-
Ε φυσικα, το να πινεις μοχιτο στη σκοπια και να παιζεις ρακετες με τη γεμιστηρα δεν ειναι πρεπον...
ΤΕΝΤΑ ΟΛΟΙ στην παραμεθωριο του Λιτοχωρου!!
-
άλλα έπιναν αυτοί, όχι μοχίτο
αλλά ότι ήταν τέντα ήταν και μην ακούω μαλακίες ότι είναι καλά εκεί πάνω , εγώ -10 δεν είχα δει ούτε στο ψυγείο μου , όχι να κάθομαι έξω σε αυτό με το χιόνι να μου μπαίνει στα @@ και να σκάβω το δρόμο στην ελευθερία μου (κυριολεκτικά )
εν το μεταξύ για το ακριτικό λιτόχωρο όλοι οι ξέμπαρκοι που δεν έχουν πάει μου λένε ότι είναι καλά, ενώ οι στρατιωτικοί που είχαν υπηρετήσει εκεί με κοιτούσαν με συμπόνια μόλις τους έλεγα ότι ήμουν από κει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
άλλα έπιναν αυτοί, όχι μοχίτοαλλά ότι ήταν τέντα ήταν και μην ακούω μαλακίες ότι είναι καλά εκεί πάνω , εγώ -10 δεν είχα δει ούτε στο ψυγείο μου , όχι να κάθομαι έξω σε αυτό με το χιόνι να μου μπαίνει στα @@ και να σκάβω το δρόμο στην ελευθερία μου (κυριολεκτικά )
Γιατι παει το χιονι στα @@? Κίλτ φορουσατε?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπηρεσία δε μας παρείχε αυτά που έπρεπε για να μην κρυώνουμε
μάλιστα μερικοί αρχίδηδες επόπτες μας απαγόρευαν να φοράμε ότι δεν παρέχει η υπηρεσία
δηλαδή κασκόλ, σκουφιά , γάντια, μπαλακλάβες , γιατί δε μας παρείχαν τίποτα
ερχόταν στη σκοπιά και μας φώναζαν αν είχαμε καλυμμένα τα κεφάλια γιατί δε μπορούμε να ακούμε καλά τον εχθρό...
ποιον εχθρό θα ακούσουμε στη πιερία; έναν τσοπάνη απέναντι από τον ενιπέα που δε μιλούσε ελληνικά (και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι διάλεκτο μιλούσε ) ; αυτός ήταν ο μόνος άνθρωπος που βλέπαμε όλη μέρα
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
άλλα έπιναν αυτοί, όχι μοχίτο
αλλά ότι ήταν τέντα ήταν και μην ακούω μαλακίες ότι είναι καλά εκεί πάνω , εγώ -10 δεν είχα δει ούτε στο ψυγείο μου , όχι να κάθομαι έξω σε αυτό με το χιόνι να μου μπαίνει στα @@ και να σκάβω το δρόμο στην ελευθερία μου (κυριολεκτικά )
-
το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπηρεσία δε μας παρείχε αυτά που έπρεπε για να μην κρυώνουμε
μάλιστα μερικοί αρχίδηδες επόπτες μας απαγόρευαν να φοράμε ότι δεν παρέχει η υπηρεσία
δηλαδή κασκόλ, σκουφιά , γάντια μπαλακλάβες , γιατί δε μας παρείχαν τίποτα
Αχου το καλέ...
-18 -> σκοπιά 2ωρη (όχι μια ωρα οπως παντου αλλού).
Και δεν κάναμε κιχ...
