-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε Κιουση μου εχουν φυγει τα σωθικα απο τα γελια!
'Ο φανταρος ειναι σαν την πουτσα, οσο τον χαιδευεις, σηκωνεται'
-
ΕΚΛΑΨΑ πρωινιατικα !!! ΕΠΟΣ!!
''Οι Συμεωνιδαιοι, ηταν αντρες με αρχιδιαααα .... εσυ εισαι.... ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑ !!!!! ''
-
Υπάρχει τρόπος να στείλω εγώ κάποιο χαρτί στα κεντρικά που η μονάδα μου αργεί χαρακτηριστικά να στείλει?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να στείλω εγώ κάποιο χαρτί στα κεντρικά που η μονάδα μου αργεί χαρακτηριστικά να στείλει?Eαν ειναι δουλεια επιτελικου γραφειου, ΟΧΙ ... απο που κι ως που να την κανεις εσυ.
Εαν απλα προκειται για επιστολη, ευθεως επικοινωνεις με το Σ.Γ. οπου ανηκεις η με το ΓΕΣ η οπου αλλου θες
(περα απο το Σ.Γ. ... λαβε υποψη πως στα υπολοιπα, ισως παει και απατο το γραμμα )Περι τινος προκειται?
-
Εδώ και αρκετές μέρες έχω βγει Ι4 χάρη στον αγαπημένο μας ΕΣ.
Η μονάδα μου δεν κρατάει αόπλους λόγω του χαρακτήρα της οπότε θα έπρεπε να έχω φύγει τώρα.
Όμως το χαρτί μου ακόμα δεν έχει φτάσει εκεί που πρέπει αντίθετα με τα χαρτιά 2 άλλων παιδιών που κ ένας έφυγε ήδη και ο άλλος φεύγει.
Φυσικά το οτι απο τη μονάχα μου απολυεται το 60% της δύναμης είναι άσχετο με την καθυστέρηση... -
Η μονάδα μου δεν κρατάει αόπλους λόγω του χαρακτήρα της οπότε θα έπρεπε να έχω φύγει τώρα.
Όμως το χαρτί μου ακόμα δεν έχει φτάσει εκεί που πρέπει αντίθετα με τα χαρτιά 2 άλλων παιδιών που κ ένας έφυγε ήδη και ο άλλος φεύγει.
Φυσικά το οτι απο τη μονάχα μου απολυεται το 60% της δύναμης είναι άσχετο με την καθυστέρηση...Το οτι η μοναδα δεν κραταει αοπλους, οκ ΑΣ πουμε... τι σε χαλαει λοιπον, εχει πολλες αγγαρειες ;;
Θες να πας σε αλλη μοναδα που θα 'χει περισσοτερες και βιαζεσαι να σαπισεις στο θαλαμοφυλικι και μαγειρεια ;;
Στην υπαρχουσα μοναδα τι κανεις τωρα ως αοπλος; Ξυνεις; Εαν οχι, ποιος ο λογος να σε στειλουν αλλου;Το οτι δεν πηγαν τα χαρτια σου ειναι ευθυνη του επιτελικου γραφειου, ιεραρχικα δε γινεται να αναμειχθεις, πλαγιως ναι και αναλογα τα κονε σου μπορεις να ζητησεις μεταθεση στην κρεβατοκαμαρα σου.
-
Το τι με χαλάει δεν έχει σημασία.
Ευχαριστώ για την απάντηση. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φυσικά το οτι απο τη μονάχα μου απολυεται το 60% της δύναμης είναι άσχετο με την καθυστέρηση...Το οτι η μοναδα δεν κραταει αοπλους, οκ ΑΣ πουμε... τι σε χαλαει λοιπον, εχει πολλες αγγαρειες ;;
Θες να πας σε αλλη μοναδα που θα 'χει περισσοτερες και βιαζεσαι να σαπισεις στο θαλαμοφυλικι και μαγειρεια ;;
Στην υπαρχουσα μοναδα τι κανεις τωρα ως αοπλος; Ξυνεις; Εαν οχι, ποιος ο λογος να σε στειλουν αλλου;Το οτι δεν πηγαν τα χαρτια σου ειναι ευθυνη του επιτελικου γραφειου, ιεραρχικα δε γινεται να αναμειχθεις, πλαγιως ναι και αναλογα τα κονε σου μπορεις να ζητησεις μεταθεση στην κρεβατοκαμαρα σου.
