalen Γερμανίας:AA-DI 6 ...
-
ΕΕΕ333 ωραίος για τα επαγγελματικά του Πειραιά. Λογικά θα παίξει ανακατανομή άρα κάπου (άγνωστο) της τελευταίας χιλιάδας (ή παραπάνω?)
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
... Η μεγάλη εκπληξη ...Σύμφωνα με την αρχαία πειραιώτικη παράδοση, που έχει χαλάσει μόνο όταν το απόθεμα δεν το επέτρεπε
(βλ. ΥΜΙ-1000/2499, ΥΝΖ-5***), στα επαγγελματικά δίνεται η τελευταία χιλιάδα (ή 500άδα πολύ σπάνια) του
τρέχοντα συνδυασμού. Άρα αναμένονται ΥΝΤ-9001/9999.YNY-2023 λευκό επαγ/κό OPEL CORSA (μεσημέρι - Τσιμισκή 1)... έτσι χάλασε η παράδοση ... Τώρα ο κλάδος λογικά είναι ΥΝΥ-2001/3000 ή ΥΝΥ-2000/2999 ή μέχρι 2500??? ...
Μπράβο κι από μένα για τον εντοπισμό αυτού του κλάδου των επαγγελματικών, αλλά η παράδοση;; Χάλασε;;;
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Μπράβο κι από μένα για τον εντοπισμό αυτού του κλάδου των επαγγελματικών, αλλά η παράδοση;; Χάλασε;;;Δεν χάλασε ... & το ξέρουμε και οι 2 ... ήθελα να δω ποιοι ... θα τσιμπίσουν ...
... το θέμα είναι αν τα έδωσε ο Άλιμος μετά τα ΙΟΚ-7500 (έτσι πιστεύαμε) ή η Αγ.Παρασκευή μετά τα ΙΡΒ-9999 ...
-
@EEE333: Μπράβο που ανακάλυψες πρώτος το νέο κλάδο επαγγελματικών Αλίμου
Οι παραδόσεις δε χαλάνε έτσι εύκολα... Ο Πειραιάς έχει στο απόθεμα χιλιάδα -9, δεν είχε κανένα λόγο να δώσει
κάτι άλλο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013