-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
106 1.3 kit car λοιπόν και για τον Αχαιό με 920kg. αν δεν απατόμαι...Δεν απατάσαι... Αλλά στην Α/5 τουλάχιστον
-
Υπάρχει κάτι νεώτερο γιά τις δοκιμές;Θα 'δώσουν' και το Σάββατο πριν τον αγώνα;
Aπό την λέσχη πάντως οταν πήρα τηλ. γιά να δηλώσω συμμετοχή δεν πήρα κάποια σοβαρή εξήγηση γιατί δεν επιτρέπουν το Σάββατο 2 Απριλίου δοκιμαστικά.Και κάτι άλλο.Αν δεν κάνω λάθος ο τεχνικός έλεγχος γίνεται το πρωί από 10.00-12.00.Κανείς δεν σκέφτεται ότι υπάρχουν πληρώματα που θα έρθουν από 400-500 χλμ μακριά(όπως εμείς) και θα πρέπει ή να ξεκινήσουμε από τα άγρια χαράματα ή να πάμε από Παρασκευή με ότι αυτό συνεπάγεται(διπλά έξοδα διαμονής-φαγητού κλπ):
Θα ήθελα να πάρει κάποια θέση γιά τα θέματα αυτά ο Σ.Ο.Α.Α. που μέχρι τώρα δείχνει ότι κάνει σημαντικά βήματα προόδου. -
ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?
-
Είναι 95
-
Εισαι σιγουρος , φτανουν τους 95 οι ανεγκεφαλοι ?
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Εισαι σιγουρος , φτανουν τους 95 οι ανεγκεφαλοι ?Ενας από τους 95 είμαι και εγώ και το ότι εκφράζεσαι έτσι δείχνει το επίπεδο σου!
Βέβαια μπορείς να μας αποκαλείς όπως θέλεις(και ο κάθε συνφορουμίστας να σε κρίνει) αλλά δεν κατάλαβα γιατί μας αποκάλεσες έτσι.Θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις δημόσια και όχι με p.m. -
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).
ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΓΩΝΑΣ.
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Εισαι σιγουρος , φτανουν τους 95 οι ανεγκεφαλοι ?Βλεπω παντως πως δεν ειναι μονο 95...
Ενδιαφερον θα ειχε νομιζω να αναπτυξεις, την κατα τα αλλα αξιοσεβαστη σκεψη σου!
-
Κύριε Plati έχω μια απορία.Συμφωνώ με τους λόγους που σας κάνουν να μην πάρετε μέρος στο φετινό αχαιός.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τέτοια αντίδραση τώρα σε αυτόν τον αγώνα για τα χιλιόμετρα που θα είστε και αγωνιζόμενος και δεν είχατε και την ίδια αντίδραση όταν σας έγινε η πρόταση να κάνετε το 0 αν δεν κάνω λάθος στο αττικό του 2004 που για σας δεν ήταν αγώνας όπως για τους υπολοιπους.
-
Kαταρχήν να σας ενημερώσω ότι δοκιμές θα γίνουν ΚΑΙ το επόμενο Σάββατο πριν τον αγώνα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε χτές το απόγευμα όπως μας ενημερώσανε στην εκκίνηση της πρώτης ειδικής σήμερα.
Και έλαβε αισίως τέλος το πρώτο Σαββατοκύριακο των επίσημων δοκιμών του Ράλλυ Αχαϊός...
Και αναρωτιέμαι εγώ...
ΠΟΥ ήταν οι κριτές στο τέλος κάθε ειδικής το Σάββατο να μας σφραγίσουν στην καρτέλα τον χρόνο εξόδου???
Γιατί οι νομοταγείς κάνανε 100 χιλιόμετρα γύρω γύρω για να ξανακάνουν το νόμιμο πέρασμα ενώ οι υπόλοιποι απλά κάνανε μεταβολή, ανάποδα την ειδική και ξανά μανά χωρίς να τους ελέγχει κανένας???
Και παρά τα παράπονα και παρά τις συστάσεις σήμερα Κυριακή στην έξοδο της Φτέρης πουθενά κριτής...Και ακόμα μια απορία... Ενημερωθήκατε κύριοι κριτές ότι σε κάποια ειδική ένα Μercedes αγνώστων λοιπών στοιχείων ανεβοκατεβαίνει ανενόχλητο και μάλιστα σε επικίνδυνους ρυθμούς και αντί να ελέγξετε ιδίοις όμασι αρκεστήκατε στο να ρωτάτε τους αγωνιζόμενους που εξέρχονταν εάν το είδαν στο διάβα τους ή όχι...?
Ελπίζω οι επόμενες επίσημες δοκιμές της Πέμπτης, Παρασκευής και του Σαββάτου να είναι πιό επίσημες!
-
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΙΣ ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΗΤΑΝ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΙΒΙΖΑ.
-
Ωραίος αγώνας..................Το μόνο που δεν κατάλαβα τελικά είναι αγώνας κρυμμένου θυσαυρού ?
ή μήπως περιήγηση του Αχαικού όρους?
Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα μετά από 3 περάσματα τα χιλιόμετρα που είδα στό καντράν του αυτοκινήτου μου.
Αυτό δεν είναι Rally είναι ημερήσια εκδρομή για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της πατρίδας μας.
ΑΘΑΝΑΤΟ ΧΩΜΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ -
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΙΣ ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΗΤΑΝ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΙΒΙΖΑ.Τη μας είπες τώρα ρέ ?:o
Θες να σου πω κλασάτα ονόματα εδώ και ένα μήνα ?
