-
Ντοντουρμάς!
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Μια ζωή την έχουμε φίλε και εάν δεν την γλυκάνουμε……
Υπάρχει και η εναλλακτική, μα μου είπαν πια είναι δικά μου να μην τα φτιάξουν!!!!!!!!.....
www.sintagespareas.gr συστήνω, εύκολα και βάζεις τα υλικά που θέλεις εσύ!!!!.....
σίγουρα έχω ένα μεγάλο ψυγείο με τζάμι εμπρός, και δυο καταψύκτες.
Κάποια φορά θα σας πω πως θα περιορίσετε τα έξοδα του φαγητού στο μισό.
Θα πίσω και τον βορειοκορεάτη…… «ομορφάντρα μουουουουουουο!!!!!!....»
Α.Στο λινκ που έγραψες για τις συνταγές της παρέας έχεις βάλει λάθος χρώμα και δεν ανοίγει να διαβάσουμε.
Αυτό είναι το σωστό.
Ξαναγράψτο με αυτό το χρώμα.[/quote
Δεν ξέρω άλλον τρόπο, εάν θέλεις βοηθά, και ενημέρωσε.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν ξέρω άλλον τρόπο, εάν θέλεις βοηθά, και ενημέρωσε.
Α.Τώρα το έβαλες σωστά.
Θα διαβάσω τις συνταγές και θα σε αξιολογήσω -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ντοντουρμάς!Sent from my Note 2 using smoke signals.
Το οποίο βασικά είναι ένα πολύ νόστιμο καϊμάκι.
-
αλλη μια παπαριά της κυβερνησης...ακατανοητη
τα σουπερ δεν δεχονται να κανουν χρηση της διαταξης που τους δινει το δικαιωμα διαθεσης ληγμενων σε ιδιαιτερο ραφι με χαμηλοτερες τιμες...οπως δηλωσαν δεν επιθυμουν να συμβαλουν στην υποβαθμιση του εμποριου τροφιμων με πιθανες επιπτωσεις στην δημοσια υγεια...
ποιος και γιατι δημιουργησε ολη αυτη την αναστατωση και συζητηση χωρις να υπαρχει απο τους αμεσα ενδιαφερομενους η οποιαδηποτε συμφωνια !!!!!!!!!!!!!
ΓΤΠΚ ΟΛΟΙ -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
τα σουπερ δεν δεχονται να κανουν χρηση της διαταξης που τους δινει το δικαιωμα διαθεσης ληγμενων σε ιδιαιτερο ραφι με χαμηλοτερες τιμες...
οπως δηλωσαν δεν επιθυμουν να συμβαλουν στην υποβαθμιση του εμποριου τροφιμων με πιθανες επιπτωσεις στην δημοσια υγεια...
Δηλαδή τους κόφτει η δημόσια υγεία!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
πιστευω οτι σταθμισαν και αλλους παραγοντες πχ το ονομά τους, το κοστος διαχειρησης του νεου τομεα κα
εγω δεν δεχομαι να πιστεψω οτι η κυβερνηση πηρε το μετρο για να πεσουν οι τιμες...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
πιστευω οτι σταθμισαν και αλλους παραγοντες πχ το ονομά τους, το κοστος διαχειρησης του νεου τομεα
Αυτό εννοούσα αγαπητέ vice, ότι τους ένοιαξε μόνο το συμφέρον τους, αλλά επικαλέστηκαν και καλά τη δημόσια υγεία...
-
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
στην Θεσ/νικη εχω φαει το καλυτερο παγωτο (γευστικα) πριν πολλα χρονια.
Πανοραμα (το προαστιο),
Ελληνιδης (το ζαχαροπλαστειο),
Ντορμας (καπωσ ετσι λεγοταν το παγωτο, οχι Ντολμας).η πιο πλουσια & γεματη γευση με μοναδικη συνταγη του ζαχαροπλαστειου (ετσι μου ειπαν).
2 κουταλιες και τελειωνες=χορταινες, απιστευτα πλουσια γευση.
Με πηγαν ντοπιοι φιλοι, οταν ημουν φανταρος εκει. (ΠΑΠ)
Ελενίδης.