Έχει ενδιαφέρον εν τω μεταξύ το πως προσπέρασες το γεγονός της καθυστέρησης (40+ μέρες, το κοίταξα) που σημαίνει πως εγώ ακόμα κάπου φαίνομαι Ι1, το πως αδιαφορείς για το ότι το πρόβλημα δεν το είχα και μου το δημιούργησαν και προσπερνάς το ότι 2 άτομα ήδη έφυγαν (Ι3 μάλιστα) και φτάσαμε αμέσως στο τι με χαλάει εμένα και αν θέλω να βάλω βύσμα να πάω στην κρεβατοκάμαρα μου.
-
angel σαν άοπλος πλέον είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να πας στην αβυπ όπου θα σου φερθούν περισσότερο από πουθενά σαν ευαίσθητο γιωτά
δε θες να κάνεις λάτζα; δεν κάνεις αφου σε πονάει η μέση σου
δε θες να κάνεις τουαλέτες; κανένα πρόβλημα θα τις κάνουν οι ένοπλοι
δε θες να κάνεις θαλαμοφύλακας γιατί πιάνεσαι στη καρεκλίτσα; κάνενα πρόβλημα ζουζούνε , θα σε πάνε στο κεπικ να κάνεις υπηρεσία ξαπλωτός στο κρεβατάκι (κανονικό κρεβάτι, όχι στρατου ) με τηλεορασούλα και a/c που το ρυθμίζεις μόνο για πάρτη σουκαι φυσικά θα σε πηγαίνει καλύτερα από τους ένοπλους γιατί δεν έχει και πολλές άοπλες υπηρεσίες
δε με άκουσες τη πρώτη φορά, ακουσέ με τώρα
τώρα στο τι μπορείς να κάνεις; ζήτα να πας στο 401 επειδή ψοφάς στο πόνο, πες στο γιατρό το προβλημά σου και ζήτα αναρρωτικές και ΕΥ
ΥΓ πάντως μαλάκα πέρα από τη πλάκα είναι κρίμα που σου έσκασε αυτή η μαλακία εκεί μέσα, δεν έπρεπε να δεχτείς να πας εκεί που πήγες, καλύτερα να ρίσκαρες να πας στου διαόλου το κώλο
κατά πάσα πιθανότητα θα τα έξυνες πολύ περισσότερο σε τίποτα έβρους κτλ
-
Έχει ενδιαφέρον εν τω μεταξύ το πως προσπέρασες το γεγονός της καθυστέρησης (40+ μέρες, το κοίταξα) που σημαίνει πως εγώ ακόμα κάπου φαίνομαι Ι1, το πως αδιαφορείς για το ότι το πρόβλημα δεν το είχα και μου το δημιούργησαν και προσπερνάς το ότι 2 άτομα ήδη έφυγαν (Ι3 μάλιστα) και φτάσαμε αμέσως στο τι με χαλάει εμένα και αν θέλω να βάλω βύσμα να πάω στην κρεβατοκάμαρα μου.
βέβαια μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ότι του απάντησες πολύ όμορφα στις 12.30 και στις 3.30 σε χτύπησε η δύσα να του τη πεις...
μέσο θες λογικά, κάνε τα τηλέφωνα σου!!!
-
Είμαι κακός άνθρωπος.
-
haauhauahauhaaheuheuehauha
Τωρα ειδα τις 2 απαντησεις με διαφορα χρονου.
Μου θυμισες το ετερον ημισυ φιλε.
Β)Ολα καλα;;
Α)Μια χαρα, δεν εχω νευρα
-(στιγμη σιωπης)-
-(2 λεπτα μετα)-
Α)Και να σου πω ξερεις ποσο τα πηρα στο κρανιο που δεν πηγες να παρεις τσιγαρα και για 'μενα επειδη οταν με ρωτησες δεν σου απαντησα αμεσως επειδη ημουν στο μπανιο και παιδευομουν να φτιαξω τα μαλλια για να μη λες οτι παλι θα αργησουμε και με καταπιεζεις συνεχεια αλλα δεν ειναι μονο δικο μου φταιξιμο αλλα και δικο σου και και και και και και και...Ακου να δεις κατι, το ποσες μερες αργησε η ολη φαση δεν το γνωριζω.
ΕΠΙΣΗΣ δε γνωριζω το ιστορικο σου και το πως κατεληξες Ι4 και i30 να ουμε....Εκανα μερικες ερωτησεις και συγνωμη αν το υφος μου ηταν ακαταλληλο. (ακομα γελαω με το ξεσπασμα σου )
Γιατι θελεις τοσο πολυ να παρεις τη μεταθεση/αποσπαση;
Εισαι ι1 ενω για καποιο δικο τους λογο αδικως εισαι ι4 ?Οπως ειπα, σε δουλειες επιτελικου γραφειο δε μπορεις να αναμειχθεις, αλλαζοντας κατι, εξαρταται απο τα στελεχη στη μοναδα σου. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις στο 1ο γραφειο του λοχου σου (αυτο νομιζω ειναι αρμοδιο) για να σου πουν τι συμβαινει. Πολυ πιθανον τα χαρτια σου να 'χουν παει στη μοναδα ή πολυ απλα η μοναδα που προκειται να μετατεθεις/αποσπαστεις να βαραει παλαμακια και να παιζουν το πουλι τους...
Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... εκει που βρισκεσαι τωρα να σε χρειαζονται και να μην υπαρχει λογος να φυγεις.
Σαν αοπλος, ποιες οι υπηρεσιες σου εκει λοιπον; -
αυτό που θέλει είναι λίγο ακόμα πήξιμο , να στάξει , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... εκει που βρισκεσαι τωρα να σε χρειαζονται και να μην υπαρχει λογος να φυγεις.
angel εκεί μάλλον παίζει όλη η φάση, γιατί από τη στιγμή που το θέμα για να φύγεις είναι ότι η μονάδα σου δεν κρατάει άοπλους, αυτοί πρέπει να σε διώξουν, αυτοί είναι και εκείνοι που θα πρέπει να κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγεις
το ΓΕΣ δε νομίζω να το κόφτει αν η μονάδα σου θέλει ή όχι άοπλους, μπορεί να μη στέλνουν άοπλους εκεί εξ'αρχής , αλλά επειδή η περίπτωσή σου είναι πιο πολύπλοκη καθώς έγινες άοπλος δε γίνεται και αυτοί να μυρίσουν τα νύχια τους
είναι μάλλον θέμα του διοικητή σου να φύγεις και άμα γουστάρει μπορεί να σε στείλει και κάπου καλά (πίστεψέ με) , απλά μάλλον επειδή τους είσαι ακόμα χρήσιμος τρενάρουν τη διαδικασία να σε εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο γίνεται
μάλλον ο διοικητής σου είναι μεγάλος πακετατζής και πρέπει να του πρήξεις τα @@, ή απλά να μπει το βύσμα να τελειώνεις
-
Εκει ηθελα να καταληξω και 'γω Qsis ....
[spoiler:24jzfank]στο να ΣΤΑΞΕΙ ΕΝΝΟΩ !!! [/spoiler:24jzfank]
-
θα στάξει
κοίτα angel τα πακέτα παίζουν, υπενθυμίζω ένα από τα δικά μου που όσοι ήμασταν σε εκείνη τη φάση που πήρα μετάθεση να φύγουν , είχαν πάρει όλοι 8ημερη άδεια (τιμητική ) , εκτός από μένα (όπου μου απέκρυψαν ότι έχω πάρει κι εγώ μετάθεση) που έκανα μέχρι και τη τελευταία μέρα υπηρεσία γερμανικό κιόλας μπας και στουκάρω πουθενά καθώς γυρνάω σπίτι μου
κακίες από το στρατό δεν κρατάω, όμως αυτό το καθίκι τον επιλοχία ίλης δε μπορώ να τον συγχωρέσω , επειδή ξέρω (εκ των υστέρων με τις κότες 'φίλους' που είχα) ότι έδωσε ρητή εντολή να μην μου πουν ότι παίρνω μετάθεση και όπου και αν τον πετύχω θα τον βάλω να φάει χώμα το χοντρομπαλά
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
(ακομα γελαω με το ξεσπασμα σου )Το ποιο;
Λάθος άνθρωπος για τέτοια.Έγραψα πόσο καθυστέρησε. Το πως έγινα άοπλος δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως το έπαθα εκεί και δεν έβαλα βύσμα για να γίνω.
Θέλω να φύγω απλά γιατί το δικαιούμαι. Χρειάζομαι παραπάνω λόγο από αυτόν;αυτό που θέλει είναι λίγο ακόμα πήξιμο , να στάξει , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ
Δεν προβλέπεται για μένα.
-
Δικαιούσαι να φύγεις; Δυνάμει ποιας διαταγής;
-
δικαιούσαι όμως βρε angel;
γιατί θεωρητικά μπορεί να μην προβλέπεται , όμως είναι και στην ευχέρεια του διοικητή ενδεχομένως
έλα ας αφήσουμε τις μαλακίες , αν ήθελε να φύγεις θα είχες φύγει...
απλά σε βρήκε φιλότιμο και σε χώνει όσο μπορεί
αν ήσουν προβληματικός θα σου έλεγα για πότε θα σε είχε ήδη διώξει
Περί Θητείας [#3]