Ο χρήστης APR έγραψε:
Για ριξτο μας στο google να καταλαβουμε βρε scn μου ! δεν το πιανω .........οπως το λες
Υπάρχει ένας ασφάλτινος δρόμος που ξεκινάει από την παλιά εθνική στην παραλία και ανεβαίνει μέχρι Πλατανιώτισσα. Από εκεί υπάρχει επίσης ασφάλτινο κομμάτι μέχρι Βάλτα, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι ουσιαστικά ένα έρημο χωριό. Το κομμάτι από Βάλτα ως τη διασταύρωση με την Ε.Δ. Πετσάκοι (στη στάση) είναι εξαιρετικό για Ε.Δ. οπότε μπορεί να ξεκινάει η μία Ε.Δ. από Βάλτα και να τερματίζει πριν τη Φτέρη και η δεύτερη Ε.Δ. να ξεκινάει στη γνωστή αριστερή, 1,5 χλμ. μετά τη Φτέρη (αυτό το 1,5 χλμ. είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και κατά την άποψή μου ήταν κάκιστη επιλογή η χρήση του στο παλιό ΕΛΠΑ) με τερματισμό στο Σελινούντα και σέρβις παρκ στο Αίγιο.
Αν γίνουν οι δύο Ε.Δ. από δύο φορές βγαίνει ένας αγώνας περίπου 55 χλμ. Αν γίνουν τρεις επαναλήψεις (ποιος θα πει όχι σε τρεις Φτέρες;) κατά την άποψή μου θα είναι μακράν ο καλύτερος αγώνας που μπορεί να γίνει με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Το ότι υπάρχουν λίγα μέτρα καλό χώμα στην απλή, δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν. Υπάρχει αρκετή άσφαλτος μετά ώστε να καθαρίσουν τα λάστιχα.