-
Για μενα παντως καλυτερα να το βγαλετε το σκυλι απο το δωματιο γενικα, να εχει αλλου το 'σπιτι' του ωστε να μην τιθεται θεμα υγιεινης. Απο κει κ περα, κλεισμενο τοσες ωρες στο δωματιο λογικο ειναι να σαλταρει κ στο κρεβατι, τι να κανει το κακομοιρο! Η λυση του μπαλκονιου ειναι καλη αν ειναι ησυχο το μερος κι εχει χωρο να κινηθει, αν οχι οποισδηποτε αλλος χωρος μεσα στο σπιτι πλην υπνοδωματιου νομιζω οτι θα σας λυσει το προβλημα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μάνο υπάρχουν και χειρότερα:Νταξ ... απλα θα ειχα σηκώσει ολόκληρο το κρεβάτι στον αέρα !
Και η άλλη η βλαμένη του δίνει φιλάκια και το χαιδεύει ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μετακομίζουμε το άλλο ΣΚ οπότε θα κάνουμε μια φρέσκια αρχή, θα αξιολογηθεί με μεγαλύτερη προσοχη η τοποθεσία του 'κρεβατιού' της μικρής και θα δείχνω μεγαλύτερη κατανόηση στο συγκεκριμένο θέμα.
Οπως ειπε και ο dmitspan, νομιζω πως αυτο ειναι. Γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις στο κρεβατι της μια μπλουζα δικια σου (αν καθεται στη μερια σου), η μια μπλουζα της γυναικας σου (αν καθεται στη πλευρα της γυναικας σου)? Μπορει τις ωρες που λειπετε να νιωθει μονη της και να το κανει αυτο γιατι οπως λες ειναι φοβιτσιαρικο σκυλι.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35904&start=5205#p2857880
Μάνο υπάρχουν και χειρότερα:
Νταξ ... απλα θα ειχα σηκώσει ολόκληρο το κρεβάτι στον αέρα !
Και η άλλη η βλαμένη του δίνει φιλάκια και το χαιδεύει ...
Η κοπελιτσα θεωρει το σκυλο ισοτιμο μελος της οικογενειας. Καλα να παθει.
-
Το ίδιο σκηνικό έχω δει να επαναλμβάνεται εκατοντάδες φορές μόνο που στη θέση του πρωταγωνιστή βρίσκεται ενα παιδάκι
Αν το ζώο είναι 'καλομαθημένο' (και αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες) η συμβίωση αποτελεί έναν δύσκολο γρίφο. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το θεμα είναι τι εχει καταφερει να την θεωρει ο σκύλος...
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Το θεμα είναι τι εχει καταφερει να την θεωρει ο σκύλος...
Το 'πιασες το νοημα.
-
Μετακομίζουμε το άλλο ΣΚ οπότε θα κάνουμε μια φρέσκια αρχή, θα αξιολογηθεί με μεγαλύτερη προσοχη η τοποθεσία του 'κρεβατιού' της μικρής και θα δείχνω μεγαλύτερη κατανόηση στο συγκεκριμένο θέμα.
Οπως ειπε και ο dmitspan, νομιζω πως αυτο ειναι. Γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις στο κρεβατι της μια μπλουζα δικια σου (αν καθεται στη μερια σου), η μια μπλουζα της γυναικας σου (αν καθεται στη πλευρα της γυναικας σου)? Μπορει τις ωρες που λειπετε να νιωθει μονη της και να το κανει αυτο γιατι οπως λες ειναι φοβιτσιαρικο σκυλι.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35904&start=5205#p2857880
Σορρυ!
-
καλά αυτή η βλαμμένη στο βιντεάκι , κλασσική χαζοαμερικανίδα , μου έχει το γομάρι πάνω στο κρεββάτι και κοιμάται..
(10 χρόνια να είχα να πάω με γυναίκα , να γνώριζα καμμιά τέτοια κ να με πήγαινε σπιτι της κ να το βλεπα , θα είχα πηδήξει από το παράθυρο..)δεν έχω σκυλί σπίτι μου , μεγάλωσα με σκύλο όμως (ένα κανις το οποίο όμως δεν κοιμόταν σε κρεβάτια κ.λ.π) , δεν καταλαβαίνω ορισμένους εδώ μέσα που υποτίθεται αγαπάτε τα σκυλιά..
διάβασα το ποστ του φίλου με το λαμπραντόρ , καλά επιτρέπεται εν έτει 2013 , λαμπραντόρ να είναι κλεισμένο στο διαμέρισμα μέχρι να γυρίσουν αργά το απόγευμα τα αφεντικά του?
συγνώμη ρε παιδιά , αν δεν έχετε χώρο τι τα θέλετε τα 4ποδα και κυρίως τόσο μεγάλα ? μα να ξαπλώνει το σκυλί στο κρεβάτι που εσύ με την γυναίκα σου κοιμάστε?
και εγώ τα αγαπάω , όμως λόγω μικρού παιδιού και κυρίως λόγω χώρου δεν μπορώ να το έχω μέσα στο σπίτι , οπότε ΔΕΝ έχω..@trident
Υ,Γ
Έγινε η 1η παρατήρηση στον γείτονα (σε ευγενικά πάντα πλαίσια) , με γράψανε στα π@π@ρι@ τους..
