-
The Wall - Αλλαγή χώρου & ημερομηνίας
Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό.
Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του.
Η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.
Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.
-
Απ'την αρχή φαινόταν προβληματική η φάση με το ΟΑΚΑ... Αν τελικά έχει καμιά 20ριά χιλιάδες θα είναι μεγάλη επιτυχία. Για καμιά 15ριά το κόβω
-
Το 2011 στο ΟΑΚΑ δεν είχε γίνει; Δεν είχε πάει καλά τότε; Εγώ πάντως το προτιμούσα απ'τα χώματα του Terra Vibe.
-
Είχε γίνει στο κλειστό , τώρα θα γινόταν στο ανοιχτό. Άποψη μου είναι όσοι δεν το είδατε το 11, να πάτε. Αν έμενε στο ΟΑΚΑ θα πήγαινα, αλλά στο χωράφι δεν τρέχω , να με συμπαθάς Roger , όσο θεότητα και αν είσαι
-
Ημερομηνια ως προς τι αλλαξε;
-
Πήγε 1η Αυγούστου, είναι τόσο ερασιτέχνες που ξέχασαν να το γράψουν στην ανακοίνωση.
Εγώ δεν το έχανα φέτος όπου και να γινόταν, ούτως ή άλλως έχω πάρει εισιτήρια εδώ και ένα μήνα. Αλλά στο Terra Vibe θα είναι ταλαιπώρια. -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Είχε γίνει στο κλειστό , τώρα θα γινόταν στο ανοιχτό. Άποψη μου είναι όσοι δεν το είδατε το 11, να πάτε. Αν έμενε στο ΟΑΚΑ θα πήγαινα, αλλά στο χωράφι δεν τρέχω , να με συμπαθάς Roger , όσο θεότητα και αν είσαι+1
Ευτυχώς πήγα το 11.
-
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.rockinathens.gr%2F%3Fp%3D22776&h=qAQExyZGX&s=1
ΥΓ: χθες πεσανε τα τσιμέντα στους Clutch/Planet of Zeus.
-
Στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου (τελικά) η συναυλία του Ρότζερ Γουότερς
Τη Τετάρτη 31 Ιουλίου στο γήπεδο ΟΑΚΑ, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία του Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτή των θρυλικών Pink Floyd.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η αντίδραση και η δυσαρέσκεια που προκάλεσε σε μέρος του κοινού η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Ρότζερ Γουότερς The Wall είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA, την Τετάρτη 31 Ιουλίου.
Τρεις ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί ότι η συναυλία θα μεταφερόταν στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, για την Πέμπτη 1 Αυγούστου.
Τα εισιτήρια ισχύουν και η προπώληση συνεχίζεται.
-
Ειμαι σε συναυλια για τον Μικη Θεοδωρακη στο Αγρινιο. Βαλτινος Λεμπεσοπουλο Μακεδονας. Απιστευτη παρασταση και τραγουδια. Γαμω τη Τουρκια γαμω.!
Σορρυ αλλα τη γαμω. -
Το να λες απίστευτη παράσταση και ταυτόχρονα γαμώ την Τουρκία, δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει γρι. Καλύτερα να έβγαινες για ψάρεμα με τη Vespa.
-
Μαλλον εσυ δεν ξερεις παπαρα. Μαθε πως ξεκινα η ιστορια και πηγαινε για γαργαρες .
-
Ναι μπαμπά.
Που δεν αποκλείεται δλδ κιόλας με 'σενα, ε;
-
Ξερεις απο που ηταν η μητερα του Μικη παπαρα?
Αντε μαθε και μετα μιλα. Και πως εφυγε φυσικα. Αντε γιατι χανω τον χρονο μου με σενα. -
Και τα λεφτά σου. Μη χάνεις παράσταση για να απαντάς σε 'μένα. Με τιμά, αλλά κρίμα είναι.
-
-
Έκανε και επανάσταση απ οτι διαβάζω.
μΠτωχοί καλλιτέχναι στο πλάι του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
-
Το γάμησε με την Τσιπροπροπαγάνδα και το σπαστό ελληνικό, αλλά έχε χάρη που παίζει τις μουσικές που παίζει...
Το 'Γαμιέται η κυβέρνηση' πέρα ως πέρα άκυρο...
-
-
Uploaded with ImageShack.usΘάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης και Ρίτα Αντωνοπούλου χθες στο στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη Θεσ/νίκης. Ξεκίνησε με λίγο playback στην μουσική ο Θάνος Μικρούτσικος αλλά μετά το live ήταν υπέροχο.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014