-
τους 4 αναπηρους δε θα τους ρωτησει?
τι κανατε μεσα στη μεση του δρομου?
πουλαγαμε μαγκια στα γκομενακια απεναντι για το αν μπορουμε να πανικοβαλουμε οδηγους και να τους τρολαρουμε.δικαστης
μπραβο ζωα,0 αποζημιωση για σας. -
Επικοί οι φανταστικοί διάλογοι εκατέρωθεν!
-
0 αποζημιωση γι αυτους,
0 η κωλοτρυπιδα σας στη φυλακη.
Αλλα θα εχετε δικαιωθει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αφου εχεις dash cam ... γιατι δεν ανεβαζεις 'epic footage' γαμω το καντηλι μου γαμω να 'χουμε να spammάρουμε μαλακιες εις τους αιωνες των αιωνων αμην ;;;;
Γιατι δεν ξερω ποιος θα το χρησιμοποιησει κ για ποιο σκοπο.
Φλώρος !!
-
Ιδέα αν διπλοπαρκάρει κάποιος δίπλα σας.

-
Για ποιο συμβαν κ ποιους αναπηρους μιλας?
-
τα 4 υποτιθεμενα 'θυματα' που θα παταγες.
-
α οκ. μπορει κ να τους πατησα κ να μην το πηρα χαμπαρι μωρε, λες για αυτο να φωναζαν μετα? Oh well, τι να κανουμε, ισως με ενημερωσει το μακρυ χερι του νομου που θα ερθει σημερα-αυριο να με στειλει στη ψειρου. Κ εφυγε κ ο Λακης ρε πστ μου κ δεν ξερω ποιος θα με ντυνει οταν θα με κανουν πουτανα οι υπολοιποι καταδικοι.
-
θεωρητικα μιλαμε παντα για τις συνεπειες αν τους παταγες.
-
Συγγενεις του Kacey ... !!!
Ο Μike απο Los Angeles
O θειος του ο Gabriel απο το Porto Allegre
-
Αυτά που γράφει ο kacey είναι τα γνωστά εδώ και χρόνια: εγώ ο νόμιμος και σωστός και οι άλλοι - the others.
Σε όλη αυτή τη συζήτηση για τους πεζούς*, θα ήθελα μόνο να επισημάνω το εξής: ένας ανθρωπάκος που θέλει να περάσει το δρόμο στο μπουρδέλο που λέμε Ελλάδα, από ΠΟΥ θα περάσει ο καημένος;; Από τη διάβαση (με φανάρι ΠΑΝΤΑ, παγκόσμια Ελληνική πατέντα) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ;; Όχι βέβαια, θα περιμένει ο κακομοίρης (που γεννήθηκε εδώ..) να περάσουν τα αυτοκίνητα (καλή τύχη..) και ΑΝ φιλοτιμηθεί κανένας οδηγός και τον αφήσει, έχει καλώς. Αν όχι, μπορεί να περιμένει και 5 λεπτά εκεί. Αν του τύχει ο kacey, μπορεί και να τον πατήσει, ή να τον στείλει στο νοσοκομείο με καρδιακό, για να μάθει να περπατάει τα 500 μέτρα άλλη φορά . Θα τον βοηθήσει και με την καρδιά.
Είναι πολύ εύκολο μόλις πάρουμε το τιμόνι στα χέρια μας να ξεχάσουμε πώς ακριβώς είναι το 'αλλιώς'. Κάντε καμιά μισάωρη βόλτα με τα πόδια στην πόλη σας, θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε!
- Προφανώς, ΔΕΝ αναφέρομαι σε τσογλάνια που θέλουν να παίξουν την κότα με το αυτοκίνητο, εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο πολύπλοκα και το λόγο έχει η ωριμότητα του καθενός. Σίγουρα, η λύση δεν είναι 'εγώ συνεχίζω το δρόμο μου σαν να είναι περιστέρια'.
-
δηλαδη εσυ θες διαβαση χωρις φαναρι?και λες μουφες οτι ειναι και ελληνικη πατεντα?
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Προφανώς, ΔΕΝ αναφέρομαι σε τσογλάνια που θέλουν να παίξουν την κότα με το αυτοκίνητο, εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο πολύπλοκα και το λόγο έχει η ωριμότητα του καθενός. Σίγουρα, η λύση δεν είναι 'εγώ συνεχίζω το δρόμο μου σαν να είναι περιστέρια'.Εγώ πάντως και στα περιστέρια κόβω.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δηλαδη εσυ θες διαβαση χωρις φαναρι?και λες μουφες οτι ειναι και ελληνικη πατεντα?ελα υποστηρικτή του Kacey άστα αυτά..
Μύκονο έκλεισες η όχι ακόμα ? -
δε θα πας με το gay parade της ΧΑ εσυ?
-
μπα όχι , στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Alexis...
-
Ακομα περιμενουμε τα σημερινα συμβαντα με το μηχανακι. Μετα το φαι ειπε. Ποση ωρα τρωει πια?
-
Πολυ, ειμαι στον ογκο.
Ξεχαστηκα:
14χρονα (το πολυ) να τσαμπουκαλευονται σε ταξιτζη επειδη εκεινοι παραλιγο να πεσουν πανω του οταν ερχονταν αναποδα σε μονοδρομο, σε τυφλη στροφη. Μαντεψτε τι θα γινουν οταν μεγαλωσουν...
