-
ΧΝΙ-8935 micra r-a-c φυσικα
-
Και ξέχασα επίσης μια σημαντική παρατήρηση σχετικά με το παρακάτω
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Η διαίσθηση μου,μου λέει ότι ΝΙΥ-6001/6050 πήρε ο νέος κλάδος Λ.Δ.Χ. όπως στα ΝΙΤ ... για να δούμε ... θα βγει αληθινή?
ΝΙΥ-6035 πινακιδωμένο στην αριστοτέλους...οπότε δεν τη βλέπω τη διαίσθηση σου να βγαίνει αληθινή!
Μπορεί ο νέος κλάδος ΛΔΧ να είναι μεταξύ 5900-6000
-
ΟΙΤ 674
ΒΧΜ 947 -
ΙΜΜ-3536
ΙΟΚ-7393 -
ΝΙΥ-5554 A200 Cdi κοκκινη
-
ΙΡΑ 8117 σε C3 fl.
-
Τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο ...
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΝΙΥ-6091 σε καινούργιο λευκό Ibiza Α.Ηλιούπολη... πινακιδομένο? ...
NIY-6094(χ) σε αχαρακτήριστο γκρι SUZUKI SWIFT προ ώρας στην ... Αριστοτέλους στην διαδήλωση των καθηγητών/δασκάλων ...
Λίγο πιο κάτω ... στα Λαδάδικα:
ΑΗΜ-9014 ... σε κόκκινο μτχ. HYUNDAI COUPE!Μπορεί ο νέος κλάδος ΛΔΧ να είναι μεταξύ 5900-6000
Για ... επαγγελματικά ... το κόβω
... αν και τα Λ.Δ.Χ. ΝΙΤ-9840/47 δεν είμαι σίγουρος ότι δώθηκαν όλα, και πιο πολύ σίγουρος είμαι ότι το ΝΙΤ-9849 ήταν εκτός σειράς κι ας μην με πιστεύει ο mjr ...
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
... πινακιδομένο? ...
όχι χάρτινο ήταν κ αυτό ξέχασα να το αναφέρω...
επαγγελματικά δε νομίζω να πρόλαβαν να τελειώσουν τα 52χχ πριν φτάσουν τα κανονικα στο 59χχ οπότε σύμφωνα με το δεδομένο ότι μέσα στην ίδια χιλιάδα δεν είναι δεσμευμένη από πριν η δεύτερη 100αδα των επαγγελματικών το κόβω για 6100-6200 νέο κλάδο
-
ΟΕΡ 558
ΡΕΜ 7694 σε λευκό c3 new το οποίο το βλέπω από τα μέσα της εβδομάδας, αλλά δεν πρόλαβα να το γράψω.
Στην Αθήνα βρίσκεται.
Υγ και το ΒΙΝ 2358 του thaliarque σε κλιό (από το Μάιο) ήταν σήμερα το απόγευμα στη Σούτσου. -
ΖΧΝ-2613 επαγγ.
-
ΙΡΕ 6738 σε IQ.
-
ΜΕΗ-6869 σε smart...
Ή έχουν αποκτήσει καλό ρυθμό ή ...Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
... αν και τα Λ.Δ.Χ. ΝΙΤ-9840/47 δεν είμαι σίγουρος ότι δώθηκαν όλα, και πιο πολύ σίγουρος είμαι ότι το ΝΙΤ-9849 ήταν εκτός σειράς κι ας μην με πιστεύει ο mjr ...Χρειάζεται να προσκομιστούν αποδείξεις ... για να αθωωθεί ο κατηγορούμενος
-
ΚΤΖ-2501/3000 η νέα ανακατανομή από Καστοριά προς Κοζάνη, ενημέρωση από τον ευγενικό υπάλληλο στη διεύθυνση
της Κοζάνης.ΕΝΒ 501/999 ο νέος κλάδος στη Σαντορίνη, ενημέρωση από τον επίσης ευγενέστατο υπάλληλο της εκεί διεύθυνσης.