-
Παρόλα ταύτα τα περισσότερα super market, έχουν τέτοια ράφια……
Α. -
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
στην Θεσ/νικη εχω φαει το καλυτερο παγωτο (γευστικα) πριν πολλα χρονια.
Πανοραμα (το προαστιο),
Ελληνιδης (το ζαχαροπλαστειο),
Ντορμας (καπωσ ετσι λεγοταν το παγωτο, οχι Ντολμας).η πιο πλουσια & γεματη γευση με μοναδικη συνταγη του ζαχαροπλαστειου (ετσι μου ειπαν).
2 κουταλιες και τελειωνες=χορταινες, απιστευτα πλουσια γευση.
Με πηγαν ντοπιοι φιλοι, οταν ημουν φανταρος εκει. (ΠΑΠ)
Ελενίδης.
Ελενιδης=τριγωνο
-
Ειναι απλο!Οταν το κοστος των ληγμενων προιοντων το επωμιζονται οι προμηθευτες τους γιατι να μπλεξουν με τα ληγμενα?
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Ειναι απλο!Οταν το κοστος των ληγμενων προιοντων το επωμιζονται οι προμηθευτες τους γιατι να μπλεξουν με τα ληγμενα?
Διότι θα πάρουν το κόστος……
Α -
Προς χακοφορεμένους...
τα ΕΚΕΜΣ στον καρέα λένε τίποτα?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
πιστευω οτι σταθμισαν και αλλους παραγοντες πχ το ονομά τους, το κοστος διαχειρησης του νεου τομεα
Αυτό εννοούσα αγαπητέ vice, ότι τους ένοιαξε μόνο το συμφέρον τους, αλλά επικαλέστηκαν και καλά τη δημόσια υγεία...
Είστε δηλαδή τόσο σίγουροι, πως 'οελληναςκαταναλωτής' έχει καταλάβει ακριβώς τη διαφορά του 'ανάλωση κατά προτίμηση' και του με 'ημερομηνία λήξης' ;
-
Η κυβερνηση με τα ληγμενα ηθελε πιθανως ενα παραθυρο για να εμφανιζει χαμηλο πληθωρισμο.
Παντως οι ημερομηνιες ληξης εχουν μικρη σημασια,οι συνθηκες φυλαξης τεράστια. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως οι ημερομηνιες ληξης εχουν μικρη σημασια,οι συνθηκες φυλαξης τεράστια.+1000, αυτή είναι η πραγματική ουσία
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είστε δηλαδή τόσο σίγουροι, πως 'οελληναςκαταναλωτής' έχει καταλάβει ακριβώς τη διαφορά του 'ανάλωση κατά προτίμηση' και του με 'ημερομηνία λήξης' ;
Και πόσο δεν έχεις καταλάβει, ότι συσκευασμένα , αρχείδια ημερομηνία λήξεις έχουν?.
Η γιαγιά σου που έφτιαχνε μακαρόνια και χυλοπίτες για ένα χρόνο, σκότωσαν την μάνα σου?.
Τα φασόλια . η φακές, τα ρεβίθια, τα κουκιά για ένα χρόνο, σκότωσαν τον πατέρα σου?. και πως σε έκανε πεθαμένος?!!!!!!......
Ανεγκέφαλοι καταναλωτές του κερατα, αδειάστε τα ράφια των πρόσφατων ληγμένων. Θα επιστραφούν, θα μπουν σε καινούργιες σακουλές, και θα σας πάρουν τα σώβρακα για να σας τα ξαναπουλίσουν όπως το γάλα. Έχει μέχρι 7 φορές λήξει και επαναναπαστεριοθει Το διάβασε κανένα ζαγάρι από κάτω?. ζώντα ζώα και η ζωή συνεχίζετε!!!!....
Θα σας βρίζω δυστυχισμένοι φτωχοί, μέχρι να καταλάβετε ότι είστε θύματα του συστήματος των επιτηδείων κερδοσκόπων του κερατά.
Δυστυχισμένα παρασυρόμενα από ΓΜΜΕ, ανθρωπάκια του κερατα, και της ανυπαρξίας σας σαν ανθρώπινες οντότητες.
Α. -
Σούπερμαρκετ