Νικολόπουλος , Δασκαλόπουλος , Κύρκος , Ευσταθίου , Ζάχος , μην αρχίσουμε να λέμε για δευτεροκλασάτους και πρωτοεμφανιζόμενους ………
Όλος ο κόσμος εδώ και ένα μήνα είναι κάτω και κάνει «τέσσερα» περάσματα ( μαζί κι¨εγώ ) , το κίτρινο σε πείραξε εσένα ? -
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΕΙ;ΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ.
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΕΙ;ΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ.Σταματάς και στα επόμενα 3 sec που θα αντιληφθείς τι γίνεται, έφυγες ήδη! Απλώς και μόνο στην περίπτωση που είναι κάτι σημαντικό, ατύχημα, κλπ.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Kαταρχήν να σας ενημερώσω ότι δοκιμές θα γίνουν ΚΑΙ το επόμενο Σάββατο πριν τον αγώνα.Σάββατο 09:00 - 12:00 Αναγνωρίσεις
10:00 - 14:00 Τ.Ε.
Μάλιστα άκουσα πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα σε σχέση με το πότε περνάει το κάθε αυτοκίνητο Τ.Ε. το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει στο road book. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που βρίσκεται;
Πάντως το site της λέσχης έχει να ενημερωθεί από πέρυσι. -
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΙΣ ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΗΤΑΝ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΙΒΙΖΑ.Όνομα ξέρεις??Έχεις αποδείξεις για αυτό που λες??Αν όχι μην το λες καθόλου.Τουλάχιστον εγώ έχω βαρεθεί να ακούω για παράνομες δοκιμες αλλα δεν βλέπω να κάνει και κανένας τίποτα για αυτό το πράγμα.
-
Ο χρήστης tritomati έγραψε:
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΙΣ ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΗΤΑΝ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΙΒΙΖΑ.
Τη μας είπες τώρα ρέ ?:o
Θες να σου πω κλασάτα ονόματα εδώ και ένα μήνα ?
Νικολόπουλος , Δασκαλόπουλος , Κύρκος , Ευσταθίου , Ζάχος , μην αρχίσουμε να λέμε για δευτεροκλασάτους και πρωτοεμφανιζόμενους ………
Όλος ο κόσμος εδώ και ένα μήνα είναι κάτω και κάνει «τέσσερα» περάσματα ( μαζί κι¨εγώ ) , το κίτρινο σε πείραξε εσένα ?Αγαπητε με αυτό που λες προσβάλεις και εμενα και πολλούς άλλους οδηγούς που δεν κάνουν παράνομες δοκιμες.Καλο θα ήταν όταν μιλάς και αναφέρεις ονόματα όπως αυτά που έχουν κάποια ιστορία στου ελληνικούς αγώνες να έχεις και αποδείξεις
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Όνομα ξέρεις??Έχεις αποδείξεις για αυτό που λες??Αν όχι μην το λες καθόλου.Τουλάχιστον εγώ έχω βαρεθεί να ακούω για παράνομες δοκιμες αλλα δεν βλέπω να κάνει και κανένας τίποτα για αυτό το πράγμα.
Μα, η μόνη πλευρά που μπορεί ουσιαστικά να 'κάνει κάτι' είναι η οργανωτική, είτε σαν λέσχη είτε σαν αρχή.
Ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να βγάλει ονόματα γιατί ενδεχομένως να κατηγορηθεί. Αφ'ετέρου, ούτε αποδείξεις μπορεί να προβάλει γιατί ακόμα και φωτογραφία να τραβήξει τον όποιο πρωτο-δευτεροκλασάτο που κάνει παράνομες δοκιμές, ο ίδιος διαπράττει ακόμα μεγαλύτερη παρανομία.
Δεν μπορεί κανένας να φωτογραφίζει τον άλλο χωρίς συγκατάθεση και να χρησιμοποιεί το υλικό αυτό για οποιοδήποτε λόγο.
Έτσι την μόνη αρμοδιότητα την έχουν αυτοί που έγραψα. Οι υπόλοιποι δηλαδή 'εμείς' δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο εκτός από το γνωστό βαρετό κουτσομπολιό.. -
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ bouxmaxer
Ζηταω συγγνωμη που δεν απαντησα εγκαιρα. Ελειπα το τριημερο. Στο Αττικο λοιπον εκανα δουλεια, δεν ετρεχα για το κεφι μου. Αρα δεν χρειαζομουν δοκιμες, ξενοδοχεια, συνεργεια κ.λ.π. Αν αυτο το βαλετε πλαι και στο οτι, αναγκαστικα,για τα ραλλυ εντος αττικης πρεπει να ειμαστε πιο
επιεικεις σε σχεση με τα χιλιομετρα των απλων (για λογους γνωστους η ευνοητους) θα καταλαβετε γιατι δεν αντεδρασα . Ομως ελπιζω να διαβασατε τις παρατηρησεις μου για τα προβληματα του συγκεκριμενου αγωνα, που δυστυχως απεβησαν μοιραια για την σχεση μου με καποιους ανθρωπους της οργανωσης. Αισθανομαι ομως οτι εκανα το καθηκον μου, κι ετσι αδιαφορω για τις αντιδρασεις.
Στην Αχαια και την Ναυπακτια τα πραγματα σε σχεση με το οδικο δικτυο ειναι διαφορετικα, αρα και οι απαιτησεις για εναν σφιχτο και ομορφο αγωνα
δικαιολογημενα περισσοτερες.
Ελπιζω να ημουν σαφης, οσο σαφης και η σποντα σας για 'περιεργη'
συμπεριφορα μου απεναντι στον ΑΟΠ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΟΝΤΙΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..
Αν εχετε αναγκη να βρισκετε σκοπιμοτητες, ψαξτε τες αλλου.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