Τα αυτοκίνητα έχουν προχωρήσει στο ΕΜΝ-93** αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι θα δοθεί μετά το 9500.Τι άλλο περιμένουμε για το επόμενο διάστημα;
- ανακατανομή λόγω έλλειψης στα δίκυκλα της Αργολίδας μετά το ΑΡΟ 999, προβλέπω ΤΡΚ ή ΤΡΜ από γειτονική
Αρκαδία - ομοίως και στα αυτοκίνητα της Αργολίδας αν και εδώ πιθανότατα μετά το ΤΡΗ-2750 θα δοθούν και τα
ΤΡΗ-2951/2999 - ανακατανομή στα δίκυκλα του Αλίμου μετά το ΤΖΒ 999, όλα πιθανά ανάμεσα στα αποθέματα του Χολαργού, του
Πειραιά αλλά και της Αγίας Παρασκευής - μάλλον έχουν αρχίσει να δίνονται ΒΧΝ στο Περιστέρι και ΒΚ* (*=Ν ή Ο ή Ρ ή Υ ή Χ) στην Παλλήνη. Αργότερα θα
τελειώσει και το ΟΕΡ στο Χολαργό, τι θα δώσουν, ΟΕΟ; - νέοι κλάδοι σε δίκυκλα Πτολεμαΐδας και Αταλάντης, πιθανολογώ ΚΖΙ ή ΚΖΧ και κάτι από ΜΙΟ ή ΜΙΥ αντίστοιχα
- ΡΗΗ στο Ρέθυμνο, ΑΒΚ στην Καβάλα, ΡΜΙ στη Δράμα, ΧΟΖ στη Χίο, ΗΕΒ στον Πύργο, ΗΜΡ στην Ημαθία,
ΜΗΚ στη Λήμνο, ΒΑΡ στη Μαγνησία, ΒΧΧ στον Πειραιά (τυχαία η σειρά τους, όχι χρονολογική) - ΤΚΤ στα αυτοκίνητα των Τρικάλων μέσα στον Αύγουστο
- ανακατανομή στα αυτοκίνητα της Κορινθίας και αργότερα της Φθιώτιδας
- στο Αρκαλοχώρι λογικά θα φτάσουν στο ΗΚΥ-7700 πριν κλείσει η χρονιά οπότε θα έχουμε νέο κλάδο.
Και φυσικά περιμένουμε τις ανακατανομές στα αυτοκίνητα στην Αττική, ήδη από
- τον Αύγουστο στην Παλλήνη. Εδώ μετά τη χθεσινή παρατήρησή μου φαίνεται πως ίσως η ανακατανομή ξεκινήσει με
τα επαγγελματικά που θα φτάσουν στο 2650 οριακά πριν το 3500 των επιβατικών. - τον Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο στον Άλιμο. Και εδώ ο κλάδος των επαγγελματικών μέσα στον Αύγουστο θα φτάσει στο ΙΟΚ-7500. Αν τα επαγγελματικά δεν πάρουν κάτι από ΙΡΑ-9***, τότε η ανακατανομή θα εμφανιστεί πρώτα μέσω του
κλάδου τους. - Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο ανακατανομή και στο Χολαργό, πολύ αργότερα στην Αγία Παρασκευή
Στις ανακατανομές θα παίξουν λογικά τα ΥΝΥ, ΙΟΥ, αλλά και τα ΥΤΒ, ΙΜΝ, ίσως ακόμα και ΙΜΜ ή ΥΝΤ.
Να τονίσω τέλος πως το ενδεχόμενο να μεσολαβήσει νέα προμήθεια και να μη γίνουν οι διάφορες ανακατανομές
δεν αποκλείεται, αν μάθω κάτι σχετικό θα σας ενημερώσω. - ανακατανομή λόγω έλλειψης στα δίκυκλα της Αργολίδας μετά το ΑΡΟ 999, προβλέπω ΤΡΚ ή ΤΡΜ από γειτονική
-
IPE-6624 clio
-
ΤΖΒ 848
-
Το πήρα πατριωτικά και προσωπικά το ζήτημα με το λάθος ... της Ορεστιάδος και βλέπω συνέχεια Βορειοεβρίτικα ... ούτε στην Ορεστιάδα να ζούσα ...
... κατά τ' άλλα έχω καλό και περίεργο φαΐ ... σήμεραΟΡΖ-3249 σε λευκό παμπάλαιο (90's) AUDI 80,προ 9ώρου (Εύοσμος) + λίγη ώρα μετά στον Φοίνικα:
ΝΝΖ-662 σε λευκή ολοκαίνουργια PIAGGIO VESPA ...
KTZ-3055 + σε μαύρο του κουτιού (ίσως Κατάκικο) CITROEN C4,πριν μια ώρα ... Αεροδρόμιο!!!
... προς το παρόν νόμισα ότι ΚΤΖ-3050/3100 ... τα πήρε η Κοζάνη ... πολύ προχωρημένο μου φάνηκε αλλά μετά είδα αυτό:
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΤΖ-2501/3000 η νέα ανακατανομή από Καστοριά προς Κοζάνηκαι το καλύτερο για το τέλος ...
ΚΙΗ-2005 σε λευκό OPEL CORSA,λίγο μετά το προηγούμενο στην Β.Όλγας ...
Χρειάζεται να προσκομιστούν αποδείξεις ... για να αθωωθεί ο κατηγορούμενος
... θα τις έχεις σύντομα ... ...
-
και το δικό μου λιθαράκι για σήμερα
ΝΙΥ-6107 χάρτινο σε καινούργιο λευκό Auris στην όλγας
-
ΝΝΖ-676 από χθες το βράδυ, συνεπώς ταξινόμηση το αργότερο Παρασκευής.
-
HKY 7718 C3
-
YTB 2013 vw up!
KYN 3640 Fiat doblo μτχ
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013