μαλακας παραλιγο να κανει πλαγιομετωπικη με 30χαω σε μικρο κεντρικο δρομο (1,5 λωριδα κ για τους δυο) γιατι μιλαει στο κινητο, κ οταν (υποθετω) τελικα βρισκει αυτους που μιλαγε στο κινητο, σταματαει στη μεση του δρομου κ πιανει κουβεντουλα. Να μην σας περιγραψω καγκουροφατσες, δεν χρειαζεται.
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
-
Αν του τύχει ο kacey, μπορεί και να τον πατήσει, ή να τον στείλει στο νοσοκομείο με καρδιακό, για να μάθει να περπατάει τα 500 μέτρα άλλη φορά . Θα τον βοηθήσει και με την καρδιά.
-
Προφανώς, ΔΕΝ αναφέρομαι σε τσογλάνια που θέλουν να παίξουν την κότα με το αυτοκίνητο, εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο πολύπλοκα και το λόγο έχει η ωριμότητα του καθενός. Σίγουρα, η λύση δεν είναι 'εγώ συνεχίζω το δρόμο μου σαν να είναι περιστέρια'.
αποφασισε σε τι αναφερεσαι ομως, γιατι μας τα μπλεκεις αφου εγω στους δευτερους αναφερομουν. Στο 1) εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν καποιος παει να περασει απο εκει που του καυλωσει ΟΤΑΝ του καυλωσει ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να κατσουμε ολοι σουζα επειδη ετσι αποφασισε, τοτε δεν φταιω εγω για το πως θα το μετανιωσει.
Παντως σε ενημερωνω οτι πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ελληνας που σταματαει σε διαβαση χωρις φαναρι, για να περασουν οι πεζοι, οντας με το παπι μαλιστα (κ με κινδυνο να με περασουν απο πανω οι απο πισω).
Κ καποια στιγμη πρεπει να τελειωνει αυτη η παπαροκαραμελιτσα 'εμεις οι με το οχημα vs των πεζων'. Πεζοι ειμαστε ολοι.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'εμεις οι με το οχημα vs των πεζων'. Πεζοι ειμαστε ολοι.ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!
-
Ειπαμε, στην εξυπναδα παιρνετε ολοι αριστα...
Οταν ειμαι πεζος, θα την πω σε αυτον που δεν θα σταματησει στη διαβαση για να περασω. Οπως κ σε αυτον που στριβει με κιτρινο παλλομενο κ κορναρει σε εμενα που περναω με πρασινο. Θα ξεχεσω μηχανακια που θα με ενοχλησει πανω σε πεζοδρομιο. θα βρισω αυτοκινητακια που εχει παρκαρει πανω σε πεζοδρομιο με τετοιο τροπο ωστε να μη μπορω να το χρησιμοποιησω. Θα τα χωσω σε κ βαλω με ολους οσους ΜΟΥ κανουν πραγματα που δεν πρεπει να κανουν κ με επηρεαζουν.
Οταν ειμαι ποδηλατης, θα την πω σε αυτον που κυκλοφορει με τη νοοτροπια 'ποδηλατη φυγε απο το δρομο' ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ποδηλατω οπως πρεπει. Θα ξεχεσω αυτον που μου λεει να φυγω απο τη δεξια λωριδα ή να κολλησω στο πεζοδρομιο για να παει πιο γρηγορα. Θα σπασω τα μουτρα αυτου που θα μου παραβιασει την προτεραιοτητα επειδη ως ποδηλατο ειμαι πιο αδυναμος, ειδικα δε σε αυτους που το κανουν ακριβως επειδη 'ποδηλατο εισαι, θα σταματησεις αν δεν θες να χτυπησεις. Θα τα χωσω σε κ βαλω με ολους οσους κανουν πραγματα που δεν πρεπει να κανουν κ με επηρεαζουν.
Οταν ειμαι με το μηχανακι, θα την πω αυτον που με αγνοει ως υπαρξη στο δρομο. Θα ξεχεσω αυτον που δεν ξερει τι σημαινει η λεξη καθρεπτης κ με βαζει σε κινδυνο. Θα σπασω τα μουτρα αυτου που θα μου κανει συνειδητα μλκια γιατι 'μηχανακι εισαι, αν δεν θες μη σταματας' ενω πρεπει να σταματησει εκεινος. Θα τα ακουσει εκεινος που δεν καταλαβαινει οτι ειμαι αλλο ενα οχημα κ εχω θεση στο δρομο, πιανοντας ολη τη λωριδα. Θα τα χωσω σε κ βαλω με ολους οσους κανουν πραγματα που δεν πρεπει να κανουν κ με επηρεαζουν.
Οταν ειμαι με το αυτοκινητο, θα γραψω ολους τους παραπανω στα @@ μου οταν κανουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κατι που δεν πρεπει. Θα κρατησω μια πισινη να μην τους κανω αλοιφη, αλλα χεστηκα αν θα τους τρομαξω κ πανω απ΄ολα θα προσπαθησω να τους εμποδισω να κανουν αυτο που δεν πρεπει να κανουν. Θα παιξω chicken ακομα κ με νταλικες οταν εχω δικιο. Θα τα χωσω σε κ βαλω με ολους οσους κανουν πραγματα που δεν πρεπει να κανουν κ με επηρεαζουν.
Προσπαθησε να βρεις το pattern στα παραπανω. Ευκολο ειναι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]