-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Κι επειδή είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι είμαι από πολύ ψείρας έως παρανοϊκός, Εσυ ψειρας? Οχι καλε. Ψευτιες και κακκοηθιες.... Μαλακα πιο ψειρας πε8αινεις....
ήρθε ένας συνάδελφος από το γραφείο σπίτι για να μου πει κι αυτός την άποψή του για την lg.
Ασε να μαντεψω. Ηταν ειχε Phillips και αυτος ολο τυχαια στο σπιτι.Την βάλαμε στο Eurosport HD του OTE TV και στα κανάλια της digea και είχε την ίδια άποψη με μένα.
Περιεργο ρε Νικο.... Τελικα υπαρχουν και αλλοι ψειρες εκτος απο εσεναΤώρα συνέδεσα τη Philips και είδα το φως μου...
Καλοριζικη. Να δω F1 απο που θα βλεπεις.Περα απο την πλακα η δικιες μου LG το μονο καναλι απο τα ελληνικο πακετο της NOVA που ισως (λεω ισως γιατι δεν ειναι τεραστια η διαφορα) ειναι στο ΜΟΤΟRS.
Βασικά αυτός έχει Samsung και απεχθάνεται τις Philips γιατί και 2 που είχαν στην οικογένεια στο παρελθόν τους χάλασαν. Ήταν ένας από αυτούς που μου έλεγαν να μην ξαναπάρω Philips.
Εσύ Αλέξανδρε έχεις άλλη LG αν έχω καταλάβει καλά, αρκετά πιο high-end
Σχετικά με την LG που επέστρεψα, παρατηρήσαμε χθες μαζί ότι σε κάποια σημεία (στο hd σήμα του eurosport) πιξέλιαζε η εικόνα.
Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα, δε ξέρω.
Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι σε αυτά τα χρήματα ήταν below expectations και τελικά ευτυχώς που την πήρα από εδώ και όχι από κάποιο site στο εξωτερικό γιατί τώρα θα την είχα φάει και δε θα μπορούσα να την επιστρέψω.
Για F1 έχω προνοήσει ρε και έχω πάρει OTE TV και τη βλέπω σε hd...και τώρα 3d
-
Εγω να ξαναπω, που ουσιαστικα εχω μια παλια τηλεοραση (42PFL9632D), οτι και LG και ακομα ισως περισσοτερο Samsung εχουν πολυ καλη εικονα, αν και μου φαινονται λιγο artificial, και σιγουρα καλυτερες τιμες. Αυτο που κανεις αλλος δεν εχει ειναι το μαμημενο ambilight, τη διαφορα του οποιου καποιος μπορει να αντιληφθει/εκτιμησει στο σπιτι του μετα απο νυχτερινη προβολη και μονο, οποτε ειναι και πιο δυσκολο σαν selling point. Εγω το χρησιμοποιω ακομα και σκετο ως φωτιστικο για να ομορφαινει το σαλονι
-
@ Nikos!: Η 5ετής εγγύηση είναι της Philips ή του ΜΜ; Ρώτησα σήμερα στο ΜΜ και μου είπαν 2 χρόνια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
@ Nikos!: Η 5ετής εγγύηση είναι της Philips ή του ΜΜ; Ρώτησα σήμερα στο ΜΜ και μου είπαν 2 χρόνιαΤου ΜΜ είναι ρε συ. Έκανε 180 ευρώ και σου κάνουν αντικατάσταση στην ουσία. Αξίζει!
-
Αααα...παραλίγο να πάρω 55άρα btw. Αν το demo που ήταν εκεί είχε ambilight θα τη τσιμπούσα.
Την έχει 1.500 αλλά ένα 200άκο το κόβει.
Για σένα το λέω Scotch αν σε ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω το χρησιμοποιω ακομα και σκετο ως φωτιστικο για να ομορφαινει το σαλονι- 1
-
Τα πάντα με ενδιαφέρουν (γιατί από αύριο κατά 99% δε θα έχω τηλεόραση).
Τα 200 να υποθέσω τα κόβει μόνο στις εκθεσιακές (;). Αύριο-μεθαύριο θα ξαναπεράσω μια βόλτα.
(btw χθες πρέπει να είχαμε παρκάρει δίπλα-δίπλα στο ΜΜ) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τα πάντα με ενδιαφέρουν (γιατί από αύριο κατά 99% δε θα έχω τηλεόραση).
Τα 200 να υποθέσω τα κόβει μόνο στις εκθεσιακές (;). Αύριο-μεθαύριο θα ξαναπεράσω μια βόλτα.