Αντιθέτως έχω να λεω οτι έφαγα και ενα -18 στη ζωή μου και έστρωσε το δέρμα. -
κι εμείς 2ωρες κάναμε και έχω κάνει και 7.5-8 ώρες σερί σκοπιά (μέρα που δεν είχα και περιθώριο να κάτσω) ενώ έκανα και τις 2 προηγούμενες μέρες και από κάπου εκεί το πόδι μου την άκουσε και πονάει ακόμα
εσύ όμως εκεί που ήσουν θα ήσαστα έτοιμοι για -18, εμείς δεν ήμασταν έσκασε ασυνήθιστο για τη περιοχή κρύο
και επίσης σου ξαναλέω εγώ -10 δεν είχα δει ούτε στο καταψύκτη μου , ούτε στα βουνά για σκι πάω
με πέθανε το κρύοκαι οκ τα έβγαλα πέρα τελικά, αλλά δε θα γυρίσω να το παίξω ότι ήταν εύκολο γιατί ΔΕΝ ΗΤΑΝ
όπως δεν ήταν και για σένα οι -18 . κι εσύ εκείνη την ώρα θα έκλαψες , αλλά τώρα βγαίνεις να μου πεις έλα μωρέ σιγά.. δε τρέχει και κάτι
εγώ πάντα θα παραδέχομαι ότι ήταν σκατά και δύσκολα για μένα, αυτή είναι η διαφορά
-
κι εμείς 2ωρες κάναμε και έχω κάνει και 7.5-8 ώρες σερί σκοπιά (μέρα που δεν είχα και περιθώριο να κάτσω) ενώ έκανα και τις 2 προηγούμενες μέρες και από κάπου εκεί το πόδι μου την άκουσε και πονάει ακόμαΤο αριστερό ή το δεξί;
Απάντα και θα σου πω γιατί ρωτάω.
-
το δεξί ενώ στηρίζομαι στο αριστερό , γιατί;
έχω ευαισθησία σε αυτό το πόδι από μικρός , έχω και χαλαρή άρθρωση στον αστράγαλο και έχω πάθει πολλά διαστρέματα γιατί μου έχει γυρίσει πολλές φορές
απλα στο στρατό αποτελειώθηκε με απανωτές τενοντίτιδες μαζί με γόνατα, αν και τα γόνατα πλεον είναι οκ
-
το δεξί ενώ στηρίζομαι στο αριστερό , γιατί;Απλό... βολτάρεις ένα αμάξι χωρίς αμπραγιάζ (πωωω πόσα χρόνια εχω να γράψω αυτή την λέξη)...
Το αριστερό πόδι έχει πάψει πλέον να δουλεύει και τεμπελιάζει στο foot rest.
Το δεξί που κάνει όλη την δουλειά, λογικό είναι να κουράζετε... και συγκεκριμένα στο δικό σου αυτοκίνητο που για να πάει βήμα πρέπει να πατήσεις το γκάζι μέχρι την μοκέτα (petal to the metal) κάνει υπερπόδιες (απο το υπεράνθρωπες) προσπάθειες να αντέξει την πίεση που το καταβάλεις
Και όταν πλέον δεν πατάς το γκάζι αλλα το πάτωμα (την γη πχ) ξεκουράζετε... και όταν στηρίζεσαι στο εριστερό σου πόδι, αυτό πουνάει απο συνήθεια ή καλύτερα ξεσπά τον πόνο του, με πόνο (κάτι σαν το δώσε πόνο).Κατάλαβες;
Δεν φταίει ο στρατός, αλλα το αμάξι σου που είναι group vag. -
άσχετο αλλά όταν είχα πάρει το s , επειδή έχει πολύ πιο ψηλό συμπέκτη από τα γαλλικά την είχε ακούσει ο αριστέρος μου αχίλλειος για μήνες , πόνος όχι μαλακίες
βέβαια επειδή ήταν για το s3 δε μιλούσα για το κωλοστρατό ούτε τότε μιλούσα, αλλά δε μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου
-
Μλκ σε έστειλα!
-
περίμενα να μου έλεγες τίποτα ψαγμένο για κυκλοφορίες αίματος και τα ρέστα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και εμενα μερικη ριξη χιαστων δεν βγηκα να κλαψω ολη την ωραΜπράβο σου.
-
περίμενα να μου έλεγες τίποτα ψαγμένο για κυκλοφορίες αίματος και τα ρέσταΑν σου έλεγα κάτι τέτοιο θα σε χρέωνα και 50 ευρώ την επίσκεψη
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
και εμενα μερικη ριξη χιαστων δεν βγηκα να κλαψω ολη την ωρα
Μπράβο σου.
