-
Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω.
Πληρώνεται για αυτό ή έχει τόσα πολλά ψυχολογικά? -
Και βέβαια λόγω έλλειψης επιχειρημάτων να στηρίξεις την επιστήμη, την οποία ξεμπρόστιασε ο REALZEUS, καταφεύγεις σε φαντασιώσεις πασπαλίζοντάς τες με ψυχολογικά!!!
-
Λόγια στο στόμα μου δεν θα βάζεις. Εσένα ειρωνευόμουν. Τι σημασία έχει αν είναι 600 χιλιάδες ή 500 χιλιάδες χρόνια; Σημασία έχει πως δεν είναι σε καμία περίπτωση 7000 χρόνια όπως λένε οι διανοητικώς καθυστερημένοι της εκκλησίας. Αυτό μόνο ήθελα να διευκρινίσω γιατί με έκανες και quote τρομάρα σου. Περιμένω να μπαναριστείς σύντομα ως κλώνος μπαναρισμένου χρήστη καθώς σου έκανα report.
-
REALZEUS, αφού διάβασες τα σχετικά με την πολική αρκούδα εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=24140&start=1680#p3019930
Πότε έγινε λευκή η πολική αρκούδα
Η πολική αρκούδα διαχωρίστηκε από την εξελικτική γραμμή της καφέ αρκούδας πολύ πιο πρόσφατα από ό,τι είχε εκτιμηθεί ως σήμερα, λιγότερο από 500.000 χρόνια πριν. Και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ο κυνηγός πρόλαβε να αλλάξει όχι μόνο χρώμα αλλά και μεταβολισμό.Μέχρι σήμερα, εξελικτικοί βιολόγοι και γενετιστές εκτιμούσαν ότι οι καφέ και οι πολικές αρκούδες χωρίστηκαν πριν από 600 χιλιάδες έως 5 εκατομμύρια έτη.
Η νέα εκτίμηση, η οποία δημοσιεύεται στην έγκριτη επιθεώρηση Cell, προήλθε από τη γενετική σύγκριση 79 πολικών αρκούδων από τη Γροιλανδία με 10 καφέ αρκούδες από μια ποικιλία τοποθεσιών: από την πολιτεία της Μοντάνα στις ΗΠΑ και τα νησιά της Αλάσκα μέχρι τη Σουηδία και τη Φινλανδία. Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη θεωρείται πιο αξιόπιστη σε σχέση με τις μεθόδους προηγούμενων ερευνών.
Σχολίασες αμέσως από κάτω ως εξής: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=24140&start=1680#p3019936
Μ' αυτά και με αυτά θα φτάσουμε τον κόσμο τα 7000 χρόνια!
Δεν έκανες διάλογο μαζί μου, ώστε να ειρωνευθείς εμένα!
-
Δεν ξέρω αν το έχεις βάλει πάλι αλλά για τον επόμενο λογαριασμό προτείνω όνομα Ευλογητός και avatar αυτό:
-
Επιτάφιε (ξέρω τι λέω, δεν διάβασα λανθασμένα το nick), ειρωνευόμουν όλους όσους πιστεύουν τις παπαρίτσες για τα 7000 χρόνια. Εδώ μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης!!!
ΥΓ: Πολύ αργούν οι mods σήμερα. Θερινή ραστώνη!!!
-
Ο καθένας άνετα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, για το ποιους ειρωνευόσουν. Και καλά έκανες εδώ που τα λέμε.
-
Φυσικά και καλά κάνω και ειρωνεύομαι τους θρησκόληπτους.
-
Πότε έγινε λευκή η πολική αρκούδα
Η πολική αρκούδα διαχωρίστηκε από την εξελικτική γραμμή της καφέ αρκούδας πολύ πιο πρόσφατα από ό,τι είχε εκτιμηθεί ως σήμερα, λιγότερο από 500.000 χρόνια πριν. Και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ο κυνηγός πρόλαβε να αλλάξει όχι μόνο χρώμα αλλά και μεταβολισμό.Μέχρι σήμερα, εξελικτικοί βιολόγοι και γενετιστές εκτιμούσαν ότι οι καφέ και οι πολικές αρκούδες χωρίστηκαν πριν από 600 χιλιάδες έως 5 εκατομμύρια έτη.
Η νέα εκτίμηση, η οποία δημοσιεύεται στην έγκριτη επιθεώρηση Cell, προήλθε από τη γενετική σύγκριση 79 πολικών αρκούδων από τη Γροιλανδία με 10 καφέ αρκούδες από μια ποικιλία τοποθεσιών: από την πολιτεία της Μοντάνα στις ΗΠΑ και τα νησιά της Αλάσκα μέχρι τη Σουηδία και τη Φινλανδία. Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη θεωρείται πιο αξιόπιστη σε σχέση με τις μεθόδους προηγούμενων ερευνών.
Το σίγουρο πάντως είναι, ότι οι των 'επιστημόνων' πάνω αστρονομικές χρονολογικές εκπτώσεις, σου έδωσαν το έναυσμα ώστε να γράψεις:
Μ' αυτά και με αυτά θα φτάσουμε τον κόσμο τα 7000 χρόνια!