θα ακολουθήσει και 2η , σε στυλ Kacey..
ελπίζω να μην χρειαστεί 3η.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
καλά αυτή η βλαμμένη στο βιντεάκι , κλασσική χαζοαμερικανίδα , μου έχει το γομάρι πάνω στο κρεββάτι και κοιμάται..
(10 χρόνια να είχα να πάω με γυναίκα , να γνώριζα καμμιά τέτοια κ να με πήγαινε σπιτι της κ να το βλεπα , θα είχα πηδήξει από το παράθυρο..)δεν έχω σκυλί σπίτι μου , μεγάλωσα με σκύλο όμως (ένα κανις το οποίο όμως δεν κοιμόταν σε κρεβάτια κ.λ.π) , δεν καταλαβαίνω ορισμένους εδώ μέσα που υποτίθεται αγαπάτε τα σκυλιά..
διάβασα το ποστ του φίλου με το λαμπραντόρ , καλά επιτρέπεται εν έτει 2013 , λαμπραντόρ να είναι κλεισμένο στο διαμέρισμα μέχρι να γυρίσουν αργά το απόγευμα τα αφεντικά του?
συγνώμη ρε παιδιά , αν δεν έχετε χώρο τι τα θέλετε τα 4ποδα και κυρίως τόσο μεγάλα ? μα να ξαπλώνει το σκυλί στο κρεβάτι που εσύ με την γυναίκα σου κοιμάστε?
και εγώ τα αγαπάω , όμως λόγω μικρού παιδιού και κυρίως λόγω χώρου δεν μπορώ να το έχω μέσα στο σπίτι , οπότε ΔΕΝ έχω..@trident
Υ,Γ
Έγινε η 1η παρατήρηση στον γείτονα (σε ευγενικά πάντα πλαίσια) , με γράψανε στα π@π@ρι@ τους..
θα ακολουθήσει και 2η , σε στυλ Kacey..
ελπίζω να μην χρειαστεί 3η..Τωρα αμα πω οτι ειναι κλασική ιδιοκητρια σκυλιου και οχι κλασικη χαζοαμερικανιδα, θα με παρουν με τις πετρες εδω.
Για το αλλο θεμα:
Αμα δεν πιασει και η παρατηρηση σε στυλ Kacey, μπας και πιασει αυτο:http://en.wikipedia.org/wiki/Dog_whistle
http://languish.org/forums/index.php?topic=4829.0
Ειδικα το φορουμ περιγραφει σχεδον ακριβως αυτο που ζεις.
-
Κλείσαμε 5 εβδομάδες...
Αυτοί είναι ο Τίκι και ο Τάινι, τα δύο 'τιγράκια' μας, και τα δύο αρσενικά:
-
-
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λαμπραντορ με γκριφον ειναι φιλε μου, ανεβασα και φωτογραφια, 45 ποντους σκυλακι ειναι σε μηκος και στο σπιτι υπαρχει κατα διαστηματα αλλος ανθρωπος, που το βγαζει και μια εξτρα βολτα το μεσημερι πριν γυρισουμε.
-
-
Η κοπελιτσα θεωρει το σκυλο ισοτιμο μελος της οικογενειας. Καλα να παθει.καλά αυτή η βλαμμένη στο βιντεάκι , κλασσική χαζοαμερικανίδα , μου έχει το γομάρι πάνω στο κρεββάτι και κοιμάται..
Τωρα αμα πω οτι ειναι κλασική ιδιοκητρια σκυλιου και οχι κλασικη χαζοαμερικανιδα, θα με παρουν με τις πετρες εδω.
Διαβάζουμε και καμιά περιγραφή πριν πετάξουμε τις κορόνες μας.
This is my Mastiff Lincoln doing everything he can to NOT have to get off the bed. THIS IS JUST PLAY, IF I ASK HIM TO GET OFF THE BED STERNLY HE WILL JUMP RIGHT OFF, Lets keep the animal training comments to a minimum!! I REPEAT WE ARE PLLAAYYYIINNNG.
-
Τσάκαλοι
-
μα αφου χοροπηδουσε στα κρεβατια τους
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαβάζουμε και καμιά περιγραφή πριν πετάξουμε τις κορόνες μας.
This is my Mastiff Lincoln doing everything he can to NOT have to get off the bed. THIS IS JUST PLAY, IF I ASK HIM TO GET OFF THE BED STERNLY HE WILL JUMP RIGHT OFF, Lets keep the animal training comments to a minimum!! I REPEAT WE ARE PLLAAYYYIINNNG.
Τσάκαλοι
Φυσικα και διαβαστηκε η περιγραφη, πριν καν δω το βιντεο...
Γιατι ομως πρεπει να την πιστεψουμε? Τη γνωριζετε προσωπικα? Αν ναι, ζητω συγγνωμη πρωτα απο εσας, και παρακαλω να της μεταφερετε την ειλικρινη μου μεταμελεια για τα κακεντρεχη σχολια που εκανα.Αν δεν τη γνωριζετε ομως, ειναι η γνωμη σας, εναντιον της δικης μου. Παιζουν ή δεν παιζουν?. Schroedinger's mastiff.
-
-
Τι ράτσα είναι ο Βασανιάρης;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]