Jul 24, 2013, 11:33 AM

Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απλα αυτο που δαιμονοποιει την μειωση ειναι οτι αυτη ηρθε με τη πρωτη ευκαιρια στις περισσοτερες περιπτωσεις. Στις χρυσες εποχες που το χρημα ερεε ο επιχειρηματιας καρπωνοταν τα περισσοτερα κερδη και καυχιοταν για τις επιχειρηαμτικες του κινησεις χωρις να δωσει ενα τυρακι-αυξηση στον εργαζομενο. Με το που ηρθαν τα δυσκολα, ο επιχειρηματιας το γυρισε 'θα παλεψουμε ολοι μαζι για τα δυσκολα'.

Εμενα με διωξανε πχ γιατι δεν υπηρχε πελατης αλλα ειμαστε φιλοι ακομα. Καταλαβαινα οτι ημουν περισσευουμενος στο γραφειο και το αναγνωριζω οτι δεν υπηρχε αλλη επιλογη. Καταλαβαινω ομως οτι ο κοπος μου και οι προσπαθειες μου πολλες φορες θα μπορουσαν να ανταμοιφθουν καλυτερα. Μετα απο 4-5μηνες πουτσ@ στη δουλεια θα μπορουσε το αφεντικο να μου πει παρε κανονικο δωρο χριστουγεννων και οχι 200 ευρω που μου εδωσε.

Απλα ειναι η ιδεολογια των περισσοτερων αφεντικων και κυριως στις οικογενειακες επιχειρησεις που στις δυσκολιες, στη προσπαθεια, στις ευθυνες ειμαστε ολοι ισοι ενω στα οφελη και στα κερδη ο ενας ειναι το αφεντικο που ρισκαρει και ο αλλος ειναι ο υπαλληλος.

Thou speaketh thy truth.