-
Τελικά, αυτό που δεν έχει απαντηθεί είναι το αν ηλίθιος γεννιέται κανείς ή γίνεται...
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδώ μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης!!!Κάπου 3,8 δισεκατομμύρια για να είμαστε ακριβείς... ίσως και 4 δισ. ή κάτι παραπάνω, αλλά 'νταξ'... 200-300 εκατομμύρια χρονάκια πάνω κάτω, who's counting;;;; Αστείο ποσό...
-
Αγαπητοί φίλοι σχετικά με την επιστημονική χρονολόγηση, καλό είναι να αναφερθούν και αυτά: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.
Ερωτώ λοιπόν. Μετά από αυτές τις τεράστιες χρονολογικές αποκλίσεις, είναι δυνατόν να εμπιστεύεται κανείς την επιστήμη, όταν προσπαθεί να διαλευκάνει τέτοιου είδους θέματα;
-
Εμπιστευσου τις χαρτοριχτρες εσυ τζιμανι μου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Pavlos545 έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι σχετικά με την επιστημονική χρονολόγηση, καλό είναι να αναφερθούν και αυτά: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.
Ερωτώ λοιπόν. Μετά από αυτές τις τεράστιες χρονολογικές αποκλίσεις, είναι δυνατόν να εμπιστεύεται κανείς την επιστήμη, όταν προσπαθεί να διαλευκάνει τέτοιου είδους θέματα;
Εσύ παντως δεν εξελίσσεσαι.Παραμένεις στάσιμος και ανεπίδεκτος μαθήσεως.Αντε πουθενά αλλού,εδώ δεν εισαι ευπρόσδεκτος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρόλα αυτά, και μια και ένιωσες την ανάγκη να συμμετέχεις στο νήμα, θα ήθελες να μοιραστείς την άποψη σου για το συγκεκριμένο εξελικτικό μονοπάτι;Ναί,βεβαίως.....οι gay θεωρούνται'εξέλιξη';Σόρυ άν.....
-
Προς mods: Όσο αφήνετε ορατά τα post του ίδιου ατόμου και απλά μπανάρετε τον λογαριασμό του, θα συνεχίσει να τρολάρει δημιουργώντας καινούργιους. Την δουλειά του την πετυχαίνει, οι π@π@ριές του μένουν γραμμένες καταστρέφοντας το νήμα.
Αόρατα κατευθείαν μαζί με τις απαντήσεις όσων τσίμπησαν και θα ησυχάσουμε από αυτόν.
Πάμε παρακάτω τώρα:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(ένα είδος το οποίο εξέλιξε μια φρικιαστική παρασιτική συμπεριφορά)
στο οποίο ο παρακατω απαντά:
Ναί,βεβαίως.....οι gay θεωρούνται'εξέλιξη';Σόρυ άν.....
-
Άμ..δεν αντέχεται η'ρημάδα' η αλήθεια...
-
@ λαππας....Προς mods: Όσο αφήνετε ορατά τα post του ίδιου ατόμου και απλά μπανάρετε τον λογαριασμό του, θα συνεχίσει να τρολάρει δημιουργώντας καινούργιους. Την δουλειά του την πετυχαίνει, οι π@π@ριές του μένουν γραμμένες καταστρέφοντας το νήμα.
Μήν εξάπτεσαι.....όσο έχεις εσύ το δικαίωμα να γράφεις τη γνώμη σου,άλλο τόσο δικαίωμα έχω και εγώ,για να γράφω τις'παπαριές'μου... Κατευθύνσεις και διαταγές αλλού,όχι εδώ,εκεί που'μετράς' και σε παίρνει....Άλλος με το Θεό του και άλλος με την Μαύρη Τρύπα του....
υγ...κοινό χαρ/τικό γνώρισμα τελικά..... -
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφερόμουν στον δημιουργιστή που ανοίγει συνεχώς καινούργιους λογαριασμούς κάθε φορά που τον μπανάρουν, κατ' αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά κοροϊδεύοντας τους συντονιστές.
Εσύ από την άλλη, είσαι απλά ένας χρήστης που για κάποιο λόγο έφαγε κόλλημα και νομίζει ότι μπορεί να μου την λέει για να με τσαντίσει προσωπικά σε διάφορα νήματα, μέχρι και στο... parapente.Μην αυταπατάσαι και παιδεύεσαι άδικα. Μπαίνεις τώρα στην λίστα αγνόησης και τελειώνει το θέμα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Άμ..δεν αντέχεται η'ρημάδα' η αλήθεια...Ναι, ακριβώς, την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις και σου πει ο γιατρός να πάρεις αντιβίωση πάρε την πιο απλή πενικιλίνη και όχι κάτι πιο δυνατό... Εξάλλου πως είναι δυνατό να έχουν εξελιχθεί τα μικρόβια;;;;
-
New Finch Species Evolves Before Our Eyes
http://www.iflscience.com/plants-and-an ... s-our-eyes
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]