(btw χθες πρέπει να είχαμε παρκάρει δίπλα-δίπλα στο ΜΜ)Βασικά κόβει ανάλογα με το πόσο διάστημα την είχε σε demo.
Στην LG μου έκοψε 100 στη Philips 250.
Είχα παρκάρει στο -2 από τις 18:30 μέχρι τις 19:30.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είχα παρκάρει στο -2 από τις 18:30 μέχρι τις 19:30.18:20 - 18:55
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Είχα παρκάρει στο -2 από τις 18:30 μέχρι τις 19:30.
18:20 - 18:55
busted
-
Πρόβλημα κ μερικές απορίες.
Πριν φλασάρω την tv, samsung 40Le756A του 2008 με νεο firmware upgrade, να πω οτι από χθες προχθές σε όλες τις ενδείξεις της 'τηλεόρασης' δε λέω για το σήμα που έρχεται από κεραία, hdmi, ταινίες που παίζω αλλά τις ενδείξεις αριθμού προγράμματος, έντασης, menus μου βγάζει κάτι οριζόντια παράσιτα κατα ύψος της οθόνης. Είναι ενοχλητικό, γιατί μερικές φορές δε φαίνεται σχεδόν τπτ στην οθόνη. Όταν 'ζεσταθεί' με λίγο παίξιμο σιάχνει λίγο κ αν δεν π.χ. αλλάξεις τη φωνή, βλέπεις κανονικά.
Ερώτηση είναι Samsung, την πήρα από π.χ. Σαραφίδη. Μιλάω μαζί τους, τους τη φέρνω κ τη στέλνουν στην Samsung, υπάρχει 'γιατρειά', πόσο περίπου αξίζει μια τυπική επισκευή σε τηλεόραση νέας τεχνολογίας;
-
Samsung...αυτής της χρονολογίας....κι αυτό το πρόβλημα, που φτιάχνει μετά από λίγο....σκασμενος/σκασμενοι πυκνωτές στην πλακέτα. Δεν χρειάζεται να πάει αντιπροσωπεία (που δεν ξέρω αν τους αλλάζουν η αν σου πουν αλλαγή πλακετας), αν πιάνουν τα χέρια σου το κανεις μόνος σου, η αλλιώς κάποιος ηλεκτρονικός εκεί που μένεις.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
κι όμως πάνελ....
5η μπετόβεν. κτλ...
-
τσίμπησα χθες αυτή τη φθηνιάρα 46αρα από το media markt και θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά μου μιας και πήρα πολύ πραγμά για αυτά που πλήρωσα
από εξτραδάκια και λοιπά μπλιμπλίκια δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, έχει απλά πολλές ίντσες και αξιοπρεπή εικόνα σε καλή τιμή
ακόμα πιο σκάνδαλο είναι η 40αρα που είναι στα 380€
σαν μοντέλο είναι καινούριο, αυτό μου έκανε τη περισσότερη εντύπωση , μάλιστα η δική μου είναι κατασκευασμένη πριν ένα μήνα
-
Σχετικά με τα προβλήματα στα πάνελ, είχε και η παλιά μου 47άρα philips (που πούλησα) ένα μικρό θεματάκι με μια σκιά στο πλάι η οποία τελικά εξαφανίστηκε όταν έμεινε σβηστή για 2 εβδομάδες.
-
δεν ήξερα ότι οι σημερινές τηλεοράσεις έχουν φτάσει να παίζουν ματρόσκες με ελληνικούς υπότιτλους από φλασάκια φορμαρισμένα σε ntfs, μπράβο..
-
Αυτό το κάνει και η δικιά μου που είναι 3 ετών.
-
Εγώ είχα παλιές μες στο σπίτι, δεν ήξερα τις εξελίξεις
Αλλά δε φαντάζεσαι ποσό με εξυπηρετεί, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το λάπτοπ παίρνει φωτιά από τη ζέστη και φυσικά κάνει ενοχλητικό θόρυβο -
οι τηλεοράσεις της samsung το κάνουν άριστα τουλάχιστον από την c σειρά και μετά!
Οι lg είχαν κάποια θεματάκια όμως πλέον τα καταφέρνουν μια χαρά και αυτές! -
Μια γνωμη για αυτην παρακαλω ? η τιμη ειναι δελεαστικη πολυ, αλλα δεν βρηκα γνωμες για το συγκεκριμενο μοντελο στο διαδικτυο.
http://www.electronet.gr/ProductDetails ... 43822467b7
Ειναι για τα πεθερικα και αυτο σημαινει πως θα παιζει για ωρες ενα καναλι, αλλιως θα κοιταγα για plasma.
help! τηλεορασεις hdtv !!