εν τω μεταξύ στην αρχή λέει είμαι φαντάρος και καλά για να μπεις στη θέση του
και μετά αρχίζουν τα fast rope γιατί ένας μέσος φαντάρος πάει και πηδάει από ελικόπτερα με αυτή την όρεξη ξυπνάει κάθε πρωί
-
και εμενα μερικη ριξη χιαστων δεν βγηκα να κλαψω ολη την ωρα
Μπράβο σου.
εν τω μεταξύ στην αρχή λέει είμαι φαντάρος και καλά για να μπεις στη θέση του
και μετά αρχίζουν τα fast rope γιατί ένας μέσος φαντάρος πάει και πηδάει από ελικόπτερα με αυτή την όρεξη ξυπνάει κάθε πρωί
χτυπησα καποιον
ανετα θα χτυπαγα μια πετρα
η ενα αρμα
η η η εκει κολλησες?
ε ναι εγω στο ειπα κουραζεσαι αλλα τουλαχιστον εχεις κατι να κανεις ολη μερα και περναει η μερα χωρις να σκεφτεις φιδιασματα και πιπες -
κάτσε ρε συ οι δικές μου πιθανότητες τραυματισμού ήταν πολύ λιγότερες από τις δικές σου και σαν στρατιώτης και 10000000000000% σίγουρα αν ήμουν κι εγώ στέλεχος
(εκεί θα είχα ανέβει πάρα πολλά level στο φίδιασμα)το θέμα είναι να κινείσαι ήρεμα, δε χρειάζονται βιαστικές και extreme κινήσεις
να προσέχεις πού στέκεσαι και πώς , βασικό , μην τρέχεις με αρβύλες , βασικό
ήρεμα πραγματάκια...
και φυσικά εννοείται φίδιασμα η μέρα θα περάσει πιο ευχάριστα μόλις σχολάσεις, γιατί να τσακιστείς ?
βρίσκεις κάνα 2 ακόμα και τα λέτε, κάνετε καμιά χαλαρή υπηρεσία με κάνα λάπτοπ παίζοντας κάνα multi και ζωή και κότα
μαλάκας ήταν ο σιτιστής μας που όλη μέρα το έξυνε στο επιλοχάδικο και αν δεν ειχε υπηρεσία βούταγε κάνα κοτόπουλο να το πάει στη γυναίκα και την έκανε ή αν είχε είπαιζε pro με τους φαντάρους στο macbook pro του; ή streamαρε αγώνες να δούνε
ο καλύτερος ήταν και όλη μέρα γαμιέται ο στρατός μας έλεγε
-
κάτσε ρε συ οι δικές μου πιθανότητες τραυματισμού ήταν πολύ λιγότερες από τις δικές σου και σαν στρατιώτης και 10000000000000% σίγουρα αν ήμουν κι εγώ στέλεχος
(εκεί θα είχα ανέβει πάρα πολλά level στο φίδιασμα)το θέμα είναι να κινείσαι ήρεμα, δε χρειάζονται βιαστικές και extreme κινήσεις
να προσέχεις πού στέκεσαι και πώς , βασικό , μην τρέχεις με αρβύλες , βασικό
ήρεμα πραγματάκια...
και φυσικά εννοείται φίδιασμα η μέρα θα περάσει πιο ευχάριστα μόλις σχολάσεις, γιατί να τσακιστείς ?
βρίσκεις κάνα 2 ακόμα και τα λέτε, κάνετε καμιά χαλαρή υπηρεσία με κάνα λάπτοπ παίζοντας κάνα multi και ζωή και κότα
μ@λ@κ@ς ήταν ο σιτιστής μας που όλη μέρα το έξυνε στο επιλοχάδικο και αν δεν ειχε υπηρεσία βούταγε κάνα κοτόπουλο να το πάει στη γυναίκα και την έκανε ή αν είχε είπαιζε pro με τους φαντάρους στο macbook pro του; ή streamαρε αγώνες να δούνε
ο καλύτερος ήταν και όλη μέρα γαμιέται ο στρατός μας έλεγε
πλακα μου κανεις? αμα ξερεις να δενεις σωστα και δυνατα την αρβυλα μονο χτυπημα δεν μπορεις να παθεις
-
Κουράστηκα...
Πάνε 12 χρόνια απο την τελευταία μέρα στο στρατό...
I am to old for this tricks...
Πάω στο περί φυτείας...
Περί Θητείας [#3]